Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tratament pentru dureri de stomac


Ce este un ulcer peptic? Ulcer peptic Care este cauza?

Ce este un ulcer peptic? Ulcer peptic Care este cauza?
Un ulcer gastro-duodenal este o gaura in mucoasa stomacului, duodenului, sau de esofag. Un ulcer este un inflamat sau eroziune care se formeaza atunci cand mucoasei sistemului digestiv este corodat de acid sucuri digestive. Se estimeaza ca intre 5% si 10% dintre adulti la nivel global sunt afectate de ulcer peptic, cel putin o data in timpul vietii lor.
Atunci cand un ulcer peptic afecteaza stomacul este numit o ulcer gastric, una in duoden este numit un ulcer duodenal, in timp ce un ulcer esofagian este un ulcer la esofag. In cazul in care captuseala a acestor organe este corodat de acid sucuri digestive secretat de catre celulele stomac ulcer peptic poate forma.
Ulcer peptic boala afecteaza milioane de americani in fiecare an, la un cost anual pentru tara estimata sa se execute in miliarde de dolari.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, un ulcer peptic este un ulcer ale mucoasei de alimentare, de obicei la nivelul stomacului sau duodenului, expuse la secretia de acid gastric. Etimologii de ulcer peptic si peptic cuvant in engleza provine de la cuvantul latin pepticus care provine din limba greaca peptikus cuvant care provine din cuvantul grecesc peptein, sensul de digerat.
Ulcer engleza Cuvantul provine din cuvantul latin ulcus (genitiv: ulceris), adica o in gat, o rana, un ulcer. Sensuri ale ulcerului peptic si peptic cuvant in engleza inseamna referitoare la digestie sau promovarea digestia.
Ulcer engleza Cuvantul inseamna o zona de eroziune tesut.
Termenul ulcer peptic literalmente inseamna eroziune tesut in sistemul digestiv. Care sunt semnele si simptomele de ulcer peptic? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoarte, cum ar fi o durere de stomac, in timp ce un semn este ceva de alte persoane, inclusiv medicul detecta , cum ar fi o eruptie cutanata.
Primul simptom al ulcerului gastro-duodenal este de obicei, dureri de stomac - cauzate de ulcerul si intensificate de acidul din stomac care intra in contact cu ea. Cu toate acestea, nu este mai putin frecvente pentru oameni de a avea un ulcer peptic si nici un simptom la toate. Chiar daca durere de stomac este primul simptom, cele mai multe dureri de stomac nu sunt grave si nu inseamna individuale este bolnav.
Cele mai frecvente semne sau simptome de ulcer peptic sunt: Indigestie-cum ar fi durere. Durerea poate ..
.. fi resimtite oriunde de la ombilic pana in maduva oaselor piept
.. dura de la cateva minute la un numar de ore de
.. fi mai severe atunci cand stomacul este gol
.. fi mai rau in timpul noptii (in timpul somnului ore)
.. fi temporar eliberati dupa masa anumite produse alimentare
.. pleca si de a reveni pentru cateva zile sau saptamani

