Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tobradex picaturi pret


Lazy tratamentul ochiului dincolo de patch-uri si picaturi de zi cu zi

Lazy tratamentul ochiului dincolo de patch-uri si picaturi de zi cu zi
Noi moduri de a trata identificate ochi lenes la copii: Dincolo de patch-uri pentru ochi si picaturi de zi cu zi - picaturi de zi cu zi sunt inutile, potrivit unui studiu publicat astazi
Noi cercetari sugereaza o modalitate de a trata ochi lenes, care poate fi mai usoara pentru copii - si parintii lor - decat tratamentele actuale.
Cercetatorii de la Universitatea Saint Louis si alte institutii care au descoperit ca picaturi pentru ochi atropina administrat doua zile pe saptamina sunt la fel de eficace in tratarea ambliopie, sau de ochi lenes, ca picaturi de zi cu zi sau un plasture ochi. De cercetare a fost publicat astazi in Jurnalul Oftalmologie.
Asa cum oricine care a dat picaturi pentru ochi la un copil stie, acest lucru este o veste buna, a declarat Oscar Cruz, MD, presedinte al departamentului de Oftalmologie de la Universitatea Saint Louis si un cercetator in studiu. Este o face mult mai putin de un hassle de administrare a medicamentului, care este crucial pentru pacientii tineri de a dezvolta viziune sanatoase.
Ambliopia apare atunci cand creierul favorizeaza un ochi peste celelalte. Conditia poate fi corectata prin temporar afecta viziune in ochi puternic, fortand ochiul slab sa lucreze mai mult pentru a compensa. Acest lucru a fost realizat in mod traditional atunci cand un copil poarta un plasture pe ochi ochi puternic.
Un studiu anterior de catre acelasi grup de cercetare, cunoscut sub numele de oculare pediatrica Bolilor Investigator Group (PEDIG), a constatat ca doze zilnice de picaturi atropina, care dilata ochi si blur viziune, au fost la fel de eficace ca un plasture ochi. Un alt studiu realizat de grupul de a constatat ca ochi patch-uri ar putea fi eficienta atunci cand purtat pentru doar doua ore pe zi, mai degraba decat de sase ore.
Organismul combinat de cercetare ar trebui sa permita medicilor pentru a lua decizii mai bune cu privire la tratament pentru pacientii lor, a spus dr. Cruz.
Un tratament care este bine tolerat de obiceiul de un copil in mod necesar sa fie bine tolerat de catre un alt, a spus el. Sale importante pentru familii si medicii lor de a avea o gama de optiuni de tratament eficient.
In cel mai recent studiu, 168 copii cu varsta mai mica de 7 ani, cu ambliopie moderata au fost repartizati aleatoriu pentru a primi fie weekend sau atropina de zi cu zi. Pacientii din ambele grupuri au prezentat o ameliorare substantiala in ochi cu ambliopie. Dupa patru luni, 72 la suta din copiii din g...

Terapeutice Marfa Administrare reaminteste picaturi potential nesigure ochi, Australia

Terapeutice Marfa Administrare reaminteste picaturi potential nesigure ochi, Australia Australias gardian medicamente, terapeutice Marfuri de Administratie (TGA), a comandat o rechemare a consumatorilor un nivel de peste picatura ochi contra urmatoarele verificari la fata locului de catre TGA de siguranta picaturi oftalmice de pe piata ridicat probleme de siguranta cu Ochi-Lite Eye Drops, fabricate in Elvetia.
Testele TGAs initiala a indicat faptul ca produsul nu a fost posibil sa indeplineasca incercare necesare conservant eficacitatea si de sponsorul australian, Apisant Pty Ltd, nu a fost instruit de a furniza orice produs in continuare pana la finalizarea de testare.
Laboratoarele TGA in Canberra au confirmat acum ca produsul nu indeplineste standardele de conservare necesare eficacitatii si nu exista, prin urmare, potentialul de bacterii pentru a dezvolta in picaturi pentru ochi.
Aceasta inseamna ca, in cazul in care produsul ...

ESBATech's anticorpi Fragmente demonstreze penetrare in ochi cu livrare Topical Via picaturi pentru ochi

ESBATech's anticorpi Fragmente demonstreze penetrare in ochi cu livrare Topical Via picaturi pentru ochi ESBATech AG, un dezvoltator lider al Therapeutics fragment de anticorp, a anuntat ca a atins concentratii mari de fragmente de anticorpi in toate segmentele de ochi cu termen de livrare de actualitate, prin intermediul picaturi pentru ochi sale. Aceste date au fost confirmate in mai multe independente preclinice de teste in vivo. Anticipate concentratii terapeutice de fragmente de anticorpi ESBATe...

Cateva picaturi de Zahar Pot Derogarea de durerea de a Babies tanar Fiind Jabs de rutina data si analize de sange

Cateva picaturi de Zahar Pot Derogarea de durerea de a Babies tanar Fiind Jabs de rutina data si analize de sange Directorul clinice responsabile pentru serviciile Yeovil copii de la Spitalul Judetean (Marea Britanie) lanseaza o campanie care vizeaza GPS si moase comunitate pentru a creste gradul de constientizare a modul in cateva picaturi de zaharoza poate calma durerea de copii mici pe care o ofera Jabs rutina si analize de sange.
Dr. Paul Heaton-a petrecut multi ani in cercetarea si promovarea utilizar...

Expert Dezvolta nanoparticulelor de droguri de livrare metoda de a Inlocuiti picaturi pentru ochi

Expert Dezvolta nanoparticulelor de droguri de livrare metoda de a Inlocuiti picaturi pentru ochi Picaturi oftalmice ar putea fi un lucru al trecutului, datorita unei metode inovatoare si noi de furnizarea de droguri cu ochiul folosind materiale biodegradabile.
Aceasta metoda de noi, dezvoltate de o echipa de cercetatori condusa de Biomateriale si de droguri de livrare de experti Dr John Tsibouklis de la Universitatea din Portsmouth, foloseste polimer biodegradabil nanoparticule de a admini...

Pediatric picaturi antidepresiv utilizare, SUA

Pediatric picaturi antidepresiv utilizare, SUA Deoarece avertismente au inceput sa apara in etichetele de antidepresive, utilizarea lor de catre copii a scazut. Incepand cu anul 2002 sa inregistrat o scadere de 20%, in prescriptiile antidepresiv pentru copii, in functie de Verispan. Nu a fost o scadere de 32% pentru copiii sub 12 si o scadere de 18% pentru copiii cu varsta intre 12-18.
Incepand cu 2003 a inceput realizarea antidepresive mul...

HIV mortalitatii in India picaturi cu introducerea a terapiei antiretrovirale generice

HIV mortalitatii in India picaturi cu introducerea a terapiei antiretrovirale generice Rata de supravietuire a pacientilor infectati cu HIV din India a crescut in raspuns la o 20 de ori scadere a pretului de tratament antiretroviral (ART), potrivit unui articol din 15 noiembrie problema Clinic de Boli Infectioase, acum disponibile online. Introducerea de medicamente generice in tara a incurajat pe oameni sa caute un tratament HIV, din cauza costului mai ieftine, articolul state.
...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.