Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tremur si instabilitate pe picioare


Ce este Ataxia? Care este cauza Ataxia?

Ce este Ataxia? Care este cauza Ataxia?
Ataxia este o lipsa de coordonare musculare care pot afecta vorbire, miscarea ochilor, abilitatea de a inghiti, mersul pe jos, iau obiecte si alte miscari de voluntariat. O persoana cu ataxie persistente poate avea daune in acea parte a creierului care controleaza musculare coordonare - cerebelos. Ataxia poate avea mai multe cauze, inclusiv scleroza multipla, un traumatism cranian, abuzul de alcool, accident vascular cerebral, paralizie cerebrala, o gena defecta, sau o tumora. Ataxia poate fi, de asemenea, un simptom al incoordination legate de infectii.
Exista diferite tipuri de ataxias, inclusiv Friedreichs ataxie si tipul spinocerebellar ataxie 6. Un tip, mai putin frecvente este telangiectasia ataxie. Potrivit Ataxie Marea Britanie, exista peste 40 de forme cunoscute de ataxias mostenite - noi forme continua sa fie identificate ca tehnici stiintifice imbunatati.
Ziua Internationala Ataxia de sensibilizare este observata in 25 septembrie a fiecarui an.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, ataxie este incapacitatea de a coordona activitatea musculare in timpul miscarii de voluntariat; rezultatele cele mai multe ori de tulburari ale cerebelos sau coloane posterioara a maduvei spinarii; poate implica la nivelul membrelor, cap, sau trunchi.
Ataxie termen poate fi, de asemenea, utilizat in sens mai larg pentru a indica o lipsa de coordonare in cadrul unui proces fiziologic, cum ar fi ataxie optica (de obicei, parte a sindromului Balints care include o lipsa de coordonare intre intrari vizuale si miscari de mana), sau respiratie ataxic (necoordonate respiratorii miscari, de obicei, din cauza disfunctii ale centrelor respiratorii a medulla oblongata).
Ataxie engleza Cuvantul provine de la cuvantul ataksia Ancient Greek sensul tulburare. Taksia Ancient Greek cuvant inseamna ordine. Unele tipuri de ataxie ataxias cerebeloasa
Acest ataxie este cauzata de o disfunctie a cerebelos - o regiune din creier care este implicata in asimilarea perceptiei senzoriale, de coordonare si control al motorului. Ataxie cerebeloasa provoaca unele probleme neurologice de baza, cum ar fi: stare de lesin (hipotonie). Lipsa de coordonare intre organe, muschi, membrelor sau articulatiilor (asynergy). Alterarea capacitatea de a controla la distanta, de putere, precum si viteza de un brat, mana, picior sau miscarea ochilor (dysmetria). Dificultate in estimarea cu precizie cat de mult timp a trecut (dyschronometria). incapacitatea de a efectua rapid, alternativ miscari (dysdiadochokinesia). Cat de care pacientul este afectat depinde de care parte a cerebeloasa sunt lesioned, si daca leziunile apar pe o parte (unilaterale) sau pe ambele fete (bilaterale).
In cazul in care vestibulocerebellum este afectat de pacienti echilibrul si ochi de control al circulatiei vor fi afectate. Pacientul va sta de obicei cu picioarele larg in afara, in scopul de a castiga mai bun echilibru si de a evita clatina inainte si inapoi (posterior-oscilatiile anterior). Chiar si atunci cand ochii pacientii sunt echilibru deschise este dificil atunci cand picioarele sunt impreuna.
In cazul in care spinocerebellum este afectat pacientul va avea un mers neobisnuit, cu pasi inegale, trepte lateral, si incepe sa nesigura si se opreste. Spinocerebellum reglementeaza miscarile corpului si membrelor.
