Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Teste pentru asistenti medicali generalisti


Pacientii cu asistenta medicala Homes Primiti o mai buna ingrijire medicala primara la nici un cost Mai multe

Pacientii cu asistenta medicala Homes Primiti o mai buna ingrijire medicala primara la nici un cost Mai multe
Un evaluare ani la nivel de grup Sanatate Cooperativa este primul de a demonstra, in beneficiul masurabila atat pacientilor, cat si a personalului atunci cand o practica de asistenta primara adopta o pacient-centrat modelului medical acasa. Acest model le ofera pacientilor mai mult timp cu medici, pasa mai mult de prevenire, precum si o mai buna colaborare intre ingrijitorii. Septembrie 2009 American Journal of Managed Care va publica rezultatele - care includ vizite de urgenta in mod semnificativ mai putine camera si spitalizari.
O atentie deosebita nationale este axat pe modelul de acasa medicale ca o modalitate de a imbunatati rezultatele din domeniul sanatatii, controlul costurilor, precum si ajuta la rezolvarea lipsa SUA de asistenta medicala primara (de la generalisti). O casa medicala prevede extins ingrijire medicala primara, care este personalizat, se concentreaza asupra prevenirii, pacientii care se implica activ in luarea deciziilor cu privire la ingrijirea lor, si va ajuta sa coordoneze toate ingrijirea lor si de a lua lor de sanatate are nevoie de indeplinite.
Nou studiu ofera cateva al Organizatiei Natiunilor Primele dovezi empirice cu privire la avantajele acestui nou tip de ingrijire. El a comparat un esantion aleatoriu de 9200 de pacienti la nivel de grup Healths acasa medical, pentru un grup de control. La un an, pacientii la casa de medicina generala: Am avut 29 la suta mai putine vizite de urgenta camera de zi, spitalizari 11 la suta mai putine ca asistenta primara pot preveni, si 6 la suta mai putine in vizite de persoane
Raportat rating mai mare de pe sase scari de experienta pacientului
Folosit 94 la suta mai mult de e-mail, telefon 12 la suta mai mult, si mai multe vizite de grup si de auto-suport de gestionare a primit ingrijiri medicale ateliere de o sanatate mai buna, inclusiv teste necesare de screening, de gestionare a bolilor cronice lor, de medicamente si monitorizarea lor, un initiala medicala este ca un old-style medici de familie de birou, dar cu o intreaga echipa de profesionisti, a explicat liderul de evaluare Robert J. Reid, MD, PhD, un anchetator asociat la Centrul de Sanatate Grupul de Studii Sanatate si Grupul Healths director asociat medicale pentru asistenta medicala preventiva. Impreuna, ei fac cele mai moderne de cunostinte si tehnologie - inclusiv de e-mail si electronice dosarele medicale - sa se ofere pacientilor de ingrijire excelenta si va reusi sa ai ajuta sa ramana sanatos.
Acum 25 de proiecte medicale la domiciliu sunt activi in 17 state. Cu toate acestea, pana in prezent, mult entuziasm pentru acasa medicale a fost bazata pe observarea calitative. Aceasta evaluare ofera mai multe probe cantitative.
Numai 10 la suta din medicii de origine medicale, asistenti medicali, si personalul simtit ars sau emotional epuizat, fata de 30 la suta de controale. Burnout Reducerea este cheia pentru imbunatatirea asistentei medicale. Multi furnizori de asistenta primara de lucru atat de greu, ei simt ca Theyre pe o roata de hamster, dr. Reid a spus. Ei de multe ori, de asemenea, castiga mult mai putin decat de specialisti, mai ales in afara sisteme, cum ar fi Grupul de sanatate, care platesc un salariu medicii sa aiba grija de un grup de pacienti, care nu taxa pentru servicii (mai multi bani pentru mai multe teste si tratamente). Deficit de furnizorii de servicii medicale din SUA primara este o criza, a adaugat el. Cei mai multi studenti din SUA medicale alege sa se specializeze, medici si asistenta primara se pensioneze mai devreme decat de specialisti a face.
Grupa de sanatate a pune mult mai gandit - si resursele - in imbunatatirea asistentei medicale primare la proiectul-pilot de origine medicale. Fiec...

