Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tratamente gat uscat


Primavara este timpul pentru legate de varsta, Degenerarea maculei (AMD) Awareness

Primavara este timpul pentru legate de varsta, Degenerarea maculei (AMD) Awareness
Varsta-degenerescenta maculara legata de varsta (DMLV) este principala cauza a deficiente de vedere si de orbire, in varsta de peste 50 de americani, care afecteaza mai mult de doua milioane de oameni.
Academia Americana de Oftalmologie vrea sa reamintesc faptul ca, desi oamenii AMD este incurabil, exista tratamente noi, care pot recupera de obicei pierdut vederea si prevenire a pierderii ulterioare viziune de boala.
Academia incurajeaza cele mai vechi de 50 pentru a vedea un oftalmolog pentru un cuprinzatoare, examen oftalmologic dilatarea fiecare unu la doi ani pentru a se asigura ca conditiile de AMD si alte viziune care pune in pericol, sunt detectate si tratate precoce.
Cheie in tratarea AMD este de capturare este anticipata; depistarea timpurie este cea mai buna aparare impotriva pierde viziunea dvs., a declarat corespondent Academia clinice Lylas G. Mogk, MD, presedintele Comitetului Vision Academys de reabilitare. De cercetare continua, si cred ca se vedea bine ce in ce mai eficiente tratamente AMD devin disponibile in viitorul apropiat.
Ce este AMD?
AMD, progresiva si, de obicei nedureroase, afecteaza macula, un mic, zona de specialitate ale retinei, situat la partea din spate a ochiului si responsabile pentru vederea centrala. AMD cauze vederea centrala pentru a estompa, dar lasa vederii periferice intacte.
Exista doua tipuri de AMD: uscate si umede. Aproximativ 90 la suta din persoanele cu AMD au sub forma uscata, in care schimbarile de imbatranire in rezultatele macula la pierderea vederii treptata.
Cu toate ca doar 10 la suta de oameni cu AMD au forma umeda, in general, progreseaza mult mai rapid decat sub forma uscata. Wet AMD se caracterizeaza prin cresterea anormala a vaselor de sange de retina ca sangele predispusa la scurgeri sau lichid, determinand severa si rapida pierderea centrale vederii.
Reducerea riscului AMD
Cele mai importante factori de risc pentru AMD includ fumatul, cresterea tensiunii arteriale si a dietei, a spus dr. Mogk. Recomandari pentru reducerea riscului de a dezvolta AMD nu includ fumatul; mananca o inima-dieta sanatoasa bogate in peste, fructe si legume cu frunze verzi; evitarea alimentelor cu acizi grasi trans, care exercita si control tensiunea arteriala si greutate.
Reductoare de risc includ:
- Institutelor nationale de Eye (NEI), legate de varsta, al bolilor oculare studiului au descoperit ca nivelurile ridicate de antioxidanti si zinc poate reduce riscul de pierdere a vederii cu circa 25 la suta, la pacientii cu DMS intermediar in unul sau ambii ochi, precum si cele cu avansate AMD in doar un singur ochi. (Fumatori si fosti fumatori nu ar trebui sa foloseasca beta-caroten, deoarece studiile au demonstrat o asociere cu cancerul pulmonar si beta-caroten la fumatori.) Un nou studiu va evalua efectele luteina si omega-3 acizi grasi.
- Anti-factor de crestere al endoteliului vascular (VEGF) medicamente inhiba dezvoltarea vaselor de ...

