Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tulburari neurologice tremor al capului


Ce este Distonie? Care este cauza Distonie?

Ce este Distonie? Care este cauza Distonie?
Distonie este un termen general care descrie miscari involuntare si contractii musculare prelungite - o serie de tulburari de circulatie. Pacientul a rasucirea miscarile trupului, tremor si neobisnuite sau pozitii incomode. Pentru unii pacienti, intregul corp pot fi implicate in miscari, in timp ce pentru altele doar anumite parti ale corpului sunt afectate.
Distonie simptomele pot fi legate de sarcini specifice, cum ar fi scris, ca si in scriitori crampe. Distonie pot fi mostenite, dar fara un model genetic - o mostenire sporadica. Oamenii pot dezvolta simptome de distonie, ca rezultat al luarea unor medicamente. Unele boli, cum ar fi unele forme de cancer pulmonar poate produce, de asemenea, semne si simptome de distoniei.
Oamenii de stiinta au identificat o gena responsabila pentru cel putin o forma de distonie. Unii dintre pacientii care raspund bine la dopamina, in timp ce altele pot beneficia de medicamente sedativ-tip, sau chiar interventii chirurgicale.
Desi distonia este o afectiune neurologica, expertii spun ca abilitatile cognitive (inteligenta), memorie, precum si abilitatile de comunicare nu sunt afectate.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, distonie este un sindrom A a contractiei musculare anormale care produce miscari involuntare repetitive rasucirea si atitudine anormala a gatului, portbagaj, fata, si extremitati.
Potrivit National Health Service (NHS), Marea Britanie, aproximativ 38,000 de persoane sunt afectate de distonie, dintr-o populatie totala de 61 milioane de euro.
Desi cele mai multe cazuri de a incepe distoniei la pacienti cu varste intre 40 si 60 de ani, se poate lovi toate grupurile de varsta.
Distonie pot fi clasificate in functie de caz, care stau la baza: distonie primar - cazurile in care singurul semn sau simptome este distonie. Echipa medicala nu poate identifica orice boli neurologice sau daune care ar putea fi cauzat distonia.
Distonie secundar - atunci cand distonie semne si simptome apar ca urmare a unei conditii de baza - de obicei genetice, neurologice sau un prejudiciu, care afecteaza sistemul nervos. Distonie este de asemenea definita in functie de partea corpului (s) afectate: distonie Focal - doar o parte a organism este afectat.
Distonie semicircular - doua sau mai multe regiuni ale corpului sunt afectate. Regiunile sunt intr-un fel conectate intre ele, de exemplu, gatul si umar.
Distonie multifocala - cel putin doua regiuni ale corpului care nu sunt conectate intre ele sunt afectate. Cum ar fi un brat pe de o parte, precum si un picior pe cealalta parte a corpului.
Generalizate distonie - ambele picioare si din alte regiuni ale corpului sunt afectate.
Hemidystonia - jumatate din intregului organism este afectat. Distonie pot fi de asemenea clasificate in functie de varsta de debut: Early-debut distonie - atunci cand distonie semne si simptome apar in primele treizeci de ani de pacienti vietii. Simptomele sunt de obicei primul observat intr-o la nivelul membrelor. De obicei, distonie se va raspandi in cele din urma in alte parti ale corpului.
Distonie Late debut - cel mai de obicei, debutul semne si simptome apar la pacientii cu varsta intre 40 si 60 de ani. In majoritatea cazurilor simptomele porni fie in gat, unul dintre arme sau de cap, si, in general nu se raspandesc. Care sunt semnele si simptomele distoniei? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva alte de oameni, cum ar fi avizul medicului. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Pacientii semne si simptome va depinde in principal de tipul de distoniei care le-au. Mai jos sunt cateva exemple frecvente: distoniei cervicale -, de asemenea, cunoscut ca toricollis; forma cea mai comuna. Distoniei cervicale afecteaza doar o parte a corpului (distonie focale) si, in general, incepe mai tarziu in viata (distonie tarziu debut). Muschii gatului sunt afectate. Pacientul poate experienta ..
Rasucire a capului si gatului tras din fata a capului si gatului tras inapoi al capului si gatului tras lateral al capului si gatului,
Pacientii pot prezenta simptome usoare pana la severe. In cazul in care spasme musculare si contractiile sunt destul de frecvente si mai severe, pacientul poate experienta, de asemenea, rigiditate si durere.
Expertii nu sunt sigur de ce, dar spun ca atingerea barbie, gat sau spate a capului poate scuti de multe ori simptome considerabil.
Blefarospasm - muschii din jurul ochilor sunt afectate. Acesta este un punct focal (doar o parte a corpului este afectata), cu debut tardiv tip de distonie. Pacientul poate experienta ..
Fotofobie (sensibilitate la lumina) Iritatie la nivelul ochiului (e) excesiv intermitent, cu ochii de multe ori necontrolabile aproape incontrolabil. Pacientii cu simptome severe pot considera ca este imposibil sa se deschida ochii lor pentru cateva minute.
Semnele si simptomele pot deveni mai mult si mai putin severe, in functie de ce moment al zilei este. Majoritatea pacientilor descoperi ca simptomele se agraveaza pe masura ce ziua progreseaza.
