Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tratament puroi in git


Infectii ale pielii cauzate de SAMR a vindecat mai des atunci cand tratati cu Zyvox (R)

Infectii ale pielii cauzate de SAMR a vindecat mai des atunci cand tratati cu Zyvox (R)
Pfizers ZYVOX antibiotice (R) (injectie linezolid, tablete, precum si pentru suspensie orala), este mai eficient decat vancomicina pentru tratamentul infectiilor complicate ale pielii si tesuturilor moi (cSSTIs) cauzate de aureus meticilino-rezistent la meticilina (MRSA), in conformitate cu cel mai mare SAMR cSSTIs studiu publicat in data de agentii antimicrobieni si chimioterapie. Din populatia de studiu totala, inclusiv a celor tratati pentru infectii meticilin-sensibil, numarul de pacienti vindecat cu ZYVOX a fost comparabila cu cele vindecat cu vancomicina. In plus, pacientii care iau ZYVOX petrecut pana la cinci zile mai putine pe IV tratamentului, datorita disponibilitatii sale ca o pastila. Disponibil in IV interschimbabile si farmaceutice orale, ZYVOX este singurul medicament pe cale orala, aprobat de US Food and Drug Administration pentru infectii SAMR.
Acest studiu a implicat 1180 de pacienti cu cSSTIs, 361 dintre care a confirmat infectii SAMR. MRSA este o grava, multidrug-infectie rezistent, care este in crestere si poate duce la spitalizare prelungita, impreuna cu o morbiditate a crescut, a mortalitatii si costul. Pacientii din MRSA microbiologic subgrup evaluati tratati cu ZYVOX au avut mai bune rate de microbiologic cura: 88.6 la suta pentru pacientii cu ZYVOX fata de 66.9 la suta pentru pacienti vancomicina.
In acest studiu, ZYVOX sa dovedit a fi mai buna decat tratamentul cu vancomicina traditionale in imbunatatirea rezultatelor la pacientii cu infectii grave MRSA, a declarat Dr. John Weigelt, cercetatorul principal al studiului si profesor si vicepresedinte al departamentului de chirurgie la Colegiul Medical din Wisconsin. Aceste date, de asemenea, consolideaza valoarea de a avea o pastila pentru pacientii care ar putea permite pacientilor sa paraseasca spitalul mai devreme tratamentul pe cale orala.
Din cauza disponibilitatea orale de ZYVOX, pacientii din bratul ZYVOX a avut pana la cinci zile mai putine pe IV, tratament fata de pacientii tratati cu vancomicina. Mai mult de jumatate dintre participantii la studiu (52 la suta), tratate cu ZYVOX a inceput un tratament cu privire la formularea orala. Centrele de SUA pentru Controlul si Prevenirea Bolilor recomanda obtinerea de catetere afara si utilizand o IV, doar atunci cand sunt esentiale, intrucat aceste si alte dispozitive invazive sunt o cauza frecventa a dobandite in spital infectii.
Infectii ale pielii si tesuturilor moi sunt o cauza comuna a morbiditatii in Comunitate si in spital. Cei cu risc pentru cSSTIs includ pacientii supusi interventiei chirurgicale, la pacientii cu diabet zaharat si cei care sunt imunocompromisi, cum sunt pacientii cu cancer. Aceste infectii sunt din ce in ce cauzate de bacterii rezistente, cum ar fi SAMR. Potrivit unui studiu anterior, rata de MRSA in randul cSSTI izolate este de aproximativ 30 la suta. Treizeci de ani in urma, doar doua procente din dobandite in spital infectiilor Staph in unitati de terapie intensiva au fost rezistente la antibiotice, dar medicii de azi sunt vad ratele de aproximativ 60 la suta.
Aparitia rapida a MRSA este o problema de sanatate publica in crestere, in special in randul pacientilor internati in cazul in care infectii ale pielii si tesuturilor moi determinate de SAMR pot fi fatale, a spus dr. Weigelt. ZYVOX sa dovedit a avea pielea excelente si de penetrare a tesuturilor care cred ca este important atunci cand trateaza SSTIs complicate pentru a asigura un tratament ajunge la locul infectiei. ZYVOX este o optiune critic pentru pacientii cu factori de risc pentru MRSA, cum ar fi o boala acuta, un sistem imunitar compromis sau de a folosi anterior antibiotice.
