Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Toxiinfectie alimentara simptome


Ce este botulismul? Care este cauza Botulism?

Ce este botulismul? Care este cauza Botulism?
Botulismul este o infectie rara, dar potential letale. Aceasta este cauzata de toxine produsa de bacteria numita Clostridium botulinum. Toxine produse de Clostridium botulinum sunt cele mai puternice apar in mod natural toxinele cunoscute de stiinta. Botulismul provine de la cuvantul latin, botulus, adica carnati.
Sistemul nervos este atacat si rezultatele in paralizie. Stanga netratate, paralizia se va raspandi la plamani, cauzand insuficienta respiratie, urmata de moarte.
Potrivit Medilexicons dictionar medical: Botulism este: Produse alimentare otravire, de obicei cauzata de ingestia de neurotoxina produsa de bacteria Clostridium botulinum in mod abuziv de la conserve sau conserve din produse alimentare; afecteaza in principal oameni, pui, pasare de apa, bovine, ovine, si cai; caracterizate prin paralizie la toate speciile; pot fi fatale; porci, caini si pisici sunt oarecum rezistente. In unele cazuri (la sugari), botulismul poate constitui in tractul gastro-intestinal de catre organisme ingerate. Botulism vine in trei forme principale: de toxiinfectie alimentara botulism. Bacterii daunatoare prospera si produce toxina in medii cu oxigen mic, cum ar fi produsele alimentare, care este necorespunzator conserve sau conservate.
Botulismul plagilor. Aceasta se produce atunci cand o rana devine infectat cu spori de botulism. Se poate intampla, de asemenea, ca urmare a tesutului deveni deteriorate prin injectarea de heroina sau cocaina horcait, care apoi devine infectate.
Botulismul nou-nascuti. Aceasta este cea mai comuna forma de botulism. Botulism infantila poate aparea in cazul in care un copil a inghitit unele bacterii spori botulinum. Sporii produc toxine in intestinele lor. Cu toate acestea, botulismul copil de obicei afecteaza numai copii, care sunt mai putin de varsta de 12 luni, deoarece, dupa un an, copiii dezvolta o aparare impotriva sporii. Toate tipurile de botulism urgentele medicale de fata, deoarece pot cauza moartea. Daca sunt tratate cu promptitudine, perspectivele pentru cineva cu botulismul este, de obicei bun, dupa cum antitoxine s-au dovedit foarte de succes in tratarea stare. Botulismul nu este contagioasa si nu poate fi raspandit prin intermediul persoana la persoana de contact Care sunt semnele si simptomele de botulism? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva altor oameni, cum ar fi medicul detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
De toxiinfectie alimentara si rana botulismul
Simptome de toxiinfectie alimentara botulismul si botulismul plagilor sunt similare. Cu toate acestea, in cazuri de botulism plagii, simptomele dura mai mult sa se dezvolte.
Simptome de toxiinfectie alimentara botulismul in mod normal, sa inceapa cu greata si varsaturi. Este nevoie de intre 12 - 36 ore dupa masa alimente contaminate pentru simptome mult mai grave, neurologice, pentru a incepe. Aceste simptome afecteaza sistemul nervos.
Ca urmare a infectiei initiale, simptome de botulism plagilor dura intre 4 - 14 zile pentru a produce. Simptomele inceapa in a nervilor cranieni, care sunt nervi care se conecteaza la creier la nivelul coloanei vertebrale. Apoi au raspandit prin intermediul organismului de toxine ca sa aiba efect.
Semne si simptome de toxiinfectie alimentara si botulismul plagii includ: crampe abdominale dificultati la inghitire constipatie dificultati in a vorbi vedere dubla droopy pleoapelor gura uscata paralizie faciala slabiciune greata slurred probleme de vorbire respiratie varsaturi Dupa cum se raspandeste toxina, slabiciune si paralizie la nivelul membrelor superioare este cu experienta. In cazul in care toxina este permis sa continue sa se raspandeasca, respiratie vor fi afectate. Insuficienta respiratorie va avea loc si in cele din urma duce la deces.
