Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tratament tensiune intracraniana


Hipotermie moderata un tratament sigur pentru traumatisme cerebrale traumatice in copii, Studiul

Hipotermie moderata un tratament sigur pentru traumatisme cerebrale traumatice in copii, Studiul
Un prim-of-sale multi-un fel proces de centru-a demonstrat ca racire organismul poate sa aiba efecte pozitive afecteaza pe copiii care au suferit leziuni traumatice ale creierului.
Cercetatorul studys plumb, Spitalul de Copii din Pittsburgh neurochirurg P. David Adelson, MD, si cercetatori coleg stabilit ca indusa de hipotermie moderata initiat dupa leziuni cerebrale severe traumatic (TBI) este o interventie terapeutica in conditii de siguranta pentru copii.
TBI initiaza mai multe procese metabolice, care poate exacerba prejudiciului. De cercetare pentru adulti a produs dovezi ca hipotermie pot limita unele dintre aceste raspunsuri vatamatoare metabolice.
Proces, care este multi-center singurul studiu clinic care implica copii in curs de desfasurare in Statele Unite, a fost realizat pentru a determina daca hipotermie moderata (32-33 de grade Celsius), inceput in perioada precoce dupa TBI severe si mentinute timp de 48 de ore este in siguranta in comparatie cu temperaturii normale a corpului (36.5-37.5 de grade Celsius). Prin inducerea de hipotermie la copii si adolescenti pana la 32 de grade Celsius, medicii constata ca hipotermie, au avut tendinta de a reduce mortalitatea, mai mic de gravitatea hipertensiune intracraniana in timpul fazei de racire si are potentialul de a imbunatati rezultatele functionale ale pacientilor tineri.
Prin urmare, sa stabilit ca hipotermie, este probabil o interventie terapeutica in conditii de siguranta pentru copii dupa TBI severe, de pana la 24 de ore dupa un prejudiciu
Rezultatele studiului sunt publicate in numarul din aprilie al revistei, Neurochirurgie. Un total de 75 de pacienti au fost implicate in proces, care a fost finantat de National Institutes of Health.
Prejudiciu post-traumatic creierului cauzeaza mai multe decese copiilor in aceasta tara decat toate celelalte cauze de deces combinate, a spus dr. Adelson, care este director al Neurotrauma Pediatrica Center la Spitalul de Copii din Pittsburgh. Nu exista nici un lucru care poate trata in mod eficient toate cazurile de leziuni cerebrale traumatice, dar speranta noastra este ca, cu racire din hipotermie, ne poate bloca sau incetini creierul mecanismele biochimice daunatoare in urma unei leziuni si, de asemenea, sa fie capabile sa dezvolte alte mai eficiente tratamente.
De scadere a temperaturii corpului poate ajuta creierului de control umflarea si a presiunii intracraniene, care poate exacerba, de asemenea, de prejudiciu secundare in cazul in care stanga unchecked. Hipotermie induse pot fi realizate cu ajutorul mai multor metode. Metode de suprafata de racire, cum ar fi de racire plasate sub paturi si pe partea de sus a pacientilor si gheata cutii plasate in zona abdomenului si zonele axilei sunt eficiente in scaderea temperaturii.
In plus fata de siguranta, mortalitatii si complicatii in timpul protocolul de tratament si in timpul de spitalizare, de asemenea, studiul a evaluat rezultatele functionale si cognitive in acesti copii cu rani grave creierului traumatice.
Dupa TBI severe, 48 de copii mai putin de 13 de ani admise in termen de sase ore de prejudiciu au fost randomizati in functie de varsta la tratament moderat hipotermie, in colaborare cu managementul standardizate traumatism cranian fata de temperatura normala a corpului.
O suplimentare de 27 de pacienti au fost introduse intr-un proces paralel de acei pacienti care au fost exclusi pentru ca a existat o intarziere in transferul de mai mare de sase ore de la un prejudiciu, dar in termen de 24 de ore de admitere, sau timpul necunoscut in cazul in care prejudiciul a avut loc (de exemplu, abuzul de copil) sau au fost un adolescent (13-18 ani).
Evaluarile de securitate incluse mortalitate, infectii, coagulopatie (coagularea sangelui), aritmii si hemoragie, precum si capacitatea de ...

