Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tulburare depresiva recurenta


Noua strategie de tratament pentru prevenirea Depresiunea periodica

Noua strategie de tratament pentru prevenirea Depresiunea periodica
Unii pacienti care prezinta depresie recurente, pot beneficia de pe termen lung tratament de intretinere cu anti-medicamente deprimante, potrivit unui nou studiu condus de un cercetator la Universitatea Virginia Commonwealth-ului.
Majore tulburare depresiva recurenta este o conditie care poate avea un impact profund asupra persoanelor fizice o calitate a vietii. In Statele Unite, aproximativ 17 la suta de persoane fizice vor experienta tulburare depresiva majora in timpul vietii lor.
Dintre cei care prezinta un episod de depresie majora, mai mult de 50 la suta va avea o recurenta. Dupa doua episoade, mai mult de 70 la suta dintre pacienti vor avea o recurenta, si dupa trei episoade care salturi cifra la 90 la suta. Fiecare episod prezinta un risc noi, care depresiei pot sa nu raspunda la tratament, de luare de prevenire a depresiei recurente un punct important al tratamentului pe termen lung.
In problema noiembrie a Journal of Clinical Psychiatry, Susan G. Kornstein, MD, profesor de psihiatrie si de Obstetrica si Ginecologie, in VCUs Scoala de Medicina si autor principal al studiului, a raportat cu colegii ei ca tratamentul de intretinere cu escitalopram, un selectiv inhibitor al recaptarii serotoninei (ISRS) a aprobat pentru tratamentul depresiei, poate reduce riscul de depresie recurente la pacientii cu tulburare depresiva majora.
Intre 2000 si 2003, cercetatorii evaluate aproximativ 200 de participanti la 28 de centre din Statele Unite care au raspuns pozitiv la opt saptamani de tratament cu una din cele patru ISRS diferite: fluoxetina, paroxetina sertralina, sau citalopram. Aceasta a fost urmata de patru luni de tratament cu escitalopram. Acesti participanti au fost apoi repartizati aleatoriu sa fix-doza de tratament cu 10 sau 20 mg de escitalopram sau placebo timp de un an.
Pacientii care au fost trecuti cu placebo, au aratat o rata semnificativ mai mare de recurenta depresie (65 la suta), comparativ cu cei care au ramas pe escitalopram (27 la suta), a declarat Kornstein. Acest lucru a fost valabil, chiar daca pacientii au prezentat o rezolutie maxima de depresie lor la inceputul tratamentului de intretinere. Medicamente sa dovedit a fi in siguranta si bine tolerat intreaga durata a studiului, a spus ea.
Aceste constatari indica importanta tratamentului de intretinere pentru pacientii cu tulburare depresiva majora recidivante mai mult de patru pana la sase luni de ameliorare, chiar daca o pacientii cu simptome depresive par a fi rezolvate, a spus ea.
----------------------------
Articolul adaptate de de la comunicat de presa originale.
----------------------------
Aceasta lucrare a fost finantat de Forest Research Institute.
Kornstein este, de asemenea, directorul executiv al VCUs Mood Tulburari Institutului si VCUs Ins...

US Food and Drug Administration aproba ABILIFY (R) (aripiprazol) In ceea ce medicatie prima pentru Add-On Tratamentul tulburare depresiva majora (MDD)