Dopa-distonie receptiv - un tip de generalizat, cu debut precoce-distonie (ambele picioare si alte parti ale corpului sunt afectate, debutul are loc de la varste 5 - 30 ani). Acest tip de distoniei raspunde bine la tratamentul cu levodopa, un medicament dopamina - de unde si numele.
In mod normal, un pacient va simptome intre 6 si 16 ani. Cel mai frecvent simptom este un rigid, plimba-te neobisnuite, cu talpa de sus aplecat piciorul. In unele cazuri, se poate transforma piciorul spre exterior, la glezna.
Rigiditate si spasme musculare la nivelul bratelor si tors, nu este mai putin frecventa.
Spasm Hemifacial - Acesta este un punct focal (doar o parte a corpului este afectata), cu debut tardiv tip de distonie. Pacientul prezinta in spasmele muschilor pe o parte a fetei. Simptomele pot fi mai proeminenta in cazul in care individul este sub stres mental sau fizic obosit.
Laringian distonie - Acesta este un punct focal (doar o parte a corpului este afectata), cu debut tardiv tip de distonie. Muschii in caseta de voce (laringele), spasme. Spasming laringe musculare poate fi interior sau spre exterior.
Pacientii pot suna foarte linistit si breathy atunci cand vorbesc, sau strangulat - in functie de modul de spasme musculare.
Mioclonie distonie - aceasta este o segmentice, distonie tarziu debut (apare dupa 40 de ani, regiuni de doua sau mai multe organism sunt afectate). Brat, gat si muschii trunchiului sunt afectate. Pacientii cu spasme-ul poate arata ca si cum acestea primesc un soc electric (brusca, sacadat miscari).
Distonie Onmandibular - acest segmentice, cu debut tardiv tip de distoniei afecteaza maxilarului si a muschilor gura. Pacientii cu gura poate trage in sus si spre exterior.
Unele pacientul va avea doar simptomelor atunci cand muschii gurii si a maxilarului sunt folosite, in timp ce altele pot prezenta simptome chiar si in alte momente (atunci cand muschii nu sunt in utilizare). De multe ori, pacientii cu simptome atunci cand gura lor si a muschilor maxilarului nu sunt utilizate pot experienta dobandita, atunci cand vorbim sau mestecat.
Unii pacienti pot avea dyphagia (probleme de inghitire).
Scriitori crampe - pacientul prezinta crampe necontrolabile si a miscarilor in bratul si incheieturii mainii. Este un debut tardiv, de tip focal al distoniei. Aceasta este o sarcina-distonie specifice, pentru ca cei mai multi pacienti deja la o multime de scris inainte de debutul simptomelor apar.
Alte task-dystonias specifice:
Editie crampe Muzicieni crampe crampe Golfers
Generalizate distonie - pacientii care sunt de obicei copii de la inceputul pubertatii. Prin urmare, este o distonie cu debut precoce. Simptomele sunt resimtite in general, intr-una din membrelor, precum si in cele din urma raspandit in alte parti ale corpului.
Pacientul poate experienta ..
O spasme musculare anormale, postura rasucite, din cauza contractii si spasme la nivelul membrelor si trunchiul unui membru (sau picior) se poate transforma Parti spre interior a corpului poate smulge brusc rapid
Distonia paroxistica - spasme musculare si miscarile trupului anormale se intampla numai la momente specifice; in caz contrar, pacientul nu are simptome de la toate (cu alte ocazii). Este un tip rar de distonie.
Semnele de distoniei paroxistica pot semana cu cele de epilepsie in timpul unui sechestru (FIT). Atunci cand simptomele haide brusc, acestea sunt cunoscute ca un atac. Numai muschii sunt afectate in timpul unui atac. Pacientul nu isi pierde cunostinta, si va fi constient de lui / ei imprejurimile, spre deosebire de un pacient cu epilepsie. Un atac poate dura doar cateva minute, si, in unele cazuri, poate persista timp de mai multe ore. Urmatoarele declanseaza poate aduce pe un atac:
Oboseala mintala de stres (de oboseala) Consumand bauturile alcoolice Consumul de cafea O miscare brusca Care sunt cauzele distoniei? Cauze de distoniei primare (atunci cand nu este identificat cauza de baza) - experti spun ca o problema cu ganglionilor bazali este cel mai probabil asociate cu distonie primar simptome.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, ganglionilor bazali este initial, toate masele mare de materia cenusie de la baza emisferei cerebrale; ca folosite in prezent, organismul striate (caudat si lentiform nuclee); grupuri de celule functional asociate cu corpul striate, cum ar fi nucleul subthalamic si substantia nigra sunt in mod frecvent, dar in mod incorect, grupate ca parte a nucleelor bazala / ganglionilor.
Pune mai simplu, ganglionilor bazali este o regiune care consta din 3 clustere de neuroni, numit nucleu, putamen si pallidus Globus, gasit la baza creierului. Ei sunt responsabili pentru miscari involuntare, cum ar fi tremor, athetosis (miscari involuntare zvircolea in special a armelor si a mainilor), si Chorea (neincetat rapida miscari complexe, organism care arata bine coordonate si un scop, dar sunt, de fapt, involuntar). In scopul de a muta muschi, messenger-substante chimice speciale, numite neurotransmitatori sunt eliberate.
Expertii cred ca neurotransmitatori nu sunt suficient de produse in ganglionilor bazal...

