Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Tuse alergica


UCB, Inc Prezinta Nou de droguri Aplicarea la FDA pentru Xyzal (R)

UCB, Inc Prezinta Nou de droguri Aplicarea la FDA pentru Xyzal (R)
UCB, Inc a anuntat astazi prezentarea unui nou medicament Application (CND) in Statele Unite Food and Drug Administration (FDA) pentru aprobarea Xyzal (R) (dihidroclorid Levocetirizina), un antihistaminic noua baza de prescriptie medicala pentru tratamentul simptomelor alergice.
Daca este aprobata, Xyzal (R), va oferi medicilor americani care tratarea pacientilor alergie la o noua optiune pentru a controla simptomele alergiei lor. Xyzal (R) este deja disponibil in multe tari din intreaga lume. UCB a solicitat ca parte a cererii de FDA, urmatoarele indicatii: Rinita alergica sezoniera, Rinita alergica perena, si idiopatice cronice urticarie.
Depunere CND pentru Xyzal (R) este o alternativa pentru medicii din SUA care solicita un tratament eficace baza de prescriptie medicala pentru pacientii care nu experienta dobandita, cu medicamente existente, a declarat Roch Doliveux, CEO si presedinte al UCBs, Comitetul executiv. UCB se angajeaza sa contribuie a raspunde nevoilor medicale nesatisfacute pentru pacientii cu simptome de alergie la care au impact negativ asupra calitatii vietii lor.
Rinita alergica afecteaza in sus de 40 de milioane de oameni din Statele Unite. Xyzal (R), atunci cand a aprobat si disponibile de la UCB, va reprezenta o alta optiune pentru cei care sufera de multe simptome alergice ale caror necontrolate de curent terapii disponibile, a spus dr. Sheldon Spector, un alergolog si clinica profesor de medicina, University of California din Los Angeles ( UCLA), Scoala de Medicina, Los Angeles, California.
Numai un alergolog pot testa in mod corespunzator pentru declanseaza specifice, care sunt cauza unui simptome pacienti alergie. Pacientii cu simptome alergie ar trebui sa vedeti alergolog lor de a identifica declansatori care sunt care le afecteaza, pentru a ajuta la dezvoltarea unui plan de tratament eficient.
Despre Xyzal (R)
UCB trimis recent o noua cerere de droguri (CND) pentru Xyzal (R) (dihidroclorid Levocetirizina), care UCB crede demonstreaza siguranta si eficienta in calitate sustinute de studiile clinice. Xyzal (R) este destinat utilizarii ca un antihistaminic-o data pe zi, pentru care UCB a solicitat indicatii: tratamentul simptomatic al Rinita alergica sezoniera, Rinita alergica perena, urticarie si idiopatice cronice la adulti si copii cu varsta de sase ani si peste.
Xyzal (R) a fost lansat pentru prima data in Europa in 2001 si este comercializate in prezent in 49 de tari din intreaga lume.
Profilul de siguranta
In cererea de SUA, sa raportat ca cele mai frecvente (mai mare sau egala cu 2%), evenimente adverse la pacientii cu varsta de 12 ani si mai in varsta, care au aparut mai frecvent pe Xyzal (R), comparativ cu placebo, au fost rinofaringita, somnolenta, oboseala, si uscata gura. La copiii 6 - 12 ani, febra, tuse, somnolenta, si epistaxis au fost mai frecvent raportate. Cele mai multe evenimente adverse au fost considerate usoare pana la moderate.
Cu privire la conditiile alergica
Multi oameni sufera de simptomele asociate cu frecvente afectiuni alergice. Sistemul imunitar al persoanelor care sufera de alergii supra-reactioneaza la ceva in mediul inconjurator. Acest lucru poate duce la simptome, care afecteaza sistemul lor respirator, ochi, sau a pielii. Estimarile de la un sondaj de piele de testare sugereaza faptul ca alergii afecteaza cat mai multi ca 40 la 50 milioane de persoane din Statele Unite - mai mult de 20 la suta din populatia SUA.
Rinita alergica sezoniera (SAR), denumit in mod obisnuit febra fanului sau alergii in aer liber, este cea mai comuna forma de rinita alergica. Prin definitie, SAR include alergii la polen sezoniere ca iarba, copaci, matrite, configuratii fungice, si buruieni. Rinita alergica perena (RAP) este uneori mentionata ca pe parcursul intregului an sau alergii de interior si se caracterizeaza prin faptul ca alergiile dura mai mult de patru saptamani. Acarienii House, firele de par de animale, mucegai si cel mai frecvent de declansare RAP. I...

