Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tratament pentru tensiune mica


Benicar si Benicar HCT reduce semnificativ hipertensiune arteriala sistolica, studiu de

Benicar si Benicar HCT reduce semnificativ hipertensiune arteriala sistolica, studiu de
Datele obtinute din doua studii clinice prezentate la American Society of Hypertensions XX-lea Stiintifice anuale de conferinta (ASH 2005) din San Francisco a demonstrat ca BENICAR (olmesartan medoxomil) si BENICAR HCT (olmesartan medoxomil / hidroclorotiazida) au fost eficace in tratarea pacientului dificile cu Etapa 2 * * hipertensiune arteriala, precum si mai putin complicata Etapa 1 ** pacient, contribuind atat la nivel national a recunoscut atingerea obiectivelor tensiunii arteriale.
Prima prezentare, intitulat BENICAR Eficacitatea sistolice Hipertensiune Trial (BEST), a demonstrat ca o BENICAR bazat algoritm de tratament a redus semnificativ inseamna tensiunii arteriale sistolice intr-o etapa populatie hipertensivi 2 sistolice. Rezultatele au demonstrat ca BENICAR HCT (BENICAR 40 mg/25mg HCTZ o data pe zi) a scazut nivelul presiunii arteriale sistolice cu aproximativ 35 mm Hg, in medie, ducand la 70% din pacientii care au avut initial o presiune medie sange de 171/95 mm Hg atingerea sangele obiectiv presiune de mm Hg mai mica de 140/90.
De prezentare al doilea, intitulat tratamentul fazei 1 si Etapa 2 Hipertensiune utilizarea unui Medoxomil Olmesartan-Pe baza algoritmului Tratamentul a fost o analiza secundara a datelor pe baza unui studiu de evaluare BENICAR mai devreme. Aceasta analiza a demonstrat ca o BENICAR bazat algoritm de tratament a fost eficace in sprijinirea Etapa 1 Etapa 2 pacienti si atinge scopul lor tensiunii arteriale. La Etapa 1 pacienti, 89% din cohorta pacientului eligibile, tinand BENICAR sau BENICAR HCT atins mai agresiv de sange obiectiv presiune mai mica sau egala cu 130/85 mm Hg. A etapei a total de 1 pacienti, 56% atins scopul pe BENICAR monoterapie singur. Din totalul Etapa 2 pacienti, mai mult de jumatate (54%) au atins obiectivul pe BENICAR sau BENICAR HCT.
Eu cred ca de reducere a presiunii arteriale la obiectivul sau mai bine ar trebui sa fie principala preocupare de sanatate pentru toti pacientii, si ca noi, ca medicii trebuie sa fie constienti de importanta realizarii acestor obiective prezentate in JNC 7 ***, a declarat Joseph Izzo Jr., MD, profesor de Medicina si Farmacie de la Universitatea de Stat din New York la Buffalo si membru al 7 JNC, Comitetul executiv. Rezultatele din aceste studii demonstreaza BENICAR dispunem de instrumente pentru a obtine pacientii sa obiectiv.
In 2003, mixt Comitetul National pentru prevenirea, detectarea, Evaluarea si tratamentul de High Blood Pressure a emis raportul sau saptea (JNC 7) subliniind liniile directoare pentru prevenirea hipertensiune arteriala si de management. Noi orientari sublinieze importanta de a avea majoritatea pacientilor pentru a atinge tensiunea arteriala tinta de mm Hg mai mica de 140/90. Pentru cei Etapa 2 pacienti, care sunt dificil de tratat, cum sunt pacientii care au diabet zaharat sau boli cronice de rinichi, a tensiunii arteriale tinta este mult mai agresiv. Scopul lor ar trebui sa fie mai mica de 130/80 mm Hg. Aceste obiective sunt importante, deoarece riscul de boli cardiovasculare (CVD), se dubleaza cu fiecare crestere de 20/10 mm Hg care porneste de la 115/75 mm Hg.
