Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tratament naturist depresie


Magnetice de tratament de stimulare pentru depresie ajuta dificil de tratament cazuri,

Magnetice de tratament de stimulare pentru depresie ajuta dificil de tratament cazuri,
Barbara Baas fugit de acasa si a incercat sa se omoare ca un adolescent. Ca un adult, ea a incercat in mai mult de 15 soiuri de antidepresive. Dar, datorita o noua arma, ea a ajuns in cele din urma un armistitiu intr-o lupta de 45 de ani.
Dna Baas, spune un nou tratament pentru depresie se schimba viata ei - atat de mult incat shes dispusi sa conduca in 115 mile cinci zile pe saptamana de la Decatur la UT Southwestern Medical Center, unde participa la un studiu experimental. Ea sufera de stimulare magnetica transcraniana (TMS), un neinvaziv, tehnologia nonpharmacological, in care impulsuri scurte de energie magnetica stimuleaza celulele nervoase intr-o anumita zona a creierului - o zona de cercetare care sa dovedit a fi asociata cu depresia.
I sint care se confrunta cu bucurie, pentru prima data in ultimii ani, d-na Baas, 60, a spus. Im a participa la viata din nou. M-am dus de cumparaturi la un magazin nou aproape de casa mea si a dat seama de aceasta corvoada wasnt. De fapt am bucurat de mine.
UT Southwestern este unul din 14 site-uri din Statele Unite ale Americii, Australia si Canada participante la studiu clinic pentru TMS. Acesta este evaluat pentru tratarea moderat, cronice si recurente depresie, mai ales la persoanele care au raspuns slab la medicamente antidepresiv.
Stimularea Neural sa dovedit a fi eficace pentru tratarea depresiei, a spus dr. Mustafa Husain, profesor de psihiatrie si medicina interna si cercetator de plumb pentru site-ul de studiu UT sud-vest. Weve cunoscut faptul ca de ani de zile. Problema in trecut a fost faptul ca stimularea generalizate neuronale poate provoca reactii adverse semnificative, cum ar fi cognitive sau pierderi de memorie.
Nu asa cu TMS, care produce aceeasi cantitate de energie magnetica ca imagistica prin rezonanta magnetica si are prea putin pentru fara efecte secundare.
Cu stimularea magnetice, putem oferi stimulare neuronale intr-o foarte specifice, zona localizate focale, evitandu-se acele parti ale creierului care poate cauza deficitelor de memorie, a spus dr. Husain. In caz de depresie, partea stanga dorsala si frontala a creierului, care este asociata cu Regulamentul starea de spirit, este orientata.
Pentru Dna Baas, tratamente implica treaz situata intr-un scaun de aproape 40 minute, cu doua bobine mici electromagnetice plasate strategic pe cap si dand clic pe zgomotoase zgomote de sondare in urechile ei. Impulsuri magnetice sunt menite sa cortexul prefrontal stanga a creierului. In interiorul creierului, impulsuri magnetice a produce un camp electric. Acest camp, la randul sau, stimuleaza neuronii din acea regiune a creierului, dar cantitatea de energie electrica a creat la nivelul creierului este prea mic pentru ea sa se simta si sa nu declanseze un atac de apoplexie.
Atunci cand tratamentul este terminat, doamna Baas se in sus si in unitati ea acasa, care au experimentat fara efecte secundare, cu exceptia unei dureri de cap ocazional.
Descriind pe sine ca copilul poster pentru boli psihice, a declarat d-na Baas shes experimentat crize de inutilitate absoluta pe tot parcursul vietii ei.
Au fost momente cand am putut obtine prin intermediul a doua zi. Am fost intr-o stare jalnica. Atunci cand Youre i...

Mums si copiilor in pericol ca Doua treimi din femeile insarcinate cu depresie nu beneficiaza de tratament Pentru ca

