Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tensiunea normala femei


Femeile cu mare sau la cresterea tensiunii arteriale sunt pana la trei ori mai predispusi sa dezvolte diabet

Femeile cu mare sau la cresterea tensiunii arteriale sunt pana la trei ori mai predispusi sa dezvolte diabet
Una dintre cele mai mari studii pentru a investiga relatia dintre tensiunea arteriala si diabet zaharat de tip 2, a constatat ca femeile care au un nivel de sange de inalta presiune sunt de trei ori mai multe sanse de a dezvolta diabet decat femeile cu nivel scazut al tensiunii arteriale. Acest efect a fost independent de indicele de masa corporala si alte conditii care se stie ca oamenii predispune la boli cardiovasculare si diabet.
Scriind in European Heart Journal [1], autorii spun ca medicii ar trebui sa fie constienti de relatii intre tensiunea arteriala si diabet zaharat tip 2, optimizarea gestionarii de pacienti cu risc crescut de boli cardiovasculare.
Cercetatorii de la Brigham and Women ¹ s Hospital, Harvard Medical School si la Scoala de Sanatate Publica Harvard, SUA, urmat de peste 38000 profesionistii din domeniul sanatatii sex feminin, pentru zece ani. La inceputul studiului, in 1993, toate femeile au fost libere de diabet si boli cardiovasculare. Follow-up a continuat la sfarsitul lunii martie 2004, la care datele au fost punctul de aproape 100% completa (97,2% pentru morbiditate si 99,4% pentru mortalitatea ).
Autorul plumb, Dr. David Conen, un cardiolog si colegi de cercetare, a explicat: In ciuda mai multe studii a gasi o relatie stransa intre hipertensiune si diabet de tip 2, exista putine informatii cu privire la relatia dintre nivelurile tensiunii arteriale, precum si dezvoltarea ulterioara a diabetului de tip 2. Datele pentru femeile sunt afectate in mod special. Gasirea unei asocieri intre independenta a tensiunii arteriale si nou-diabetul cu debut este important, deoarece sugereaza ca femeile cu cresterea nivelurilor de a tensiunii arteriale ar trebui sa aiba nivelul lor de glucoza din sange monitorizate. Persoanele cu risc crescut de boli cardiovasculare, pot beneficia de interventia timpurie.
Cercetatorii au impartit in patru grupuri de femei: cele cu tensiune arteriala optima (BP), de mai jos 120 mmHg a tensiunii arteriale sistolice, 75 mm Hg diastolica; cei cu BP normale (120-129 mm Hg sistolica, 75-84 mm Hg diastolica); cei cu mare BP normala (130-139 mmHg a tensiunii arteriale sistolice, diastolice 85-89), si cei cu hipertensiune arteriala stabilite (cel putin 140 mmHg a tensiunii arteriale sistolice, 90 mmHg diastolice, si / sau auto-au raportat antecedente de hipertensiune sau de tratament pentru starea).
Dupa 10 ani de follow-up 1.4, 2.9, 5.7 si 9.4% dintre femeile din cele patru categorii, respectiv, a dezvoltat diabet de tip 2. Dupa ajustarea pentru diversi factori, cum ar fi varsta, etnia, fumatul, consumul de alcool, indicele de masa corporala (IMC), exercitarea, antecedente familiale de diabet, etc, cercetatorii au descoperit ca femeile cu hipertensiune arteriala au avut o de trei ori riscul de a dezvolta diabet zaharat, comparativ cu femeile cu BP optim.
Dr. Conen a spus: Am descoperit ca obezitatea a fost, de asemenea, un factor puternic si independent de risc pentru aparitia diabetului de tip 2. Cu toate acestea, analizele statistice au aratat ca relatia dintre tensiunii arteriale si debutul diabetului de tip 2 a fost similara in randul femeilor care au fost cu greutate normala, supraponderali sau obezi. Nu a fost de trei ori in crestere de la cel mai mic risc la cea mai inalta categorie BP in toate categoriile de greutate trei. Aceasta analiza a aratat ca asocierea dintre tensiunea arteriala si diabet zaharat, nu a fost explicata de greutate.
Femeile care au avut o crestere a BP in timpul studiului, de asemenea, au avut un risc crescut de a dezvolta diabet zaharat. Cei ale caror BP a crescut, dar care a ramas in intervalul de BP normala a trebuit un risc crescut de 26% comparativ cu femeile care au avut stabile sau descrescatoare BP. Femeile care a progresat hipertensiune arteriala 64% au avut un risc crescut.
Dr. Conen a spus: In comparatie cu o rata globala de 4,5 evenimente per 1000 persoane-ani, ratele de incidenta in categoria optime BP a fost de 1,5 evenimente per 1000 persoane-ani, ...

