Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tulburare afectiva bipolara


Borderline Personality Disorder: evolutii in stiinta si tratament

Borderline Personality Disorder: evolutii in stiinta si tratament
Educatiei Nationale, Alianta pentru Borderline Personality Disorder (AEN-BPD), Departamentul de Psihiatrie, Muntele Sinai Scoala de Medicina, si Alianta Nationala privind boala psihica New York Metro sunt co-sponsorizarea unei conferinte-o zi pe vineri, septembrie 29th de la Muntele Sinai Medical Center, Hatch Auditorium, Madison Avenue la East 100th Street, de la 8 am pana la 5:00. Inregistrare incepe de la 7:30. Titlul conferintei este: Borderline Personality Disorder: evolutii in stiinta si tratament.
Experti in tulburari de personalitate de granita (BPD), inclusiv a profesionistilor de conducere, membrii familiei si a consumatorilor, va prezenta, pe subiecte, inclusiv: noi directii privind cauzele BPD si tratamente, instabilitate afectiva (diferenta dintre BPD si tulburarea bipolara), actualizare pe Neurobiologie, un panou privind cercetarea de familie si de familie si a perspectivelor de consum, de suicid si auto-prejudiciul, impulsivitate si medicamente, precum si un studiu de caz care vor fi folosite pentru a discuta si de a evidentia diferentele si aspecte complementare ale doua optiuni de tratament: transfer concentrat terapie (TFT) si dialectica comportament terapie (DBT). Conferinta este orientata catre profesionistii din domeniul sanatatii mintale, aliat profesionisti, membrii de familie si ale beneficiarilor de servicii. Acest program a fost aprobat de NASW-statul New York pentru orele de contact 6 cu numarul de omologare A-896.
Perry D. Hoffman, Ph.D., presedintele AEN-BPD si Charlotte M. Fischman, Esq., Presedinte al Nami-NYC Metrou Consiliul se va bucura de participanti de conferinte. Eric Hollander, MD, Esther si Joseph Klingenstein profesor si Catedra de Psihiatrie, Director, Seaver si New York Autism Center, va introduce conferinta de o zi si va prezenta, in sesiunea plenara din impulsivitate si medicatie. Alte prezentari in plen va fi acordata de catre Larry Siever, MD, Harold Koenigsberg, MD, Antonia noi, MD, si Beth Brodsky, Ph.D., Marianne Goodman, MD, Frank Yeomans, MD, Ph.D., si Christine Foertsch. Participantii la panoul de includ Perry Hoffman, Ph.D., Dixianne Penney, Dr.PH, Charlotte M. Fischman, Esq., Coleen Bocuso, si Hillary Eaton, M.Ed.
Borderline tulburare de personalitate este o boala mintala grava caracterizata prin instabilitate omniprezent in starea de spirit, relatii interpersonale, imaginea de sine, si comportament. Aceasta instabilitate...

La locul de munca, de doua ori tulburare bipolara Exacts Depresie's Toll

La locul de munca, de doua ori tulburare bipolara Exacts Depresie's Toll Costurile de tulburare bipolara de doua ori mai mult in productivitate pierdute ca tulburare depresiva majora, un studiu finantat de Institutul National de Healths (NIH), Institutul National de Sanatate Mintala (NiMH) a gasit. Fiecare lucrator din SUA cu tulburare bipolara a pierdut in medie de 65.5 zile lucratoare intr-un an, in comparatie cu 27.2 pentru depresie majora. Chiar daca depresie majora este de peste sase ori mai prevalente, tulburare bipolara costurile de locul de munca din SUA aproape jumatate la fel de mult - o disproportionat de mare 14.1 miliarde dolari anual. Cercetatorii au trasat cu taxa mai mare cea mai mare parte la tulburari bipolare mai multe episoade depresive severe, mai degraba decat la perioadele sale agitat maniacale. Studiu realizat de doctorii. Ronald Kessler, Philip Wang, Universitatea Harvard, si colegii sai, este printre cele doua in tulburari de dispozitie la locul de munca publicata in 2006 Septembrie problema American Journal of Psychiatry.
Studiul lor este primul care distinge impactului episoadelor depresive din cauza tulburare bipolara de la cele datorate tulburare depresiva majora cu privire la locul de munca. Aceasta se bazeaza pe date de un an, de la 3378 respondenti folosite pentru a co-morbiditate Survey Replication, un sondaj reprezentativ la nivel national de uz casnic din 9282 adulti din SUA, realizat in perioada 2001-2003.
Cercetatorii au masurat persistenta tulburarilor de catre cer respondenti cate zile in cursul anului trecut au avut un episod de tulburare de starea de spirit. Ei judecat pe baza de severitatea simptomelor in timpul unei luni cel mai rau. Te-ai ratacit zilele de lucru cauzate de absenta sau functionarea proasta la locul de munca, impreuna cu datele de salariu, a dat o estimare a productivitatii pierde din cauza unor tulburari.
Functionarea slaba in timp ce la locul de munca a reprezentat mai mult de pierdut zile absenteism. Cu toate ca doar aproximativ 1 la suta din lucratorii au tulburare bipolara in cursul unui an, comparativ cu 6,4 procente cu depresie majora, cercetatorii estimeaza ca conturi tulburare bipolara de 96.2 milioane zile de lucru pierdute si de 14.1 miliarde dolari in salariu a pierdut-o productivitate echivalent, in comparatie cu 225 milioane zile lucratoare si 36.6 miliarde dolari pentru depresie majora anual in Statele Unite.
Aproximativ trei sferturi dintre respondenti bipolare au experimentat episoadele depresive pe parcursul anului trecut, cu circa 63 la suta, de asemenea, avand in agitat episoadelor maniacale sau hipomaniacale. Bipolara-asociate episoadele depresive au fost mult mai persistente - care afecteaza 134-164 zile - in comparatie cu doar 98 de zile pentru depresie majora. Bipolara-asociate episoadele depresive, de asemenea, au fost mai severe. Toate masurile de performanta a pierdut locul de munca au fost in mod constant mai mare in randul lucratorilor cu tulburare bipolara, care au avut episoade depresive majore decat cei care au raportat doar maniacale sau hipomaniacale episoade. Lucratorilor din urma a pierdut de performanta a fost pe picior de egalitate cu muncitorii care au avut tulburare depresiva majora.
Episoadelor depresive majore din cauza tulburare bipolara sunt uneori incorect tratate ca tulburare depresiva majora, a remarcat Wang. Deoarece antidepresivele poate declansa debutul de manie, programe de la locul de munca ar trebui sa prima regula posibilitatea ca un episod depresiv poate fi datorata de tulburare bipolara.
Studiile eficacitatea viitor, ar putea gabaritului randamentul investitiilor pentru angajatorii care ofera evaluari coordonate si de tratament pentru ambele tulburari de dispozitie, a spus el.
De asemenea, participante la studiu au fost: Dr. Kathleen Merikangas, NiMH; Dr. Minnie Ames si Robert Jin, Harvard University; Dr. Howard Birnbaum, Paul Greenberg, Analysis Group Inc; Dr. Robert Hirschfeld, Universitatea din Texas; Dr. Hagop Akiskal, University of California din San Diego.
Intr-un NIMH legate de studiu finantate in acelasi numar al American Journal of Psychiatry, doctorii. Debra Lerner, David Adler, si colegii sai, Universitatea Tufts Scoala de Medicina si Tufts-New England Medical Center, a constatat ca multe aspecte ale performantei de locuri de munca este afectat de depresie si ca efectele persista chiar si dupa ce simptomele s...