Produse alimentare dificultati in jos (de inghitire it)
Alimentare care sa fie mancat regurgitates (a veni spate sus)
Ragait dupa masa
Senzatie de rau dupa masa
Scadere in greutate
Pierderea de ulcere poftei de mancare poate provoca grave semne si simptome, cum ar fi (mult mai putin frecvente): varsaturi cu sange negru si scaune zabovi, sau scaune cu sange intuneric greata si voma Aceste simptome ar trebui sa fie tratate ca urgente medicale Cand ar trebui sa vedeti un medic:
Un ulcer peptic ar trebui sa fie tratati cu medicii dumneavoastra de ajutor. OTC (over-the-counter), medicamente poate oferi temporar unele ameliorarea durerii, dar nu va oferi un tratament complet. Daca aveti semnele si simptomele descrise mai sus, trebuie sa va consultati medicul dumneavoastra. Care sunt cauzele de ulcer peptic? Ulcer peptic sunt de obicei cauzate fie de Helicobacter pylori (H pylori), bacterii sau antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). H pylori sunt responsabile pentru aproximativ patru cincimi din toate ulcere gastrice si 95% din ulcere duodenale, in timp ce AINS se stie ca provoaca aproximativ 20% de ulcere gastrice si 5% din ulcere duodenale. H pylori
Peste 25% din oameni din Europa de Vest si America de Nord transporta H pylori. Expertii nu sunt de ce anumite bacterii nu provoaca ulceratii in toate persoanele care efectueaza Pylori H. Bacteria se raspandeste prin alimente si apa. Asa cum este prezent in saliva umana se poate raspandi prin gura-la-gura de contact, cum ar fi saruta. Acesta locuieste in mucus ca straturi mucoasei stomacului si duodenului si produce ureazei, o enzima care neutralizeaza acidul din stomac, facand-o mai putin acide. Pentru a compensa acest stomac face mai mult de acid, care irita mucoasa stomacului.
H pylori, de asemenea, slabeste sistemul de aparare ale stomacului si inflamatia cauze. Pacientii cu ulcer peptic cauzate de H pylori nevoie de tratament pentru a scapa de bacteria de la stomac pentru a preveni recurente.
AINS (antiinflamatoare nesteroidiene)
Acestea sunt medicamente pentru dureri de cap, dureri perioada, si alte dureri minore. Exemplele includ aspirina si ibuprofenul. AINS Multe sunt medicamente OTC, in timp ce altele, cum ar fi diclofenac, naproxen si meloxicamul poate fi obtinuta doar cu medici pe baza de reteta.
Antiinflamatoare nesteroidiene mai mici stomacuri capacitatea de a face un strat protector de mucus, facandu-l mai susceptibili la daune de acizi stomac. AINS pot afecta, de asemenea, fluxul de sange la nivelul stomacului, subminand capacitatea de bodys pentru a repara celulele.
Genetica - un numar semnificativ de persoane cu ulcer peptic au rude apropiate cu aceeasi problema, sugerand ca factori genetici pot fi, de asemenea, implicate.
Fumatul - oameni care in mod regulat fumul de tutun sunt mai multe sanse de a dezvolta ulcer peptic, comparativ cu nefumatorii.
Consumul de alcool - regulat drinkers grele de alcool au un risc mai mare de a dezvolta ulcer peptic.
Mental stres - stres mental, nu a fost legata de dezvoltarea de noi ulcer peptic. Cu toate acestea, persoanele cu ulcere care au experienta sustinuta stres mental tind sa aiba simptome mai rau. Cum sunt ulcer peptic diagnosticati? Pacientii O descriere a simptomelor va face de obicei, medicul suspecta ulcer peptic. Unele teste vor fi ordonate in asa fel incat Diagnosticul poate fi confirmat, cum ar fi: Blood test - un test de sange poate determina daca pylori H sunt prezente. Cu toate acestea, un test de sange nu se poate stabili daca pacientul a expunerii din trecut sau prezent, este infectat. De asemenea, in cazul in care persoana a fost luati antibiotice sau inhibitori ai pompei de protoni un test de sange poate da un rezultat fals-negative.
Testul respirator - un atom de carbon radioactiv este utilizat pentru a detecta H pylori. Bauturile pacient-un pahar de lichid limpede, care contin radioactive, de carbon ca parte a unei substante (uree), care pylori H va rupe in jos. O ora mai tarziu, pacientul lovituri intr-un sac, care este, ulterior, sigilat. Daca pacientul este infectat cu H pylori proba respiratia va contine de carbon radioactive in dioxid de carbon. Testul respirator este de asemenea utila in verificarea pentru a vedea cat de eficiente de tratament a fost in eliminarea H pylori.
Scaun de testare antigen - Acest test determina daca H pylori este prezent in fecale (scaune). Acest test este de asemenea utila in determinarea de tratament a fost cat de eficiente in eliminarea bacteriilor.
Upper X-ray gastro-intestinala (GI superior X-ray) - testul subliniaza esofag, stomac si duoden. Pacientul inghite un lichid care contine de bariu. Straturi de bariu tractul digestiv si arata sus pe X-ray, care face ulcer mai usor pentru a vedea. Upper GI raze X sunt doar utile in detectarea unele ulcere.
Endoscopie - un tub lung, inguste, cu o camera atasata la sfarsitul este filetat jos de pacienti in gat si esofag in stomac si duoden. Medicul poate vedea la nivelul tractului digestiv superior pe un monitor si de a identifica un ulcer in cazul in care una este prezent. Endoscopies sunt, de asemenea, efectuate in cazul in care pacientul are alte semne sau simptome, cum ar fi pierdere in greutate, varsaturi (mai ales in cazul in care sangele este prezent), scaune de culoare neagr...

