Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tratament ciuperca in gat


Breakthrough Pinpointe ™ Footlaser ™ Tratamentul pentru Toenail ciuperca acum disponibil in Marea Britanie

Breakthrough Pinpointe ™ Footlaser ™ Tratamentul pentru Toenail ciuperca acum disponibil in Marea Britanie
PinPointe ™ FootLaser ™ a anuntat doar ca le-a certificat sase podiatrists in Regatul Unit, pentru a administra tratamentul sau revolutionar cu laser pentru ciuperca toenail. Podiatrists certificate sunt: Londra unghiilor Laser Clinica (Martine si Michael Abrahams); Beauchamp Febra Unghie laser Clinica de la Londra (Fiona Patterson, Victoria Wilson, si Erika Williams) si Dl Hamish Dow al Clinicii Dow in Newcastle upon Tyne . Acest tratament descoperire a fost introdus in Regatul Unit, dupa ce a primit aprobarea CE Mark, care sa ateste ca si-a atins UE privind protectia consumatorilor si a standardelor de sanatate si de siguranta pot fi oferite de catre podiatrists certificate in intreaga Europa.
PinPointe FootLaser utilizeaza o tehnologie brevetata laser pentru a trata ciuperca toenail (Onychomycosis), o infectie care afecteaza un procent estimat de 900 milioane de oameni din intreaga lume.
Ciuperca Toenail a gretos multe afecteaza pe unghii; se stie de a distruge, decolora, slabesc, crack si toenails anormal ingrosa. Orice lucru care produce daune unghiei poate crea oportunitatea pentru infectii fungice pentru a obtine intrarea in cui si pentru a incepe sale inestetice si de multe ori efecte de disconfort. Activitati fizice, cum ar fi rularea si atletism in incaltaminte slab montare si traumatisme accidentale sunt prime exemple de acest lucru.
La conditiile medicale grave cum ar fi diabetul zaharat si de circulatie slab poate crea un potential pentru inrautatirea conditiilor, eventual, infectii secundare bacteriene. Ciuperca se poate dezvolta atunci cand piciorul este continuta intr-un pantof cald umed de prea mult timp. Utilizarea comuna a prosoape umede, igiena personala saraci picior, mersul pe jos pe podea cu suprafetele contaminate, precum si utilizarea unghiilor prost sterilizate echipamente de taiere sunt alte modalitati de picioare pot fi expusi la ciuperca. Se estimeaza ca 5-10 la suta dintre adulti si aproape jumatate din cei cu varsta de 70 si mai in varsta sufera de cuie fungice.
Cu PinPointe FootLaser, pacientii sunt tratati rapid si eficient fara medicamente orale sau sistemice si fara anestezie. PinPointes lumina laser trece prin toenail si pielea din jur fara a dauna nici structura. Procedura permite unghii nou sa creasca in sanatoase si clare. S...

