Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tensiune diastolica mica


Eventuala legatura intre componenta de legume, proteine si scaderea tensiunii arteriale

Eventuala legatura intre componenta de legume, proteine si scaderea tensiunii arteriale
Consumand un aminoacid frecvent intalnite in proteine vegetale pot fi asociate cu tensiune arteriala mica, cercetatorii de raport in circulatie: Journal of American Heart Association.
Cercetatorii au descoperit ca un aport 4.72 la suta mai mare alimentar de aminoacizi, acid glutamic, ca la suta din total de proteine dietetice corelat cu grup mai mica medie a tensiunii arteriale sistolice, mai mici de 1.5 - 3.0 milimetri de mercur (mm Hg). Grup de presiune medie diastolica a fost mai mica de 1.0 - 1.6 mm Hg.
Tensiunea arteriala sistolica este forta atunci cand inima bate; diastolica este presiunea atunci cand inima se sprijina intre bate.
Aceasta presiune medie, mai mici de sange pare mici dintr-o perspectiva individuala. Dar, pe o scara de populatie, aceasta reprezinta o reducere cu potential important, a spus Ieremia Stamler, MD, autorul principal al studiului.
Se estimeaza ca o populatiile reducerea tensiunii arteriale sistolice medie de 2 mm Hg-ar putea reduce rata de accident vascular cerebral deces cu 6 la suta si de a reduce mortalitatea de o boala coronariana cu 4 la suta, a declarat Stamler, profesor emerit al Departamentului de Medicina Preventiva, in cadrul Scolii de Feinberg Medicina de la Universitatea Northwestern din Chicago, Ill
Bazat pe American Heart Association 2009 statistici, 6 la suta din decesele accident vascular cerebral ar fi mai mult de 8600 de persoane si patru la suta din decesele coronariene reprezinta aproximativ 17800 vieti salvate pe an.
Tensiunea arteriala este un factor major de risc a bolilor cardiovasculare, si tensiunii arteriale tinde sa creasca odata cu varsta, incepand de la inceputul anului de viata, astfel ca majoritatea populatiei SUA de varsta 35 si mai in varsta este afectata de pre-hipertensiune arteriala sau hipertensiune arteriala, a spus el. Avem o problema masive de sanatate publica, si incearca sa se ocupe de aceasta strategie, care a prevalat de ani de zile - diagnostic si tratament de droguri - este inadecvat. In timp ce punct de vedere clinic util, acesta nu ca o abordare pe termen lung pentru care se incheie aceasta problema masiv.
Singura abordare pe termen lung este de a preveni hipertensiune arteriala pre-si hipertensiune arteriala de stilul de viata imbunatatit, Stamler spus. Aceasta include mentinerea unui organism sanatos in greutate, avand o baza de fructe si legume-model bogat de alimentatie si care participa la a activitatii fizice regulate. Studiu sale anterioare, INTERSALT, a fost rol major in sprijinirea arata ca dietele de sare de mare sa contribuie la hipertensiune arteriala.
In studiul curent, cercetatorii au examinat aminoacizi dietetic, blocurile de proteine. Acid glutamic este acidul cele mai frecvente amino si conturile pentru aproape un sfert (23 la suta), ale proteinei in proteine vegetale si aproape o cincime (18 la suta), de proteine animale, Stamler a spus.
Cercetatorii au analizat datele din studiu international de pe Macro / micronutrienti si Blood Pressure (Intermap), pe 4680 persoane cu varsta de 40 in 17 populatiile rurale si urbane in China, Japonia, Marea Britanie si Statele Unite. Intermap este un studiu de baza a populatiei cu scopul de a clarifica rolul de nutrienti multiple in etiologia nefavorabile modele tensiunii arteriale predominante pentru cele mai multe de varsta mijlocie si persoanele mai in varsta. Stamler si colegii sai au analizat datele de la opt teste de presiune arteriala, patru anchete dieta rechemare si doua de 24 de colectii ora urina pentru fiecare participant.
Desi grupul nostru de cercetare, iar altele mai devreme a raportat o asociere intre consumul ridicat de proteine de legume si scaderea tensiunii arteriale, in masura in ca...