Gradului de constientizare senzoriala nu vor fi afectate. De asemenea, nu exista simptome de febra in timpul unei infectii botulism.
Botulismul Infant
Simptome de botulism de inceput de obicei, incepe cu constipatie. Aceasta este urmata de: hranirea dificultate plate, cu ochii unfocused incapacitatea de pleoape grele de a suge iritabilitate paralizie probleme saraci reflexele oboseala care controleaza capul slab plans slabiciune musculara Care sunt cauzele de botulism? Toxina Clostridium botulinum este cunoscut in mod natural de toxicologie din lume . Toxine produse de Clostridium botulinum bloc un tip special de substanta chimica numita un neurotransmitator. Neurotransmitatori trimite mesaje de la creier la sistemul nervos.
In cazul de botulism, blocuri de toxina efectele unui neurotransmitator numit acetilcolina, care este utilizat de organism pentru a ajuta la stimularea muschilor. Blocare de paralizie acetilcolina cauzele care, daca este lasata netratata, poate duce in cele din urma la moarte.
De toxiinfectie alimentara botulismul
Dupa ce consumul de alimente care contin toxina, functia nervilor este perturbat, provocand paralizie. Moderne tehnici de productie alimentara utilizeaza procese de inalta temperatura care sa asigure ca toate bacteriile sunt ucisi. Sursa de toxiinfectie alimentara botulismul este de multe ori la domiciliu produsele alimentare conservate, care sunt mici in acid, cum ar fi fasole verde, porumb si sfecla. De exemplu, o sursa comuna de boala in Alaska este casa-conserve de fructe de mare. Cu toate acestea, boala a aparut, de asemenea, de la ardei iute, ulei de infuzat cu usturoi si cartofi la cuptor. Botulismul este cauzata de bacteria Clostridium botulinum, care se gaseste in sol, praf, si de produse agricole, cum ar fi miere, fasole, si porumb. Bacteriile ele insele nu sunt daunatoare, dar in cazul in care patrunde in corp, ei incepe producerea de toxine foarte otravitoare.
Botulismul Wound
Atunci cand bacterii Clostridium botulinum intra intr-o rana, ei pot multiplica si produc toxine. Botulismul plagilor a crescut in ultimele decenii, la persoanele care isi injecteaza heroina, ce poate contine spori de bacterii. De heroina Injectarea direct in muschii este periculoasa, deoarece provoaca leziuni tisulare, care pot deveni apoi infectate.
Botulismul Infant
Bebelusii a lua botulismul pentru sugari dupa spori consumul de bacterii, care apoi sa creasca si sa se inmulteasca in intestine si sa faca toxine. Sursa de botulism pentru sugari este de multe ori miere, sirop de porumb sau expunerea la sol contaminate cu bacterii. Bacterii spori Clostridium botulinum sunt inofensive pentru copiii mai mari si la adulti, deoarece, dupa varsta de un an, persoanele fizice dezvolta defensiva ca contracara efectele spori.
Beneficii ale toxinei botulinice?
Efectul paralizanta al toxinei botulinice face ca este util ca atunci cand un medicament prescris de catre medici. Botox-ul, care contine o cantitate mica de toxina botulinica, reduce ridurile faciale, prin prevenirea contractia musculaturii de sub piele. Alte utilizari includ Botox pentru tratarea spasme pleoapelor, transpiratii severe Underarm, tulburari musculare si, mai recent, migrene. Botulismul Cum este diagnosticat? Pentru a diagnostica botulismul, medicii va verifica pentru semne de slabiciune musculara sau paralizie, cum ar fi pleoapele molesit si voce slaba. Nu va fi o trecere in revista a produselor alimentare consumate in ultimele zile, sau daca s-ar putea prezenta expunere fost de a bacteriilor printr-o rana.
In cazuri de botulism este posibil pentru sugari, medicul poate solicita in cazul in care copilul a mancat miere sau de sirop de porumb recent si a avut probleme, cum ar fi constipatie si incetineala. Analiza de scaun sau voma pentru semne de toxina poate ajuta sa confirme un sugar sau de toxiinfectie alimentara diagnosticul botulism, dar medicii examenul clinic este principalul mijloc de diagnostic.
Botulismul este o afectiune rara. Dar, exi...