Hipertensiune arteriala, de asemenea, cunoscut sub numele de tensiune arteriala crescuta, afecteaza aproximativ 65 de milioane de persoane din Statele Unite si aproximativ un miliard de la nivel mondial. Denumita ucigas tacut, pentru ca de multe ori nu are simptome specifice, hipertensiune arteriala creste riscul de boli cardiovasculare si conexe, cum ar fi accident vascular cerebral, infarct miocardic, insuficienta cardiaca si o boala de rinichi.
Cel mai bine; Eficacitatea Olmesartan Medoxomil si Olmesartan Medoxomil / hidroclorotiazida in realizarea de control al presiunii sangelui si normalizarea in Etapa 2 sistolica Hipertensiune arteriala
BEST a fost conceput pentru a investiga a tensiunii arteriale sistolice a tensiunii arteriale, eficacitatea unui pas-regim de intelept tratamentului cu BENICAR si BENICAR HCT, la pacientii cu hipertensiune arteriala sistolica Etapa 2. Obiectivul primar al studiului a fost modificarea medie fata de valoarea initiala a tensiunii arteriale sistolice dupa 12 saptamani de tratament, cu obiective secundare, inclusiv schimbari fata de valoarea initiala a tensiunii arteriale, la sfarsitul fiecarei perioade de titrare si proportia de pacienti care atinge ambele rate de presiune arteriala scopul de a mai putin mare de 140/90 mm Hg si normalizarea tensiunii arteriale de mm Hg mai mica de 120/80.
Studiul a fost conceput ca un de 16 saptamani, prospectiv, deschis, multicentric, titrarea studiu realizat in Statele Unite. Esantion studiu a constat din 176 pacienti cu varsta medie de 60 de ani si o presiune medie de sange de 171/95 mm Hg. In urma unei 3-4 saptamani a alerga cu placebo, in perioada, pacientii au inceput tratamentul cu BENICAR (20 mg), o data pe zi, dimineata. Up-titrare la olmesartan medoxomil 40 mg / zi, medoxomil olmesartan / HCTZ 40/12.5 mg / zi, si medoxomil olmesartan / HCTZ 40/25 mg / zi a avut loc la intervale de 3 saptamani in cazul in care tensiunea arteriala a ramas mai mare sau egala cu 120 / 80 mm Hg.
Tratamentul Etapa 1 si Etapa 2 Hipertensiune utilizarea unui Medoxomil Olmesartan-Based Tratamentul Algorithm
Al doilea studiu a fost de 24 saptamani, multi-center, studiu deschis utilizand un BENICAR pe baza de algoritm de tratament pentru a determina eficacitatea acestuia in obtinerea si Etapa 1 Etapa 2 pacienti la JNC 7 goluri. Esantionul de studiu a constat din 79 de pacienti cu hipertensiune arteriala Etapa 1 si 100 de pacienti cu Etapa 2; toate au fost cel putin 18 ani. Toti pacientii au avut o presiune a asezat arteriale diastolice de 90-109 mm Hg si o presiune a asezat arteriale sistolice de mm Hg mai mic de 200.
Pacientii au urmat o alerga cu placebo, in faza de pana la 4 saptamani si apoi a inceput tratamentul cu BENICAR (20 mg) o data pe zi. In cazul in care tensiunii arteriale tinta mai mica sau egala cu 130/85 mm Hg nu a fost atinsa, un pas intelept regim-terapiei a fost pusa in aplicare, la intervale de 4 saptamani, in conformitate cu algoritmul, in crestere cu monoterapie BENICAR 20 - 40 mg si apoi adaugarea de tratament combinat, cum ar fi BENICAR HCT 40/12.5 la 40/25 mg. In cazul in care pacientul nu a atinge obiectivul de sange urma presiunilor titrarea BENICAR, amlodipina forma de besilat de 5-10 mg / D a fost adaugat in regim.
Despre BENICAR si BENICAR HCT
Angiotensina II este un hormon care interactioneaza cu un receptor pe vasele de sange arterial, ceea ce duce la constrictie si cresterea tensiunii arteriale. In plus, angiotensina II stimu...