Rezultatele studiilor
In intentie de tratament (ITT) a populatiei, ZYVOX au avut rate vindecarea clinica de 92.2 la suta fata de 88.5 la suta de la pacientii cu vancomicina. In subgrupul de SAMR (populatia microbiologic evaluabili), la pacientii tratati cu ZYVOX au avut mai bune rate microbiologic vindecarea de 88.6 la suta, comparativ cu 66.9 la suta de la pacientii cu vancomicina. In populatia ITT, pacientii din grupul ZYVOX a avut mai putine zile de tratament IV, decat cei din grupul vancomicina (4,0 + 2,6 zile fata de 9,0 + 5,3 zile, respectiv). Durata medie generala a tratamentului a fost semnificativ mai mare in grupul ZYVOX fata de grupul de vancomicina (11,8 + 4,9 zile fata de 10,9 + 5,3, respectiv).
Studiu de fundal
Acest studiu randomizat, deschis, un comparator-controlat, multicentric, de studiu multinational a evaluat 1180 pacienti raspuns la tratamentul cu ZYVOX si vancomicina. Cele mai frecvente tipuri de cSSTIs observate la pacientii studiu au fost celulita (raspandirii infectie a pielii si a tesuturilor subcutanate), un abces majore ale pielii (puroi si infectate materiale construi pana in piele), precum si o incizie infectate chirurgicale. Rezultatele Eficacitatea clinica (de exemplu, vindecat, nu a reusit sau nedeterminat) au fost masurate prin rezolutie a semnelor si simptomelor de infectie, comparativ cu valoarea initiala. Ratele de cura microbiologice au fost definite ca se presupune sau eradicarea documentate. De asemenea, studiul a comparat durata medie IV din fiecare tratament, precum si numarul total de zile de faptul ca pacientii au primit tratament antibiotic. Pacientii care au primit vancomicina nu au avut posibilitatea de a incepe la sau trecerea la un agent de vancomicina pe cale orala, deoarece este disponibil numai pe cale intravenoasa.
Pacientii au fost repartizati aleatoriu intr-un raport de 1:1 pentru a primi fie IV sau ZYVOX orala de 600 mg la fiecare 12 ore (592 de pacienti) sau IV vancomicina de 1 g la fiecare 12 ore (588 de pacienti) timp de sapte pana la 14 zile. Perioada minima de tratament a fost de patru zile, dar nu mai mult de 21 de zile. Din cei 592 pacienti tratati cu ZYVOX, 308 au inceput tratamentul pe cale orala. Test-de-cura de evaluare a fost planificat pentru a fi efectuate sapte zile de la terminarea tratamentului.
Incidenta consumului de droguri, evenimente adverse au aparut similare intre bratele de tratament. Cele mai multe evenimente adverse in ambele grupuri au fost clasificate drept usoare pana la moderate. Legate de droguri evenimente adverse la pacientii tratati ZYVOX-au observat mai des in sistemul digestiv si la testele de laborator documentarea trombocitopenie. Eruptii cutanate, anafilaxie, legate de consumul de droguri reactie alergica si flebita au fost raportate mai des de catre pacientii din grupul de tratament vancomicina.
Despre ZYVOX
ZYVOX a fost aprobat initial in Statele Unite in luna aprilie 2000, pentru tratamentul complicate ale pielii si infectii ale pielii structura (cSSSIs) si pneumonie nozocomiale, inclusiv cele provocate de SAMR. In decembrie 2002, ZYVOX a fost aprobat pentru utilizare la copii si adolescenti si, ulterior, a primit aprobarea pentru infectii piciorului diabetic in iulie 2003. De la introducerea sa, ZYVOX sa dovedit a fi o optiune importanta de tratament pentru infectiile desemnat cunoscute sau suspectate a fi determ...