Noi indicatii pentru Nexium in vindecarea si Prevenire a AINS asociate Ulcer

Noi indicatii pentru Nexium in vindecarea si Prevenire a AINS asociate Ulcer AstraZeneca a anuntat astazi ca procedurii de recunoastere reciproca (MRP) pentru noi indicatii pentru Nexium (esomeprazol) a fost finalizat cu succes. Noi indicatii sunt pentru vindecarea de ulcere gastrice si, pentru pacientii cu risc, prevenirea de ulcere gastrice si duodenale, asociate cu antiinflamatoare nesteroidiene-medicament antiinflamator (AINS) terapie. Compania este in asteptarea acum omologari nationale individuale.
Nexium este dovedit a fi rapid si eficient in vindecarea ulcerului gastric la pacientii care utilizeaza AINS, inclusiv AINS COX-2 selective. In plus, este dovedit a fi eficace in prevenirea ulcere gastrice si duodenale asociate cu toate AINS, inclusiv AINS COX-2 selective.
Aproximativ 30 de milioane de oameni din intreaga lume sa ia AINS, pe o baza de zi cu zi pentru a reduce inflamatia si alina durerea si sunt din aur de tratament standard pentru majoritatea bolilor artritice si pentru tratarea durerii cronice. Totusi, toate AINS prezinta riscul unui partii superioare GI-efecte, exercitand o presiune semnificativa asupra pacientilor, a profesiei medicale si a sistemului de asistenta medicala.
Sa estimat ca 15 la mai mult de 40 la suta din utilizatorii de AINS simptome gastro-intestinale superioare cum ar fi dispepsie, dureri abdominale, greata si arsuri la stomac si de cat de multe ca 15 - 30 la suta pe termen lung AINS utilizatorii dezvolta ulcer peptic. O preocupare majora cu utilizarea AINS este viata in pericol risc de complicatii gastro-duodenal ulcer, cum ar fi hemoragii si perforatie.
Profesorul Chris Hawkey, Spitalul Universitar, Nottingham si investigator principal al Nexium AINS program la nivel mondial a spus ca rezultatele cercetarilor Nexium in tratamentul AINS asociate cu partea de sus GI-a aratat ca efectele Nexium este eficace in reducerea substantiala a AINS-asociat deteriorarea si ulcere.
Vestea buna este ca aceste studii inovatoare arata Nexium poate vindeca in mod eficient ulcere gastrice si de a preveni ulcere gastrice si duodenale, asociate cu termen lung AINS terapie, precum si a scuti alte simptome dureroase GI superior, cum ar fi dureri epigastrice, arsuri la stomac si de reflux acid.
Nexium este un tratament stabilita pentru boala de reflux gastroesofagian (GERD). GERD este o conditie comuna, care poate afecta in mod semnificativ calitatea vietii. Aceasta se caracterizeaza prin reflux de acid gastric din stomac in esofag, provocand simptome gastro-...

Nexium Gets aprobarea FDA pentru Reducere a Riscului de AINS asociate ulcerului gastric

Nexium Gets aprobarea FDA pentru Reducere a Riscului de AINS asociate ulcerului gastric AstraZeneca a anuntat astazi ca o noua indicatie pentru prescrierea sale Nexium inhibitor de pompa de protoni (de magneziu esomeprazol) a fost aprobat de US Food and Drug Administration (FDA). Nexium este acum, de asemenea, indicat pentru reducerea riscului de gastric (stomac), ulcere in curs de dezvoltare, printre la pacientii cu risc sub tratament continuu cu antiinflamatoare nesteroidiene (AINS...

