Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tratament amigdale inflamate


Ce este STREP gat? Ce este durere in gat?

Ce este STREP gat? Ce este durere in gat?
Gatului STREP este o durere in gat cauzate de bacterii cunoscut sub numele de Streptococcus pyogenes, sau de grup A Streptococcus. Durere in gat este un termen pentru orice situatie in care se simte in gat disonant, de licitatie, si, eventual, dureroase. Gatului STREP este un tip de durere in gat. Durere in gat pot fi cauzate de bacterii sau virusuri, in timp ce gat streptococica este doar cauzate de bacterii. Gat pe termen streptococica este mai frecvent utilizate in SUA si Canada, in comparatie cu alte tari de limba engleza. Gatului STREP pot fi, de asemenea, mentionate in continuare faringita streptococice sau a gatului streptococic in gat.
Bacterii streptococice sunt extrem de contagioasa si se pot raspandi prin picaturile de aer atunci cand o persoana bolnava stranuta sau tuseste. Oamenii pot deveni, de asemenea, infectate prin atingerea suprafetele pe care o persoana infectata au atins anterior, cum ar fi un doorknob, ustensile de bucatarie si obiecte baie.
Stiri pe raceli / Flu / SRAS
Pentru ultimele stiri si de cercetare in raceli / Flu / SARS, si sa semneze pana la buletine de stiri sau de stiri alerte, va rugam sa vizitati raceli noastre / Flu / SRAS sectiunea Stiri. Gatul inflamat Cele mai multe nu sunt de obicei grave si a persoanei infectate, in general, imbunatateste in termen de la trei la sapte zile fara tratament. Ele sunt mai frecvente in randul copiilor si adolescentilor. Acest lucru se datoreaza faptului ca organismele de popoare mai tineri nu au fost expuse in continuare multe virusuri si bacterii ca popoare mai mari - ele nu au construit pana imunitatea la multe dintre ele. Nu este neobisnuit pentru oameni de orice varsta de a avea o pereche de crize de dureri in gat intr-o perioada de un an. Care sunt cauzele de dureri in gat? Urmatoarele conditii, in general, sa includa o durere in gat. Aceste conditii sunt de obicei cauzate de infectia cu: Gripa (gripei) gat comuna rece glandulara febra in gat este, de obicei, determinate de inflamarea (umflarea), in partea din spate a gatului (orofaringe) si amigdalele (nodulii laringian limfoide).
Articolul Related
Ce este gripa? Ce este gripa? Care sunt simptomele de gripa?
Ce o pandemie? Ce este o epidemie?
Ce este gripa porcine? Cum este porcine gripa tratate? Care sunt simptomele de gripa?
Semnele pot include: amigdale inflamate de sarcini si glandele gatului umflate Durere in partea din spate a Tandrete gat, in partea din spate a Durerii gatului sau disconfort la inghitire Fever (cu siguranta o infectie) Bodily dureri (probabil o infectie) Dureri de cap (probabil o infectie) Oboseala (probabil o infectie, eventual, alte motive) Care sunt semnele si simptomele de gat streptococica? STREP gat este o infectie, in timp ce dureri in gat poate sau nu poate sa fie. Semnele si simptomele de mai jos se refera doar la STREP gat: Stiri privind conditiile respiratorii si boli
Pentru ultimele stiri si de cercetare in conditii respiratorii si boli, precum si pentru a va inscrie la buletine de stiri sau de alerte, va rugam vizitati Conditiile noastre respiratorii si boli sectiunea Stiri Durere in gat. Dificultate la inghitire. Amigdalelor sunt dureroase si / sau umflate. Uneori, cu patch-uri de culoare alba, si / sau dungi de puroi. Sportive foarte mici, de culoare rosie poate sa apara pe partea moale a palatului (cerul gurii). Nodurile glande (limfatici) a gatului sunt umflate si oferta. Febra. Eruptii cutanate. Durere de stomac . Copiii pot avea greata si varsaturi. Cu toate ca aceste simptome sunt tipice de gat STREP, acestea ar putea fi, de asemenea, cauzata de un virus, amigdalite sau o alta boala. Cu toate acestea, un medic ar trebui sa fie consultat in cazul in care semnele si simptomele sunt prezente - mai ales o febra. In schimb, persoanele cu amigdalita streptococica poate avea, uneori, nici semne sau simptome - acesti oameni ar putea sa nu se simta rau, dar pot transmite infectia pe alte persoane. Cand ar trebui sa vedeti un doctor in majoritatea cazurilor, o durere in gat este doar unul dintre simptomele unei comuna la rece si se va rezolva intr-o cateva zile. Cu toate acestea, ar trebui sa vedeti un medic in cazul in care: Simptomele sunt inca acolo dupa cateva saptamani.
Gatul Sore sunt frecvente si nu raspunde la analgezice.
Ai o febra persistenta. O febra indica o infectie, care ar trebui sa fie tratate si diagnosticata cat mai curand posibil. Infectiile pot provoca probleme respiratorii, sau poate duce la complicatii.
Aveti dificultati de respiratie (de urgenta).
Vi se pare greu sa inghita saliva sau fluide.
Incepi sa te salivare.
Daca sistemul imunitar este slab - ca ar putea fi cazul pentru pacientii cu HIV / SIDA, diabet, sau cele care primesc chimioterapie, radioterapie, corticosteroizi, medicamente imunosupresoare, DMARDs (boala-modificatoare medicamente anti-reumatice) sau antithyroids.
Coca-Cola colorate urina. Acest lucru inseamna bacteria Streptococcus a infectat rinichii. Diagnosticul de dureri in gat un diagnostic clinic de dureri in gat, in general, nu este necesara in cazul in care o persoana are dureri in gat. Acest lucru se va schimba in cazul in care simptomele persista mai mult de cateva saptamani. Un medic va cere pacientul despre lui / simptomele ei, pentru a verifica semnele (examineaza in gat si gat). Daca medicul suspecteaza pacientul poate avea febra glandulare el / ea poate, pentru un test de sange. Diagnosticul de amigdalita streptococica sau infectie gat medicul va examina pacient si cautati semne ale gatului streptococica sau infectie gat. El / ea va solicita pacientului pentru simptomelor (un simptom este ceea ce pacientul se simte si descrie la doctor, un semn este ceea ce medicul poate vedea sau simti).
Chiar daca un medic detecteaza semne de o indicatie, este practic imposibil sa se stie in acest stadiu, daca aceasta este cauzata de virus sau bacterii. Unele infectii virale in gat pot avea semne mai rau decat cele cauzate de bacterii streptococ. Prin urmare, medicul poate, pentru una sau mai multe dintre urmatoarele teste pentru a afla ce este cauza infectiei: cultura gat - un tampon este frecat impotriva partea din spate a gatului si amigdalele. Acesta nu este dureros, dar poate starni si pacientul poate avea o senzatie temporara Gagging. Rezultatele Lab poate dura cateva zile de a se intoarce.
Rapid test antigen - acest test poate detecta bacteriile STREP in cateva minute de la proba de tampon cu privire pentru antigeni (substante straine), in gat. Teste antigen Rapid nu sunt la fel de precisa ca culturile faringelui, care sunt trimise la laborator - ele nu pot detecta unor infectii STREP. De aceea unii medici indeplineasca ambele teste.
Rapid ADN-ului de testare - tehnologia ADN-ului este folosit pentru a identifica infectiei STREP gat. Rezultate dura pana la o zi sa se intoarca. Ei sunt foarte exacte si mult mai repede decat teste de cultura gat. Care este tratamentul pentru dureri de gat? In majoritatea cazurilor, gatu...