Noi o data pe zi Salofalk Granule lansat pentru Colita ulcerativa

Noi o data pe zi Salofalk Granule lansat pentru Colita ulcerativa Dr. Falk Pharma lanseaza o data pe zi Salofalk granule, pentru tratamentul activ colita ulcerativa.
Granule Salofalk sunt un pas inainte in tratamentul colita ulcerativa ca acestea le ofera prelungit, de presa al consecventa a mesalazine ingredientul activ pe colon intreaga surface.1, 2 Acest lucru inseamna granule poate fi luata o data pe zi, in colita ulceroasa activa 3 cu nici o pierdere de efficacy.4
Studiile clinice au aratat ca 61% dintre pacientii care au exprimat preferinta a ales granule de Salofalk peste comprimat anterioare mesalazine formulation.5 noua formula este considerata a fi retinuta din cauza confortul unui regim data pe zi si de vanilie-degustare de acoperire granule, ceea ce face granule mai multe palatable.3 In plus ca granule poate fi luat cu sau fara alimente, 1 pacienti sunt date la alegerea cand sa ia tratament.
Colita ulcerativa (UC) este o boala cronica inflamatorie si debilitante ale tractului gastro-intestinal caracterizata de flare-up-uri si remiterea phases.6 Simptomele sunt neplacute, inclusiv dureri abdominale si diaree, amestecat cu puroi, sange, si mucus.7, nu se cunoaste ce cauzele condition8 si, inca, nu exista nici un tratament, prin urmare, pacientii care calitatea vietii este afectata in mod semnificativ si de tratament pe tot parcursul vietii este necesar.
Profesorul Alastair Forbes la University College Hospital din Londra comentarii: bordurare-up-uri de colita ulcerativa sunt neplacute si imprevizibile. Prin urmare, este important ca tratamentele sunt convenabile si eficace. Respectarea este o problema cu multi pacienti, astfel posibilitatea de a o pe cale orala, o data-medicatie zilnica este o optiune importanta de tratament.
In activ colita ulcerativa, neaderarea creste morbiditatea bolilor, reduce calitatea vietii si este asociata cu un risc crescut de cancer.9 colorectal Cu toate acestea, in ciuda acest impact, 43% dintre pacientii cu boli inflamatorii intestinale recunosc de a lua mai putin de 80% din lor prescris dose.10
Tony McFadyen, MD de Dr. Falk Pharma din Marea Britanie spune: Cel mai puternic predictor al aderarii de medicatie, si, prin urmare remisiune a bolii la pacientii cu colita ulcerativa este numarul de doses.10 de zi cu zi, 11 Dr. Falk Pharma este placerea de a lansa Salofalk granule de o data pe zi, care Speram ca va va ajuta cu probleme de aderenta la tratament in plus fata de a...

Care sunt Insect Bites? Cum Pentru a trata muscaturilor de insecte

Care sunt Insect Bites? Cum Pentru a trata muscaturilor de insecte Muscaturilor de insecte sunt rani punctie sau laceratii facute de insecte. O insecta poate musca atunci cand este agitat si apara in sine, sau atunci cand vrea sa se hraneasca. Insecte de obicei se injecteaza acid formic, care poate declansa o reactie, inclusiv roseata, umflaturi, durere sau mancarime.
Furnici de foc, albine, viespi si Hornets au o intepatura dureroase care poate declansa o rea...

Duce un high-tech de razboi impotriva sinuzitei

Duce un high-tech de razboi impotriva sinuzitei Medic SLU touts beneficiile endoscopie nedureroase, ce-ghidate Chirurgie --
Tuse, dureri de cap, oboseala, post-nazale si presiuni intense in intreaga fata. Pentru milioane de americani, aceste arent doar efectele secundare ale un meci scurt cu gripa, dar ceea ce au experienta in fiecare zi care traiesc cu sinuzita.
Sinuzita este boala cel mai frecvent raportate cronice in Statele Unite, si ...

Acnee Glosar - 40 Termeni utilizate in mod obisnuit atunci cand se vorbeste / scris Despre Acnee

Acnee Glosar - 40 Termeni utilizate in mod obisnuit atunci cand se vorbeste / scris Despre Acnee Acnee: termenul general pentru pielea infundate pori care include punctele negre si albe, precum si de tipul celor severe, cum ar fi chisturi sau noduli, de obicei gasite pe fata, gat, piept, spate, si umerii.
Acnee vulgaris: Termenul medical pentru acnee comuna, care se manifesta ca punctele negre, albe, papule si pustule.
Androgenii: hormoni care prompt de glandele sebacee pentru a produce...

Ce este STREP gat? Ce este durere in gat?

Ce este STREP gat? Ce este durere in gat? Gatului STREP este o durere in gat cauzate de bacterii cunoscut sub numele de Streptococcus pyogenes, sau de grup A Streptococcus. Durere in gat este un termen pentru orice situatie in care se simte in gat disonant, de licitatie, si, eventual, dureroase. Gatului STREP este un tip de durere in gat. Durere in gat pot fi cauzate de bacterii sau virusuri, in timp ce gat streptococica este doar cauzate...

Vicriviroc Demonstreaza potenti virale reprimarea Prin 48 de saptamani de tratament In faza a II-Studiul ACTG In de tratament cu experienta pacientii infectati cu HIV

Vicriviroc Demonstreaza potenti virale reprimarea Prin 48 de saptamani de tratament In faza a II-Studiul ACTG In de tratament cu experienta pacientii infectati cu HIV Astazi Schering-Plough Corporation (NYSE: PSC) a raportat ca rezultatele unui studiu clinic de faza II a aratat vicriviroc, antagonist CCR5 sale experimentale, a demonstrat potent si supresia virala sustinute prin 48 de saptamani de tratament la tratament cu experienta pacientii infectati cu HIV, atunci cand se administreaza o data in - dozele pe zi in asociere cu un ritonavir optimizat-potentat i...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.