Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tomografie abdominala pret


Quick Diagnostic acute Apendicita activat, in Smart Phones

Quick Diagnostic acute Apendicita activat, in Smart Phones
Radiologists poate diagnostica cu exactitate apendicita acuta de la distanta cu utilizarea unui dispozitiv portabil sau un telefon mobil echipat cu un software special, potrivit unui studiu prezentat la reuniunea anuala a Societatii radiologice de America de Nord (RSNA).
Scopul este de a imbunatati viteza si acuratetea diagnosticului medical, precum si pentru a imbunatati comunicarea intre medici de consultanta diferite, a spus autorul studys plumb, Asim F. Choudhri, MD, medic colegi in cadrul Diviziei de Neuroradiology la Universitatea Johns Hopkins din Baltimore . Cand ne-am putea face aceste determinari mai devreme, echipele corespunzatoare chirurgicale si echipamente pot fi asamblate inainte de chirurg, chiar are sansa de a examina pacientului.
Apendicita, sau inflamatie si infectie la apendice, reprezinta o urgenta medicala care necesita indepartarea chirurgicala a de organe. Nediagnosticate sau la stanga netratate, apendicele inflamate va ruptura, provocand toxine pentru a deversare in cavitatea abdominala si, posibil, provocand o pune viata in pericol infectie. Apendicita poate aparea la orice varsta, dar este mai frecventa la persoanele cu varste cuprinse intre 10 si 30, in functie de National Institutes of Health.
In mod normal, un pacient care ajung la camera de garda cu apendicita suspectate vor fi supuse unor tomografie computerizata (CT) si un examen fizic. Daca un radiolog nu este disponibila imediat de a interpreta imaginile CT sau in cazul in consultare cu un specialist este necesara, diagnosticul este intarziata, crescand riscul de ruptura. Transmiterea imaginilor pe un dispozitiv mobil permite consultarea instantanee si diagnoza de la o locatie la distanta. Acesta poate, de asemenea, de ajutor in planificarea chirurgicale.
Aceasta noua tehnologie poate accelera de diagnostic si, prin urmare, de tratament, a spus dr. Choudhri.
Pentru studiu efectuat la Universitatea din Virginia, in Charlottesville, examene CT de abdomen si pelvis de 25 de pacienti cu durere in abdomen dreapta jos au fost revizuite printr-o retea criptata fara fir de cinci radiologi folosind un G3 iPhone echipate cu OsiriX Mobile vizualizare imagini medicale de software. Toti pacientii au avut confirmarea chirurgicale sau de follow-up evaluari pentru a confirma daca au sau nu au avut apendicita.
Scaneaza pot fi citite in rezolutia deplina cu foarte putin panning, precum si software-ul permite cititorului sa zoom si de a regla contrastul si luminozitatea imaginii, a spus dr. Choudhri. Radiolog este evaluarea datelor brute reale imagine, nu instantanee.
Cincisprezece din cele 25 de pacienti au fost corect identificate ca avand apendicita acuta la 74 (99 la suta), de 75 de interpretari, cu un fals negative. Nu s-au lecturi fals pozitive. In opt din cele 15 de pacienti care au avut apendicita, depozitele calcifiata in apendic...

FDA aproba Medtronic talentele ™ abdominala Stent Graft pentru repararea Aortic Anevrismele

FDA aproba Medtronic talentele ™ abdominala Stent Graft pentru repararea Aortic Anevrismele Medtronic, Inc (NYSE: MDT), a anuntat astazi aprobarea din partea US Food and Drug Administration de utilizare a ™ Talent abdominala Stent Graft pe livrare CoilTrac sistem, un dispozitiv medical inovator care se extinde accesul pacientilor la un minim-invaziva optiune de tratament pentru abdominala anevrisme aortice.
Prezent intr-un procent estimat de 1,2 milioane de persoane si este responsabila pentru aproximativ 15.000 de decese anual in Statele Unite, un anevrism aortic abdominal (AAA) este o umflatura periculoasa sau diminuare a bodys artera principala, care poate ruptura cu consecinte evolutie letala. AAAs rupte sunt in prezent cauza a 10 de deces in randul barbatilor din SUA de peste 55 ani, cu mai putin de 20 la suta de oameni care supravietuiesc unei rupturi. Dar, depistarea precoce prin screening-ul cu ultrasunete nedureroasa si tratament minim invaziva, cu o tehnica numita de reparatii endovasculare (EVAR) au demonstrat istoric o imbunatatire semnificativa a ratei de supravietuire pentru pacientii de toate varstele.
Aceasta etapa extrem de important demonstreaza Medtronics conducere si angajamentul fata de domeniul de reparare aortice, a spus Katie Szyman, vice-presedinte si director general al afacerii endovasculare Innovations la Medtronic. Interventionalists endovasculare in Statele Unite au acum acces la cel mai mare portofoliu de grefe stent pentru tratamentul pacientilor lor AAA. Talent abdominala Sistemul creste semnificativ numarul de pacienti AAA, care pot beneficia de reparatii minimal-invazive. Ca o alternativa pentru a deschide repararea chirurgicale, acest aparat, fara indoiala, va salva vietile multor oameni afectati de boli abdominale aortica aneurysmal.
Extinderea indicatie pentru EVAR
Talentul abdominala Stent Graft Sistemul face reparatii endovasculare (EVAR) accesibile la o suplimentare de 20 la suta dintre pacienti AAA, din cauza cerintei sale unice proximale aortica lungimea gatului, de numai 10 mm. Constand dintr-o membrana din poliester tesut sustinuta de un grilaj de metal tubulare, aparatul este in mod special indicat pentru tratamentul endovasculare de la nivel abdominal anevrisme aortice, cu sau fara implicarea iliace. Altoi stent este disponibil in diametre de pana la 36 mm, precum si a ars si conice membrelor iliaca de 8 mm la 24 mm.
Cu o istorie de 12 ani de performanta puternica clinice, inclusiv mai mult de 45.000 implanturi la nivel mondial, Talent abdominala Stent Graft este proiectat pentru a oferi aplicabilitate larga pacient, fixarea suprarenal si precizie de pozitionare. Altoi stent caracteristici markeri radiopaque de orientare vizuala in timpul de implementare si monitorizare, precum si sistemul de livrare utilizeaza un singur pas mecanism de lansare pentru desfasurarea fara probleme si o tija de bobinat, pentru trackability sporita si flexibilitate.
Talentul abdominala Stent Graft a furnizat rezultate excelente pacient in practica clinica si in studiu clinic, a declarat Dr. Michael L. Marin, profesor de Chirurgie Vasculara si presedinte al Departamentului de chirurgie la Mount Sinai Medical Center din New York. Din experienta mea, cu mai mult de 750 de implanturi de succes, folosind sistemul Talent, performanta acestui altoi stent a fost foarte consistente, precum si siguranta si eficacitatea medicamentului au fost bine caracterizat prin rezultatele studiului noastre clinice.
Avantaje fata de Open Reparatii
Medtronic-sponsorizat de studiu clinic de abdominala Talent Stent Graft Sistemul inrolati 166 pacienti, la 13 centre medicale intre februarie 2002 si aprilie 2003. 166 Toti pacientii au primit un talent abdominala Stent Graft; rezultatele acestora au fost comparate cu cele de 243 de pacienti de la Societatea de Chirurgie Vasculara (SVS) chirurgicale de control al Grupului de la 30 de zile si un post de ani-implantului. Dr. Frank Creat, director al Uniunii Memorialului Spitalele endovasculare Program din Baltimore, a fo...