Multicentric din studii clinice Pentru a test de sange Strategia de presiune

Multicentric din studii clinice Pentru a test de sange Strategia de presiune National Institutes of Health lanseaza o multicentric mare studiu clinic randomizat, pentru a stabili daca mentinerea nivelurilor tensiunii arteriale mai mic decat recomandarile actuale in continuare reduce riscul de boli cardiovasculare si renale, sau de varsta legate de declinul cognitiv.
Denumita Tensiunea arteriala sistolica de interventie Trial (SPRINT), de noua ani, studiu de 114 milioane dolari vor fi efectuate in mai mult de 80 de site-uri clinice in Statele Unite.
Current ghidurilor clinice recomanda a tensiunii arteriale sistolice (numarul de top intr-o lectura tensiunii arteriale), de mai putin de 140 milimetri de mercur (mm Hg) pentru adulti sanatosi, si 130 mm Hg pentru adultii cu afectiuni renale sau diabet. SPRINT va evalua beneficiile potentiale de mentinere a tensiunii arteriale sistolice la mai putin de 120 mm Hg pentru adulti, care sunt la risc pentru boli de inima sau de boli de rinichi. Studiul va evalua, de asemenea, riscuri posibile ale acestei strategii terapeutice.
Participantii la studiu vor fi tratate cu medicamente de obicei disponibile tensiunii arteriale pentru a realiza una din cele doua niveluri diferite de control a tensiunii arteriale - fie mai mica de 140 mm Hg (grupul standard) sau mai mica de 120 mm Hg (grupul de tratament). Cei din grupul de tratament va avea o medie de trei-patru medicamente; cei din grupul standard, va dura aproximativ doua medicamente. Participanti SPRINT va fi vazut in clinicile de la fiecare cateva luni de la inceputul studiului si mai putin frecvent, astfel cum a tensiunii arteriale lor este controlata. Studiul va include teste standard de determinare a sanatatii inimii, rinichii, si creier.
Studiile clinice se bazeaza, in mare parte pe studii de observatie pe care sugereaza ca mentinerea unui nivel de presiune mai mica de sange decat este recomandat in prezent reduce riscul de boli cardiovasculare.
Tensiunea arteriala este una dintre conditiile cele mai frecvente in randul de varsta mijlocie si adultilor in varsta, si este un factor de risc principali pentru accident vascular cerebral, boli de inima, insuficienta renala, si alte conditii. Tensiunea arteriala este, de asemenea, un element cheie care contribuie la dezvoltarea si progresia bolii renale cronice. SPRINT va examina ipoteza ca mai mult de control al tensiunii arteriale agresive, va incetini evolutia bolii renale cronice, dincolo de beneficiile realizate de curent gol tensiunii arteriale. Aproape 1 din americanii adulti 3-a hipertensiunii arteriale. Estimarile sugereaza ca intreaga lume peste 900 de milioane de persoane au hipertensiune arteriala.
SPRINT este un important studiu comparativ eficacitatea de cercetare pentru o conditie comuna si potential costisitoare. Combinat expertiza si resursele de patru institute de NIH maximizeaza eforturile noastre de a dezvolta o dovada stiintifica pentru a ajuta la pacienti si medici lor de a determina cele mai bune optiuni de tratament pentru ei, a declarat directorul NIH Francis S. Collins, MD, Ph.D.
Numere de tensiune arteriala sunt scrise cu numarul de mai sus a tensiunii arteriale sistolice sau inainte de numarul diastolica, cum ar fi 120/80 mm Hg. Tensiunii arteriale sistolice, este presiunea pe arterele in cazul in care bate inima si pompe de sange, prin artere, si presiunea diastolica este presiunea atunci cand inima este de umplere cu sange intre batai. Cu toate ca masurile de sistolice si diastolice sunt importante, de cercetare a constatat ca a tensiunii arteriale sistolice este un predictor puternic de probleme vasculare cauzate de tensiunea arteriala ridicata, in special in randul persoanelor mai in varsta.
Pentru a determina daca un obiectiv de presiune mai mica de sange reduce riscul de complicatii si de moarte mai mult decat un tratament standard la nivelul actual recomandat scop, avem nevoie de dovezi bazate pe cercetare. Numai o mare, proces pe termen lung clinice au comparat cele doua niveluri ne va da un raspuns, a declarat Elizabeth G. Nabel, MD, director al National Heart, Lung, and Blood Institute (NHLBI). In cazul in care acest studiu arata ca, mentinand o presiune mai mica arteriala sistolica are beneficii semnificative de varsta mijlocie si adultilor in varsta - si medicii si pacientii sa indeplineasca obiectivul nivelurile inferioare - am putea vedea sute de mii mai putine atacuri de inima si accident vascular cerebral in fiecare an in Statele Unite, .
Pe de alta parte, in cazul in care rezultatele sugereaza nici un beneficiu de la nivelul inferior scop, atunci vom sti ca pacientii nu trebuie sa urmeze un tratament mai agresiva decat este recomandat in prezent, care ar putea economisi bani si mai mic de risc al acestora de posibile reactii adverse de la tratament mai intens , a adaugat Nabel.
SPRINT este finantat de NHLBI si Institutul National de Diabet si bolile aparatului digestiv si rinichi Boli (NIDDK). Doua alte institute de NIH - Institutul National de Tulburari neurologice si accident vascular cerebral (NINDS), si Institutul National de Aging (ANI) - va sprijini SPRINT-minte, un substudy care se concentreaza pe impactul scaderea tensiunii arteriale sistolice de a reduce tulburari cognitive, o indicatie importanta timpuriu de dementa.
Mai mult...