New European HIV, ghidurile de tratament Recomanda Boosted Invirase (R), ca o alegere primul tratament pentru pacientii care incep tratamentul cu

New European HIV, ghidurile de tratament Recomanda Boosted Invirase (R), ca o alegere primul tratament pentru pacientii care incep tratamentul cu Noi orientari Europeana pentru Gestionarea clinice si Tratament de Adulti infectati cu HIV, publicat astazi recomanda potentat Invirase (R) (mesilat saquinavirul), ca un inhibitor de proteaza prima alegere pentru pacientii care incep treatment.1 antiretrovirale, o doza de doua ori pe zi de saquinavir / ritonavir 1000/100 mg in asociere cu alte antiretrovirale oferte medici si pacienti dovedit eficiente de control al HIV virus.2, 3 Mai mult, Invirase este acum disponibil intr-un program mai convenabil de dozare ca recent aprobate 500 mg, formularea reduce numarul de Invirase pastila pe zi, zece la patru comprimate .
Noi dovezi bazate pe liniile directoare publicate in noiembrie pentru a coincide cu al 10-lea European de SIDA Conferinta de la Dublin, rezultat din compararea unor orientari din mai multe tari europene, precum si din discutiile de grup cu reprezentanti de la mai mult de zece tari. Eficacitate recunoscuta si tolerabilitatea Invirase amplificat, impreuna cu comoditatea de noi formulare pozitia 500 mg, ca una dintre cele preferate inhibitori de proteaza potentat pentru pacientii care incep tratamentul antiretroviral lor, spune Francois Raffi, profesor de Boli Infectioase si Tropicale, Spitalul Universitar Hotel-Dieu din Nantes, Franta, si membru al grupului EACS orientari.
Invirase se recomanda, de asemenea, ca o prima linie potentat inhibitor de proteaza in SIDA International Society (IAS), linii directoare care a dat-o ce...