Ce este sindromul Tourette? Care este cauza sindromul Tourette?

Ce este sindromul Tourette? Care este cauza sindromul Tourette? Sindromul Tourette, de asemenea, cunoscut sub numele de sindrom TOURETTES, GTS, TOURETTES, TS, tulburari TOURETTES, sau Gilles de la sindromul Tourette, este o tulburare mostenita tic caracterizat prin mai multe autovehicule (fizic) ticuri si cel putin o tic vocale. Expertii cred ca este strans legat de daune sau anomalii de a ganglionilor bazali a creierului.
In acest text, un tic este o miscare neobisnuita sau de sunet pe care persoana poate avea foarte putin sau nici un control. Aceasta poate include ochi intermitent, tuse, dureri de compensare, sniffing, miscarile fetei, miscarile capului, sau miscarile membrelor. Un tic poate include, de asemenea, rostirea de sunete neobisnuite, care pot include cuvinte nepotrivite si, uneori, ofensiva (verbal capuse). Contrar credintei populare, doar o mica minoritate de oameni cu TOURETTES rosti cuvinte obscene neintentionat.
TOURETTES este parte a unui spectru de tulburari tic, inclusiv ticuri tranzitorii si cronice. Ticuri pot aparea la orice varsta, dar face acest lucru cel mai frecvent cu varste cuprinse intre 6 si 18. Ele sunt mai frecvente in randul persoanelor cu TOC (obsesiv-compulsive), o tulburare de spectru autist, sau ADHD (Attention Deficit tulburare de hiperactivitate).
Pentru majoritatea oamenilor, frecventa si intensitatea de ambele minore si majore ticuri tind sa ceara si scadere (fluctua). O persoana care sufera de sindromul Tourette pot prezenta mai frecvente si, posibil, mai intense ticuri atunci cand acestea au o infectie, in special un streptococi (Streptococcus) infectii. Stres emotional si mental si de suferinta, de asemenea, poate exacerba ticuri.
Majoritatea persoanelor cu TOURETTES au inteligenta normala si speranta de viata. In ceea ce copiii trec prin adolescenta si maturitate timpurie de severitatea ticuri tinde sa scada. TOURETTES Extreme la varsta adulta nu exista, dar este rar.
Potrivit Clinica Mayo, SUA, aproximativ 1% la 2% din populatia americana ar putea avea sindromul Tourette. Este mult mai frecvente in randul barbatilor. National Health Service, UK, estimeaza ca aproximativ 1% din populatia din Marea Britanie este afectata de sindromul Tourette.
Georges Albest Edouard Brutus Gilles de la Tourette (1857-1904), un medic francez si neurolog, a fost prima persoana pentru a descrie starea si simptomele acesteia. El a publicat un cont de noua pacienti in 1885. Jean Martin Charcot (1825-1893), un neurolog francez si profesor de Anatomie Patologie conferit eponym Tourette rezident in numele sau.
Potrivit Medilexicons dictionar medical: Sindromul Tourette este o tulburare de tic care apar in copilarie, caracterizata prin ticuri motorii multiple si ticuri vocale prezenti mai mult de 1 an. Comportament obsesiv-compulsive, tulburari de atentie-deficitului, si alte tulburari psihice pot fi asociate; coprolalia si echolalia apar rar; mostenire autozomal dominante. Care sunt semnele si simptomele de sindromul Tourette? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoarte, in timp ce o semn este ceva altor oameni, cum ar fi medicul detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Semn fost marcate de sindromul Tourette sunt ticuri, care poate varia de la foarte usoara pana la severa. Unele ticuri severe, poate fi extrem de debilitante. Un tratament facial tic, cum ar fi ochiul intermitent, poate fi primul semn. Cu toate acestea, oamenii se pot confrunta ticuri potential atat de multe ca nu este de fapt un caz tipic (fiecare persoana este diferita).