In cazul in care cerebrocerebellum este afectat pacientul va avea probleme efectuarea de voluntariat, miscarile planificate. Cap, ochi, membrele si trunchiul pot tremure cum se muta voluntare sunt efectuate. Discursul poate fi slurred, cu variatii in ritm si Loudness.
Ataxie senzoriale
Acest lucru se datoreaza ataxie la pierderea de proprioception. Proprioception este sensul de pozitia relativa a partilor vecine ale corpului. Este un sentiment care indica daca organismul este in miscare, cu efortul necesar, si, de asemenea, in cazul in care diferite parti ale corpului se afla in relatie unele cu altele. Chiar daca am legat la ochi stiu prin proprioception daca bratul meu este deasupra capului meu este purtata in jos sau in fata mea, de partea mea, sau in spatele meu.
Un pacient cu ataxie senzitiva de obicei are un mers stomping instabila, cu calcaiul frapant de tare ce atinge sol, cu fiecare pas. Instabilitatea posturala devine mai rau in mediile slab iluminate. In cazul in care un medic solicita pacientul sa stea cu ochii inchisi si picioarele, impreuna lui / ei de instabilitate se vor agrava in mod clar. Acest lucru se datoreaza faptului ca pierderea de proprioception face ca pacientul mult mai bazeaza pe date vizuale.
Pacientul poate cu greu pentru a efectua fara probleme coordonate cu miscarile voluntare la nivelul membrelor, portbagaj, faringelui, laringelui, si ochii.
Ataxie vestibulara
Sistemului vestibular este afectat. In acuta (brusca) cazuri unilaterale pacientul poate experienta vertij, greata si varsaturi. In lent cu debut cazuri cronice bilaterale, pacientul poate experienta numai instabilitate, ameteala. Care sunt simptomele de ataxie? Simptomele pot varia in functie de gravitatea si tipul de ataxie, din care exista multe. In cazul in care ataxie este cauzata de o accidentare sau de un alt starea de sanatate, simptomele pot aparea la orice varsta, si poate imbunatati bine si in cele din urma dispar.
Simptomele ataxie initiala de obicei includ: Slaba coordonare la nivelul membrelor. Dizartrie - vorbire slurred si lent, care sunt dificil de produs. Pacientul poate avea dificultati, de asemenea, controlul de volum, ritm, si smoala. Daca simptomele avansurile ataxie, altele pot aparea, de asemenea: dificultati de inghitire, ceea ce poate duce, uneori, in sufocare sau de tuse. Expresii faciale devin mai putin evidente. Tremors - parti ale corpului poate sa se agita tremure sau neintentionat. nistagmus - involuntar rapida miscarea ritmica plictisitor ochi. Miscarile pot fi verticale, orizontale, sau circulare. Cavus Pes - un picior, cu prea mare, un arc. Picioare rece - din cauza lipsei de activitate musculare. Probleme de echilibru. Walking dificultati - In cazurile severe, pacientul poate nevoie de un scaun cu rotile. Vision probleme. Audierea probleme. depresie - ca rezultat de a avea de a trai si de a face fata cu simptome. ataxias cerebeloasa
Ataxie cerebeloasa debut precoce, de obicei apare cu varste cuprinse intre 4 si 26. Ataxie Late debut, in general, apare dupa ce pacientul este de 20 de ani. Cu debut tardiv ataxias de obicei, prezenta simptome mai putin severe, comparativ cu inceputul anului-ataxie debut.
Telangiectasia Ataxie, in general, simptomele includ: vene mici apar in jurul coltul ochilor, obrajii si urechile. Fizica si dezvoltarea sexuala este, de obicei intarziata. Ataxie Friedreichs, in general, simptomele includ: curbele lateral coloanei vertebrale (scolioza). Muschiului inimii devine mai slabi (cardiomiopatie) . Diabetul zaharat. La pacientii ale caror simptome sunt cauzate de leziuni sau boli, de multe ori simptomele ...

