Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tensiunea normala la 40 ani


Animatie suspendate indusa de "canalizatie de gaz" Dar, fara a diminua Blood Pressure: ar putea conduce la mai sigur Surgery

Animatie suspendate indusa de "canalizatie de gaz" Dar, fara a diminua Blood Pressure: ar putea conduce la mai sigur Surgery
Gaz de hidrogen sulfurat poate induce o stare de animatie suspendata la soareci mentinand in acelasi timp presiune normala de sange, o constatare pe care cercetatorii spera ca va contribui la o zi tratarea critic-pacientii bolnavi.
Gaz de hidrogen sulfurat, uneori numit gaz de canalizare, produce un miros de noxe adesea descris ca fiind un miros de ou stricat. De gaze se produce in mod natural in mlastini, izvoare si vulcani. In timp ce, de obicei inofensiv, el poate fi toxice in cazul in care a suflat in cantitate suficienta, a explicat Gian Paolo Volpato, unul dintre autorii studys.
Studiul, intitulat cardiovasculare raspuns la respiratie hidrogen sulfurat intr-un model murine: separarea efectele temperaturii corpului, a fost prezentat duminica, 8 octombrie, la conferinta fiziologice American Society, comparata Fiziologie 2006: integrare a diversitatii, in Virginia Beach, VA, Oct. 8-11. Gian Paolo Volpato, Robert J. Searles, Marielle Scherrer-Crosbie, Oleg V. Evgenov, Kenneth D. Block, Fumito Ichinose si Warren M. Zapol din Massachusetts General Hospital din Boston au efectuat studiu.
De cercetare construit pe un studiu din 2005 de la Universitatea Washington din Seattle si Fred Hutchinson Cancer Research Center, care a constatat ca, atunci cand soareci suflat de gaze, s-au dus intr-o hibernare-cum ar fi de stat. Ratei metabolice ale acestora a scazut cu 90%, iar temperatura lor corporala a scazut la aproape temperatura aerului din jur.
Noi cercetari se uita la efecte cardiovasculare
Ne-am dorit sa confirme studiul Seattle si inregistreaza efectele de gaze are asupra tensiunii arteriale, ritmului cardiac, frecventa respiratorie si de nivelul de activitate al soareci, Volpato explicat. Ei administrat 80 parti pe milion de gaz de hidrogen sulfurat, la soarece lor si a constatat lor:
* Frecventa cardiaca a scazut de la 500 de batai pe minut la 200 de batai pe minut
* Rata de respiratie a scazut de la 120 respiratii la 25 de respiratii pe minut
* Core temperatura corpului a scazut de la 38 grade C la 30 de grade C
* Nivelul de activitate a scazut in mod dramatic, care se deplaseaza numai in cazul in care cercetatorii le-a atins sau a zguduit camerele lor
Dupa ce a revenit la soareci de aer respirabil normale, ei au revenit la normal. Aceste modificari au fost de asteptat, pe baza de cercetare Seattle. Dar fiziologi gasit ceva ce nu se asteapta. In mod normal, la consumul de oxigen se duce in jos si scade rata de inima, tensiunea arteriala scade, de asemenea. Avand in vedere ca rata de inima soareci a scazut cu mai mult de 50%, cercetatorii de asteptat sa scada tensiunea arteriala, dar it didnt, Ichinose spus.
Surprinzator, tensiunea arteriala normala sejururi
Am fost surprinsi sa aflam ca a tensiunii arteriale schimbare didnt, chiar daca mouse inimii a scazut de la 200 de batai pe minut, Volpato a spus. Noi dont know de ce, dar acesta poate fi un raspuns fiziologic pentru a mentine temperatura corpului, Ichinose adaugata.
O presiune animale de sange trebuie sa ramana la un anumit nivel pentru a se asigura de sange ajunge la organe vitale. In mod normal, un mouse cu care frecventa cardiaca s-ar fi tensiunea arteriala foarte scazut si s-ar fi aproape de moarte. Dar aceste soareci a revenit la normal doua ore de la gaz a fost intrerupta.
Cercetatorii repeta experimentul cu un nou set de soareci, dar de aceasta data au ridicat temperatura camerei de la 27 grade C (81 grade F) utilizate in primul experiment, la 35 de grade C (95 grade F). Ei au descoperit ca ritmului cardiac si rata de respiratie inca scazut in mod semnificativ, dar nu la fel de mult ca primul experiment pe care atunci cand camera a fost mai rece.
Ei, de asemenea, a constatat ca in camera de mai cald, cresterea tensiunii arteriale, in timp ce aceasta a ramas neschimbata in mediul mai reci. Cercetatorii au masurat debitul cardiac de soareci in acest experiment prin ecocardiografie, si a constatat ca volumul de accident vascular cerebral, este ca, cantitatea de sange pompat soarece cu fiecare beat, a fost nemodificat de gaz. Cu toate acestea, productia totala cardiac scazut, deoarece inima a fost batut mult mai lent.