US Food and Drug Administration aproba ABILIFY (R) (aripiprazol) In ceea ce medicatie prima pentru Add-On Tratamentul tulburare depresiva majora (MDD) Bristol-Myers Squibb Company (NYSE: BMY) si Otsuka Pharmaceutical Co, Ltd. a anuntat ca US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat noi Serviciul de droguri Cerere pentru ABILIFY (R) (aripiprazol), ca adjuvant, sau add-on, tratamentul la terapia antidepresiv (ADT) la adulti cu tulburare depresiva majora (MDD). ABILIFY este primul medicament aprobat de FDA ca add-on de tratament pentru MDD.
Aprobare a acestui nou add-on de tratament optiune este critica pentru adultii care sufera de depresie, care nu pot gasi de salvare suficiente pentru simptomele lor cu antidepresive singur, a spus Madhukar Trivedi, MD, profesor si sef al diviziei de Mood Tulburari, Universitatea din Texas Medical School , Dallas, Texas. Acum, medicii au o optiune de dovedit nou ele pot adauga la tratament antidepresiv pacientilor lor pentru ai ajuta sa se simta mai bine si ameliorarea simptomelor depresive nerezolvate.
Omologare se bazeaza pe rezultatele de la doi de sase saptamani, dublu-orb, randomizate, controlate cu placebo, studii multicentrice (n = 743). Rezultatele de la ambele studii au demonstrat o imbunatatire semnificativa a simptomelor depresive la pacientii adulti cu un diagnostic principal de tulburare depresiva majora care au avut un raspuns inadecvat * la monoterapia cu una sau mai multe ADTs in episodul curent si apoi a adaugat ABILIFY la regimuri de tratament lor.
Ne-am angajat la ajutorarea celor care sufera de depresie, una dintre principalele cauze de invaliditate in Statele Unite si in intreaga lume, a declarat Elliott Sigal, MD, Ph.D., Executive Vice President, Chief Officer stiintific si a presedintelui, cercetare si dezvoltare, Bristol-Myers Squibb. Aceasta aprobare este o reflectare a angajamentului nostru continuu de a furniza terapii inovatoare, cum ar fi ABILIFY, pentru a ajuta adultii care traiesc cu depresie.
Suntem multumiti ca ABILIFY, a realizat aceasta etapa extrem de important ca primul medicament aprobat ca tratament adjuvant pentru adultii cu tulburare depresiva majora, a spus Taro Iwamoto, Ph.D., Chief Executive Officer, Presedinte si Chief Operating Officer, Otsuka Pharmaceutical Dezvoltare si de comercializare, Inc Acest nou add-on optiune de tratament pentru depresie reprezinta speranta pentru multi adulti care sufera de aceasta boala debilitante.
Major tulburare depresiva afecteaza milioane de adulti din Statele Unite la un moment dat in viata lor. (2) Un studiu recent a evaluat abordari diferite de tratament, inclusiv medicamente adjuvanta si a strategiilor de comutare, la pacientii cu MDD. (1) Studiul a constatat ca 63 la suta dintre pacienti au nu atinge relief adecvat de simptome depresive dupa tratamentul initial cu un antidepresiv in monoterapie. (1) In plus, studiul a demonstrat ca utilizarea de medicamente adjuvanta in tratamentul poate fi util pentru a imbunatati simptome depresive nerezolvate. (1)
Din studii clinice de proiectare si constatari
Doua de sase saptamani, dublu-orb, randomizate, controlate cu placebo, studii multicentrice a evaluat eficacitatea si siguranta add-on ABILIFY, la pacientii adulti cu un diagnostic principal de tulburare depresiva majora care au avut un raspuns inadecvat la terapia anterioara antidepresiv (una pana la trei cursuri) in episodul curent.
Dupa o faza de opt saptamani de tratament cu un potential ADT, plus un singur-orb cu placebo, pentru a confirma raspuns inadecvat la ADT, 743 de participanti intrat intr-o de sase saptamani de tratament randomizat, de faza in care si-au continuat lor ADT, plus placebo, dublu-orb adjuvanta sau ABILIFY adjuvant. Toti participantii la studiu au primit una dintre cele ADTs prescrise frecvent, inclusiv inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (SSRI): Lexapro (R) (escitalopram), Prozac (R) (fluoxetina), Paxil CR (R) (paroxetina controlata-release), Zoloft ( R) (sertralina) sau un inhibitor al serotoninei-ai recaptarii noradrenalinei (SNRI): hoodia XR (R) (venlafaxina extins de presa). Doza Gama de ABILIFY adjuvanta a fost 2-20 mg / zi (15 mg / zi a fost doza maxima pentru pacientii carora li ABILIFY, ca adjuvant la Paxil CR sau Prozac).