Vezicii urinare hiperactive o conditie comuna inca o provocare

Vezicii urinare hiperactive o conditie comuna inca o provocare Vezicii urinare hiperactive (OAB), o conditie care se confrunta cu mai mult de 17 milioane de persoane din Statele Unite, este o problema comuna, care este inteleasa gresit pe scara larga si foarte rar discutate. , Persoanele cu OAB simt puternica, brusca indeamna de a urina, chiar daca vezicii urinare lor nu este plin. Persoanele cu OAB se poate scurge urina frecvent accidental (OAB umed), in timp ce altii nu pot nici o experienta episoade de scurgere de la toate OAB (uscat). Conditia pare sa afecteze mai multe femei decat barbatii, si cresterile sale prevalentei cu varsta.
Pentru ca o vezica urinara hiperactiva pot provoca simptome zi sau pe timp de noapte, conditia poate avea un impact puternic asupra pacientilor o viata. Teama de a avea un accident in public, de multe ori curtails activitatile profesionale si sociale, precum si posibilitatea de a crea un sentiment de izolare. Simptomele pe timp de noapte, de asemenea, poate duce la intreruperi in modelele de somn.
Simptomele OAB
Nu se stie ce cauze vezica urinara hiperactiva. OAB are un numar de simptome principale, suferinzi de raportare cu orice combinatie de una sau mai multe dintre symptomology urmatoarele:
- Urgenta-brusca, dorinta de imperioase de a urina. Acest simptom poate aparea cu sau fara incontinenta imperioasa (scurgere)
- Frequency-urinat 8 sau mai multe ori pe o perioada de 24 ora
- Sa incurajeze incontinenta-o involuntar, pierderii accidentale de urina, de asemenea, numit de scurgere sau incontinenta. (Important de remarcat, acest lucru este diferit de cel incontinenta, in cazul in care un tragaci, cum ar fi rasul sau tuse, precede evenimentul de scurgere).
- Nicturie-plangerea de a avea sa se trezeasca noaptea unul sau mai multe ori de a urina.
Rolul de urgenta
In 2002, Societatea Internationala continentei (ICS) a publicat noi orientari pentru gestionarea vezica urinara hiperactiva. Aceste linii directoare pus un accent nou pe simptom de urgenta, definit ca o dorinta de brusc convingator de a urina. ICS acum considera urgenta un simptom de definire a OAB si simptom cele mai importante din punct de vedere al impactului asupra pacientilor o viata.
Inainte de aceste revizuiri directoare, impactul de urgenta in OAB nu a fost pe deplin recunoscut, si studiile de tratamente OAB nu au in mod obisnuit cuprind reducerea in episoadele de urgenta ca o variabila de eficacitate. Practicieni Todays optiuni de tratament ce in ce mai dau seama ca adresa de urgenta poate sa prevada beneficii importante chiar si pentru suferinzi OAB uscat.
Impactul OAB
In plus fata de simptome fizice, persoanele cu OAB sufera de o scadere a calitatii vietii. In cazul in care este lasata netratata, poate avea un impact OAB un suferind 24 de ore pe zi. Frica de a constant nevoie de a avea acces la baie poate cauza absentelor sau o performanta slaba / reducerea productivitatii la locul de munca, si poate duce la izolare de la prieteni si familie, din cauza temerilor de socializare din casa.
Unii pacienti chiar si evita intimitatea sexuala, din cauza anxietate si jena cauzate de scurgerea urina sau frica de scurgere, in timp ce altii scade experienta in domeniul sanatatii si vitalitatea si de probleme psihologice. , Nicturie poate provoca intreruperi de somn, care pot, la randul sau, sa afecteze negativ capacitatea de a functiona in timpul zilei. Pacientii cu OAB sunt la risc crescut pentru cade, si fracturile legate de cade. De asemenea, acestea au o rata mai mare de infectii ale tractului urinar, iar pacientii cu OAB sunt mai scumpe pentru a gestiona decat pacientii care nu au stare. Se estimeaza ca costurile legate de OAB in anul 2000 au fost de aproape 14 miliarde dolari in Statele Unite.
Gestionarea OAB
In ciuda impactului OAB asupra calitatii vietii si a comorbidity medicale, cat mai multe ca 40 la suta din persoanele cu conditia sa nu mentionez ca la asistenta medicala lor profesionale. Desi nu este in mod normal, o parte a unui examen de rutina, diagnosticul de OAB se bazeaza pe o istorie pacient concentrat, o varietate de chestionare, un examen fizic, si teste de laborator suplimentare, daca este necesar. In unele cazuri, simptomele de vezica urinara hiperactiva pot fi gestionate prin interventiile comportamentale, cum ar fi Exercitiile Kegel, sau, uneori, prin proceduri chirurgicale.
Tratament
Medicamente anticolinergice, cum ar fi antagonisti ai receptorilor muscarinici, sunt de obicei prescrise tratamente pentru OAB, dar de multe ori cauza gura uscata sau alte efecte secundare asociate, reducand astfel riscul ca pacientii va lua medicamente pe termen lung (numit si persistentei). Medicamente care pot imbunatati toate simptomele-cheie ale bolii (de urgenta, frecventa si incontinenta imperioasa), cu o latura acceptabile-efect de profil va oferi cele mai multe beneficii, si sa conduca la persistentei cu tratament. Noua antagonisti ai receptorilor muscarinici sunt i...