Femeile cu mare sau la cresterea tensiunii arteriale sunt pana la trei ori mai predispusi sa dezvolte diabet

Femeile cu mare sau la cresterea tensiunii arteriale sunt pana la trei ori mai predispusi sa dezvolte diabet Una dintre cele mai mari studii pentru a investiga relatia dintre tensiunea arteriala si diabet zaharat de tip 2, a constatat ca femeile care au un nivel de sange de inalta presiune sunt de trei ori mai multe sanse de a dezvolta diabet decat femeile cu nivel scazut al tensiunii arteriale. Acest efect a fost independent de indicele de masa corporala si alte conditii care se stie ca oamenii predispune la boli cardiovasculare si diabet.
Scriind in European Heart Journal [1], autorii spun ca medicii ar trebui sa fie constienti de relatii intre tensiunea arteriala si diabet zaharat tip 2, optimizarea gestionarii de pacienti cu risc crescut de boli cardiovasculare.
Cercetatorii de la Brigham and Women ¹ s Hospital, Harvard Medical School si la Scoala de Sanatate Publica Harvard, SUA, urmat de peste 38000 profesionistii din domeniul sanatatii sex feminin, pentru zece ani. La inceputul studiului, in 1993, toate femeile au fost libere de diabet si boli cardiovasculare. Follow-up a continuat la sfarsitul lunii martie 2004, la care datele au fost punctul de aproape 100% completa (97,2% pentru morbiditate si 99,4% pentru mortalitatea ).
Autorul plumb, Dr. David Conen, un cardiolog si colegi de cercetare, a explicat: In ciuda mai multe studii a gasi o relatie stransa intre hipertensiune si diabet de tip 2, exista putine informatii cu privire la relatia dintre nivelurile tensiunii arteriale, precum si dezvoltarea ulterioara a diabetului de tip 2. Datele pentru femeile sunt afectate in mod special. Gasirea unei asocieri intre independenta a tensiunii arteriale si nou-diabetul cu debut este important, deoarece sugereaza ca femeile cu cresterea nivelurilor de a tensiunii arteriale ar trebui sa aiba nivelul lor de glucoza din sange monitorizate. Persoanele cu risc crescut de boli cardiovasculare, pot beneficia de interventia timpurie.
Cercetatorii au impartit in patru grupuri de femei: cele cu tensiune arteriala optima (BP), de mai jos 120 mmHg a tensiunii arteriale sistolice, 75 mm Hg diastolica; cei cu BP normale (120-129 mm Hg sistolica, 75-84 mm Hg diastolica); cei cu mare BP normala (130-139 mmHg a tensiunii arteriale sistolice, diastolice 85-89), si cei cu hipertensiune arteriala stabilite (cel putin 140 mmHg a tensiunii arteriale sistolice, 90 mmHg diastolice, si / sau auto-au raportat antecedente de hipertensiune sau de tratament pentru starea).
Dupa 10 ani de follow-up 1.4, 2.9, 5.7 si 9.4% dintre femeile din cele patru categorii, respectiv, a dezvoltat diabet de tip 2. Dupa ajustarea pentru diversi factori, cum ar fi varsta, etnia, fumatul, consumul de alcool, indicele de masa corporala (IMC), exercitarea, antecedente familiale de diabet, etc, cercetatorii au descoperit ca femeile cu hipertensiune arteriala au avut o de trei ori riscul de a dezvolta diabet zaharat, comparativ cu femeile cu BP optim.
Dr. Conen a spus: Am descoperit ca obezitatea a fost, de asemenea, un factor puternic si independent de risc pentru aparitia diabetului de tip 2. Cu toate acestea, analizele statistice au aratat ca relatia dintre tensiunii arteriale si debutul diabetului de tip 2 a fost similara in randul femeilor care au fost cu greutate normala, supraponderali sau obezi. Nu a fo...

