Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tratament capuse la om


Expertii Boli Infectioase oferi consiliere pentru prevenirea si tratarea bolii Lyme

Expertii Boli Infectioase oferi consiliere pentru prevenirea si tratarea bolii Lyme
Sau sezon capuse, dar gradinari, excursionisti, si altii se bucura de mare in aer liber shouldn't lasa la preocuparile legate de boala Lyme, a le mentine in interior. Cateva sfaturi pentru a mentine capuse departe, si unele sfaturi de la medici boli infectioase despre boala Lyme, ar trebui sa ajute sa se bucure de primavara si vara vreme, in functie de Boli Infectioase Society of America (IDSA), o asociatie medicale profesionale care reprezinta cel mai important expertii Natiunilor in Lyme si alte boli infectioase.
Cu sezon capuse pe noi, este important sa de a pune boala Lyme, in perspectiva, a declarat Gary P. Wormser, MD, presedinte al grupului de experti privind IDSA a bolii Lyme si sef, divizia de boli infectioase, departamentul de medicina, New York Medical College, Valhalla . Marea majoritate, mai mult de 95 la suta, de oameni care fac contract de boala sunt usor de tratat si vindecat cu tratamentul pe termen scurt antibiotic.
A bolii Lyme cauzate de Borrelia burgdorferi este o infectie bacteriana transmise de un anumit tip de capuse care de obicei se hraneste cu mamifere mici, pasari si caprioare, dar poate contribui de asemenea la pisici, caini si oameni. Cu toate ca boala a fost raportat in aproape toate statele, cele mai multe cazuri sunt concentrate in Mid-Atlantic si state nord-est. Un numar de cazuri, de asemenea, au fost raportate in Wisconsin, Minnesota si California de Nord.
Cei mai multi oameni care sunt infectati au o circulara, eruptie cutanata rosie din jurul site-ul de intepatura de capusa, umflarea articulatiilor lor si, uneori, paralizie faciala. Simptomele sunt uneori alarmante, dar cu un diagnostic corect si tratamentul aproape toate vor disparea in cateva saptamani, a spus dr. Wormser.
Prevenirea bolii Lyme
Cea mai buna metoda pentru gestionarea boala Lyme este de a evita tic-zonele infestate. In cazul in care expunerea la capuse este inevitabila, ar trebui luate masuri pentru a micsora riscul ca capusele vor acorda la nivelul pielii, a spus el. Unii pasi simpli pentru a evita capuse muscaturile ca boala Lyme provoca includ:
Imbracaminte - Purtati de protectie, deschis la culoare care minimizeaza expuse pielea si ofera un contrast cu capuse, facandu-le mai vizibile.
- Utilizarea de capuse si repellente insecte si a le aplica pe piele expuse sau de imbracaminte, urmatoarele directii pe etichetele produselor.
- Daca sunteti in aer liber si poate au fost expuse la capuse, a verifica intregul corp in fiecare zi pentru a localiza si elimina capuse, in special la sfarsitul zilei.
- Verifica piele pentru copii cu grija, inclusiv falduri pielea si capul, scalp si zona gatului.
Tratarea a bolii Lyme
Persoanele care elimina atasat capuse ar trebui sa fie monitorizati atent pentru semnele si simptomele de capuse-bolilor transmise de pana la 30 de zile. Doza unica tratamentul cu doxiciclina pot fi luate in considerare pentru capuse caprioare muscaturile capuse atunci cand a fost pus pe persoana pentru cel putin 36 de ore. Cei mai multi pacienti care dezvolta boala Lyme se vindeca cu un curs unic de 14-28 zile de antibiotice, in functie de stadiul de boala lor. Ocazional, un al doilea ciclu de tratament este necesar. Mai multe terapiei prelungite cu antibiotice nu este recomandata si pot fi periculoase, in conformitate cu Dr. Wormser.http: / / www.idsociety.org/
Aproape toti oamenii - mai mult de 95 la suta - care nu se imbolnavesc cu boala Lyme, si sunt tratate cu cursul recomandata de antibiotice se face mai bine si mergeti mai departe cu viata lor, a spus dr. Wormser, autorul principal al IDSAs 2000 orientari privind bolii Lyme . De asemenea, el este presedintele comisiei de experti in prezent analizarii revizuirilor la liniile directoare, care sunt datorate mai tarziu in aceasta vara. Grupul de experti comentarii literatura stiintifica publicata referitoare la subiect inainte de a ajunge la un acord cu privire la recomandarile orientare.
Cronice sau post-a bolii Lyme Sindromul
Un numar mic de pacienti raporteaza o varietate de simptome nespecifice, cum ar fi dureri generalizate, dureri articulare sau de oboseala dupa un episod de boala Lyme, care a fost tratati corespunzator.
Un numar mic de medici de avocat tratarea acestor pacienti cu cursuri repetate sau prelungite de orala sau intravenoasa (IV), antibiotice, dar dr. Wormser avertizat ca nu exista nici o convingatoare publicate date care arata un astfel de tratament sa fie eficienta.
Mai mult, pe termen lung tratament antibiotic pot fi periculoase si, de asemenea, poate duce la consumul de droguri superbugs rezistente care sunt imposibil de a trata, a adaugat el.
Acesti pacienti cu simptome care persista timp de saptamani, luni sau mai mult par a fi un grup eterogen, si ei ne-raport simptome specifice care, de asemenea, sunt asociate cu o serie de alte boli medicale, atat infectioase si neinfectioasa, a spus el. Pacientii care continua sa au simptome care persista, dupa un tratament adecvat cu antibiotice pentru boala Lyme, ar trebui sa consulte medicii lor cu privire daca diagnosticul a fost exacte sau in cazul in care acestea pot avea diferite sau boli noi.
Mai multe informatii despre boala Lyme - inclusiv o foaie de fapt pentru public si a ghidurilor de practica pentru medici - pot fi gasite pe site-ul de la IDSA
IDSA este o organizatie de medici, oameni de stiinta si alti profesionisti din sectorul sanatatii dedicat promovarii sanatatii umane prin excelenta in cercetare de boli infectioase, educatie, de prevenire si de ingrijirea pacientului. Programe majore de IDSA includ publicarea a doua reviste, Journal of Clinic de Boli Infectioase si de Boli Infectioase, o reuniune anuala, premii si burse, politici publice si advocacy, ghidurilor de practica si de alte servici...