Ce este insuficienta renala cronica? Ce Cauzele insuficienta renala cronica?

Ce este insuficienta renala cronica? Ce Cauzele insuficienta renala cronica? Insuficienta renala cronica, de asemenea, cunoscut sub numele de insuficienta renala cronica, boala renala cronica, sau boala renala cronica, este o pierdere lent progresiva a functiei renale pe o perioada de mai multi ani. In cele din urma pacientul a permanenta insuficienta renala. Insuficienta renala cronica este mult mai frecvent decat oamenii dau seama, si, adesea, valul si nediagnosticate pana cand boala este destul de avansata si de insuficienta renala este destul de iminent. Nu este neobisnuit pentru oameni sa realizeze care le-au insuficienta renala cronica doar atunci cand functia renala este de pana la 25% din normal.
Asa cum avansuri insuficienta renala si organe, functia este grav afectata, niveluri periculoase de deseuri si de lichid poate construi rapid in organism. Tratamentul are ca scop stoparea sau incetinirea progresiei bolii - acest lucru se face in general prin controlul cauza sa subiacente.
In cazul in insuficienta renala cronica se termina in stadiul final al bolii renale, pacientul nu va supravietui fara dializa (artificiale filtrare) sau un transplant de rinichi.
In conformitate cu NHS (National Health Service), Marea Britanie, aproximativ 1 - 4 din fiecare 1000 de persoane britanice sunt afectate de boala renala cronica. Media de varsta a unei persoane britanic cu boala este 77. In Marea Britanie autoritatile, de sanatate raporteaza ca oamenii din Asia de Sud, Africa si Afro-coborare Caraibe sunt la un risc mai mare de dezvoltare a bolii, in comparatie cu alte persoane.
Potrivit Medilexicons dictionar medical: insuficienta renala este pierderea functiei renale, fie acuta sau cronica, care are ca rezultat Hiperazotemia si sindromul de uremia. (Sinonim: End Stage Renal Disease, BRST) Care sunt factorii de risc de insuficienta renala cronica? Un factor de risc este o conditie, situatie sau de mediu, care mareste riscul de a dezvolta o boala sau o conditie. De exemplu, persoanele obeze au un risc mai mare de a dezvolta diabet de tip II. De aceea, obezitatea este un factor de risc pentru diabet de tip II.
Urmatoarele conditii sau situatii sunt legate de un risc mai mare de insuficienta renala: Un istoric familial de boli de rinichi Varsta - boala cronica de rinichi este mult mai frecvente in randul persoanelor de peste 60 de ani Atherosclerosis obstructie cronica a vezicii urinare glomerulonefrita congenital boli renale (boala de rinichi, care Piese este prezent la nastere) Diabetul - factorul de risc cel mai frecvent in Europa, Japonia, America de Nord, si, probabil, cele mai multe alte regiuni ale lumii. Hipertensiune arteriala (tensiune arteriala mare) Lupus Supraexpunere erythematosis la unele toxine Sickle de celule boala Unele medicamente Care sunt semnele si simptomelor de insuficienta renala cronica? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoarte, in timp ce un semn este ceva alte persoane, inclusiv un medic sau o asistenta medicala poate detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Insuficienta renala cronica, spre deosebire de insuficienta renala acuta, este un proces lent si treptat boala progresiva. Chiar daca un rinichi nu mai functioneaza, celelalte pot indeplini functiile normale. Acesta nu este de obicei pana cand boala este destul de bine avansat si conditie a devenit severe care semne si simptome sunt vizibile, prin care cel mai mult timp a daunelor este ireversibil.
Este important ca oamenii care sunt la risc crescut de a dezvolta o boala de rinichi au functii de rinichi lor verificat periodic. Depistarea precoce poate ajuta in mod semnificativ a evita daunele grave de rinichi.