Legea federala ar trebui sa impuna ID-ul de magazine care alimentare vandute amintit, a proteja consumatorii de toxiinfectie alimentara Boala De la Tainted Carne, sugereaza Studiu

Legea federala ar trebui sa impuna ID-ul de magazine care alimentare vandute amintit, a proteja consumatorii de toxiinfectie alimentara Boala De la Tainted Carne, sugereaza Studiu O regula recent propus sa faca din carne si carne de pasare reaminteste mai eficient este un pas in directia buna, spune un economist de la Universitatea de Stat Ohio. Dar, Neal Hooker crede chiar mai mult ar putea fi facut pentru a proteja consumatorii de toxiinfectie alimentara boala din carne tentata.
Hooker, profesor asistent de produse agricole, de mediu si economie de dezvoltare, a aratat intr-un studiu din 2004 ca numai aproximativ jumatate din carne de amintit si pasarile de curte este recuperat.
Pentru a spori aceste numere, Hooker sugereaza intr-un recent publicat de urmarire hartie ca guvernul ar trebui sa publica numele si locatiile de magazine alimentare cazul in care carnea amintit a fost vanduta.
Thats exact ceea ce securitatii alimentare si Serviciul de inspectie este sugereaza cu o regula a propus noi, a anuntat 6 martie. Propunerea este online la http://www.regulations.gov/ (de cautare pentru documente in siguranta alimentelor si de Serviciul de Control, sau FSIS). Comentariile cu privire la propunerea sunt acceptate prin intermediul 8 mai. FSIS, de asemenea, planuri de a organiza o reuniune publice pe aceasta tema in cursul perioadei de comentariu.
In prezent, a reamintit de carne si de produse avicole sunt publicate pe un site FSIS Web si prin comunicate de presa in statele in care carnea a fost distribuit. Notificarile sunt trimise la agentiile de sanatate publica, cu ridicata si cu amanuntul. Cu toate acestea, locurile de vanzare cu amanuntul in cazul in care produsele au fost vandute amintit nu sunt listate pentru public.
Chiar acum, nici Agentia Federala are autoritatea de a dezvalui in cazul in care a amintit de produse din carne au fost vandute, cu atat mai putin spun comerciantii cu amanuntul de care au nevoie sa ia masuri pentru a informa consumatorii despre o rechemare, Hooker a spus. Eu cred ca aceasta regula propus este o idee buna, dar ar putea sa fie mai departe. Un pas mare ar fi fost de a sublinia magazine alimentare trebuie sa ia masuri in scopul de a informa consumatorii atunci cand o rechemare apare.
Cantitatea de carne si de produse avicole amintit in Statele Unite a crescut de la aproximativ 6 milioane de lire sterline in 1988 la aproximativ 36 milioane de lire sterline in 2003, Hooker a spus. Studiu sale recente, efectuate cu student absolvent Wenjing Shang, a fost publicat in august-noiembrie 2005 Numarul al Journal of Public Affairs. Hooker si Shang prezentat, de asemenea idei cu privire la utilizarea consumatorilor informatii pentru a imbunatati reaminteste de la politica de Battelle Ziua la Ohio State e John Glenn Institutul in luna februarie.
Doua perioade de timp sunt esentiale intr-o reaminteste eficacitatii, Hooker a declarat: numarul de zile de la productie pana cand o problema este descoperit, precum si durata de rechemare. In studiul lor, Hooker si Shang a examinat 501 reaminteste intre ianuarie 1998 si mai 2005. Ei au descoperit ca, in medie, o rechemare a inceput dupa 47 zile de productie si a durat o medie de 135 zile dupa aceea. Cu toate acestea, este foarte diferit de cazuri, cu descoperirea problemei variind intre 1 si 480 zile, iar durata de rechemare de la 6 la 616 zile.
Aceste perioade de timp sunt mult prea lung, avand in vedere ca unele dintre aceste produse au o durata de depozitare a doar aproximativ noua zile, Hooker a spus. Acest lucru mi spune ca poate comerciantii cu amanuntul trebuie sa fie mai activ in aminteste. Chiar acum, nu Theyre necesare pentru a face nimic pentru a alerta consumatorilor.

