Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Timp de incubatie paduchi


Perioada de incubatie uman de infectare cu ESB ar putea depasi 50 de ani

Perioada de incubatie uman de infectare cu ESB ar putea depasi 50 de ani
O persoana ar putea fi infectate cu encefalopatiei spongiforme bovine (ESB) prioni de peste 50 de ani inainte de dezvoltare varianta Creutzfeldt-Jakob (vCJD), potrivit unui studiu pe un alt boli prionice umane numite Kuru saptamani in aceasta problema de Lancet. Constatari sugereaza faptul ca dimensiunea eventuala a unei epidemii vCJD ar putea fi mult mai mare decat sa crezut anterior, autorii de stat.
Dietetice de expunere a populatiei din Regatul Unit pentru a prioni ESB a fost larg raspandita. Pana in prezent, in jur de 160 de pacienti vCJD au fost identificate in Marea Britanie, cu cazuri raportate, de asemenea, in Franta, Italia, Irlanda, Olanda, Canada, Japonia, si SUA. Predictii de marimea eventuala a unei epidemii vCJD au variat considerabil; estimari recente, bazate pe numere curente de pacienti VCJD, au sugerat ca epidemia totala poate fi relativ mici. Cu toate acestea, perioada de incubatie pentru ESB in oameni este un element cheie in estimarea, in masura reala a unei epidemii, si acest lucru a fost necunoscut pana acum.
John Collinge (University College London, Marea Britanie) si colegii studiat singurul exemplu de o epidemie majora umana a bolii prionice disponibile - o boala numita Kuru. Kuru este cauzata de canibalism si a atins proportii epidemice in anumite comunitati, in Papa Noua Guinee, in cazul in care consumul de rudele moarte, ca un semn de respect si de doliu, a fost practica ritualul. Incidentei lui a scazut in mod constant dupa ce autoritatile australiene au oprit practica in anii 1950.
In cadrul studiului anchetatorii identificat 11 de pacienti cu Kuru din iulie 1996 pana in iunie 2004. Asa cum in ultimul an de nastere inregistrate pentru un pacient cu Kuru este de 1959, autorii a presupus ca transmiterea de catre cannabilism incetat de 1960. Ei au lucrat in perioada minima de incubatie a bolii cat timp intre 1960 si data de la debutul Kuru la pacienti. Ei au descoperit ca perioadele minime de incubatie a variat 34 - 41 de ani. Perioadele Cu toate acestea, in cazul barbatilor evaluare mai exacta a fost posibil si estimata de incubare a variat 39 - 56 de ani si ar fi putut fi de pana la 7 ani mai mult. Cand cercetatorii au analizat genetice, make-up de pacienti Kuru, au constatat ca acestea au avut un varation special gena care este asociat cu perioade lungi de incubatie si rezistenta la boli prionice.
Autorii cred ca perioada de incubatie a prioni ESB la om ar putea fi chiar mai lung decat cel observat la pacientii...

Cercetatorii speranta de a face Compusi medical utile dupa incubatie "Buckyegg"

Cercetatorii speranta de a face Compusi medical utile dupa incubatie "Buckyegg" O-Fulerena in forma de ou, sau oua buckyball a fost facuta si caracterizata de chimisti de la UC Davis, Virginia Tech si Emory si Henry College, Va descoperire neasteptata deschide noi posibilitati pentru structuri pentru fullerene, care ar putea avea o gama larga de utilizari.
A fost o surpriza totala, a declarat Christine Beavers, un student de chimie absolvent de lucru cu profesorii Alan Balch si Marilyn Olmstead la UC Davis. Beavers este primul autor pe hartie, publicat in aceasta luna in Journal of American Chemical Society.
Fullerene, uneori numit buckyballs, sunt, de obicei molecule sferice de carbon, numit dupa futuriste R. Buckminster Fuller, inventator al cupolei geodezice. Atomi de carbon sunt aranjate in pentagon si hexagoane, astfel incat structurile lor poate semana cu o minge de fotbal. O regula importanta - pana acum - este ca nu exista doua pentagon poate atinge, dar sunt intotdeauna inconjurat de hexagoane.
Compus buckyegg a fost facuta prin colaborarea oameni de stiinta de la Virginia Tech, condus de profesorul Harry Dorn. Ei incalzite un amestec de carbon si alte ingrediente, in conditii speciale pentru a face un amestec de fullerene, apoi expediate produsele la UC Davis, in cazul in care grupul Balchs lucrat la caracterizarea structurile lor.
Cand a inceput sa Beav...