Cele mai frecvente semne si simptome ale bolii renale cronice includ: anemie sange in urina, urina inchisa la culoare Scaderea vigilenta mentala Scaderea diurezei Edemul - picioare umflate, maini si glezne Oboseala (oboseala), hipertensiune arteriala (tensiune arteriala mare) Insomnie mancarime de piele, poate deveni Pierdere persistente incapacitatea de a poftei de mancare pagina pentru a obtine sau de a mentine o erectie (disfunctia erectila) urinare mai frecventa, mai ales pe timp de noapte crampe musculare musculare Twitches Durere Greata pe partea sau mid spate gifiind (respiratie dificila), proteine in urina brusca schimbare in greutate corporala, dureri de cap inexplicabile Care sunt cauzele de insuficienta renala cronica? rinichii noastra efectueaza sistem complex de filtrare in corpurile noastre - de deseuri si de material de lichid in exces sunt eliminate din sange si eliminat din organism. Rinichi noastra a lua sangele lor si a ofertei de oxigen de la arterelor renale, care sunt ramuri ale aortei abdominale (un alt artera). Atunci cand intra in rinichii, sangele trece prin vasele de sange mai mici si mai mici - cele de mici dimensiuni fiind glomeruli (Tiny vasele de sange capilar, care sunt aranjate in smocuri).
Este in glomeruli ca sangele este filtrat - deseuri, fluide si alte substante sunt extrase si transfrontaliere in tubilor miniscule, de la care fluxul sanguin reabsorbs ceea ce organismul este capabil de a reutiliza. Ceea ce organismul nu poate refolosire - deseuri - se excreta in urina noastre.
In cele mai multe cazuri, rinichii nostri sunt in masura sa elimine toate materialele de deseuri pe care corpul nostru produce. Cu toate acestea, in cazul in care fluxul sanguin la nivelul rinichilor este afectata, a tubilor glomeruli sau nu functioneaza corect din cauza daunelor sau de boala, sau in cazul in scurgere urina este obstructionata, probleme pot sa apara.
In majoritatea cazurilor, deteriorarea progresiva de rinichi este rezultatul unei boli cronice (o boala de lunga durata), cum ar fi: diabet zaharat - insuficienta renala cronica este legata atat Diabetul Tipuri I si II. In cazul in care pacientii cu diabet zaharat, nu este bine controlata, excesul de zahar (glucoza), se pot acumula in sange. Glucoza poate deteriora glomeruli.
Riscul de insuficienta renala cronica este mai mare in randul pacientilor cu diabet de tip I. Medicii spun ca aproximativ 20% la 40% din pacientii cu diabet zaharat de tip I a dezvolta o boala de rinichi de momentul in care sunt 50 de ani de varsta.
Boli de rinichi nu este comuna in primii zece ani de diabet zaharat; mai frecvent apare intre 15 - 25 ani de la diagnosticare (de diabet zaharat). Cu toate acestea, astfel cum a imbunatati metodele de tratament, expertii spun ca numarul de pacienti cu diabet zaharat in curs de dezvoltare boala de rinichi este in scadere.
Hipertensiune arteriala (tensiune arteriala crescuta) - tensiune arteriala crescuta poate deteriora glomeruli.
Obstructionate fluxului de urina - in cazul in care fluxul de urina este obstructionata se poate sus inapoi in rinichi de la vezica urinara (reflux vesicoureteral). Blocat urina debit mareste presiunea exercitata asupra rinichilor, si submineaza functia lor. Cauzele posibile includ o prostata extinsa, pietre la rinichi, sau de o tumora.
Boli de rinichi - inclusiv boala ovarelor de rinichi, pielonefrita, sau glomerulonefrita.
Rinichi Stenoza a arterei - a arterei renale ingusteaza sau este blocat inainte de intrarea rinichi.
Anumite toxine - inclusiv combustibili, solventi (cum ar fi tetraclorura de carbon), si de plumb (si vopsele pe baza de plumb, tevi, si materiale de lipit). Chiar si unele tipuri de bijuterii au toxine care poate duce la insuficienta renala cronica.