Ce este Vertigo? Care este cauza Vertigo?

Ce este Vertigo? Care este cauza Vertigo? Vertijul este o senzatie ca totul se invarte in jurul tau sau in miscare, care de obicei este cauzata de o problema in urechea interna, dar poate fi, de asemenea, cauzate de probleme de vedere. Persoanele cu vertij de obicei simt lucrurile sunt in miscare, atunci cand sunt complet inca in picioare si totul in jurul lor este inca.
Vertigo medical este diferit de ameteli, ameteala, si de instabilitate. Lay oamenii de obicei folosesc termeni ameteli si vertij nedeslusit. In cazul in care se intampla acest lucru, este important pentru un medic pentru a determina exact ceea ce pacientul este incearca sa descrie.
Medicii spun ca vertij este mult mai severa decat ameteli, care de obicei se intampla atunci cand o persoana se ridica in picioare si se simte confuz. Persoanele cu vertij pot considera ca este mai greu sa se miste, deoarece senzatia de filare tinde sa afecteze echilibrul.
Vertijul este adesea folosit, in mod incorect, pentru a descrie teama de inaltimi, dar termenul corect pentru acest lucru este acrophobia. Vertij medicale termen lung poate aparea in orice moment si poate dura zile, saptamani, luni, si chiar de ani, in timp ce simptomele apar doar acrophobia numai atunci cand persoana este ridicat in sus si in jos cauta. Cu toate acestea, vertij este atat de frecvent utilizate in mod incorect de catre laici ca ar fi naiv sa spun astazi ca are doar o semnificatie. Care sunt simptomele de vertij? Pacientul poate simti ca lui / imprejurimile ei par a fi in miscare, fie vertical sau orizontal. S-ar putea fi, de asemenea, o senzatie de rotire. Uneori sentiment poate fi atat de usoara ca este greu de remarcat. Cu toate acestea, pentru unele persoane de severitatea simptomelor face mai greu sa pastreze echilibrul si sa efectueze sarcinile de zi cu zi.
Un bout de vertij poate dura de la cateva minute pentru a mai multe zile, si, uneori, mult mai mult. Urmatoarele simptome sunt posibile: O senzatia ca totul in jurul tau este in miscare sau filare pierderea echilibrului Greata Varsaturi Light-Probleme de confuzie de mers pe jos in mod corespunzator Probleme in picioare inca in mod corespunzator vederea incetosata, Earache Care sunt cauzele de vertij? Vertij poate fi cauzata de o problema cu mecanismele de echilibru a urechii interne, o problema cu creierul, sau de o problema cu nervii care se conecteaza la creier la urechea medie.
Labirintita Inflamatie a labirint, un sistem de canale si cavitatile in cadrul urechea interna, care ne da sentimentul nostru de echilibru. Instalare brusca a unui sentiment de vertij cauzat de labirynthitis este declansata de cap sau de miscarea corpului, si este de obicei insotita de o senzatie de greata si stare de rau.
Labirintita poate fi cauzata de o infectie virala sau bacteriene. Infectii virale, cum ar fi o raceala sau gripa se poate raspandi la labirint - labirintita. Infectii bacteriene sunt mai putin frecvente.
Pacientul poate avea, de asemenea, o ureche dureroasa si febra. Nevrita vestibulara vestibul este in urechea interna. Este ca un nivel intern dulgheri. Vestibul si canale semicirculare de lucru cu creier de a controla echilibrul. Nevrita vestibulara este o inflamatie a nervului vestibular - nervul care ruleaza la vestibul. Vestibular nevrita de multe ori urmeaza unei infectii ale tractului respirator superior. Pacientii vor experimenta vertij, dar nu vor avea de obicei, zgomote in urechi (acufene) sau de probleme de auz. Vertij pozitional paroxistica benigne (BPPV) labirint vestibular, in interiorul urechii, include canale semicirculare (bucla in forma de structuri) care contin lichide si tiny hair-cum ar fi senzori care monitorizeaza rotatie a capului. Organele otolith, de asemenea, in ureche, monitorizeaza miscarile capului si pozitia acesteia. Exista cristale in organele de conducere otolith care ne fac sensibil la miscare. Uneori, in cazul in care pacientul este in pozitie culcata, aceste cristale poate deveni dislocat si se muta intr-unul din canalele semicirculare, ceea ce face sensibil la cap modificari de pozitie - lucru pentru care nu s-ar face in mod normal. Acest raspuns neobisnuit la cap miscarile de catre canalul semicirculare poate da pacienti vertij simptome.
BBPV apare cel mai frecvent la pacientii varstnici. O lovitura la cap poate cauza BBPV; chiar si o lovitura minore. BBPV poate fi, de asemenea, cauzate de tulburari ca prejudiciul urechea interna, infectii, la ureche chirurgie daune, sau in cazul in care pacientul a fost intinsa pe lui / ei spate pentru prea mult timp.
Am fost in Mexico City devastator cutremur din 1985 (Richter, 8.2). Pentru cateva saptamani as simti din cand in cand ca motivul firma a fost deteriorate - senzatia va dura cateva secunde si usor afectat echilibrul meu. Stiu ca un numar de oameni care a trebuit sa stau jos atunci cand acest lucru sa intamplat cu ei. Vertij Cum este diagnosticat? Simptomele asociate cu ameteli sunt frecvent intalnite in conditii de multe boli. Este important ca medicul sa le elimine, in scopul de a putea diagnostica cu precizie. Un diagnostic de vertij va necesita interpretarea atenta a raspunsuri la urmatoarele intrebari: O descriere detaliata a simptomelor Cum regulat simptomele apar durata simptomelor de fiecare data cand apar Dix-Hallpikes manevra aceasta manevra declanseaza vertij si nistagmus (rapida ritmice miscari involuntare plictisitor ochilor ) simptomele si este eficient pentru diagnosticarea BPPV (vertij benigna paroxistica pozitie). Pacientul este rugat sa:
Stai in pozitie verticala. Rapid a trece la o pozitie orizontala (intinda orientate in sus), capul trebuie sa fie sub linia orizontala a corpului - de aceea este agatat de obicei, peste masa examinarea. Capul este intors spre dreapta sau spre stanga. In cazul in care capul este pornit spre vertij urechea afectata este obtina.
Pacientii cu BPPV va simptome vertij de cateva secunde. Permanent in continuare cu ochii inchisi Daca pacientii soldul este afectata exista o probabilitate mare ca exista o problema de mijloc ureche. Daca pacientul are, de asemenea tinitus GP (medic generalist, medic primar de ingrijire ) se poate referi el / ea la un ORL (ureche, nas si gat), de specialitate, de asemenea, cunoscut ca un otolaringolog. Specialistul ORL poate dispune ca un ureche X-ray, teste de sedinta, si teste de echilibru in continuare. Imaging scaneaza, cum ar fi scanarea RMN sau CT poate fi comandat, de asemenea, in cazul in care medicul are nevoie pentru a ve...