Mums si copiilor in pericol ca Doua treimi din femeile insarcinate cu depresie nu beneficiaza de tratament Pentru ca Majoritatea femeilor gravide, care au plina floare arent depresie majora Notiuni de orice tratament pentru starea, si nici nu sunt cele mai multe femei gravide, care au semne de depresie mai usoara de risc sau de depresie, o noua Universitatea din Michigan Storm Centrul de studiu gaseste.
Chiar si cei carora li se administreaza o anumita forma de tratament nu poate fi destul de achizitie, cercetatorii incheia in litigiu in curs daca General Hospital Psychiatry. Fara tratament adecvat - medicamente terapie vorbesc,, sau ambele impreuna - prenatale si de depresie post-partum poate avea un impact serios atat femeile, cat si a copiilor lor.
Rezultatele provin dintr-un studiu de 1837 de femei gravide, care au fost intervievati in salile de asteptare de cinci obstetrica Michigan clinici, folosind un chestionar standard care detecteaza semne de depresie.
Dintre femeile in studiu, 276 au indeplinit criteriile pentru a fi expuse riscului de depresie. Toate aceste femei au follow-up de interviuri cu lucratorii instruiti de sanatate mintala, care le-a evaluat in conformitate cu criteriile standard folosite pentru a diagnostica depresia, si a intrebat-le cu privire la sanatatea lor mentala si istoricul tratamentului.
In total, 17 la suta din 276 de femei s-au dovedit a fi confrunta cu o depresie grava. Un alt 23 la suta a avut o istorie de depresie majora, care poate veni si du-te pe tot parcursul vietii si are nevoie de monitorizare regulata si tratament. Dintre cei care au fost confrunta cu depresie majora in momentul studiului, doar 33 la suta au primit nici un tratament pentru aceasta. Iar din 276 de femei cu risc ridicat depresie, doar 20 la suta au primit, de tratament, in ciuda faptului ca multe au avut un istoric de depresie.
Cand cercetatorii au analizat datele de pe expuse riscului si femei deprimate, care au primit tratament, au descoperit ca doar 43 la suta din cei care au luat medicamente anti-deprimare (singure sau in combinatie cu terapia Discutie) a fost luandu-le la doza recomandata de la cel putin sase saptamani. O astfel de medicamente, de multe ori trebuie sa se tina de sase pana la opt saptamani inainte de simptomele depresiei usurinta.
Heather Flynn, Ph.D., psiholog UM care a condus studiul, efectuarea de apeluri rezultat foarte deranjant. Acestea sunt femei care indeplinesc criteriile formale clinice pentru forma cea mai severe de depresie. Nimeni n-ar argumenta ca aceste femei ar beneficia de o anumita forma de interventie, dar numai 33 la suta dintre ei au fost, spune ea. Aceasta poate fi imposibil sa monitorizeze indeaproape fiecare femeie gravida in pericol in modul in acest studiu facut-o, dar cu siguranta aceasta are sens pentru a se asigura ca femeile cu depresie clar obtine ajutorul de care au nevoie.
Flynn si colegul ei Sheila Marcus, MD, au condus un efort de a ecran femeilor gravide pentru depresie in salile de asteptare de la UM clinici de obstetrica si in alta parte in Michigan de sud. Ei rezultatele publicate anterior, pe baza de asteptare-teste de sala de screening; noul studiu merge mult mai departe prin efectuarea unei evaluari detaliate, psihologice, utilizand criteriile DSM-IV, text standard pentru diagnosticarea conditiile de sanatate mintala.
Rezultatele lor nu prezinta nici un depresie semnificative sau depresie-diferentele de tratament in randul femeilor gravide de diferite rase si etnii, situatii de ocuparea fortei de munca, nivelurile de educatie, si de familie sau situatii pentru cresterea copilului. Singurii factori care s-au gasit sa creasca Womans o sansa de tratament au fost ...

Orientari Nisa pentru tratament si ingrijire a persoanelor cu depresie si anxietate

Orientari Nisa pentru tratament si ingrijire a persoanelor cu depresie si anxietate Institutul National de clinica Excellence (NICE) a emis astazi orientari pentru NHS cu privire la tratament si ingrijire a persoanelor cu depresie si anxietate. Liniile directoare a tine seama de anunt astazi de Medicamente si produse medicale Agentia de reglementare (MHRA) cu privire la siguranta anti-tratamente de deprimare de droguri si va sustine profesionistii din domeniul sanatatii la punere...

TBC prevenire, tratament ar trebui integrate in programele de tratament cu HIV, JAMA Studiu zice

TBC prevenire, tratament ar trebui integrate in programele de tratament cu HIV, JAMA Studiu zice Tuberculoza activitatile de prevenire si tratament ar trebui sa fie integrate in programele de tratament cu HIV in resurse limitate in cazul in care mortalitatea TBC este raspandita si in cazul in care multi-TBC rezistente la medicamente este in curs de dezvoltare de a reduce decese in randul persoanelor care traiesc cu HIV / coinfectie TBC, conform unui studiu publicat miercuri, la Journal of Ame...

Vicriviroc Demonstreaza potenti virale reprimarea Prin 48 de saptamani de tratament In faza a II-Studiul ACTG In de tratament cu experienta pacientii infectati cu HIV

Vicriviroc Demonstreaza potenti virale reprimarea Prin 48 de saptamani de tratament In faza a II-Studiul ACTG In de tratament cu experienta pacientii infectati cu HIV Astazi Schering-Plough Corporation (NYSE: PSC) a raportat ca rezultatele unui studiu clinic de faza II a aratat vicriviroc, antagonist CCR5 sale experimentale, a demonstrat potent si supresia virala sustinute prin 48 de saptamani de tratament la tratament cu experienta pacientii infectati cu HIV, atunci cand se administreaza o data in - dozele pe zi in asociere cu un ritonavir optimizat-potentat i...

NARSAD Cercetatorii Showcase New Optiuni de tratament pentru depresie severa; Furnizarea de noi indicii despre Tratarea Anxietate clinice si Schizofrenie

NARSAD Cercetatorii Showcase New Optiuni de tratament pentru depresie severa; Furnizarea de noi indicii despre Tratarea Anxietate clinice si Schizofrenie La noile descoperiri din cercetare sprijinite de NARSAD, lumi conducand caritate dedicata cercetarii de sanatate mintala, si conduse de oameni de stiinta de la Washington Universitys Scoala de Medicina (WUSM) acum la punct de noi optiuni pentru tratarea prescolare, in varsta de copii cu depresie clinica importanta, precum si cele sever adulti deprimat dont care raspund la tratamentele standard, cu...

Minim invaziva chirurgicale, tratament si Inferioara tractului urinar Simptomele Evidence tratament pe baza de tratament

Minim invaziva chirurgicale, tratament si Inferioara tractului urinar Simptomele Evidence tratament pe baza de tratament UroToday.com - noua paradigma in tratamentul Simptome tractului urinar inferior (LUTS) este spre atat de management medical si chirurgia minim invaziva. LUTS este un simptom complex, care include atat iritative, precum si simptomele obstructiva. In general, tratamentul chirurgical este directionat la componenta obstructiva. Standardul de aur pentru managementul chirurgicale de obstructie vezicii u...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.