Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Umflatura in spatele genunchiului


Vice-presedintele Cheney a interventiei chirurgicale in vedere repararea bulbucati vas de sange in spatele unui genunchi

Vice-presedintele Cheney a interventiei chirurgicale in vedere repararea bulbucati vas de sange in spatele unui genunchi
Vice President Dick Cheney are operatie acest week-end pentru a repara un vas de sange in spatele bombat unul dintre genunchi. Se poate suna ca o operatiune de minore, dar aduce in atentia USAs-o adesea trecute cu vederea si, uneori, viata in pericol problema: legatura dintre problemele de vas de sange si a bolilor de inima.
Probleme cu inima Cheneys, inclusiv o antecedente de infarct miocardic si tulburari de ritm cardiac, sunt bine cunoscute. Dar o Universitatea din Michigan vas de sange de specialitate, spune multi americani dont a face legatura dintre inimile lor de sanatate, precum si sanatatea arterelor lor si venele.
Si o lipsa de diagnostic precoce si de tratament pentru problemele cu vasele de sange majore le-ar putea costa membrelor lor - sau de viata lor.
Aceleasi lucruri care dauneaza inimii, cum ar fi fumatul, colesterol crescut, obezitate, hipertensiune arteriala, stres si factori genetici, dauna vaselor de sange in tot organismul, spune Peter Henke, MD, chirurg vasculare si director medical de diagnostic neinvaziv vasculare de laborator de la Centrul Cardiovascular UM.
Vice President Cheney este ca milioane de americani care au trait cu toti acesti factori de risc pentru multi ani, si, ca multi americani, mai ales barbati, vasele de sange sa se prezinta semne de uzura. Din fericire, el a fost diagnosticat si este in curs tratate inainte de ceva mai grav lucru se intampla, adauga Henke.
Operatiune Cheneys este pentru o afectiune numita un anevrism popliteal (POP-li-Ann simt-yur-ISM), care este un bombat, la fata locului a slabit in artera principala pe care calatoreste pana partea din spate a piciorului. Theyre de multe ori diagnosticate atunci cand un examen fizic releva o umflatura la picior sau a unui pacient se plange de dureri de picioare si oboseala. Purtatorilor de cuvant Cheneys-au spus ca are una dintre aceste anevrisme in spatele fiecarui genunchiului; functionarea in acest weekend vor rezolva una dintre ele.
Anevrisme popliteal poate incuraja formarea de cheaguri de sange care poate bloca fluxul de sange la nivelul membrelor inferioare si poate duce la amputarea unui membru. Odata ce o persoana incepe cu simptome de anevrism popliteal lor, ei au un 1 la 5 sansa de a pierde un picior, si 1 la 20 sansa de a muri, cu exceptia cazului in problema este tratata.
Dar chiar si mai serios, prezenta unor anevrisme popliteal poate insemna ca o persoana are un risc ridicat de a avea alte anevrisme in alta parte a corpului lor, spune Henke, un profesor de Chirurgie Vasculara, care este specializat in diagnosticarea si repararea anevrisme si alte probleme de vas de sange in picioarele, gatul si trunchiul.
Iar cei tipuri de anevrisme prezinta riscuri si mai mare de deces si invaliditate. Cea mai mare amenintare, explica Henke, sunt anevrisme in aorta, artera gigant, care aduce sangele din inima si a sucursalelor off pentru a alimenta corpul.
Ca anevrisme popliteal, anevrisme aortice sunt mult mai frecvente in randul persoanelor care au fumat, si care au avut valori crescute ale colesterolului si a hipertensiunii arteriale de ani de zile. Barbati, precum si persoanele cu antecedente familiale de anevrisme, au un risc mult mai mare. De risc, de asemenea, se ridica, cu o varsta de persoane.
Cu fiecare bataie a inimii, presiunea ridicata a sangelui graba prin presele aortei pe peretii vaselor de sange musculare. Peretii arterelor calit, realizate rigid prin depozite de colesterol si efectele fumatului si a hipertensiunii arteriale, pot deveni slab in spoturi. La oricare dintre aceste locuri, forta de sange poate provoca un anevrism sa se umfle afara, si sa creasca in timp. Sau, aceasta poate provoca straturi de perete aortei sa vina in afara, o boala numita disectie aortica care a ucis actorul John Ritter.
In cazul in care un anevrism oriunde in rupe aorta, moartea poate veni in cateva minute sau ore ca organismul este infometat de sange. Doar aproximativ 20 la suta din pacientii care au o ruptura de un anevrism aortic in abdomen lor de a supravietui, ceea ce face cauza de deces al 13-lea in Statele Unite.
Ca anevrisme picior, anevrisme aortice de multe ori merge nedetectate, si sunt, de obicei culese numai intr-un examen fizica amanuntita, care include o radiografie toracica, spune Henke. Se estimeaza ca 10 la suta din toti oamenii in varsta de pe...