Cognitive Deprecierea Datorita Pentru a cronica a bolii Lyme descoperit in primul studiu controlat placebo

Cognitive Deprecierea Datorita Pentru a cronica a bolii Lyme descoperit in primul studiu controlat placebo Rezultatele de la placebo, primul studiu controlat de insuficienta renala cronica cognitive, dupa tratati boala Lyme (de asemenea cunoscut sub numele de encefalopatie cronica Lyme) demonstreaza faptul ca pacientii cu insuficienta renala moderata raport cognitiv, disfunctie fizice comparabila la pacientii cu insuficienta cardiaca congestiva, oboseala si comparabile la pacientii cu scleroza multipla . In cadrul studiului, repetate intravenoasa (iv) tratamentul cu antibiotice sa dovedit a fi eficace in tratarea disfunctiei cognitive si durerea debilitante, oboseala si disfunctie fizice asociate cu aceasta boala.
Studiul, intitulat A randomizat, placebo-controlat Proces repetate IV antibiotice terapie pentru Lyme encefalopatie, vor fi publicate on-line de catre revista Neurologie. Studiul a fost condus de Cercetator principal Brian Fallon, MD, MPH, director al recent infiintat Lyme si de capuse Centrul de Cercetare a Bolilor la Columbia University Medical Center. Cercetarea a fost efectuata in comun de la Universitatea Columbia Medical Center si statul New York Institutul psihice si a fost finantat de catre Institutul National de Tulburari neurologice si accident vascular cerebral (NINDS).
Aceste constatari replice rezultatele de la un placebo, inainte de-studiu controlat de post-oboseala Lyme, care a constatat rezultate pozitive de la terapia de tratament repetate cu antibiotice. Ei, de asemenea, gradul de replicare a rezultatelor handicap fizic demonstrata intr-un alt studiu prealabil al bolilor cronice Lyme, a spus dr. Fallon (* citatii a se vedea mai jos). Usa ar trebui sa fie lasata deschisa pentru medici sa prescrie medicamente dupa cum se justifica, dupa o discutie atenta cu pacientul a potentialelor riscuri si beneficii.
Dr. Fallon si echipa sa de cercetare a identificat pacientii cu probleme cognitive care a dezvoltat dupa ce a fost diagnosticata cu boala Lyme, si care a persistat sau a recidivat in ciuda tratamentului anterior, in scopul de a determina daca pacientii care au primit deja standard de cursul tratamentului cu antibiotice (de trei saptamani de IV tratament antibiotic), ar putea beneficia de o suplimentar de 10 saptamani de tratament antibiotic. Ei, de asemenea, stabilit pentru a stabili daca pacientii cu recidiva atunci cand scoase de antibiotice sau daca atenuarea simptomelor este sustinuta sau crescuta, cu timpul.
Participantii la studiu (57 subiecte: 37 pacienti cu antecedente de a bolii Lyme si 20 de controale) au fost impartite in trei grupe subiect: pacientii cu antecedente de tratate boala Lyme, care au fost randomizati la tratament IV, cu un antibiotic numit ceftriaxona timp de 10 saptamani; pacienti cu o istorie a tratati boala Lyme, care au fost randomizati sa li sa administrat placebo IV, timp de 10 saptamani, si care, sanatoase controalele care au fost testate la punctele de acelasi timp cu pacientii pentru a ajuta la controlul de efectul practica privind testarea neuropsihice. Toti pacientii au trebuit sa indeplineasca criteriile pentru depreciere de memorie la inceputul studiului si au fost, de asemenea, obligatia de a avea un blot pozitiv de IgG de Vest pentru boala Lyme, la intrarea in studiu.
Principalele constatari din hartie Neurologie sunt dupa cum urmeaza:
Perceptie, memorie
* Nu a fost ameliorare semnificativ mai mare in cunoastere, in esantion tratate cu antibiotice, la punctul final principal de eficacitate (saptamana 12).
* Atunci cand pacientii au fost supusa unei noi analize de trei luni de tratament antibiotic, castigurile initiale in cunoastere pentru ceftriaxona-esantion randomizat, nu au mai fost prezente.
* Pacientii isi pierd imbunatatirea lor cognitive, atunci cand IV, tratament antibiotic este oprit.
Durerea, ...

