Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Testicule umflate


Nou Tratamentul pentru Comuna Veninos de masculi din Infertilitate

Nou Tratamentul pentru Comuna Veninos de masculi din Infertilitate
Cercetatorii din Germania constatat ca o simpla si minim invazive de tratament ambulatoriu pentru varicocel, o cauza comuna a infertilitatii masculine care afecteaza aproximativ 1 din 10 barbati, poate imbunatati semnificativ functia de sperma si ratele de sarcina.
Studiul a venit de la Universitatea din Bonn Medical School si este publicat in numarul din august al Radiologie.
Principalul autor Dr. Sebastian Flacke si colegii sai a constatat ca nivelul de motilitatea spermatozoizilor prezent, inainte de a tratamentului a fost, de asemenea, un predictor important al sarcinii succes.
Flacke este acum un profesor asociat de radiologie la Universitatea Tufts Scoala de Medicina, director al imaginilor neinvaziv cardiovasculare si vice-presedintele pentru cercetare si dezvoltare in cadrul Departamentului de radiologie la Clinica Lahey in Burlington, Massachusetts.
El a spus ca:
Embolizarea venoase, un simplu tratament cu ajutorul unui cateter prin inghinale, poate ajuta la imbunatatirea functiei de sperma la barbati infertili.
Cu pacientii imbunatatit functia de sperma, mai mult de un sfert dintre partenerii lor sanatosi au fost in masura sa ramaneti gravida, a adaugat Flacke.
Varicocelul este o conditie ca varice in cazul in care vasele de sange, in scrot devin incurcate si umflate. In mod normal, sange curge de la testicule inapoi la inima prin vene mici, care au o supapa de retinere pentru a opri sangele care curge inapoi la testicule. Dar daca aceste Armatura conductelor de lucru, apoi sangele spate sus, nu reuseste sa iasa din testicule in mod corespunzator si provoaca navele sa se umfle si umfla.
Varicocelul este o conditie comuna care, in general, nu are simptome sau efecte secundare daunatoare si afecteaza intre 10 si 15 la suta din barbatii adulti, in Statele Unite. Cifre de la National Institutes of Health sugeram afecteaza mai ales tineri, barbati intre 15 si 25. Uneori conditia rezultatele in durere, contractie, sau de probleme de fertilitate.
Pana de curand, oameni cu Varicocelul problematica au fost tratati cu interventii chirurgicale deschise pentru a indeparta afectate vasele de sange, dar acum exista o procedura minim invaziva numita embolizarea cateter care un om poate avea ca un ambulatoriu. Embolizarea cateter este locul unde radiolog introduce un mic tub sau cateter printr-o reducere mica in zona abdomenului, si folosirea X-ray imagistica, ghiduri cateterul pe nava afectate de sange si apoi blocheaza folosind un rulou din platina si o millillitres cateva a unui lichid agent. Pacientul recupereaza rapid si este, de obicei suficient de bine pentru a merge inapoi la munca in 24 de ore.
Pentru acest studiu, in scopul de a identifica ceea ce ar putea afecta ratele de sarcina in cuplurile in care omul a fost infertil inainte in curs de embolizarea varicocele, Flacke si colegii sai au recrutat 223 de oameni infertili cu varste cuprinse intre 18 si 50, care au fost diagnosticati cu cel putin un varicocele si care au suferit o embolizare . Toti barbatii au avut partenerii sanatosi cu care au fost incercarea de a concepe.
Inainte si dupa procedura, toti participantii trecut ...

Departamentului de Justitie se alatura Lawsuit intemeiat pe Abbott Laboratories umflate tarife de droguri Pentru Medicare, Medicaid Beneficiari