CDC Comitetul consultativ pentru imunizare Practici de voturi pentru Permisiv utilizare si pentru Vaccinuri Pentru copii Finantare pentru GARDASIL (R), pentru baieti si Young Men

CDC Comitetul consultativ pentru imunizare Practici de voturi pentru Permisiv utilizare si pentru Vaccinuri Pentru copii Finantare pentru GARDASIL (R), pentru baieti si Young Men Merck & Co, Inc a anuntat ca SUA pentru Centrele de control al bolilor si Preventions (CDCs) Comitetul consultativ privind intelegerile Imunizare (ACIP) sprijina utilizarea permisive a GARDASIL ® [tetravalent papilomavirus uman (tipurile 6, 11, 16 si 18) Vaccin , recombinant] pentru baieti si tineri barbati varsta cuprinsa intre 9 - 26, ceea ce inseamna ca GARDASIL poate fi luata in varstele masculi 9 - 26 pentru a reduce probabilitatea de a obtine veruci genitale la latitudinea furnizorului de pacienti ingrijire a sanatatii. ACIP a votat, de asemenea, sa recomande ca finantare sa fie prevazuta pentru utilizarea vaccinului Gardasil la barbati prin vaccinuri pentru copii (VFC) program.
Pe 16 octombrie, Food and Drug Administration (FDA) a aprobat GARDASIL pentru utilizarea in baieti si barbati, 9 si 26 ani pentru prevenirea verucilor genitale determinate de HPV tipurile 6 si 11, facand GARDASIL vaccin numai HPV aprobate pentru utilizarea in masculi. Gardasil este, de asemenea, singurul vaccin HPV, care protejeaza impotriva HPV tipurile 6 si 11, care produce aproximativ 90 la suta din toate cazurile de veruci genitale.
Suntem multumiti ca ACIP a prevazut VFC de finantare pentru utilizarea vaccinului Gardasil la barbati, care ar trebui sa permita accesul la acest avans de important pentru sanatatea publica, a declarat Mark Feinberg MD, Ph.D., vicepresedinte al politicii, sanatate publica si afaceri medicale, Merck Vaccinuri si Boli Infectioase. Ne pastram angajamentul de a ajuta la prevenirea bolilor legate de HPV in ambele barbati si femei.
Pentru femei, ACIP, de asemenea, a votat pentru a recomanda vaccinarea, fie cu bivalent sau vaccin tetravalent HPV pentru prevenirea HPV 16 si -18 legate de cancerul de col uterin, precancers si leziuni displazic, si a recomandat vaccinarea cu vaccin tetravalent HPV, Gardasil, pentru de prevenire din cancerele cervicale, vulvare si vaginale, precancers si leziuni displazic, datorita tipuri de HPV 16 sau 18, precum si de prevenire a verucilor genitale, datorita HPV tipurile 6 sau 11.
Gardasil este aprobat in SUA pentru utilizarea in fete si femei tinere 9 si 26 ani pentru prevenirea cancerului de col uterin, vulvare si vaginale provocate de HPV tipurile 16 si 18; verucilor genitale determinate de HPV tipurile 6 si 11, precum si precanceroase sau displazic leziunilor provocate de HPV tipurile 6, 11, 16 si 18. Se estimeaza ca tipuri de HPV 16 si 18 reprezinta 70 la suta din cazurile de cancer de col uterin si vaginale si pana la 50 la suta din cazurile de cancer de vulvare. Tipurile 6 si 11 determina aproximativ 90 la suta din toate cazurile de veruci genitale.
Aproximativ 75 - 80 la suta de oameni obtina una sau mai multe tipuri de HPV la un moment dat in viata lor. Aproape 17.000 de cazuri noi de infectie cu HPV, de orice tip, apar in fiecare zi in Statele Unite, in ambele barbati si femei. Pentru majoritatea oamenilor, virusul va disparea de la sine. Dar, pentru unele persoane care dont anumite tipuri clare de virus, boli HPV poate dezvolta, si nu exista nici o modalitate de a prezice cine va fi sau obiceiul de a goli virusul. Se estimeaza ca un milion de oameni din SUA se vor dezvolta verucilor genitale. Unele se rezolva fara tratament, dar, pentru cei care necesita tratament, negii reapar in cel putin 25 la suta din cazuri.
CDC adauga GARDASIL la vaccinurile pentru copii (VFC) program de
In cadrul intrevederii de azi, ACIP, de asemenea, a votat pentru a adauga GARDASIL la programul CDCs VFC. Incepand cu anul 1994, programul VFC a oferit vaccinuri impotriva copiilor prin varsta de 18 ani care sunt Medicaid-eligibile, neasigurat, underinsured1 si nativ american. Dupa ce ACIP a facut o recomandare pentru utilizarea unui vaccin dat, voturile Comisiei pentru daca vaccinul ar trebui sa fie incluse in program VFC. Copii eligibile pot primi vaccinuri recomandate prin intermediul VFC o data contractele CDC pentru achizitionarea de vaccin au fost finalizate.
Merck continua sa sprijine un acces larg la GARDASIL
Pe fonduri federale a VFC program, daca este disponibil, poate furniza vaccinuri gratuite pentru copii eligibili, prin intermediul varsta de 18 ani. Pentru a aborda orice probleme de finantare la care pot impiedica accesul la GARDASIL pentru persoanele care nu sunt in varsta VFC eligibile-range, incepand de 1 noiembrie Merck Vaccine pacientului Programul de Asistenta (MVPAP) va fi extins pentru a acoperi 19-26 ani barbati neasigurate vechi. MVPAP, care a fost infiintat in 2008 pentru a adauga vaccinuri Mercks pacientilor adulti la Programul de Asistenta (PAP), in prezent nu prevede GARDASIL gratuit la femei 19-26 de ani care indepl...

