Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tinea corporis poze


Tinea de cuie Underdiagnosed In pentru copii

Tinea de cuie Underdiagnosed In pentru copii
Doi medici de la Spitalul del Mar in Barcelona si profesori UAB au observat, printr-o cercetare realizata in ultimii 9 ani, o crestere a numarului de copii afectati de tinea de unghii, precum si o underdiagnosis de aceasta afectiune de catre medicii pediatri.
In Europa, Tinea unguium are o rata de incidenta intre 0 si 2,6% (in medie 0,3%) in populatia generala. Simptome ale tinea de cuie sunt, in general bine tolerate de catre pacienti, determinand o intarziere in consultatie medicala. Impreuna, acesti doi factori reprezinta o provocare pentru un medic pediatru cu care se confrunta cu diagnosticul si tratamentul tinea de unghii.
O crestere a numarului de cazuri de tinea de unghii a fost observata la Spitalul del Mar Pediatrica unitate, la Barcelona. Din 1976 pana in 1984, un pacient a fost diagnosticat cu tinea de cuie (4), intrucat acest numar a crescut considerabil in ultimii 9 ani, in care 12 pacienti au fost diagnosticati cu aceasta patologie.
Evaluarea etiologic a fost efectuata prin: a) examinarea directa cu KOH de 40% la 400X; b) in mediu de cultura specifice; c) Macro / evaluarea micro-morfologica a colonii.
Doisprezece cazuri de unguium T. au fost identificate, dintre care patru pacienti au fost vechi de 12 ani sau mai tineri, sapte onicoliza prezentate si cinci extinderi demonstrat si schimbarea de culoare a unghiilor afectate. Durata medie a bolii inainte de diagnostic a fost 21.6 luni (in intervalul 2-60 saptamani). La opt pacienti, tinea de cuie a coincis cu tinea pedis. Etiologia din 10 pacienti a fost T. rubrum si la 2 pacienti a fost tonsurans T..
Desi unguium T. este o boala care se prezinta la toate varstele, este mai frecventa in randul populatiei adulte, ceea ce duce pediatrilor de a trece cu vederea unguium T. ca un diagnostic posibil. Posibilitatea de a unguium T. care apar la copiii mai mici nu ar trebui sa fie aruncata. In studiul nostru, trei pacienti cu unguium T. au fost 4-8 ani.
O gazda sensibile este necesar pentru infectia sa procedeze, si susceptibilitatea pot sa apara din externe, precum si factori endogeni.
Cercetatorii cred ca unguium T. este frecvent underdiagnosed de pediatri. Un medic pediatru trebuie sa fie cons...

TOPICA Announces Faza pozitiva 2 clinice Rezultate Pentru Luliconazole, un antagonist potent Topical antimicotice

TOPICA Announces Faza pozitiva 2 clinice Rezultate Pentru Luliconazole, un antagonist potent Topical antimicotice TOPICA farmaceutice, o companie privata-a avut loc biotehnologie, a anuntat rezultatele pozitive din faza 2 studiu clinic de evaluare luliconazole, unul dintre cei mai puternici si de spectrul larg agenti antifungice topice, la pacientii cu tinea pedis (sportivi picior). Studiul a fost proiectat pentru a evalua eficienta de 1% crema luliconazole aplicat o data pe zi timp de 14 zile, comparativ cu o data pe zi timp de 28 de zile. Studiul sa intalnit demonstrarea obiectivului primar de eficacitate care demonstreaza ca luliconazole, atunci cand se aplica o data pe zi timp de 14 zile, a fost capabil sa realizeze clearance-ul complet, astfel cum a evaluate de catre un scor clinic clar si evaluari negative micologie (cultura negativ fungice negativ si hidroxid de potasiu (KOH) de testare) echivalente cu de 28 de zile regimul de dozare.
Faza 2 Aceste rezultate sugereaza ca luliconazole pot fi in masura sa trateze tinea pedis in jumatate de timp, in comparatie cu produsele prescrise frecvent, in SUA, care necesita tratament o data sau de doua ori pe zi timp de patru saptamani. Pentru tinea pedis pacienti, aceste rezultate pot sa traduca la un plan de tratament in mod semnificativ mai usor de urmat, care ar trebui sa imbunatateasca rezultatele clinice. Este impresionant sa vezi ca, chiar si patru saptamani dupa ce se termina tratamentul cu luliconazole, efectele sale antifungice a continuat sa persiste, a declarat Terry M. Jones, MD, un dermatolog bord certificate si enroller de lider in faza 2 proces.
Multi-center, randomizate, dublu-orb, studiu a evaluat siguranta si durata optima de 1% crema luliconazole administrat o data pe zi timp de 14 sau 28 de zile, la pacienti cu tinea pedis moderata pana la severa. Faza 2 rezultate au demonstrat:
- La ziua 42, 14-doza de zile a condus la o rata de 53,7 la suta clearance-ul complet, comparativ cu placebo, cu o rata de 4,5 la suta (p = 0,0001);
- La ziua 42, 28 doze zile a condus la o rata de 45.7 la suta clearance-ul complet, comparativ cu o rata de placebo, de 10 la suta (p = 0.0071);
- Nu a fost nici o diferenta statistica a clearance-ului completa intre ziua 14 sau 28, o data pe zi, regimul de dozare (p = 0.4928);
- Rezultatele mycologic imbunatatit pe parcursul timpului de tratament post. Mai exact, 14-doza de zile a condus la o cura 78 la suta mycologic in ziua 28 si 82.9 la suta in ziua 42, care demonstreaza efectul de lunga durata mycologic de luliconazole; si
- Nu grave sau legate de medicament evenimente adverse au fost raportate in studiu.
Suntem foarte multumiti de aceste rezultate, care a valida planurile noastre de dezvoltare clinica pentru lulicon...