Ce daca nu a bolii Lyme? - Groundbreaking de cercetare poate oferi raspunsuri la ce Multe Cei care sufera de cronica nu raspunde la tratamentul

Ce daca nu a bolii Lyme? - Groundbreaking de cercetare poate oferi raspunsuri la ce Multe Cei care sufera de cronica nu raspunde la tratamentul Este cunoscut faptul ca boala Lyme poate fi dificil sa diagnosticheze si sa trateze, dar, in conformitate cu Eva SAPI, Ph.D., profesor asistent de biologie celulara si moleculara la Universitatea din New Haven-si fara cunostinta publicului medici si chiar de multe -caprioara capuselor atat de cunoscut pentru transportul de boala Lyme poate desfasura de multe ori crippling alte bacterii.
SAPI, u...

Obositor Bacteriile nu indica cronica a bolii Lyme

Obositor Bacteriile nu indica cronica a bolii Lyme Bacteria care provoaca boala Lyme, capuse cele mai frecvente suportate de boala in Statele Unite, pot persista in tesuturile mouse-ul la mult timp dupa o runda completa a tratamentului cu antibiotice este finalizata, cercetatorii raport de la Universitatea din California, Davis.
Oamenii de stiinta prudenta ca descoperirea nu sugereaza prezenta bolii cronice, nici nu suport extins utilizarea de ...

Proteine in Tick Saliva Previne cu HIV-1 De la Atasarea la celulele T

Proteine in Tick Saliva Previne cu HIV-1 De la Atasarea la celulele T Cu HIV-1 schilozi virusului ale sistemului imunitar uman prin orientarea globule albe numite celule T, care stau la bodys prima linie de aparare in lupta impotriva infectiilor. Un studiu recent de cercetatorii de la Universitatea din Massachusetts, Amherst arata ca o proteina gaseste in saliva de cerb capuselor impiedica virusul HIV-1, de la atasarea la suprafata celulelor T, care este primul pas ...

Cand sunt antibiotice pentru a bolii Lyme medical necesar?

Cand sunt antibiotice pentru a bolii Lyme medical necesar? Ca vreme buna aduce oamenii in aer liber si in padure, de asemenea, ii expune la intepaturi de capuse, care poate duce la boala Lyme, una dintre bolile infectioase cea mai rapida crestere din Statele Unite. Un organism microscopic bacteriene, Borrelia burgdorferi, efectuate de capuse Ixodes cauzele infectiei Lyme. Desi incidenta bolii Lyme ramane scazuta - aproximativ 100.000 de cazuri, in fiecare...

Cele mai recente descoperiri Pe a bolii Lyme - Conferinta Anuala La Repere Unh diagnosticul si tratamentul bolilor debilitante

Cele mai recente descoperiri Pe a bolii Lyme - Conferinta Anuala La Repere Unh diagnosticul si tratamentul bolilor debilitante Boala Lyme este capuse mai prevalente-bolile transmise in Statele Unite, care costa aproximativ 1 miliard dolari pe an din cauza la ingrijire medicala necorespunzatoare, a pierdut de productivitate, precum si taxele legale asociate cu misdiagnosis. Cele mai recente de cercetare privind diagnosticul si tratamentul bolii crippling vor fi prezentate in timpul conferintei doua cea mai mare boala Lyme,...

Identificarea genelor bifati-ar putea opri boala, amenintare bioterorism

Identificarea genelor bifati-ar putea opri boala, amenintare bioterorism Capuse la fel de mici ca un pistrui poate transmite o serie de boli pentru care nu exista nici un vaccin si, in unele cazuri, nici un tratament. Aceste creaturi chiar ar putea deveni arme bioterorism.
Pentru a gasi noi modalitati de a controla animalele mici si sa opreasca raspandirea agentilor patogeni care le efectueaza, Cercetatorii de la Universitatea Purdue si colegii sai de la Universitat...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.