Problema fatului de dezvoltare - in cazul in care rinichii nu se dezvolta in mod corespunzator in copilul nenascut in timp ce este in curs de dezvoltare in uter.
Erythematosis sistemice lupus - o boala autoimuna. Bodys propriul sistem imunitar ataca rinichii ca si cum tesutului au fost straini.
A malariei si a febrei galbene
Unele medicamente - exces, de exemplu, AINS (antiinflamatoare nesteroidiene), cum ar fi aspirina sau ibuprofen.
Abuzul de droguri ilegale - cum ar fi heroina sau cocaina.
Injury - o lovitura ascutite sau vatamarea fizica a rinichiului (e) Cum este insuficienta renala cronica diagnosticate? Un medic va verifica pentru semnele si sa intrebe pacientul despre simptomele. Urmatoarele teste pot fi, de asemenea, comandate:
Analize de sange - pentru a determina daca substantele reziduale sunt filtrate in mod adecvat. In cazul in care nivelurile ale ureei si creatininei sunt persistent ridicat, medicul va cel mai probabil in stadiu final diagnostica o boala de rinichi.
Test de urina - pentru a afla daca exista, fie de sange si / sau proteine in urina.
Scaneaza Rinichi - aceasta poate include o imagistica prin rezonanta magnetica (IRM), scanare, tomografie computerizata (CT), sau o scanare cu ultrasunete. Scopul este de a stabili daca exista blocaje in fluxul de urina. Aceste scaneaza pot dezvalui, de asemenea, dimensiunea si forma de rinichi - in stadii avansate ale bolii renale rinichii sunt mai mici si au o forma inegal.
Biopsie Rinichi - un mic fragment de tesut de rinichi este extras si examinate pentru daune celulelor. O analiza a tesutului de rinichi este mai usor de a face un diagnostic specific de o boala de rinichi.
Radiografie toracica - Scopul este de a verifica pentru edem pulmonar (lichid retinute in plamani).
Rata filtrarii glomerulare (RFG) si etape de boli de rinichi
RFG este un test care masoara rata filtrarii glomerulare - se compara nivelul de deseuri la pacientii cu sange si / urina sale. RFG masuri cat de mililitri de multe (ml) de deseuri rinichii sunt in masura sa filtru pe minut. Rinichii persoanelor sanatoase poate obicei, filtru de peste 90 ml pe minut.
Schimbari in rata de RFG poate evalua cat de avansat este o boala de rinichi. In Marea Britanie, si multe alte tari, etapele de boli de rinichi sunt clasificate dupa cum urmeaza: Etapa 1 - rata de RFG este normal. Cu toate acestea, dovezi de boli de rinichi a fost detectat. Etapa 2 - rata de RFG este mai mica de 90 ml si semne de boala de rinichi a fost detectat. Etapa 3 - rata de RFG este mai mica de 60 ml, indiferent daca dovezi de o boala de rinichi a fost detectate. Etapa 4 - rata de GRF este mai mic de 30 ml, indiferent daca dovezi de o boala de rinichi a fost detectat. Etapa 5 - rata de RFG este mai mica de 15 ml. Insuficienta renala a avut loc. Majoritatea pacientilor cu insuficienta renala cronica, rareori dincolo de progresul Etapa 2. In cazul in care pacientul nu se simte simptome pana in Etapa 4, orice daune de rinichi este ireversibil.
Este important pentru o boala de rinichi pentru a fi diagnosticate si tratate precoce pentru daune grave pentru a fi prevenite.
Pacientii cu diabet zaharat - un pacient cu diabet zaharat trebuie sa aiba un test anual, care sunt masurile care microalbuminurie (mici cantitati de proteine) in urina. Acest test poate detecta precoce nefropatie diabetica (afectare precoce renale legate de diabet zaharat). Care este tratamentul pentru insuficienta renala cronica? Nu exista nici un tratament curent pentru insuficienta renala cronica. Cu toate acestea, exista tratamente care pot ajuta la controlul semnele si simptomele, reduce riscul de complicatii, si poate incetini progresia bolii. Unui medic de familie (medic generalist, m...