Datele de la Cel mai mare Accident vascular cerebral Prevenirea proces in fibrilatie atriala Pentru a Premiera la Societatea Europeana de Cardiologie de congrese

Datele de la Cel mai mare Accident vascular cerebral Prevenirea proces in fibrilatie atriala Pentru a Premiera la Societatea Europeana de Cardiologie de congrese Rezultatele de faza III, RE-LY (R) (Randomized Evaluarea pe termen lung Anticoagulante Terapie, warfarina, in comparatie cu Dabigatranul) (1) studiul va fi prezentat la Societatea Europeana de Cardiologie (ESC), Congresul de la Barcelona din Duminica august . 30. Obiectivul principal al RE-LY a fost de a evalua siguranta si eficacitatea inhibitor de cercetat orale trombinei directe, dabigatran etexilat, fata de terapia standard de curent, warfarina, pentru prevenirea accident vascular cerebral la pacienti cu fibrilatie atriala (AF). (1)
Fibrilatie atriala afecteaza aproximativ 2,3 milioane de americani (2) si poate creste riscul de accident vascular cerebral de cinci ori. (3) Top-line din constatarile RE pacient 18113-LY studiu (1) vor fi prezentate intr-un briefing de presa ESC on Duminica, 30 august, la 8:00 CEST, cu rezultatele complete prezentate intr-o sesiune de Hot-Line la ora 11:00 am CEST. Studiul va fi, de asemenea, simultan publicate intr-un lider peer-revizuite jurnal medicale.
Dabigatran etexilat este un anticoagulant oral experimentale in faza a III de dezvoltare pentru prevenirea accident vascular cerebral in AF (1) si multe alte domenii terapeutice, inclusiv prevenirea accidentelor aterotrombotice la pacientii cu sindrom coronarian acut, (4), precum si de prevenire primara, (5), (6), (7), prevenirea secundara (8) si tratamentul tromboembolismului venos. (9) Dabigatran etexilat nu este inca aprobat de US Food and Drug Administration.
In afara de constatari primare, o RE-sub LY-analiza a tratamentului pacientilor naivi vor fi, de asemenea, prezentate in timpul unui studiu clinic Update sesiunea de miercuri, Sept. 2 la 8:00 CEST.
Despre RE-LY: cel mai mare AF rezultatele studiului pana in prezent
RE-LY a fost un nivel global, de faza III, studiu randomizat de 18113 de pacienti (1) inrolati in mai mult de 900 de centre in 44 de tari, (1) investigheaza daca dabigatran (doua doze orb), a fost la fel de eficace ca si bine controlate warfarina - INR 2.0-3.0 - (deschis) pentru prevenirea accident vascular cerebral. (1) Pacientii cu caractere non-AF valvulara si cel putin un alt factor de risc de accident vascular cerebral (de exemplu, de accident vascular cerebral ischemic, atac ischemic tranzitor, sau embolie sistemica, insuficienta ventriculara stanga, de varsta mai mare sau egala cu 75 de ani, varsta mai mare sau egala cu 65 ani, fie cu diabet zaharat, antecedente de boala coronariana, sau hipertensiune) (1) au fost inrolati in studiu timp de doi ani, cu un minim de urmarire perioada de un pe an. (1)
Obiectivul primar al studiului a fost incidenta de accident vascular cerebral (inclusiv hemoragic) si embolie sistemica. (10) masuri de rezultatul secundare a inclus un compozit de incidenta de accident vascular cerebral (inclusiv hemoragica), embolie sistemica si toate deces, precum si de o combinatie a incidentei accident vascular cerebral (inclusiv hemoragica), embolism sistemic, embolism pulmonar, infarct miocardic acut, si de moarte vasculare (inclusiv moartea de la sangerare). (10) obiective de siguranta suplimentar inclus evenimente hemoragice (majore si minore), hemoragie intracerebrala, alte hemoragie intracraniana, cresteri in transaminazelor hepatice, bilirubinei si disfunctie hepatica, precum si alte evenimente adverse. (1)
Despre AF si de accident vascular cerebral
Fibrilatie atriala este cea mai frecventa anomalie de ritm cardiac in Statele Unite, (11) de contabilitate pentru unul din trei spitalizari pentru batai neregulate ale inimii. (11) Prevalenta fibrilatiei atriale in SUA este de asteptat sa creasca 2,5 ori pana la 5,6 milioane pana in 2050, reflectand cresterea populatiei de persoane in varsta. (2), fibrilatie atriala este cauza de pana la unul din sase in sase lovituri in SUA (11) Strokes legate de AF sunt de doua ori mai multe sanse de a fi fatal (12) si de doua ori mai susceptibile de a fi debilitante ca non-lovituri AF conexe. (13) Total costuri anuale pentru tratamentul de AF sunt estimate a fi mai mult de 6.65 miliarde dolari SUA. (14)
Despre dabigatran
Dabigatran etexilat este un inhibitor direct de trombina (DTI), (15) intr-o clasa de anticoagulante orale de a fi studiate in prevenirea si tratamentul acute si cronice, boli tromboembolice. (1), (4), (5), (6), (7), (8), (9) inhibitori direct de trombina oferi un efect anticoagulant, in mod specific si selectiv prin blocarea activitatii de trombina (ambele gratuite si cheaguri de-legat), enzima central in procesul de responsabile de coagularea (trombilor) formarea -- conversia fibrinogenului in fibrina. (15)
Dabigatran etexilat nu este aprobat de FDA. Dabigatran etexilat este aprobat si comercializate ca Pradaxa (R), in 40 de tari de prevenire primara a evenimentelor tromboembolice venoase cheaguri (de sange) la pacientii care au suferit sold elective totala sau o interventie chirurgicala electiva totala de inlocuire a genunchiului.
Despre Revolution (R)
RE-LY (R) face parte din Boehringer Ingelheims RE extensiva-VOLUTIA program de studiu clinic - evaluarea eficacitatii si sigurantei dabigatran etexilat impotriva curentului terapia standard, in mai mult de 38000 de pacienti. (1), (4), (5), (6), (7), (8), (9), (16), (17) In plus fata de RE-LY, programul de dezvoltare cuprinde studii in:
- Prevenirea primara de tromboembolism venos (TEV) la pacientii supusi unei ...