Ce este scaderea tensiunii arteriale? Ce este Hipotensiune arteriala?

Ce este scaderea tensiunii arteriale? Ce este Hipotensiune arteriala? Scaderea tensiunii arteriale este, de asemenea, cunoscut sub numele de hipotensiune arteriala. Pentru milioane de oameni care sufera de hipertensiune arteriala (tensiune arteriala ridicata), hipotensiune arteriala poate parea mare. Daca simptomele sunt hipotensiunea arteriala usoara, de obicei nu necesita tratament. Cu toate acestea, aceasta poate provoca tulburari cardiace grave, lesin si, de ase...

Noua Alteon se concentreaza Management Development sau de Alagebrium pe inima Nerespectarea Cu Conserva ejectie Alice, cunoscut si ca diastolica Heart Failure

Noua Alteon se concentreaza Management Development sau de Alagebrium pe inima Nerespectarea Cu Conserva ejectie Alice, cunoscut si ca diastolica Heart Failure De management nou al Alteon Inc (AMEX: ALT), pentru a valida in continuare a companiei nou concentrat pe dezvoltarea de alagebrium insuficienta cardiaca diastolica, subliniaza publicarea recenta a mai multor articole care ilustreaza ale comunitatii medicale in crestere de recunoastere a acestei forme de insuficienta cardiaca. Un organism puternic de dovezi preclinice si clinice sprijina progresul ...

Sunt obezitate si hipertensiune arteriala Doua epidemii sau Unul?

Sunt obezitate si hipertensiune arteriala Doua epidemii sau Unul? Doi cercetatori ofera o imagine de ansamblu a cauzei, de proces, si tratamentul hipertensiunii arteriale, obezitate, concentrandu-se pe stadiul actual al cunostintelor si rolul potential al obezitatii abdominale.
Guvernul si experti din sectorul privat de sanatate acum estimeaza ca 65 la suta dintre adulti sunt supraponderali, Americi si 31 la suta din adulti sunt obezi si la risc pentru boli c...

CMS subliniaza actuale Hipertensiune de acoperire pentru BioZ CardioDynamics "(R) ICG Tehnologie

CMS subliniaza actuale Hipertensiune de acoperire pentru BioZ CardioDynamics "(R) ICG Tehnologie CardioDynamics (Nasdaq: CDIC), inovator si lider al BioZ (R) cardiography impedanta (ICG), tehnologie, a anuntat astazi ca Centrele pentru Medicare si Medicaid Services (CMS), a lansat versiunea finala a deciziei sale cu acoperire nationala (NCD) mentinerea acoperire pentru tensiune arteriala crescuta (de asemenea, cunoscut sub numele de hipertensiune arteriala). Decizia va mentine politica de lat...

Heart Extindere, hipertensiune arteriala si Prehypertension In tinere Linked

Heart Extindere, hipertensiune arteriala si Prehypertension In tinere Linked Hipertensiune arteriala si prehypertension la adolescenti si adulti tineri a fost asociata cu un risc mai mare de a avea o inima anormal de extinsa, cercetatorii raport in circulatie: Journal of American Heart Association.
Intr-un studiu de indienii americani, varsta medie de 26.5, cei cu hipertensiune arteriala sau prehypertension aveau mai multe sanse de a avea schimbari in structura inima as...

75% dintre adultii cu Superior al riscului bolilor cardiovasculare sufera, de asemenea Hipertensiune arteriala

75% dintre adultii cu Superior al riscului bolilor cardiovasculare sufera, de asemenea Hipertensiune arteriala Desi aproximativ trei sferturi din adultii din SUA, cu boala coronariana, accident vascular cerebral, diabet, sau alte conditii care cresc riscul de a dezvolta boli cardiovasculare sufera din cauza tensiunii arteriale crescute (hipertensiune), doar aproximativ 33% la 50% dintre ei sa ajunga in sangele lor obiective de presiune, in conformitate cu un articol publicat in Archives of Internal Medicin...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.