Crucea Rosie Americana Actiuni Oferte pentru familii pentru a lua pentru a se pregati pentru un uragan

Crucea Rosie Americana Actiuni Oferte pentru familii pentru a lua pentru a se pregati pentru un uragan In ceea ce Crucea Rosie Americana monitorizeaza pista de uraganul Dean in Caraibe, cerem ca toata lumea sa ia masuri pentru a pregati familiile lor si case pentru un dezastru.
Pregatiti-va pentru vant puternic
Acordati-va timp suficient inainte de o furtuna de a desfasura o vanatoare de acasa de pericol si de cautare perimetru, in care va inspecteze casa ta pentru elemente care se pot deplas...

Maryland pentru a reduce Medicaid Beneficii pentru gravide imigrantilor legali, pentru copii; Legislatura propunerea de a se tine de acoperire pentru femeia insarcinata

Maryland pentru a reduce Medicaid Beneficii pentru gravide imigrantilor legali, pentru copii; Legislatura propunerea de a se tine de acoperire pentru femeia insarcinata Care incepe la 1 iulie, Maryland, SUA nu mai va aduce beneficii Medicaid pentru femeile gravide si copii care au fost clasificate ca rezidenti permanenti juridic pentru mai putin de cinci ani, ... Washington Post rapoarte. Intr-un efort de a aduce legislatia Maryland, in conformitate cu legea federala, Gov Robert Ehrlich (R), in luna ianuarie a propus reducerea 7 milioane dolari de stat Medicaid p...

Coalitia Nationala pentru osteoporoza si Related Bone de Boli informat Congresului, pe tema planului de actiune pentru o viziune National pentru Sanatate Bone

Coalitia Nationala pentru osteoporoza si Related Bone de Boli informat Congresului, pe tema planului de actiune pentru o viziune National pentru Sanatate Bone Fundatia Nationala Osteoporoza (NOF) coroborat cu Coalitiei Nationale pentru osteoporoza si conexe Bone Boli a avut loc un briefing de la Capitol Hill Congresului sa se angajeze intr-un plan de actiune pentru a face sanatatii osoase o prioritate nationala si sa incurajeze parlamentarilor sa semneze, pana in maduva oaselor de promovare a sanatatii si cercetare Act.
Legislatia propusa ar crea un ...

Celebs inapoi solicita pentru pacientii de ritm cardiac pentru a face auzite vocile pentru a tarului Regatului Unit "inima"

Celebs inapoi solicita pentru pacientii de ritm cardiac pentru a face auzite vocile pentru a tarului Regatului Unit "inima" Ce Sir Roger Moore, Michael Winner, fostul capitan de rugby Anglia, Bill Beaumont, Sir Elton John, si fotbalistii sotia Ela Star Garside au in comun?
Raspunsul este toate au fost afectate de tipuri de aritmie, sau de tulburari de ritm cardiac.
Ela, partener al Tottenham Hotspur mijlocas, Michael Brown, se alatura Sir Roger Moore si Bill Beaumont in sustinerea o cale de atac de caritate aritm...

Genzyme fisierele pentru expandat Eticheta pentru Campath (R), in calitate de prim-Line Tratamentul pentru LLC-B Pacientii

Genzyme fisierele pentru expandat Eticheta pentru Campath (R), in calitate de prim-Line Tratamentul pentru LLC-B Pacientii Genzyme Corp (Nasdaq: GENZ) si Bayer HealthCare a anuntat astazi ca o cerere de suplimentare Biologics de licenta (sBLA) pentru Campath (R) (alemtuzumab), a fost prezentata la US Food and Drug Administration (FDA) pentru a extinde eticheta produsului la curent includ tratamentul de prima linie de celule B leucemie limfocitara cronica (LLC-B). Campath este in prezent aprobat pentru tratamentul paci...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.