TBC prevenire, tratament ar trebui integrate in programele de tratament cu HIV, JAMA Studiu zice

TBC prevenire, tratament ar trebui integrate in programele de tratament cu HIV, JAMA Studiu zice Tuberculoza activitatile de prevenire si tratament ar trebui sa fie integrate in programele de tratament cu HIV in resurse limitate in cazul in care mortalitatea TBC este raspandita si in cazul in care multi-TBC rezistente la medicamente este in curs de dezvoltare de a reduce decese in randul persoanelor care traiesc cu HIV / coinfectie TBC, conform unui studiu publicat miercuri, la Journal of Ame...

Vicriviroc Demonstreaza potenti virale reprimarea Prin 48 de saptamani de tratament In faza a II-Studiul ACTG In de tratament cu experienta pacientii infectati cu HIV

Vicriviroc Demonstreaza potenti virale reprimarea Prin 48 de saptamani de tratament In faza a II-Studiul ACTG In de tratament cu experienta pacientii infectati cu HIV Astazi Schering-Plough Corporation (NYSE: PSC) a raportat ca rezultatele unui studiu clinic de faza II a aratat vicriviroc, antagonist CCR5 sale experimentale, a demonstrat potent si supresia virala sustinute prin 48 de saptamani de tratament la tratament cu experienta pacientii infectati cu HIV, atunci cand se administreaza o data in - dozele pe zi in asociere cu un ritonavir optimizat-potentat i...

Minim invaziva chirurgicale, tratament si Inferioara tractului urinar Simptomele Evidence tratament pe baza de tratament

Minim invaziva chirurgicale, tratament si Inferioara tractului urinar Simptomele Evidence tratament pe baza de tratament UroToday.com - noua paradigma in tratamentul Simptome tractului urinar inferior (LUTS) este spre atat de management medical si chirurgia minim invaziva. LUTS este un simptom complex, care include atat iritative, precum si simptomele obstructiva. In general, tratamentul chirurgical este directionat la componenta obstructiva. Standardul de aur pentru managementul chirurgicale de obstructie vezicii u...

Rezultate pozitive pentru Permacol (REG) ca un tratament profilactic Pentru Parastomal Hernia Si ca un tratament pentru Anal Fistule

Rezultate pozitive pentru Permacol (REG) ca un tratament profilactic Pentru Parastomal Hernia Si ca un tratament pentru Anal Fistule La Reuniunea Anuala a ACPGBI (Asociatia Coloproctology al Marii Britanii si Irlandei), a avut loc in Gateshead, 3-6 iulie, de tesuturi Stiinta plc Laboratories, compania a dispozitivelor medicale specializate in inlocuirea tesut uman si produse de reparatii, a prezentat dovezi de sustinere din doua-pilot - studii in primul rand, o cerere de Permacol ® ca un tratament pentru hernii parastomal, iar...

Magnetice de tratament de stimulare pentru depresie ajuta dificil de tratament cazuri,

Magnetice de tratament de stimulare pentru depresie ajuta dificil de tratament cazuri, Barbara Baas fugit de acasa si a incercat sa se omoare ca un adolescent. Ca un adult, ea a incercat in mai mult de 15 soiuri de antidepresive. Dar, datorita o noua arma, ea a ajuns in cele din urma un armistitiu intr-o lupta de 45 de ani.
Dna Baas, spune un nou tratament pentru depresie se schimba viata ei - atat de mult incat shes dispusi sa conduca in 115 mile cinci zile pe saptamana de la De...

Nu comunitari un tratament comenzi de lucru? Noul studiu a puna la indoiala Fie ca comunitare Comenzi tratament (CTOs) sunt eficiente

Nu comunitari un tratament comenzi de lucru? Noul studiu a puna la indoiala Fie ca comunitare Comenzi tratament (CTOs) sunt eficiente Nu exista controverse cu privire la posibilitatea CTOs pentru pacienti de psihiatrie sa reduca utilizarea de servicii de sanatate, sau pentru a imbunatati rezultatele clinice si functionare sociala.
Avand in vedere utilizarea pe scara larga a acestor competente in America de Nord, Europa si Australia, este important sa se evalueze beneficiile si potentialele efecte negative ale acestui tip de l...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.