Cele mai multe Primul-delicventilor timp pentru conducere timp ce imbatati Aveti nevoie de ajutor pentru mai mult de Just Alcool

Cele mai multe Primul-delicventilor timp pentru conducere timp ce imbatati Aveti nevoie de ajutor pentru mai mult de Just Alcool Cele mai multe infractorilor prima data in timp ce pentru conducere in stare de ebrietate nevoie de ajutor pentru mai mult decat de alcool
* Conducerea vehiculelor in timp ce in stare de ebrietate (DWI) este un public semnificativ-o problema de sanatate din Statele Unite.
* La noile descoperiri indica faptul ca timpului, multe primul-DWI infractorilor, de asemenea, au rate ridicate de alte s...

Sora care dormeau In timp ce la datorie este dat un prudenta Ordine timp de cinci ani, Marea Britanie

Sora care dormeau In timp ce la datorie este dat un prudenta Ordine timp de cinci ani, Marea Britanie O asistenta medicala care dormeau in acelasi timp, la datorie a fost dat un ordin de precautie pentru cinci ani in urma unei audieri NMC la Londra la inceputul acestei saptamani.
Nadia Muscolino, 50, a fost angajat ca o sora Junior la Bedford rezidentiale si Nursing Home, in Leigh si a fost responsabil pentru ingrijirea de 30 de vulnerabile si extrem de dependente de pacienti.
In luarea deci...

Care sunt Crabi (paduchi pubian)? Care este cauza mancarimi?

Care sunt Crabi (paduchi pubian)? Care este cauza mancarimi? Paduchi Pubic (Sing: paduchele pubian), cunoscuta si ca paduchele crab, crabi, sau Fullers; Pthirus pubiana Denumirea latina sunt mici de sange supt insecte parazite-aripi care infesta organele genitale umane, care provoaca mancarime si pete rosii. Singurul animal alte cunoscute a fi afectate de aceasta insecte este gorila. Crabi pot afecta, de asemenea, alte par aspru pe corp, inclusiv a genelor,...

Nou studiu In Pediatrics Journal (R) Rapoarte Rezultatele Superior eficacitatea spinosad Seful paduchi de tratament in comparatie cu Permetrin

Nou studiu In Pediatrics Journal (R) Rapoarte Rezultatele Superior eficacitatea spinosad Seful paduchi de tratament in comparatie cu Permetrin ParaPRO, LLC a anuntat astazi rezultatele a doua studii de faza III clinice publicate online, in aceasta luna in jurnalul de Pediatrie (Pediatrics 2009; 124: e389-e395), care a concluzionat ca o suspendare spinosad a fost semnificativ mai eficace in eliminarea cu paduchi cap capitis (Pediculoza) decat permetrin. Permetrin, care este comercializat sub numele de brand Nix1, este de Academia American...

Bug Buster Kituri Pentru a reduce Seful paduchi si Social Stigma

Bug Buster Kituri Pentru a reduce Seful paduchi si Social Stigma Lucrul cu parintii si scolile pentru a oferi un bug busting abordare la cap cu paduchi este de a ajuta pentru a reduce nivelul infestarii, abordarea inegalitatilor in domeniul sanatatii si a reduce costurile de asistenta medicala, in conformitate cu o revizuire in problema octombrie a Journal of Clinical Nursing.
O echipa de caritate din Marea Britanie Comunitate Preocupare Igiena a condus o re...

Scolile au Nou de armament de cap paduchi de screening

Scolile au Nou de armament de cap paduchi de screening Detectarea este cheia pentru a paduchilor orice program de cap de control, dar gasirea mici, nits aproape transparenta - oua care paduchilor adulti stabili, poate fi o mare provocare. NIT Lite (TM) este o mana nou instrument de detectare a avut loc paduchi care a fost creat special pentru a ajuta cadrele didactice din scoli elementare, asistenti medicali si voluntarii de screening gasi nit si rupe...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.