Exista doua tipuri de ticuri: ticuri fizice ticuri (auto) - miscari cu motor, cum ar fi clipeste, convulsie cap sau orice parte a corpului. Ticuri Phonic (ticuri voce) - rosteasca sunetele, cum ar fi Grunts sau chitaituri, si cuvinte sau fraze. Exista doua clasificari principale de capuse: Simplu capuselor - acest lucru poate implica in miscare doar unul musculare, sau a rosti un sunet unic. Miscarile sunt brusca, durata scurta de viata, si, adesea, repetitive. Complex capuselor - miscarile fizice sunt mai complexe, si / sau ticuri fonic implica un set mai sofisticate de enunturile, inclusiv fraze lungi. Ticuri complexe implica mai multe grupe de muschi. In multe cazuri, o persoana cu TOURETTES va avea o combinatie de ticuri fonic si fizice, care pot fi simple sau complexe.
In timp, frecventa si severitatea ticuri pot varia. O persoana cu TOURETTES pot dezvolta ticuri diferite de-a lungul timpului. Expertii spun ca, in timpul ticuri adolescenta ani tind sa fie cel mai rau lor. In multe cazuri, acestea imbunatati in timpul maturitate timpurie. Care sunt factorii de risc pentru sindromul Tourette? Un factor de risc este ceva care creste probabilitatea de a dezvolta o conditie sau o boala. De exemplu, obezitatea creste semnificativ riscul de aparitie a diabetului zaharat de tip 2. De aceea, obezitatea este un factor de risc pentru diabet zaharat de tip 2.
Urmatorii factori pot creste riscul de a dezvolta TOURETTES: Genetica - in cazul in care o ruda apropiata, cum ar fi un frate sau mama are TOURETTES, persoanele care riscul de a dezvolta, este semnificativ mai mare, in comparatie cu alte persoane. Nastere prematura - copii care sunt nascuti prematur au un risc mai mare de a dezvolta TOURETTES. Care sunt cauzele de sindromul Tourette? Expertii nu sunt exact sigur ce cauza este. Cu toate acestea, dovezile disponibile indica faptul ca problema este, probabil, in ganglionilor bazali. Ganglionilor bazali - acesta este un grup de celule cerebrale specializate adanc in interiorul creierului. Bazala se refera la subsol a creierului. Ganglionilor bazali este format din trei grupe de neuroni - nucleul caudat, putamen, precum si pallidus Globus - situat la baza creierului. Ganglionilor bazali sunt responsabile de miscari involuntare, emotie si de invatare. Ganglionilor bazali sunt anormale la pacientii cu boala Parkinson, boala Huntington, precum si un numar important de conditii neurologice.
IRM (imagistica prin rezonanta magnetica), scanari au aratat ca structura ganglionilor bazali este diferit la pacientii cu TOURETTES. Expertii cred ca aceste anomalii provoca un dezechilibru in nivelurile de neurotransmitator creier. Neurotransmitatori sunt mesagerii de informatii neurologice de la o celula la alta - acestea sunt substante chimice messenger, care transmit date intre celulele creierului. Nivelurile de neurotransmitator anormale poate perturba functionarea normala a creierului, ducand la ticuri. Copilarie infectie - cercetari recente preliminare indica ar putea fi o legatura intre dezvoltarea de ticuri si infectie. Teoria este ca o infectie cu streptococ de copilarie poate provoca Childs sistemul imunitar sa produca anticorpi care interactioneaza cu tesutului cerebral, care afecteaza dezvoltarea normala a creierului. Aceasta teorie ramane controversat, si multi experti Tourette nu accepta. Diagnosticarea sindromul Tourette Nu exista nici o incercare curente, care pot diagnostica TOURETTES. De ingrijire a sanatatii profesionale se bazeaza pe semnele de pacienti si simptome, istoricul medical, si antecedentele familiale.
A elimina orice alta conditie - medicul are nevoie pentru a se exclude urmatoarele conditii care pot determina simptome similare: Alergiile - in cazul in care pacientul sau tuse sniffs Distonie - o afectiune neurologica care include miscari involuntare si contractia prelungita musculare; pacientul prezinta rasucirea motiuni organism, postura anormala si tremor. sindromul picioarelor nelinistite - in cazul in care pacientul a miscarilor pic...