FDA aproba Medtronic a lui Talent (TM) abdominala Stent Graft pentru repararea Aortic Anevrismele

FDA aproba Medtronic a lui Talent (TM) abdominala Stent Graft pentru repararea Aortic Anevrismele Medtronic, Inc (NYSE: MDT), a anuntat, aprobarea din partea US Food and Drug Administration de utilizare a ™ Talent abdominala Stent Graft pe livrare CoilTrac sistem, un dispozitiv medical inovator care se extinde accesul pacientilor la un minim-invaziva optiune de tratament pentru abdominale anevrism aortic.
Prezent intr-un procent estimat de 1,2 milioane de persoane si este responsabila pen...

Medtronic Fisiere PMA Cerere Pentru aprobarea FDA a talentului abdominala Stent Graft Sistem

Medtronic Fisiere PMA Cerere Pentru aprobarea FDA a talentului abdominala Stent Graft Sistem Medtronic, Inc (NYSE: MDT), a anuntat ca a depus modulul de final de Pre-Piata de omologare (PMA) aplicarea cu US Food and Drug Administration (FDA) pentru ™ Talent abdominala Stent Graft System. Talentul abdominale Stent Graft este un dispozitiv de minimal-invaziva care trateaza colectari periculoase in aorta, bodys cea mai mare artera, care pot ruptura, fara avertisment.
Talent abdominale S...

New England institute de cercetare, Inc, asista Medtronic, Inc, in obtinerea de FDA Aprobarea Graft TalentTM abdominala Stent

New England institute de cercetare, Inc, asista Medtronic, Inc, in obtinerea de FDA Aprobarea Graft TalentTM abdominala Stent New England institute de cercetare, Inc (NERI), un nivel global, a avut loc privat de specialitate Contract de cercetare Organization (CRO), a anuntat ca analiza lor statistica a datelor din Registrul Lifeline de endovasculare Aneurysm de reparare (EVAR) a contribuit la recenta aprobare FDA de Medtronic , Inc.s TalentTM abdominala Stent Graft. NERIS evaluare a rezultatelor in tratamentul abdominal...

Unite "LeMaitre vasculare Primeste IDE de aprobare pentru a incepe" Unifit abdominala Stent Graft Pivotal Studiu

Unite "LeMaitre vasculare Primeste IDE de aprobare pentru a incepe" Unifit abdominala Stent Graft Pivotal Studiu LeMaitre vasculare, Inc (Nasdaq: LMAT) a anuntat astazi ca a primit aprobarea din partea Statelor Unite Food and Drug Administration (FDA) pentru o scutire dispozitiv experimentale (IDE) supliment la comportamentul sau Aorto UNITE-Uni-iliac Stent Graft studii clinice. Acest studiu pivot va evalua siguranta si eficacitatea companiei Unifit abdominala Stent Graft in tratamentul aorto, aorto-iliace, ...

Femeile tinere negru predispuse la Castigati mai nesanatoase abdominala Fat Than Hispanics

Femeile tinere negru predispuse la Castigati mai nesanatoase abdominala Fat Than Hispanics Femei de culoare varsta 20 - 29 sunt mai predispuse la Pack, in grasimi nesanatoase abdominal si visceral decat femeile hispanica aceeasi varsta, si in comparatie cu batranii lor, in functie de cercetatori de la Wake Forest University Baptist Medical Center si colegii.
Noi cercetari arata ca acumularea de grasime abdominala, care creste riscul de diabet zaharat tip 2 este cel mai mare la varsta...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.