Noi Date privind reninei Inhibitoare SPP100 (Rasilez), demonstreaza utilizarea sa Potential de La pacientii

Noi Date privind reninei Inhibitoare SPP100 (Rasilez), demonstreaza utilizarea sa Potential de La pacientii Speedel (SWX: SPPN) este foarte multumit de faza III, datele clinice privind SPP100 (Rasilez (1) in tratamentul hipertensiunii arteriale la pacientii cu diabet zaharat prezentat astazi de Novartis la Madrid la a 16-a reuniune a Societatii Europene de Hipertensiune (ESH). Aceste date au demonstrat eficacitatea robuste si profilul de siguranta al SPP100 bun ca monoterapie si in administrarea concomi...

Multicentric din studii clinice Pentru a test de sange Strategia de presiune

Multicentric din studii clinice Pentru a test de sange Strategia de presiune National Institutes of Health lanseaza o multicentric mare studiu clinic randomizat, pentru a stabili daca mentinerea nivelurilor tensiunii arteriale mai mic decat recomandarile actuale in continuare reduce riscul de boli cardiovasculare si renale, sau de varsta legate de declinul cognitiv.
Denumita Tensiunea arteriala sistolica de interventie Trial (SPRINT), de noua ani, studiu de 114 milioane...

Sustinute Blood Pressure Tratamentul Reduce Dementa Risc de varstnici

Sustinute Blood Pressure Tratamentul Reduce Dementa Risc de varstnici Mentinerea tratamentul hipertensiunii poate reduce riscul de dementa la batranete, cercetatorii raportate in problema accesului rapid de Stroke: Journal of American Heart Association.
Principalul autor al studiului Rita Peila, Ph.D., un epidemiolog la Institutul National pentru Aging (ANI), a declarat Pentru fiecare an de tratament hipertensiune arteriala, nu este crescut de protectie impotriva...

FibroGen noi rapoarte de cercetare, in dezvoltarea HIF Prolyl Inhibitorii hidroxilaza dezvoltat pentru mai multe aplicatii terapeutice

FibroGen noi rapoarte de cercetare, in dezvoltarea HIF Prolyl Inhibitorii hidroxilaza dezvoltat pentru mai multe aplicatii terapeutice FibroGen, Inc a anuntat date provenite din cercetare cu privire la hipoxie companiei proprietare-factor de inductibile (FIS) prolyl inhibitori hidroxilaza (PHI), care sunt o clasa noua de molecule mici, fiind evaluate si dezvoltate pentru mai multe aplicatii terapeutice. Datele au fost raportate la Conferinta de la Keystone moleculara, celulara, fiziologice si Raspunsuri patogene pentru Hipoxie a ...

Bayer Schering Pharma Prezinta Rezultate pozitive ale Etapa a II-Studiaza cu Riociguat

Bayer Schering Pharma Prezinta Rezultate pozitive ale Etapa a II-Studiaza cu Riociguat Datele pozitive dintr-un studiu de faza II cu Bayer Schering Pharmas riociguat agent oral pentru tratamentul a doua forme diferite de hipertensiune pulmonara (pH); cronice, hipertensiune pulmonara tromboembolica (CTEPH) si a hipertensiunii arteriale pulmonare (HAP); au fost prezentate astazi, de la American Thoracic Society (ATS), conferinta internationala de la San Diego, SUA. Riociguat este un c...

Blood Pressure Vaccin

Blood Pressure Vaccin Dezvoltarea unui nou vaccin care poate tratamentul hipertensiunii arteriale a primit pe scara larga acoperire mass-media. Rapoartele Guardian ca Vaccinul actioneaza prin orientarea si transferuri colectoare hormon, angiotensinei 2, care provoaca constrictia vaselor sanguine si asa mai creste tensiunea arteriala.
Daily Mail scrie ca baga ar putea salva vietile a mii de pacienti prin cadere tensi...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.