Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tratament trigliceride crescute


Interimar Analiza nou studiu sugereaza Boosted INVIRASE (R), mai Obtinerea unor Niveluri similare de HIV reprimarea Pentru a Boosted Lopinavir

Interimar Analiza nou studiu sugereaza Boosted INVIRASE (R), mai Obtinerea unor Niveluri similare de HIV reprimarea Pentru a Boosted Lopinavir
Incurajarea rezulta dintr-o analiza interimara a unui nou studiu sugereaza ca inhibitor de amplificate de proteaza (IP / r) INVIRASE (R) 500 mg / R (mesilat saquinavirul) are posibilitatea de a atinge niveluri comparabile de supresie virala la cele mai frecvent utilizate PI, lopinavir / r (Kaletra (R)), cu altitudine de lipide mai putin. Rezultatele sunt de la un 24 planificata saptamani Analiza interimara a 150 de pacienti din studiu Gemeni, prezentat astazi la Centrul International de-al optulea Congres privind consumul de droguri in Terapia de infectare cu HIV (HIV-8) din Glasgow, Scotia. Aceste constatari intermediare au implicatii benefice potential pentru multe pacientii infectati cu HIV, care au experienta crescute ale colesterolului si trigliceridelor ca efecte adverse frecvente ale unor antiretrovirale (ARV), tratamente.
Aceste rezultate preliminare sugereaza faptul ca INVIRASE amplificat are puterea de a controla virusul la pacientii naos, in timp ce, de asemenea, gestionarea profilul lipidic lor, a spus Jihad Slim, MD, specialist Boli Infectioase la St Michaels Centrul Medical in Newark, New Jersey si investigator principal al studiului Gemeni. In cazul in care rezultatele finale arata ca INVIRASE potentat mentine capacitatea sa de a suprima virus cu un profil lipidic bun, aceasta ar putea deveni o alegere preferata pentru unii pacienti, in special cei cu probleme de tratamentului, reactiile adverse.
Acum, ca pacientii sunt ramase pe tratament eficace HIV pentru perioade mai lungi de timp, gestionarea bolii include mai mult decat tratarea virusului. Este esential ca si alti factori care afecteaza calitatea vietii pacientului, cum ar fi valori crescute ale colesterolului si a reactiilor adverse gastro-intestinal (GI) evenimente, sunt luate in considerare.
Despre Studiul Gemeni
Studiul Gemeni este o faza IIIb multi-centru, randomizat, deschis, 48 - studiu de saptamani, concepute pentru a evalua eficacitatea si siguranta INVIRASE 500 / R vs lopinavir / r. Aceste tratamente sunt date la aprobate lor de-doze de doua ori pe zi in asociere cu doi inhibitori nucleozidici de reverstranscriptaza (emtricitabina / fumarat de [Truvada (R)], o data pe zi), in tratamentul-adulti naos. Studiul Gemeni inrolati 337 pacienti din Canada, Franta, Puerto Rico, Thailanda si Statele Unite. Final principal de eficacitate al studiului este numarul de pacienti cu ARN HIV-1 incarcatura virala de mai putin de 50 copii / ml in saptamana 48. Exista doua analizele planificate intermediare.
Datelor interimare sugereaza ca pacientii naos, pe fiecare INVIRASE amplificat sau amplificat lopinavir atins un nivel comparabil de supresie virala (69.4 la suta fata de 75.3 la suta, respectiv, cu mai putin de 50 copii / ml la saptamana 24). Datele sugereaza, de asemenea, profilul lipidic favorabil, masurata prin cresterea incidentei mari de colesterol (mai mare de 200 mg / dl) sau trigliceridelor, de mare (mai mare de 400 mg / dl):
- Doar patru la suta din INVIRASE 500 / R pacientii dezvoltat nivel ridicat de colesterol, comparativ cu 25 la suta de lopinavir / R pacientii
- Numai un procent din INVIRASE 500 / R pacientii dezvoltat trigliceridelor ridicata in raport cu noua la suta de lopinavir / R pacientii
Foarte important, mai putine evenimente GI adverse au fost observate in bratul R INVIRASE 500 / (14 la suta fata de 23 la suta), cu incidenta mai mica de greata si diaree.
Despre INVIRASE
INVIRASE in asociere cu ritonavir si alte medicamente antiretrovirale, este indicat pentru tratamentul infectiei cu HIV. De doua ori pe-administrarea zilnica de INVIRASE in asociere cu ritonavir este sustinuta de datele de siguranta din studiul MaxCMin1 si de datele de farmacocinetica. Eficacitatea INVIRASE cu ritonavir nu a fost comparat impotriva eficacitatea regimuri antiretrovirale considerat in prezent standard de ingrijire.
INVIRASE este contraindicat la pacientii cu hipersensibilitate semnificative clinic la saquinavir sau la oricare dintre componentele continute in capsula. INVIRASE / ritonavir nu trebuie administrat concomitent cu terfenadina, cisaprida, astemizol, pimozida, triazolam, midazolam sau derivati de ergot. Inhibarea CYP3A4 prin saquinavir ar putea duce la concentratii plasmatice crescute ale acestor medicamente, potential care provoaca grave sau care pun viata in pericol reactii, cum ar fi aritmii cardiace sau sedare prelungita.
INVIRASE atunci cand este administrat concomitent cu ritonavir este contraindicata la pacientii cu insuficienta hepatica severa. Pacientii cu insuficienta hepatica nu au fost studiate si se recomanda prudenta in cazul prescrierii saquinavir la aceasta populatie. Utilizarea concomitenta a INVIRASE cu lovastatina sau simvastatina nu este recomandata. Se recomanda prudenta in cazul in care inhibitori de proteaza HIV, inclusiv INVIRASE, sunt utilizate concomitent cu alti inhibitori ai HMG-CoA reductazei care sunt, de asemenea, metabolizate de cale CYP3A4 (de exemplu, atorvastatina).
Utilizarea concomitenta a INVIRASE si sunatoare (Hypericum perforatum) sau produse care contin St Johns Wor...