O ciuperca Extras pot avea un impact imunitar Organismului Sistemul de

O ciuperca Extras pot avea un impact imunitar Organismului Sistemul de Pot extrasul dintr-o ciuperca, care este frecvent intalnite in padurile din America de Nord, Asia si Europa au un impact benefic asupra sistemului imunitar uman? Un mic studiu cu ajutorul Turcia de ciuperci coada (Trametes versicolor) extract, a constatat ca se poate.
Ciuperci Turcia coada este prea greu sa manance, dar poate fi ingerata sub forma de extracte lichide sau praf. Un astfel de extract de produse de Kureha, Inc, Tokyo, Japonia, este polizaharid Krestin (PSK), o proteina legata de fractiunea polizaharida. Extract de PSK a fost gasit pentru a avea un efect benefic in tratamentul anumitor tipuri de cancer, mai ales atunci cand este utilizat in asociere cu chimioterapie. In scopul de a determina efectele acestuia asupra sistemului imunitar uman, o echipa de cercetatori au incercat sa utilizeze o abordare proteomica pentru a identifica proteinele imunologic relevante stimulat de tratament cu extract de ciuperci in umane celule ale sistemului imunitar.
Un nou studiu
Autorii studiului Crucii Validarea de influenta a polizaharidic Krestin (PSK) Extras din Trametes versicolor privind proteinele exprimare in Omului primar periferica Limfocitele de sange sunt John S. Finnell, MS, Daesong Yim, Ph.D., Masa Sasagawa, ND, si Cynthia A. Wenner, Ph.D., toate de la Scoala de Stiinte ale Naturii Sanatatii, Bastyr University, Kenmore, WA; Animesh Nandi, Ph.D., Prem Gurnani, si Kevin P. Rosenblatt, MD, Ph.D. , de la Departamentul de Patologie, Universitatea din Texas Southwestern Medical Center, Dallas, TX.
Acest studiu a fost finantat in parte de un grant de la National Institutes of Health - Centrul National de complementare si Medicina alternativa (NCCAM), precum si un grant de la Seed institutionale Bastyr University.
Echipa va prezenta concluziile preliminare in timpul 21 reuniunii anuale a Asociatiei Americane de Medicilor Naturopathic (http://www.Naturopathic.org), fiind a avut loc August 9-12, 2006, la Conventia de la Oregon Center, Portland, OR.
Metodologia
Celulele imune au fost izolate din sange prelevate de la voluntari sanatosi noua umane si au fost cultivate in vitro. Probele imun celular au fost tratati in trei conditii diferite: un set cu nici un tratament, care a servit drept de control negativ; un alt set tratate cu extract de ciuperci PSK; un al treilea set tratat...

Noua clasificare a eucariote are implicatii de tratament pentru SIDA, agricultura si dincolo de

Noua clasificare a eucariote are implicatii de tratament pentru SIDA, agricultura si dincolo de Aceasta clasificare transmite informatii importante despre biochimie si metabolismul organisme cauzatoare de boli. Iata trei exemple. 1) pneumonia, un agent patogen oportuniste care provoaca o mortalitate la pacientii cu SIDA si persoane cu imunitate scazuta, este acum cunoscut a fi o ciuperca, care indica un regim diferit de tratament este necesar. 2) Phytophtora, un organism care cauzeaza pacost...

New Topical Terapie in siguranta Treats de unghii ciuperca Fara a efectelor sistemice ale Side

New Topical Terapie in siguranta Treats de unghii ciuperca Fara a efectelor sistemice ale Side O lotiune nou de actualitate care penetreaza pielea profund suficient pentru a-tinta si de eliminare a infectiilor cutanate grave, dar fara a fi absorbit sistemic, a aratat un grad ridicat de siguranta si a tolerabilitatii la pacientii cu onychomycosis, sau ciuperca toenail, un nou studiu a aratat.
Rezultatele etapei 1 studiu clinic sunt importante pentru domeniile de dermatologie si boli infec...

Lentile de contact Solutii Ingrijire insuficient testate cu depasite si Irrelevant ciuperca Strain

Lentile de contact Solutii Ingrijire insuficient testate cu depasite si Irrelevant ciuperca Strain In 2006, Bausch & Lomb si-a retras Renu sale cu MoistureLoc solutie de lentilele de contact, deoarece o mare parte din infectii cornean au fost asociate cu ea. Acum, intr-un nou studiu de la Universitatea Spitale Cauza Medical Center, cercetatori arata ca aceste infectii au fost alimentate si a facut rezistente la tratament prin formarea unei structuri foarte rezistent de celule microbiene a a...

Genome secventa de ciuperca Responsabil pentru matreata, cutanate Tulburari Finalizat

Genome secventa de ciuperca Responsabil pentru matreata, cutanate Tulburari Finalizat Oamenii de stiinta de la P & G Beauty a anuntat ca au succes esalonate in genomul complet pentru Malassezia globosa (M. globosa), o ciuperca, natural responsabil pentru debutul de matreata si afectiuni cutanate alte la om. Rezultatele secventiere genomului sunt publicate in editia on-line a Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS). Matreata si a dermatitei seboreice afecta mai mu...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.