Hipertensiunea in timpul sarcinii - Informatii

Hipertensiunea in timpul sarcinii - Informatii CE ESTE DE PRESIUNE INALT- sange?
Tensiunea arteriala este cantitatea de forta exercitata de sange impotriva peretii arterelor. O presiune de persoane arteriala este considerata de mare atunci cand valorile sunt mai mari decat 140 mm Hg a tensiunii arteriale sistolice (numarul de top in lectura a tensiunii arteriale) sau de 90 mm Hg diastolice (numarul de jos). In general, tensiunea arteriala ridicata, sau hipertensiune arteriala, contribuie la dezvoltarea a bolilor coronariene, accident vascular cerebral, insuficienta cardiaca si de o boala de rinichi.
Care sunt efectele hipertensiunii arteriale in timpul sarcinii?
Cu toate ca multe femei gravide cu tensiune arteriala crescuta au copii sanatosi, fara probleme grave, tensiune arteriala crescuta poate fi periculoasa atat pentru mama si fat. Femeile cu pre-existente, sau cronice, hipertensiune arteriala sunt mai susceptibile de a avea anumite complicatii in timpul sarcinii decat cele cu tensiune arteriala normala. Cu toate acestea, unele femei dezvolta tensiune arteriala ridicata in timp ce acestea sunt gravide (adesea numita hipertensiune gestationala).
Efectele din gama de inalta presiune de sange de la usoara pana la severa. Tensiunea arteriala crescuta poate afecta rinichii mame si alte organe, si aceasta poate provoca greutate scazuta a natalitatii si de livrare devreme. In cazurile cele mai grave, mama dezvolta preeclampsie - sau toxemiei de sarcina - care poate ameninta viata atat mama cat si fatul.
CE ESTE preeclampsia?
Preeclampsia este o conditie care in mod obisnuit incepe dupa 20 saptamani de sarcina si sunt legate de cresterea tensiunii arteriale si proteine in urina mame (ca urmare a unor probleme ale rinichilor). Preeclampsia afecteaza placenta si poate afecta mamele rinichi, ficat, si creier. Cand preeclampsie provoaca convulsii, conditia este cunoscut sub numele de eclampsie - a doua cauza de deces matern in preeclampsie SUA este, de asemenea, o cauza principala a complicatiilor fetale, care includ greutate mica la nastere, nastere prematura si fat mort.
Nu exista nici o modalitate de a preveni dovedit preeclampsie. Cele mai multe femei la care apar semne de preeclampsie, cu toate acestea, sunt monitorizati indeaproape pentru a diminua sau de a evita problemele aferente. Singurul mod de a vindeca preeclampsie este de a livra copil.
CUM comune sunt arteriala mare presiune si preeclampsie in timpul sarcinii?
De inalta probleme ale tensiunii arteriale sa apara la 6 la suta pana la 8 la suta din sarcini in Statele Unite, circa 70 la suta din care sunt sarcini primul-timp. In 1998, mai mult de 146320 de cazuri de preeclampsie in monoterapie au fost diagnosticate.
Desi procentul de sarcini cu hipertensiune gestationala si eclampsie a ramas aproximativ aceeasi in SUA in ultimul deceniu, rata de preeclampsie a crescut cu aproape o treime. Aceasta crestere se datoreaza in parte la o crestere a numarului de mamele mai in varsta si de sarcini multiple, in cazul in care preeclampsia apare mai frecvent.
De exemplu, in 1998 rata natalitatii in randul femeilor de varsta 30 - 44, precum si numarul de nasteri la femei de varsta 45 si mai mari au fost la cel mai inalt nivel in 3 decenii, in functie de Centrul National de Statistica Sanitara. In plus, intre 1980 si 1998, ratele de nasteri gemene a crescut de aproximativ 50 la suta de ansamblu si 1000 la suta in randul femeilor de varsta 45 - 49; ratele de triplet si mai mare a altor Nasteri in scopul de a sarit multiple, mai mult de 400 la suta in general, si 1.000 la suta in randul femeilor din lor 40.
CINE AR PUTEA MAI MULT DE DEZVOLTARE A preeclampsia?
Femeile cu hipertensiune arteriala cronica (tensiune arteriala ridicata inainte de a ramane gravida).
Femeile care au dezvoltat hipertensiunii arteriale sau preeclampsie in timpul unei sarcinii anterioare, mai ales in cazul in care aceste conditii a avut loc la inceputul sarcinii.
Femeile care sunt obezi inainte de sarcina.
Femeile gravide in varsta de 20 sau peste 40 de ani.
Femeile care sunt insarcinate cu mai mult de un copil.
Femeile cu diabet zaharat, boli de rinichi, artrita reumatoida, lupusul, sclerodermia sau.
CUM ESTE preeclampsia DETECTED? Din pacate, nu exista nici un singur test pentru a anticipa sau a diagnostica preeclampsie. Principalele semne sunt cresterea tensiunii arteriale si proteine in urina (proteinurie). Alte simptome care par sa apara cu preeclampsie includ dureri de cap persistente, vedere incetosata sau sensibilitate la lumina, ...