Abbott si AstraZeneca Submit New Drug Aplicarea la FDA pentru CERTRIAD (TM), un tratament experimentale de dislipidemie mixta

Abbott si AstraZeneca Submit New Drug Aplicarea la FDA pentru CERTRIAD (TM), un tratament experimentale de dislipidemie mixta Abbott (NYSE: ABT), precum si AstraZeneca a anuntat ca societatile care au depus o noua cerere de droguri (CND) pentru a US Food and Drug Administration (FDA), pentru un compus experimentale pentru tratamentul dislipidemie mixta, o combinatie de doua sau mai multe anomalii ale lipidelor inclusiv de inalta LDL-colesterol (colesterol rau), trigliceride mari si mici HDL-colesterol (colesterol bun). Depunerea CND pentru acest compus experimentale, care contin ingrediente active de Crestor (R) (calciu rosuvastatina) si TRILIPIX (R) (acid fenofibric), este sustinuta de date din mai multe studii, inclusiv a studiilor de eficacitate si siguranta cu 5mg, 10mg si 20mg doze de rosuvastatina combinat cu acid fenofibric. Pana la aprobarea NDA, tratamentul va fi comercializate ca CERTRIAD (TM).
Depunerea CND este o etapa extrem de important in dezvoltarea de CERTRIAD si demonstreaza angajamentul nostru pentru dezvoltarea de tratamente pentru dislipidemie, a declarat Howard Hutchinson, director medical, AstraZeneca. Asteptam cu nerabdare sa discutiile au continuat cu FDA despre acest medicament potential nou.
Pacientii cu dislipidemie mixte sunt un segment al populatiei deservite dyslipidemic, a declarat Eugene Duminica, MD, Vice President, Global farmaceutice de dezvoltare clinica, Abbott. Daca este aprobata, CERTRIAD ar putea deveni o optiune importanta de tratament pentru medicii cauta sa asigure gestionarea globala a dislipidemie mixte la pacientii lor.
Conform American Heart Association, mai mult de 100 de milioane de adulti din Statele Unite au dislipidemie. Dintre acestea, aproximativ 34 de milioane de oameni sunt afectati de dislipidemie mixte. Ghidurile de tratament aprobate de Colesterol National Education Program (NCEP), Colegiul American de Cardiologie si American Heart Association au invitat la o gestionare mai agresiva a lipidelor, inclusiv o mai mica LDL-un gol pentru multi pacienti, precum si o gestionare mai agresiva a HDL si trigliceridelor.
Despre CERTRIAD (TM)
CERTRIAD este un compus experimentale care contin ingrediente active de Crestor si TRILIPIX in dezvoltare de catre Abbott si AstraZeneca pentru tratamentul dislipidemie mixte. Studiile de faza III, care au fost prezentate la mai multe foruri stiintifice, au fost concepute pentru a evalua efectul asupra CERTRIAD HDL si trigliceride in comparatie cu monoterapia rosuvastatina si efectul asupra LDL in comparatie cu monoterapia fenofibric de acid la pacientii cu dislipidemii mixte.
Despre Crestor
Crestor este indicat ca adjuvant la dieta pentru a reduce totale crescute-C, LDL-C, ApoB, nonHDL-C, si a trigliceridelor si de a creste HDL-C la pacientii adulti cu hiperlipidemia primar sau dislipidemie mixta, si pentru a incetini progresia aterosclerozei la pacientii adulti, ca parte a strategiei de tratament pentru scaderea C-total si LDL-C la tinta niveluri. Crestor nu este aprobat de reducere a morbiditatii si mortalitatii cardiovasculare. Pentru pacientii cu hiperlipidemia si dislipidemie mixte, uzuala initiala recomandata a dozei de Crestor este de 10 mg. 40 mg doza de Crestor este rezervat doar pentru acei pacienti care nu au realizat lor de LDL-C obiectiv utilizarea de 20 mg doza de Crestor o data pe zi. In cazul initierii tratamentului cu statine de comutatie sau de la un alt tratament cu statine, Crestor adecvat doza initiala trebuie sa fie prima utilizate, si abia apoi titrat in functie de pacientii individualizate scop de tratament.
Informatii importante de siguranta
Crestor este contraindicat la pacientii cu hipersensibilitate cunoscuta la orice component al acestui produs si la pacientii cu boala hepatica activa, care poate include cresteri persistente inexplicabile ale transaminazelor hepatice, la femeile care sunt sau pot deveni gravida, si mamelor care alapteaza. Cazurile de miopatie si rabdomioliza cu insuficienta renala acuta secundara pentru a mioglobinurie au fost raportate cu medicamente din aceasta clasa, inclusiv Crestor. Aceste riscuri pot apare la orice nivel al dozei, dar sunt crescute la cea mai mare doza (40 mg). Riscul de miopatie in timpul tratamentului cu Crestor poate fi crescut prin administrarea concomitenta a unor pentru scaderea lipidelor alte tratamente (fibrati sau niacina), gemfib...