Solutii EndoGastric (TM) anunta 80% de succes Rate de Fundoplication lor Endoluminal (ELF) Procedura Utilizarea EsophyX (TM) Dispozitiv

Solutii EndoGastric (TM) anunta 80% de succes Rate de Fundoplication lor Endoluminal (ELF) Procedura Utilizarea EsophyX (TM) Dispozitiv Solutii EndoGastric (TM) anunta finalizarea cu succes a acestora 1 faza de studiu de EsophyX (TM) pentru tratamentul bolii de reflux gastroesofagian (GERD). Procedura de ELF a fost oferit ca un nou tratament chirurgical pentru incisionless GERD pentru prima data in 2005 in Bruxelles, Belgia, pana la 18 pacienti care au fost nemultumiti de medicamente GERD si in asteptarea chirurgia laparoscopica f...

Nou Sondaj Gaseste Majoritatea americanilor In Pain; Cei care sufera de durere acuta de reticente in a Treat

Nou Sondaj Gaseste Majoritatea americanilor In Pain; Cei care sufera de durere acuta de reticente in a Treat In timp ce majoritatea americanilor intr-un sondaj national lansat raportate care se confrunta cu dureri in ultimele 12 luni, (1) multi, in special persoanelor care sufera de dureri acute, ezita sa apeleze la ajutor profesionist sau de a lua pastile baza de reteta. (2) Mai mult de un sfert dintre respondenti in durere acuta nu a vedea un medic pentru ca ei credeau ca vor putea dura it afara, si ma...

Probleme de FDA Scrisoare adoptabila Pentru SPD465 (Triple-Bead Mixed Saruri Amfetamina) Pentru tratamentul ADHD la adulti

Probleme de FDA Scrisoare adoptabila Pentru SPD465 (Triple-Bead Mixed Saruri Amfetamina) Pentru tratamentul ADHD la adulti Shire plc (LSE: SHP; Nasdaq: SHPGY; TSX: SHQ) a anuntat astazi ca a primit o scrisoare de la adoptabila US Food and Drug Administration (FDA) pentru SPD465 (triplu-sarurile mixte sirag de margele de amfetamina [MAS], una orala experimentale stimulant destinate sa furnizeze controlul simptomelor, a ADHD la adulti pentru pana la 16 ore cu o doza zilnica. Dupa primirea prezentei scrisori adoptabila, ...

AstraZeneca Studiile arata relief de pe timp de noapte pirozis si reducerea GERD legate de tulburari de somn

AstraZeneca Studiile arata relief de pe timp de noapte pirozis si reducerea GERD legate de tulburari de somn Doua studii de la AstraZeneca (NYSE: AZN) arata ca simptomatic boala de reflux gastroesofagian (GERD) pacienti tratati cu NEXIUM (R) (esomeprazol de magneziu) 20 mg pe zi cu experienta mai mare scutire de la pirozis pe timp de noapte si de GERD legate de tulburari de somn in comparatie cu pacientii care au luat placebo peste patru saptamani (1). NEXIUM 20 mg este indicat pentru tratamentul de piro...

Putin cunoscute, dar potential grave, manifestarile de Acid reflux in evidenta de Studii

Putin cunoscute, dar potential grave, manifestarile de Acid reflux in evidenta de Studii GERD poate sa treaca drept tuse persistenta sau chiar severa, dureri in piept
Multi oameni nu isi dau seama ca simptome, cum ar fi cronice tuse sau dureri in piept pot fi cauzate de reflux de acid in esofag, pentru ca nu prezinta simptome clasice sau arsuri la stomac regurgitatie acida. Doua noi studii prezentate la 72nd ACG Stiintifice anuale de conferinta a evidentia conexiunea putin cunoscut...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.