Liniile directoare tinta infectate alimentare Handlers, Marea Britanie

Liniile directoare tinta infectate alimentare Handlers, Marea Britanie Noi orientari de la Colegiul Regal al Medicilor si NHS Plus scopul de a preveni transmiterea de boli prin gestionari de alimentara. Aceasta este o problema majora, dupa cum s-au inregistrat 765000 de cazuri de boli de toxiinfectie alimentara in 2005 in Anglia si Tara Galilor, costurile suportate de economia o valoare estimata de £ 1.4 billion.1
Gestionari de alimentara Infected: aspecte profes...

Riscurilor de sanatate Cresterea in Guyana cu leptospirozei, vectori Boli

Riscurilor de sanatate Cresterea in Guyana cu leptospirozei, vectori Boli Leptospirosis a devenit o preocupare de sanatate in Guyana, ca numarul de cazuri continua sa creasca si 43 de persoane au fost tratati pentru cazurile suspecte de boli bacteriene, care este de obicei cauzat de expunerea la apa contaminate cu urina de animale infectate.
Poporul din Guyana se refera la aceasta ca la boala de inundatii. Doua decese au fost confirmate ca fiind legate de leptospiroz...

Schimbarea de Salmonella la Foe Pentru a prieten ca o modalitate de a administra vaccinurilor in Body

Schimbarea de Salmonella la Foe Pentru a prieten ca o modalitate de a administra vaccinurilor in Body Cercetatorii de la Institutul Biodesign de la Arizona State University au facut un important pas inainte in munca lor de a dezvolta un organism biologic inginerie, care poate asigura in mod eficient un antigen in organism. Cercetatori raporteaza ca au fost capabili de a utiliza bacteriei salmonella trai ca de izolare / metoda de livrare pentru un antigen.
De lucru este un important pas inainte ...

Romanul Terapie Combinatii castige teren in tratarea Hepatita - studii arata Suppression imbunatatita Virus, identificarea factorilor de raspuns

Romanul Terapie Combinatii castige teren in tratarea Hepatita - studii arata Suppression imbunatatita Virus, identificarea factorilor de raspuns Conform estimarilor recente, hepatita a devenit o problema de sanatate la nivel mondial, care afecteaza milioane de oameni in SUA si in strainatate. Cercetatorii sunt experimente cu combinatii de medicamente anti-inflamatorii ca interferoni pentru a imbunatati simptome hepatita. In cercetare a prezentat astazi, la Digestive Disease Week 2006 (DDW), noi combinatii de terapii fac progrese semnificat...

Imbunatatirea sanatate publica de supraveghere pentru toxiinfectie alimentara Infectii: Un nou proiect european

Imbunatatirea sanatate publica de supraveghere pentru toxiinfectie alimentara Infectii: Un nou proiect european In aceasta saptamana, Praga, un nou proiect a fost lansat pentru a imbunatati supravegherea de toxiinfectie alimentara infectii in intreaga Europa. Oamenii de stiinta din domeniul sanatatii publice, produse alimentare, si institute veterinare au convenit un plan care va permite, pentru prima oara, amploarea problemelor de sanatate de la toxiinfectie alimentara boala care urmeaza sa fie masurata in...

Practici de spalat proaspete-Cut Bijuterii poate minimiza de toxiinfectie alimentara Boala Riscuri

Practici de spalat proaspete-Cut Bijuterii poate minimiza de toxiinfectie alimentara Boala Riscuri Cercetatorii de la Statele Unite Departamentul pentru Agricultura (USDA) a examinat recent, siguranta si calitatea de tehnici de spalare utilizate in productia de produse ambalate. Studiul, publicat in HortScience, simulate tehnici de spalare a afla mai multe despre modul in care practicile industriale afecta calitatea si siguranta de pre-salata verde taiat.
Yaguang Luo, dr., cercetare alimenta...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.