Rezultatele testelor de sange anormale asociate cu acnee de medicatie

Rezultatele testelor de sange anormale asociate cu acnee de medicatie Valori crescute ale colesterolului si valorile enzimelor hepatice par a fi mai frecvente decat sa crezut anterior, printre pacientii care au luat isoretinoin acnee de medicatie, inclusiv a celor care au avut rezultate arteriala normala de testare inainte de inceperea tratamentului, potrivit unui raport in problema august al Arhivelor de Dermatologie, unul din JAMA / Archives reviste.
Isoretinoi...

Lilly Actualizari anunta Zyprexa Si Symbyax Etichete US

Lilly Actualizari anunta Zyprexa Si Symbyax Etichete US Eli Lilly and Company a anuntat ca, in calitate de parte a in curs de desfasurare discutii cu US Food and Drug Administration (FDA), compania si-a actualizat Zyprexa (R) (olanzapina) si Symbyax (R) (olanzapina si fluoxetina HCl) US produs etichete. Aceste informatii noi de etichetare este disponibil la http://www.Zyprexa.com si http://www.Symbyax.com.
Actualizeaza reflecta finalizat recent anal...

Romanul terapie pentru lipidic Tulburari-show Mixta Rezultate In Primele teste clinice

Romanul terapie pentru lipidic Tulburari-show Mixta Rezultate In Primele teste clinice Cercetari preliminare sugereaza ca utilizarea unui roman, de droguri puternice pentru tratamentul tulburarilor de colesterol scade trigliceridelor si creste HDL-C, colesterol bun, dar ridica, de asemenea, cateva probleme de siguranta, conform unui studiu, in 28 martie problema JAMA. Studiul este de a fi puse devreme pentru a coincide cu prezentarea sa la Colegiul American de Cardiologys conferinte...

Metabolex completeaza pacientului de inscriere la Faza 2 de incercare a MBX-8025 Pentru tratamentul dislipidemie

Metabolex completeaza pacientului de inscriere la Faza 2 de incercare a MBX-8025 Pentru tratamentul dislipidemie Metabolex, Inc, o companie biofarmaceutic axat pe descoperirea si dezvoltarea de noi medicamente de proprietate pentru tratamentul bolilor metabolice, a anuntat ca a finalizat de inscriere intr-o faza de 180 de pacienti 2 proces de MBX-8025, la pacientii supraponderali sau obezi cu mare colesterolului si trigliceridelor.
Randomizate, dublu-orb, este proiectat pentru a evalua efectul asupra drog...

LDL Abbott investigative SIMCOR ® ofera comparabile de scadere a Simvastatina si in mod semnificativ Creste HDL si trigliceride Reduce in faza a III

LDL Abbott investigative SIMCOR ® ofera comparabile de scadere a Simvastatina si in mod semnificativ Creste HDL si trigliceride Reduce in faza a III Date noi lansat au aratat ca Abbotts SIMCOR ®, un experimentale, combinatie cu doza fixa de proprietate Abbotts extins-niacina de presa, Niaspan ®, si simvastatina intalnit demonstrarea obiectivului primar de a diminua placi-promovarea non-HDL colesterol (colesterol total minus HDL), in timp ce care sa demonstreze imbunatatiri asupra altor lipide-cheie, LDL colesterol rau, HDL colesterol bun si ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.