Final principal de eficacitate a fost modificarea medie fata de valoarea initiala - sfarsitul fazei de tratament prospectiv - la sfarsitul fazei de tratament randomizati intr-o masura standard numit depresiei Montgomery-Asberg Scala de evaluare (MADRS), un 10-element clinicianului - la scara evaluat utilizate pentru a evalua simptome depresive. O reducere a MADRS scorul total reprezinta o ameliorare a simptomelor depresive. Obiectiv secundar cheie a fost Sheehan pentru persoanele cu handicap Scale (SDS), un element de trei auto-instrument de evaluat utilizate pentru a evalua impactul depresiei asupra a trei domenii de functionare (de munca / scoala, viata sociala si viata de familie), cu fiecare articol marcat de la zero (nu la toate) la 10 (extrema). Evaluari de securitate incluse incidenta reactiilor adverse, intreruperea tratamentului cu rata din cauza reactiilor adverse si a masurilor de laborator.
Pentru obiectivul primar, ambele studii au aratat ca ABILIFY, luand in plus o ADT prevazute ameliorare superioara in simptome depresive la ADT in monoterapie, la final al studiului (saptamana sase), masurata prin reducerea Scorurile de MADRS Total. (3), pentru obiectivul secundar, ABILIFY, plus un ADT a fost, de asemenea, superior fata de placebo, plus ADT in reducerea SDS medie scorul total intr-un studiu.
In aceste studii, ABILIFY adjuvanta demonstrat ca nu exista diferente semnificative clinic asupra parametrilor metabolice, inclusiv de prolactina, à jeun de glucoza, HDL, LDL si colesterol total. Schimbare medie la suta fata de valoarea initiala a trigliceridelor a fost de 5 la suta pentru ABILIFY adjuvanta pacientii tratati, comparativ cu 0 la suta pentru placebo adjuvanta pacientii tratati. In studiile, crestere in greutate mai mare sau egala cu 7 la suta crestere fata de valoarea initiala a fost observata la 5 procente din pacientii adulti tratati cu ABILIFY adjuvanta si 1 la suta fata de placebo adjuvanta pacientii tratati. Modificarea medie fata de valoarea initiala in greutate a fost de 1,7 kilograme (kg) pentru ABILIFY adjuvanta si 0,4 kg pentru placebo adjuvanta.
Intr-un bazin de doua studii controlate cu placebo la pacienti, rata de intrerupere a tratamentului datorita reactiilor adverse, cu utilizarea de ABILIFY adjuvanta, comparativ cu placebo, plus ADT a fost de 6 la suta fata de 2 la suta, respectiv. Cele mai frecvente reactii adverse observate (incidenta mai mare decat sau egala cu 5 la suta, iar cel putin de doua ori a incidentei placebo plus ADT) asociate cu utilizarea de ABILIFY adjuvanta au fost acatisie (25 la suta fata de 4 la suta), neliniste (12 la suta fata de 2 la suta ), insomnie (8 la suta fata de 2 la suta), constipatia (5 la suta fata de 2 la suta), fatigabilitate (8 la suta fata de 4 la suta) si incetosarea vederii (6 la suta fata de 1 la suta).
Despre depresiva majora Disorder
Majore tulburare depresiva este o boala mintala grava Depresie (4), caracterizat de catre unul sau mai multe episoade depresive majore. (5) afecteaza aproximativ 13 - 14 milioane adulti, (2) sau circa 6,7 la suta din populatia adulta intr-un anumit an, (6 ) si este una dintre cele mai frecvente tulburari de sanatate mintala. (7) Depresia este una dintre principalele cauze de invaliditate in SUA (8) In anul 2000, sarcina totala economica a tratarea depresiei in SUA a fost 83.1 miliarde dolari, cu costuri de la locul de munca , inclusiv a ratat zi si de lipsa de productivitate din cauza bolii, de contabilitate pentru majoritatea sarcina totala economice (62 la suta). (9) Alte poveri economice in 2000, a inclus 26.1 miliarde dolari (31 la suta) pentru costurile de tratament si de 5.4 miliarde dolari (7 la suta ) pentru sinucidere-costuri aferente. (9)
Despre ABILIFY
Dopamina primul si singurul disponibil agonist partial, ABILIFY este indicat ca tratament adjuvant la tratamentul antidepresiv la adulti cu tulburare depresiva majora.
Initial a aprobat in noiembrie 2002, de peste 12.5 milioane prescrise au fost scrise pentru ABILIFY in SUA (10), prin iunie 2007.
ABILIFY este disponibil pe baza de prescriptie medicala numai. Comprimatele ABILIFY ar trebui sa fie administrat o data pe zi, cu sau fara alimente si sunt disponibile in 2 mg, 5 mg, 10 mg, 15 mg, 20 mg si 30 mg de forte. Ca tratament adjuvant la tratamentul antidepresiv la adulti cu tulburare depresiva majora, ABILIFY orala doza initiala este de 2 mg / zi la 5 mg / zi, cu o doza maxima de 15 mg / zi. Ajustarea dozei de pana la 5 mg / zi trebuie sa aiba loc treptat, la intervale de nu mai putin de o saptamana.
IMPORTANTE Informatii privind siguranta si INDICATII pentru ABILIFY
INDICATII:
- ABILIFY este indicat pentru utilizarea ca tratament adjuvant la antidepresive pentru tulburare depresiva majora l...