Pauzele de ADN si de instabilitate genomica: se termina Broken lipesc

Pauzele de ADN si de instabilitate genomica: se termina Broken lipesc Autorii a doua studii in aceasta saptamana de concluziile raportului care oferta noua perspectiva asupra modului in care pauzele de cromozomi poate duce la asa-numitele instabilitate genomice, care este o trasatura emblematica a cancerului. In cazul in ADN-ul este deteriorat, asa cum este in mod obisnuit in timpul duratei de viata a celulelor, prejudiciul trebuie sa fie reparat in mod corespunzato...

Noi gene asociate cu anemie Fanconi ", explica" instabilitate marca cromozomiale

Noi gene asociate cu anemie Fanconi ", explica" instabilitate marca cromozomiale Constatarile Surprinzator de la doar cinci pacienti a condus la prima dovada a modului in care tulburare rara anemie Fanconi provoaca instabilitate cromozomiale. O echipa internationala de cercetatori, condusa de oameni de stiinta de la Universitatea Rockefeller, rapoarte constatarile in numarul din septembrie al Nature Genetics.
Oamenii de stiinta au descoperit o mutatie genetica care anterior...

Densitate - dependenta de instabilitate de dezvoltare in A Copitate Dimorphic

Densitate - dependenta de instabilitate de dezvoltare in A Copitate Dimorphic Utilizarea de fluctuante asimetrie (FA) pentru stres biomonitorizarea de mediu este limitata de lipsa de lucru cu privire la modul FA, in special, trasaturi raspunde subliniaza specifice.
Aici, prin manipularea numarul de indivizi intr-o inchisa cerb lopatar (Dama dama) populatiei, vom descrie, pentru prima data, dependenta de clar densitate in FA ale morfologiei maxilarului juvenila.
Impact...

Noi practici clinice Orientarea Publicat la Bucurati-Flat picioare in Adulti

Noi practici clinice Orientarea Publicat la Bucurati-Flat picioare in Adulti Noutati de la 2005 Conferinta Stiintifica Anuala a Colegiului American de picior si chirurgii glezna --
Pentru a ajuta la medici si pacienti sa inteleaga mai bine modalitati de a diagnostica si trata conditiile flatfoot dureroase la adulti, Colegiul American de picior si glezna Chirurgilor (ACFAS) a anuntat astazi publicarea o noua orientare practica clinica pentru aceasta problema picior comun...

Fluid deplasarea de pe picioare Pentru a gatului poate duce la obstructiva Apneea

Fluid deplasarea de pe picioare Pentru a gatului poate duce la obstructiva Apneea Atunci cand o persoana se afla in jos, o cantitate mica de lichid stramutate din picioare la baza gatului sa va limitati tesuturilor moi din jurul gatului si cresterea rezistentei flux de aer in faringe cu mai mult de 100 la suta, predispun persoana la apnee obstructiva de somn.
Rezultatele apar in a doua problema pentru decembrie 2006 a Jurnalului American de respiratorie si Critical Care Medi...

Trei pasi pentru picioare sanatoase

Trei pasi pentru picioare sanatoase Noi cerem o multime de picioarele noastre, am sa le ia pentru a acordat si abia a da un gand la cele mai bune cum sa le mentine sanatosi, pana cand ceva nu merge bine. In aceasta luna la Harvard Health Letter, exista un articol patru pagini despre cum picioare de munca si trei pasi cu privire la modul de a avea grija de ei de la Dr. James Ioli, sef al pedichiura la Harvard-Brigham afiliate si Wome...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.