Vaccinati copii doi ani si jumatate de ori mai susceptibile de a avea tulburari neurologice Ca ADHD si autism, New Survey In California, si constata Oregon

Vaccinati copii doi ani si jumatate de ori mai susceptibile de a avea tulburari neurologice Ca ADHD si autism, New Survey In California, si constata Oregon Ca proces, in primul vaccin Curtea analizeaza relatia dintre vaccinuri si autism, un nou sondaj publicat astazi arata o puternica corelatie intre ratele de tulburari neurologice, cum ar fi ADHD si autism, si vaccinarile copilarie.
Sondajul, comandat de salvare Generation, in comparatie vaccinate si nevaccinate copii in noua judete din Oregon si California. Printre mai mult de 9.000 de baieti de...

Indicii pentru a Horse Herpes si tulburari neurologice descoperita de cercetatori

Indicii pentru a Horse Herpes si tulburari neurologice descoperita de cercetatori Uneori, o schimbare mica poate face o mare diferenta. Acesta este cazul cu calul virusul herpes: o schimbare in doar un aminoacid poate face diferenta dintre declansarea unei rece sau o pune in pericol viata tulburari neurologice.
Microbiologi Cornell au aratat ca o singura variatie de aminoacizi intr-o enzima care este parte a procesului de copiere ADN-ul de tip equid herpesvirus 1 (EHV-1) cre...

Raport referitor la 547 noi medicamente in Dezvoltare pentru tulburari neurologice lansat in San Antonio

Raport referitor la 547 noi medicamente in Dezvoltare pentru tulburari neurologice lansat in San Antonio De cercetare farmaceutica si producatorii ale Americii (PhRMA) a emis un nou raport privind medicamentele in conducta de cercetare pentru boli neurologice. Raportul a descoperit America companiile farmaceutice de cercetare sunt de testare 547 de noi medicamente pentru a ajuta la tratarea bolilor neurologice.
Am lansat acest raport in San Antonio, datorita relevantei sale special la starea de sa...

Materne mostenita neurologice tulburari la Golden Retriever Dogs este cauzata de o mutatie in ADN mitocondrial

Materne mostenita neurologice tulburari la Golden Retriever Dogs este cauzata de o mutatie in ADN mitocondrial Neuropatie senzoriala ataxic (SAN) este o tulburare identificate recent neurologice in Golden Retriever cainii cu debut in timpul puppyhood. Muta afectate caini intr-o maniera necoordonate si au deficite senzoriale. Cercetatorii de la Universitatea de Stiinte Agricole suedeza, Uppsala University si Institutet Karolinska au aratat acum ca SAN este cauzata de o mutatie in ADN-ul mitocondrial. Studiu...

FDA Granturi Prioritatea revizuirea Gamunex (R), ca un tratament pentru tulburari neurologice CIDP

FDA Granturi Prioritatea revizuirea Gamunex (R), ca un tratament pentru tulburari neurologice CIDP Talecris Biotherapeutics, Inc a anuntat US Food and Drug Administration (FDA) a acordat o revizuire prioritare de Gamunex (imunitar Globulin intravenoasa [omului], 10% Caprilat / Chromatography purificata) pentru tratamentul de polineuropatie cronica inflamatorie demielinizanta (CIDP).
Desemnarea Prioritatea de revizuire este destinat pentru a accelera procesul de revizuire pentru terapii care ...

Studiul poate duce la formarea de mers mai buna pentru pacientii cu tulburari neurologice sau pierderea membrelor

Studiul poate duce la formarea de mers mai buna pentru pacientii cu tulburari neurologice sau pierderea membrelor Acest studiu a discuta calendarul de initiere de mers si terminare a apelurilor. Zece participanti sanatosi si zece participanti, cu pierderi de mai jos de genunchi la nivelul membrelor efectuate de pornire, de oprire, precum si starea de echilibru de mers pe jos de stat. Timpul necesar pentru a ajunge la starea de echilibru, viteze de stat in timpul initierii de mers si timpul necesar pentru a de...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.