Boala conduce la pierderea vederii mai des in Africa de americani

Boala conduce la pierderea vederii mai des in Africa de americani Africana Poporul american este mult mai probabil sa-si piarda viziune, ca urmare a idiopatice hipertensiune intracraniana, sau de presiune crescuta in creier, potrivit unui studiu publicat in 11 martie 2008, emisiunea de Neurologie ®, jurnalul medical al Academiei Americane de Neurologie .
Diferenta rasiala nu pare sa se bazeze pe diferentele de diagnostic, tratament sau accesul la ingrijire, ...

Ipsen: Incurajarea preliminar de noi date disponibile pentru tratamentul copiilor Inaltimea scurt cu un nivel scazut IGF-1 Niveluri de

Ipsen: Incurajarea preliminar de noi date disponibile pentru tratamentul copiilor Inaltimea scurt cu un nivel scazut IGF-1 Niveluri de Ipsen (Paris: IPN), a anuntat rezultatele preliminare dintr-o faza II, deschis, eticheta studiu clinic (MS316 de studiu), care evalueaza administrarea concomitenta a hormonului de crestere uman recombinant (rhGH) si insulina uman recombinant-ca factor de crestere-1 (rhIGF - 1), in doua injectii separate, de zi cu zi ca un potential tratament pentru copiii cu altfel inexplicabile statura asociate c...

Accident vascular cerebral o mai buna functionare pana la inceputul anului de reducere a presiunii sanguine

Accident vascular cerebral o mai buna functionare pana la inceputul anului de reducere a presiunii sanguine Precoce si intensiv de scadere a tensiunii arteriale a aratat promitatoare efecte la pacientii cu accident vascular cerebral, potrivit rezultatelor unui studiu de accident vascular cerebral noi de catre Institutul International George pentru Sanatate.
Rezultatele initiale ale primei anchete pe scara larga in gestionarea tensiunii arteriale ridicate dupa hemoragie intracerebrala (accident vascul...

In coma pacientului isi recapata constiinta Dupa biosintetice "lipicioase" Plumb Spinal Fluid de scurgere

In coma pacientului isi recapata constiinta Dupa biosintetice "lipicioase" Plumb Spinal Fluid de scurgere Neurochirurgi si neuroradiologists la Cedars-Sinai Medical Center injectat un lipici biosintetice la sigiliul de pe o scurgere de lichid spinarii si de a restabili un pacient in coma la constiinta. Un articol care descrie cazul apare in 21 aprilie al revistei British Medical, Lancet.
Acesta este primul raport cunoscut de o situatie in care pacientii coma a fost inversat prin injectarea de clei,...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.