De 6 saptamani de studiu la pacienti adulti cu tulburare depresiva majora • evalueaza Eficienta aripiprazol Terapie adjuvanta cu antidepresive

De 6 saptamani de studiu la pacienti adulti cu tulburare depresiva majora • evalueaza Eficienta aripiprazol Terapie adjuvanta cu antidepresive La adulti cu tulburare depresiva majora, adaugand aripiprazol la tratamentul antidepresiv (ADT) a condus la o imbunatatire semnificativa in final principal, depresiei Montgomery-Asberg Scala de evaluare (MADRS), scorul total. In acest sase saptamani, randomizate, controlate cu placebo, studiu prezentat aici, la Anuala 160th-a reuniune a Asociatiei Americane de Psihiatrie, Bristol-Myers Squibb Comp...

FDA aproba Pristiq Pentru tratamentul pacientilor adulti cu tulburare depresiva majora in

FDA aproba Pristiq Pentru tratamentul pacientilor adulti cu tulburare depresiva majora in Wyeth Pharmaceuticals, o divizie a Wyeth (NYSE: WYE), a anuntat ca US Food and Drug Administration (FDA), a aprobat PRISTIQ ™ (desvenlafaxine), un roman de vedere structural, o data pe zi, serotonina inhibitor ai recaptarii noradrenalinei (SNRI), pentru a trata pacientilor adulti cu tulburare depresiva majora (MDD). Wyeth se asteapta sa inceapa de transport maritim PRISTIQ pentru angrosisti care...

Update de pe Lu AA21004 Clinic de Programul de Dezvoltare In tulburare depresiva majora (MDD)

Update de pe Lu AA21004 Clinic de Programul de Dezvoltare In tulburare depresiva majora (MDD) H. Lundbeck A / S (Lundbeck) si Takeda Pharmaceutical Company Limited (Takeda) in comun a anuntat rezultatele titlu din primele trei studii clinice in programul de faza de dezvoltare III, cu Lu AA21004 in tulburare depresiva majora (MDD). Anterior, a raportat date clinice de faza II-a demonstrat eficacitatea egal cu 5 si 10 mg de doze.
In recent finalizat studiile de faza III-clinice, Lu AA2100...

DOV farmaceutice, Inc Initiaza din studii clinice de faza II La pacientii cu tulburare depresiva majora in

DOV farmaceutice, Inc Initiaza din studii clinice de faza II La pacientii cu tulburare depresiva majora in DOV farmaceutice, Inc (OTCBB: DOVP) a anuntat ca a initiat un studiu clinic de faza II de DOV 21947 la pacientii diagnosticati cu tulburare depresiva majora. DOV 21947 este DOVs conduce Triple inhibitor al recaptarii, sau TRIP, pentru tratamentul depresiei si a obezitatii. Studiu clinic, care va intamplare de aproximativ 200 de pacienti, este un dublu-orb, controlat cu placebo, multi-centru de stu...

Uimitor 52 la suta din nou diagnosticati cu tulburare bipolara Pacientii Primire antidepresiva Drogurile in prima linie de tratament

Uimitor 52 la suta din nou diagnosticati cu tulburare bipolara Pacientii Primire antidepresiva Drogurile in prima linie de tratament Decizia Resurse, unul dintre lumi lider de cercetare si a firmelor de consultanta concentrandu-se pe probleme de asistenta medicala si farmaceutica, constata ca o uimitoare 52.3 la suta din nou diagnosticati pacientii cu tulburare bipolara sunt prescrise medicamente antidepresive prima linie. Noul raport intitulat Tratamentul Algoritmi in Bipolar Disorder constata ca aceasta preponderenta ridicat ...

52 la suta din nou diagnosticati cu tulburare bipolara Pacientii Primire antidepresiva Drogurile in prima linie de tratament

52 la suta din nou diagnosticati cu tulburare bipolara Pacientii Primire antidepresiva Drogurile in prima linie de tratament Decizia Resurse, unul dintre lumi lider de cercetare si a firmelor de consultanta concentrandu-se pe probleme de asistenta medicala si farmaceutica, constata ca 52.3 la suta din nou diagnosticati pacientii cu tulburare bipolara sunt prescrise medicamente antidepresive prima linie.
Noul raport intitulat Tratamentul Algoritmi in Bipolar Disorder constata ca aceasta preponderenta ridicat de timpur...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.