Departamentului de Justitie se alatura Lawsuit intemeiat pe Abbott Laboratories umflate tarife de droguri Pentru Medicare, Medicaid Beneficiari Departamentul de Justitie, joi, s-au alaturat un proces Whistleblower depuse peste acuzatiile care Abbott Laboratories intre 1991 si 2001, umflat preturile produselor sale pentru a permite spitale pentru a primi Medicare mai mare si rambursari Medicaid, rapoartele de Wall Street Journal. Produsele au fost vandute de Abbotts Spitalul Products Division, care a fost apoi preluata dupa cum Hospira in 2004. Hospira, de asemenea, este numit in costum (Carreyrou, Wall Street Journal, 5 / 19). Procesul a fost depusa in 1995 de catre Ven-A-Care, o farmacie mic Florida, care a participat la alte procese similare (Dorschner, Miami Herald, 5 / 19). In conformitate cu procesul, preturile de droguri raportate Subiecte de droguri Cartea Rosie si alte surse de stabilire a preturilor, in unele cazuri au fost 1000% mai mari decat preturile practicate pentru furnizorii (Wall Street Journal, 5 / 19). De exemplu, Abbott a crescut pretul raportat de vancomicina, un antibiotic intravenos, la fel de ridicat ca de 18 ori ce este de fapt perceput furnizorii de asistenta medicala, procesul invoca (AP / Los Angeles Times, 5 / 19). Conform Jurnalului, preturile umflate ar fi dat doctori si spitale de o oportunitate de a culege profituri mari prin prescrierea de droguri Abbotts, incurajand astfel consumului de droguri Abbott si cresterea profitului pentru companie (Wall Street Journal, 5 / 19). Per ansamblu, CMS platit mai mult de 175 milioane dolari pentru produsele A...

Depresia poate duce la Rapoarte umflate de simptome fizice

Depresia poate duce la Rapoarte umflate de simptome fizice Noi cercetari arata oameni care se simt deprimati tind sa reaminteasca simptome fizice care au mai mult decat sunt in realitate cu experienta. Studiul indica faptul ca depresia - nu nevrozei - este cauza unor astfel de supra-raportare.
Psiholog Jerry Suls, profesor si colegii universitare in Universitatea din Iowa Colegiul de Arte si Stiinte Liberale, atribute constatarile persoanelor deprimat ...

Illinois Attorney General Sues 48 companii farmaceutice intemeiat pe Preturile umflate pentru Medicaid, Medicare

Illinois Attorney General Sues 48 companii farmaceutice intemeiat pe Preturile umflate pentru Medicaid, Medicare Illinois Attorney General Lisa Madigan (D), luni, 48 dosar costum impotriva companiilor farmaceutice intemeiat pe faptul ca societatile defrauded de stat si a publicului prin supraincarcare pentru medicamente prescrise, ... Rapoartele Chicago Tribune. Dosar in Cook County Circuit Court, costum acuza companiile farmaceutice din fraudarea state Medicaid programului si beneficiari Medicare din sute d...

Sfantul Barnaba Health System Presupunerile stabileste Din umflate Medicare Taxe Outlier Pentru $ 265M

Sfantul Barnaba Health System Presupunerile stabileste Din umflate Medicare Taxe Outlier Pentru $ 265M New Jersey bazate pe Sfantul Barnaba Health Care System, care detine noua spitale, a fost de acord sa plateasca 265 milioane dolari pentru a solutiona afirmatii ca nu supraimpozitate Medicare cu aproximativ o jumatate de miliard de dolari, rapoartele de Wall Street Journal (Wall Street Journal, 6 / 16). In 2002, trei denuntatori a depus doua procese federale impotriva retelei de spitale, intemeiat...

Ce este Pubertatea? Ce este Early Pubertatea? Ceea ce se afla in intarziere Pubertatea?

Ce este Pubertatea? Ce este Early Pubertatea? Ceea ce se afla in intarziere Pubertatea? Pubertate este perioada in viata copiilor, atunci cand o experienta de modificari fizice, prin care organismele lor in cele din urma sa devina organismele de adulti care sunt capabile de a se reproduce. Pubertate este declansata de hormon de semnale de la creier la ovare, testicule (gonade). Ovarelor (la fete), testicule (la baieti) pentru a raspunde la semnalele de hormon de la creier prin produc...

Testiculele Pentru a incubeaza Stem Cells

Testiculele Pentru a incubeaza Stem Cells Barbatii pot piti la ideea, dar sperma producatoare de celule stem gasite in testiculele ar putea fi extrase, cultivate in laborator, si congelate pentru utilizare ulterioara. O echipa in Tarile de Jos au recoltat cu succes celulele stem spermatogonial de la vaci si de cultura le testicule in interiorul mouse-ului. Speranta este ca acelasi lucru ar putea face pentru barbati. Aceasta este o cale fo...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.