Dermatologii pot oferi Sfaturi de Sus Pentru a ajuta la mentinerea Lips In Tip Top Shape

Dermatologii pot oferi Sfaturi de Sus Pentru a ajuta la mentinerea Lips In Tip Top Shape In timp ce ierni aspre, vreme vant este de multe ori vina pentru spalatorii, buze crapate, uneori cauza iritatii buzelor este mai greu de stabilit. De fapt, mai multe tipuri de produse alimentare, produse cosmetice, medicamente sau chiar obiceiurile rele au fost legate de buze uscate. Cheie este determinarea sursa de iritare si modificarea regimul de zi cu zi pentru a elimina problema.
Vorbind ...

Cercetatorii intrebare tratamente tuse persistenta pentru copii

Cercetatorii intrebare tratamente tuse persistenta pentru copii Doua noi revizuiri anterioare studii medicale sugereaza faptul ca tratamentul medical al traditionale de tuse persistenta nu poate fi cea mai eficienta.
O revizuire ajunge la concluzia ca tratamentul cu antibiotice ar putea fi utile pentru copiii cu tuse umeda ca dura mai zece zile. Unei a doua revizuiri sugereaza ca si copiii cu persistente tuse uscata, nu ar trebui sa fie tratati cu medicamen...

Sondaje noul Show US Adulti Lucrurile Simptomele, tratamente pentru tuse Datorita la frig sau de gripa Ca Season Begins

Sondaje noul Show US Adulti Lucrurile Simptomele, tratamente pentru tuse Datorita la frig sau de gripa Ca Season Begins In ciuda o preocupare crescut pentru sanatatea lor din cauza temerilor de virus gripal H1N1 (gripei porcine), adultii americani frecvent confunda simptomele acestora, precum si tratamente adecvate pentru ei atunci cand se ocupa cu o tuse din cauza unei frig sau de gripa, in functie de rezultatele unui nou sondaj realizat in luna octombrie pentru Academia Americana de asistent Practicienilor (AANP)...

Pittsburgh Bazat Associates in oftalmologie Announces Nou tratamente pentru pacientii care sufera de Degenerarea maculei

Pittsburgh Bazat Associates in oftalmologie Announces Nou tratamente pentru pacientii care sufera de Degenerarea maculei Associates in oftalmologie (AIO), un institut de cercetare ochi care a fost de lucru cu medicii ochi Pennsylvania de promovare a sanatatii ochi pentru peste 100 de ani, este foarte mandru sa anunte noi tratamente pentru pacientii care sufera de degenerescenta maculara. Prin facilitatea de Pittsburgh ochi si centru de ingrijire pentru chirurgie, ei au descoperit ca un medicament nou numit cu Lucent...

Este al bolilor oculare legat de Accident vascular cerebral?

Este al bolilor oculare legat de Accident vascular cerebral? Varsta-degenerescenta maculara legata de varsta (ARMD), cauza principala a pierderii vederii in Marea Britanie, mai mult decat dubleaza riscul de a muri de la un atac de cord sau accident vascular cerebral, Rapoartele zilnice Express. Dupa cum se agraveaza starea lor, oamenii devin de cinci ori mai multe sanse de a suferi un atac fatal de inima si de 10 ori mai mult la riscul de un accident vascul...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.