Noi date Prezentat la Informeaza ACAAI cu privire la siguranta si eficacitatea Nasacort AQ spray nazal, intr-un studiu dintre copiii cu varsta 2-5 Years Old

Noi date Prezentat la Informeaza ACAAI cu privire la siguranta si eficacitatea Nasacort AQ spray nazal, intr-un studiu dintre copiii cu varsta 2-5 Years Old Datele prezentate la Colegiul American de alergii, astm bronsic & Imunologie (ACAAI) reuniune anuala sugereaza ca intranazal corticosteroizi Nasacort calitate a aerului (acetonid triamcinolone), spray nazal, poate fi utilizat in siguranta si eficient pentru a trata copiii cu varsta intre 2-5 ani, cu ani-round alergice rinita. Acelasi studiu a aratat ca, in timpul studiului, Nasacort AQ nu a demonstrat un efect semnificativ asupra functiei suprarenala intre un subgrup de pacienti cu acelasi lucru. Cauzata de o reactie alergica la alergeni, cum ar fi praf de casa, firele de par de animale, sau polen, rinita alergica este cele mai comune boli cronice copilarie, efectuarea cat mai multe ca 40% din toti copiii din SUA
Un studiu clinic sugereaza ca Nasacort calitate a aerului pot prezenta o optiune sigura si eficienta de tratament la copii cu varsta de 2-5 ani, cu ani-rotund rinitei alergice
Intr-un multicentric, randomizat, studiu dublu-orb, Nasacort AQ, dat fiind ca 1 pulverizare in fiecare nara o data pe zi timp de 4 saptamani, a fost imbunatatit combinate simptome de stranut, prurit nazal, de descarcare de gestiune, si aglomeratia, in comparatie cu placebo, la copii cu varsta de 2-5 ani care au avut pe tot parcursul anului rinita alergica de cel putin un an. Nasacort calitate a aerului, de asemenea, a aratat de siguranta comparabil cu placebo.
Acest studiu sugereaza ca Nasacort calitate a aerului pot fi utilizate in conditii de siguranta si eficient pentru a trata copiii mici care sufera de alergii ani-rotund, a spus cercetatorul duce Dr. Steven Weinstein de la Universitatea din California, Irvine, la Colegiul de Medicina. Acest studiu este primul si singurul randomizat, dublu-orb, placebo-un studiu controlat cu proiectat special pentru a investiga atat eficacitatea si siguranta unui glucocorticoid intranazal la aceasta grupa de varsta frageda. Un total de 474 pacienti au fost randomizati pentru a primi fie Nasacort calitate a aerului sau placebo 1 puf in fiecare nara o data pe zi, timp de 4 saptamani. Pentru a participa la studiu, pacientii au avut de a avea pe tot parcursul anului rinita alergica timp de cel putin un an si au raportat simptome suficient de severe de imbacseala nazale, descarcarea de gestiune si stranut. De asemenea, toti pacientii au avut sa demonstreze astfel de sensibilitate la alergeni in sistemul lor, dupa cum arata un test pozitiv de prick.
In fiecare dimineata, ingrijitorii au fost invitati sa rata lui / ei Childs simptome de stranut, imbacseala nazala, de descarcare de gestiune, si mancarime in ultimii 24 de ore (reflectorizante). Simptome Pacientii au fost, de asemenea, evaluat la momentul imediat inainte de a primi medicatie de zi cu zi (instantanee).
Peste patru saptamani, pacientii tratati cu Nasacort AQ au aratat o semnificativa statistic (P = 0.0328), reducerea simptomelor combinat de stranut, imbacseala nazal, de descarcare de gestiune si prurit (Total Scor simptom sau TSS), masurata in ultimii 24 (-2.31 ± 0.15) , comparativ cu placebo (-1,87 ± .151). Imediat inainte de a primi tratament de zi cu zi, pacientii tratati cu Nasacort calitate a aerului, de asemenea, a raportat o numerica, desi nu semnificativ statistic (P = 0.0946), de reducere (-2.28 ± 0.16), in TSS comparativ cu placebo (-1.92 ± .16).
Efectele secundare in randul pacientilor tratati cu Nasacort calitate a aerului au fost similare cu cele li sa administrat placebo si nici evenimente adverse grave sau modificari clinic semnificative ale semnelor vitale au fost raportate, in fiecare grup. Efectele secundare asociate cu un tratament a aparut la 50,8% din pacientii care au primit Nasacort AQ si 48,3% dintre subiectii care au primit placebo. De tratament mai frecvente evenimente adverse legate de timpul de 4 saptamani de tratament cu Nasacort AQ si placebo au fost, respectiv, tuse (7,6%, 9,2%), pirexie (febra) (6,8%, 8%), cefalee (5,5%, 4,2% ), si rinofaringita (nas & iritarea gatului), (5,1%, 3,8%).
Intr-un subset al aceluiasi studiu clinic, Nasacort AQ nu au aratat nici un efect semnificativ asupra functiei medie suprarenale la copii cu varsta de 2-5 ani, cu ani-rotund rinitei alergice
, De asemenea, prezentate la ACAAI este un raport cu privire la efectul Nasacort calitate a aerului asupra functiei suprarenala de la un subgrup de pacienti care au participat la acelasi studiu descrise mai sus. Functiei corticosuprarenaliene este responsabil pentru organism multe procese, cum ar fi raspuns la stres, metabolismul, sistemul imunitar, precum si dezvoltarea sexuala si functia.
Rezultatele raportate de Dr. Nayak a aratat ca 4 saptamani de Nasacort AQ, dat fiind ca 1 pulverizare in fiecare nara, o data pe zi, nu a influentat semnificativ nivelurile medii de sange de cortizol hormon suprarenale, comparativ cu placebo in randul copiilor de 2-5 ani, cu tot parcursul anului rinita alergica.
In mod traditional a existat o preocupare cu privire la efectele potentiale ale corticosteroizi utilizat pe scara larga intranazal asupra functiei suprarenale la copii, a declarat dr. anchetator duce Anjuli Nayak, Universitatea din Illinois Colegiul de Medicina. Suntem incurajati de rezultatele acestui studiu care a aratat ca in timpul studiului de 6 luni, Nasacort AQ nu a provoca supresia semnificativa suprarenale la copii cu varsta de 2-5 ani care sufera de alergii ani-rotund.
Functiei...