ABILIFY (aripiprazol) Effictive Ca terapie de intretinere la pacienti adulti cu tulburare bipolara I In urma tratament pentru o recenta maniacal sau mixt Episode

ABILIFY (aripiprazol) Effictive Ca terapie de intretinere la pacienti adulti cu tulburare bipolara I In urma tratament pentru o recenta maniacal sau mixt Episode Terapia de intretinere cu Bristol-Myers Squibb Company (NYSE: BMY) si Otsuka Pharmaceutical Co, Ltd. ABILIFY antipsihotice atipice (aripiprazol) intarziat in mod semnificativ timpul de recadere la adulti cu tulburare bipolara I care a fost stabilizat si se pastreaza pe ABILIFY de la cel putin sase (6) saptamani, in functie de rezultatele unui studiu randomizat, dublu-orb controlate cu placebo la p...

Parintii tulburare bipolara au copii mai creative

Parintii tulburare bipolara au copii mai creative Cercetatorii de la Universitatea Stanford School of Medicine au aratat pentru prima data ca un esantion de copii care, fie au sau au un risc crescut de tulburare bipolara scor mai mare pe un indice de creativitate decat copii sanatosi. Constatarile adauga la probele existente, ca o legatura exista intre tulburari de dispozitie si creativitatea.
Mic studiu, publicat in numarul din noiembrie a Jo...

Noua carte despre obiectivele de tulburare bipolara 12 milioane de americani afectate, a familiilor

Noua carte despre obiectivele de tulburare bipolara 12 milioane de americani afectate, a familiilor Aproape 4 la suta dintre adulti din Statele Unite - de aproape 12 milioane de persoane - sufera de o versiune de tulburare bipolara. Denumit in mod obisnuit maniaco-boli depresive, tulburarea bipolara se caracterizeaza prin cicluri de manie, depresie sau mixt stare emotionala care de multe ori perturbe locul de munca, scoala, familie si viata sociala. Dezvaluiri recente de catre gazda de televiziu...

Uimitor 52 la suta din nou diagnosticati cu tulburare bipolara Pacientii Primire antidepresiva Drogurile in prima linie de tratament

Uimitor 52 la suta din nou diagnosticati cu tulburare bipolara Pacientii Primire antidepresiva Drogurile in prima linie de tratament Decizia Resurse, unul dintre lumi lider de cercetare si a firmelor de consultanta concentrandu-se pe probleme de asistenta medicala si farmaceutica, constata ca o uimitoare 52.3 la suta din nou diagnosticati pacientii cu tulburare bipolara sunt prescrise medicamente antidepresive prima linie. Noul raport intitulat Tratamentul Algoritmi in Bipolar Disorder constata ca aceasta preponderenta ridicat ...

Date noi arata eficacitatea Equetro la pacientii cu tulburare bipolara I

Date noi arata eficacitatea Equetro la pacientii cu tulburare bipolara I Shire Pharmaceuticals Group a anuntat astazi ca EQUETROTM (carbamazepina-capsule cu eliberare prelungita) sunt eficiente in reducerea semnificativa a simptomelor maniacale la pacientii cu tulburare bipolara I anterior, tinand valproat sau de litiu, in functie de o analiza centralizata a altor doua studii clinice de faza 3, unul din cele doua postere despre carbamazepina de capsule cu eliberare pre...

Dovezile care leaga tulburare bipolara la doua regiuni cromozomiale in genomului uman

Dovezile care leaga tulburare bipolara la doua regiuni cromozomiale in genomului uman O echipa internationala de 53 de cercetatori a oferit dovada cea mai convingatoare masura in care leaga tulburare bipolara, de asemenea, cunoscut sub numele de depresie maniacal, la doua regiuni cromozomiale in genomului uman. Constatare ofera oamenilor de stiinta rafinat obiective pentru studii gena suplimentare.
Chiar daca tulburare bipolara afecteaza milioane de oameni din intreaga lume -, u...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.