Hipertensiunea usor de omis la copiii cu boala renala

Hipertensiunea usor de omis la copiii cu boala renala Spot citirile tensiunii arteriale la copiii cu boala renala cronica de multe ori nu reusesc sa detecteze hipertensiune arteriala chiar si in timpul vizitelor de birou medici cresterea copilului un risc pentru probleme cardiace grave, in functie de cercetare de la Johns Hopkins Centrul de copii si alte institutii. Un raport al constatarilor apare on-line in Journal of American Society of Nephrology...

Meditatiei transcedentale scade tensiunea arteriala, la adolescenti negru

Meditatiei transcedentale scade tensiunea arteriala, la adolescenti negru Un studiu de 156 adolescenti Inner City-negru in Augusta, Ga, cu inalta presiune normala a demonstrat ca adolescentii care a practicat 15 de minute de meditatie transcendentala doua ori pe zi a redus in mod constant presiuni lor in timpul zilei de sange de peste patru luni si ca presiunile lor au avut tendinta sa stati mai mici, in functie de Dr. Vernon A. Barnes, fiziolog la Colegiul de Medicina ...

Excesul de greutate poate fi cauza hipertensiunea in jumatate din excesul de greutate Adulti

Excesul de greutate poate fi cauza hipertensiunea in jumatate din excesul de greutate Adulti Un numar de 50 la suta dintre barbati si femei supraponderale cu tensiune arteriala crescuta poate avea hipertensiune arteriala, ca urmare a excesului de greutate fiind, cercetatorii raportate la Asociatiilor American Heart 61-Conferinta Anuala Fall al Consiliului pentru High Pressure Cercetare sange.
Cercetatorii in Italia a constatat ca aproximativ 50 la suta a excesului de greutate, adulti h...

Hipertensiunea in timpul sarcinii - Informatii

Hipertensiunea in timpul sarcinii - Informatii CE ESTE DE PRESIUNE INALT- sange?
Tensiunea arteriala este cantitatea de forta exercitata de sange impotriva peretii arterelor. O presiune de persoane arteriala este considerata de mare atunci cand valorile sunt mai mari decat 140 mm Hg a tensiunii arteriale sistolice (numarul de top in lectura a tensiunii arteriale) sau de 90 mm Hg diastolice (numarul de jos). In general, tensiunea arteriala ...

Sangele de control al presiunii din creier analizate 25 de ani de Discovery

Sangele de control al presiunii din creier analizate 25 de ani de Discovery O descoperire facuta acum 25 de ani cu privire la modul in care creierul controleaza reglare a presiunii arteriale este doar acum explorate cu ajutorul oamenilor de stiinta de la Institutul Howard Florey.
Om de stiinta eminenti germana, Prof Wilfrid Jänig, este in Melbourne in aceasta luna de a colabora cu oameni de stiinta Constantinescu, Dr. Robin McAllen si Dr Bradford Bratton, pe cercetare...

Nou Cercetare dezvaluie irlandez Oamenii cunostinta de citirea lor Blood Pressure

Nou Cercetare dezvaluie irlandez Oamenii cunostinta de citirea lor Blood Pressure Rezultatele cercetarilor noi pe tensiunii arteriale, a anuntat astazi arata ca, in ciuda poporul irlandez Notiuni de tensiunea arteriala verificate, majoritatea dintre ei nu stiu ce citirea lor este (1). Studiul a fost comandat de Boehringer Ingelheim inainte de Ziua Mondiala a Hipertensiune 2008 aceasta sambata, se putea 17. Tensiunea arteriala crescuta, sau hipertensiune arteriala, este o afecti...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.