Faza II-comparative din studii clinice de R112 pentru alergii Tratamentul

Faza II-comparative din studii clinice de R112 pentru alergii Tratamentul Rigel Pharmaceuticals, Inc a anuntat astazi ca a inscris primul pacient intr-o faza II, comparativ studiu clinic de R112, o terapie potential intranazal pentru tratamentul rinitei alergice. Rinita alergica provoaca congestionarea traficului si inflamatia cronica generale ale tractului respirator superior la mai mult de 59 milioane de persoane din Statele Unite. R112 inhiba activarea catarg de celu...

Grazax (R), demonstreaza o reducere semnificativa Pe Astmul Simptome la copii

Grazax (R), demonstreaza o reducere semnificativa Pe Astmul Simptome la copii In plus fata de Efecte asupra Rinita alergica (febra de fan), GRAZAX (R) a demonstrat o reducere semnificativa a Astmul Simptome la copii cu varsta intre 5 - 16 ani.
ALK-Abelló a prezentat astazi rezultatele de succes dintr-un studiu clinic nou, GT-12, conceput pentru a masura impactul GRAZAX (R) privind rinita alergica si astmul alergic. GT-12 a comparat efectele GRAZAX (R), cu medicatie simp...

Actualizat HIV, ghidurile de tratament Acum, include trei GSK HIV, medicamente pentru initiala antiretrovirale Scheme terapeutice

Actualizat HIV, ghidurile de tratament Acum, include trei GSK HIV, medicamente pentru initiala antiretrovirale Scheme terapeutice Actualizat in liniile directoare de tratament publicat astazi de catre SIDA Societatea Internationala-SUA (IAS-USA) includ acum trei GlaxoSmithKline medicamente cu HIV, ca parte a recomandari pentru terapie initiala antiretrovirale. Aceste linii directoare au fost prezentate astazi, la Conferinta internationala SIDA (IAC) din Toronto, Canada.
In linii directoare, EPZICOM (TM) (sulfat de abacavi...

P110 Delta: Un jucator-cheie in raspunsul alergic

P110 Delta: Un jucator-cheie in raspunsul alergic Sufera de milioane de oameni cu alergii o zi ar putea fi facilitat datorita cercetare de la anchetatori din Marea Britanie. Constatarile de la University College London Filiala de la Institutul Ludwig pentru Cancer Research (LICR), publicat in aceasta natura saptamani, in detaliu modul in inactivarea o cheie de semnalizare molecula numit p110delta a redus efectul de alergii pe soareci. Alergiile s...

Gene Oprire Excesul de mucus in boala respiratorie

Gene Oprire Excesul de mucus in boala respiratorie Oamenii de stiinta au identificat de la comutatorul de principalele cauze genetice care mucus excesiv in plamani, o descoperire care o zi ar putea usura suferinta pentru persoanele cu boli pulmonare cronice, cum ar fi astmul bronsic si fibroza chistica, sau doar cele de lupta rece comune.
Descoperirea a fost raportat intr-un studiu postat on-line 14 septembrie de catre Journal of Clinical Inves...

Asa cum Peaks Sezonul Ragweed, Pastrati cu facilitati anti Simptomele in sah

Asa cum Peaks Sezonul Ragweed, Pastrati cu facilitati anti Simptomele in sah Ragweed este un producator prolific polen, precum si numarul o cauza de simptome alergice sezoniere, dar oamenii care sunt alergici pot ia masuri pentru a evita vinovati aer in functie de Colegiul American de astm, alergii si Imunologie (ACAAI).
Aproximativ 25 la suta dintre pacientii mei au ragweed alergii, si am asigurati-va ca acestea sunt bine pregatite pentru sezonul de varf polen, a decla...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.