Meniuri pentru copii tranti standarde de nutritie din Regatul Unit

Meniuri pentru copii tranti standarde de nutritie din Regatul Unit Un nou raport asupra copiilor mese servite in restaurante, cafs si centre de petrecere a timpului liber a descoperit un cosmar nutritionale. Annie rapoarte de Seeley de la Comisia alimentare, Marea Britanie
O masa afara casei a fost considerate un tratament ocazionale. Cu toate acestea ca o natiune suntem acum mai mananca mai mult decat oricand. Calorii si substante nutritive in aceste mese sun...

Ce este herpesul? Ce este trupul impetigo? Ce este scalpului impetigo?

Ce este herpesul? Ce este trupul impetigo? Ce este scalpului impetigo? Noi folosim impetigo termen sau Tinea atunci cand se refera la mai multe tipuri de infectii fungice contagioase din stratul superior al pielii si scalpului, precum si cuie. Noi o numim impetigo, deoarece mancarime, eruptii cutanate de culoare rosie are un inel-ca aspect. Nu exista nici o legatura intre impetigo si viermi.
Dermatologii (medici de piele de specialitate) spun ca aproximativ 10% la...

Crescut rata de suicid se poate datora unor plante de asfalt din apropiere

Crescut rata de suicid se poate datora unor plante de asfalt din apropiere Expunerea la un nivel scazut de hidrogen sulfurat si, eventual, a altor substante chimice si propagat in aer provenite de la instalatiile de asfalt din apropiere sa fi contribuit la o rata crescuta de suicid intr-o comunitate din Carolina de Nord, un studiu sugereaza, pentru prima data.
In 2003, rata de suicid in doua Salisbury, NC, cartiere sa dovedit a fi 192 la 100.000 de persoane pe an, apr...

Studiul constata existenta Fake Droguri malariei Fiind fabricate in China

Studiul constata existenta Fake Droguri malariei Fiind fabricate in China Un studiu unic de colaborare intre oamenii de stiinta, lucratori in domeniul sanatatii publice si de politie a condus la arestarea a comerciantilor pretinse de medicamente anti-malarie false in China. Ancheta epidemiologica, care implica echipe din intreaga lume si se publica in aceasta saptamana PLoS Medicina, pune in evidenta cresterea amenintarii reprezentate de farmaceutice false si de complex...

FDA / USDA comune de presa: Oamenii de stiinta Incheierea Foarte scazut risc pentru Humansfrom alimentare care contin melamina

FDA / USDA comune de presa: Oamenii de stiinta Incheierea Foarte scazut risc pentru Humansfrom alimentare care contin melamina Exista un risc foarte scazut pentru sanatatea umana, de la consumul de carne de pui si porci stie ca au fost hranite cu furaje suplimentate resturi alimentare pentru animalele de companie care melamina continute si de melamina legate de compusi, in conformitate cu o evaluare realizata de catre oamenii de stiinta de la cinci agentii federale.
In scenariul de cele mai extreme de evaluare a riscur...

Riscurile importante implicate de falsificarea de droguri pe Internet

Riscurile importante implicate de falsificarea de droguri pe Internet Barbatii care cumpara droguri de internet false pentru probleme de erectie pot confrunta cu riscuri semnificative de la continutul potential periculoase si sistemele de asistenta medicala bypassing-ar putea lasa asociate probleme cum ar fi diabetul zaharat si hipertensiune arteriala nediagnosticate. Thats avertisment doar publicate online de IJCP Jurnalul International de practici clinice.
Medi...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.