Excesul de greutate poate fi cauza hipertensiunea in jumatate din excesul de greutate Adulti

Excesul de greutate poate fi cauza hipertensiunea in jumatate din excesul de greutate Adulti Un numar de 50 la suta dintre barbati si femei supraponderale cu tensiune arteriala crescuta poate avea hipertensiune arteriala, ca urmare a excesului de greutate fiind, cercetatorii raportate la Asociatiilor American Heart 61-Conferinta Anuala Fall al Consiliului pentru High Pressure Cercetare sange.
Cercetatorii in Italia a constatat ca aproximativ 50 la suta a excesului de greutate, adulti h...

Migrene si Visual Simptome la femei pot semnal risc crescut de accident vascular cerebral

Migrene si Visual Simptome la femei pot semnal risc crescut de accident vascular cerebral Femeile care au dureri de cap migrena cu simptome vizuale (sau Aura) poate fi un risc crescut de accident vascular cerebral in comparatie cu femeile care nu au migrene, cercetatorii au raportat in Stroke: Journal of American Heart Association.
Asocierea dintre risc si de accident vascular cerebral migrene, de asemenea, creste atunci cand se adauga alti factori, cum ar fi instalarea recenta a ac...

Ce este mare Blood Pressure? Ce Cauzele High Blood Pressure?

Ce este mare Blood Pressure? Ce Cauzele High Blood Pressure? Tensiunea arteriala este, de asemenea, cunoscut sub numele de hipertensiune arteriala. Tensiunea arteriala este cantitatea de forta exercitata impotriva peretii arterelor ca fluxuri de sange prin intermediul lor - in cazul in care o persoana are tensiune arteriala ridicata inseamna ca peretii arterelor primesc prea mult in mod repetat, sub presiune - presiunea trebuie sa fie cronic crescute pentru...

Pacientii High Blood Pressure indemnate sa utilizare Acasa Monitoare

Pacientii High Blood Pressure indemnate sa utilizare Acasa Monitoare Un grup de experti din SUA a declarat ieri ca pacientii cu tensiune arteriala crescuta ar trebui sa fie de masurare in mod regulat-o la domiciliu pentru a le ajuta si medicii lor de a gestiona bolii.
Consiliere on-line a fost publicata ieri in revista Hypertension, vor fi tiparite in numarul din iunie al revistei Journal of Cardiovascular Nursing si cuprinde o declaratie comuna de la trei organ...

Rezultatelor sarcinii Slaba legate de cresterea acidului uric

Rezultatelor sarcinii Slaba legate de cresterea acidului uric Femeile insarcinate cu hipertensiune arteriala, care au, de asemenea, niveluri crescute de acid uric se pot confrunta cu un risc crescut de complicatii care ar putea fi fatal pentru mama si copil, Universitatea din Pittsburgh cercetatorii au gasit.
Raportarea in cauza online, 27 octombrie de hipertensiune, un jurnal publicat de American Heart Association, cercetatorii act de faptul ca mai mare ...

Hipertensiune arteriala legat de Dementa In Babe

Hipertensiune arteriala legat de Dementa In Babe Femeile mai in varsta cu hipertensiune arteriala au un risc crescut de a dezvolta leziuni cerebrale care provoca dementa mai tarziu in viata, potrivit datelor de la Sanatate Femei de memorie Studiu Initiative (capriciile). Constatarile au fost publicate in editia on-line decembrie 2009 a Journal of Clinical Hypertension.
Cercetarea a fost realizata ca parte a Sanatatii Femei Initiative (WHI), c...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.