Ce este un chist? Care este cauza chisturi?

Ce este un chist? Care este cauza chisturi? Un chist este un sac inchis-ca structura - un buzunar anormale de lichide, cum ar fi un blister - care contine fie lichide, gazoase, sau semi-substante solide. Un chist este situat intr-un tesut, si pot aparea oriunde in organism si pot varia in dimensiune - unele sunt atat de mici incat pot fi vizualizate numai printr-un microscop, in timp ce altii ar putea deveni atat de mare incat sa inlocuiasca organele normale.
In anatomie, un chist se poate referi, de asemenea, la orice geanta normal sau sacul in organism, cum ar fi vezicii urinare. In acest articol, chist se refera la un sac anormale sau de buzunar in organism, care contine fie lichide, gazoase sau semi-substante solide.
Un chist nu este o parte normala a tesutului in cazul in care se afla. Ea are o membrana distinct si diviziunea asupra tesutului in apropiere - Partea exterioara sau capsulare a unui chist se numeste perete chist. In cazul in care sacul se umple cu puroi acesta nu este un chist, este vorba de un abces.
Chist engleza Cuvantul provine din cuvantul latin cystis, care a venit de la kystis cuvantul greaca antica, sensul vezica sau husa. Care sunt cauzele chisturi? Chisturi pot fi cauzate de: Tumorile conditii genetice infectii un defect intr-un organ de un embrion in curs de dezvoltare Un defect in celulele inflamatorii cronice blocajele conditiile de conducte in organism, care determina o acumulare de lichid Un impact prejudiciu parazit care rupe un vas benigne si maligne chisturi Cele mai multe chisturi sunt benigne si sunt cauzate de conectat conducte sau alte piete de desfacere pentru secretii naturale ale corpului. Cu toate acestea, unele chisturi pot fi tumorile si se formeaza in interiorul tumori - acestea pot fi potential malign. Exemplele includ keratocysts si chisturi dermoid. Care sunt posibilelor semne si simptome de un chist? Semne si simptome variaza extrem de mult, in functie de ce tip de chist este. In cele mai multe cazuri in care pacientul devine constient de o forfetare anormal - asa cum este, de obicei in cazul, cu chisturi a pielii sau chiar sub piele.
Un chist in glandele mamare (sanilor) se poate observa, atunci cand sanii sunt examinate de catre sa le atinga - forfetara va fi palpabil. Chisturi mamare sunt de multe ori dureroase.
Unele chisturi in creier poate provoca dureri de cap, precum si alte simptome.
Multe chisturi interne, cum ar fi cele in rinichi sau ficat nu poate avea orice simptome si sa treaca neobservate pana imagistica o scanare (RMN scanare, scanare CAT, ecografie) le detecteaza. Care este tratament pentru un chist? Tratamentul pentru un chist va depind de diversi factori, inclusiv tipul de chist, in cazul in care acesta este, precum si dimensiunile, precum si gradul de disconfort care este cauza.
Un chist foarte mare care provoaca simptome pot fi indepartate pe cale chirurgicala. Uneori medicii pot decide sa exodului sau aspirat chist prin introducerea unui ac sau cateter in cavitatea. In cazul in care chistul nu este usor accesibil, drenaj sau aspiratie este de multe ori face cu ajutorul unor imagini radiologice, astfel incat medicul poate ghida cu precizie acul / cateterului in zona tinta.
Uneori, lichidul aspirat este examinat la microscop pentru a stabili daca celulele canceroase sunt prezente.
In cazul in care medicii suspect chistului poate fi canceroasa, ea poate fi inlaturate chirurgical, sau o biopsie de capsula (peretele chistului) pot fi comandate.
Multe chisturi apar ca urmare a unei conditii medicale cronice sau de baza, cum ar fi cazul cu boli de san fibrocystic sau sindromul ovarului polichistic - in astfel de cazuri se concentreze de tratament este pe conditie medicala. Tipuri de chisturi Mai jos este o lista a unor de chisturi cele mai comune: chist Acnee - Du-te la ceea ce este acneea chistica?
Chist Arachnoid - membrana arachnoid acopera creierul. In timpul dezvoltarii fetale membrana arachnoid dubleaza in sus sau in spalturi pentru a forma un buzunar anormale de lichid cefalorahidian. In unele cazuri, medicii trebuie sa se scurga chist. Chisturi Arachnoid pot afecta nou-nascuti.
Bakers chist - numit, de asemenea, un chist popliteal. Pacientul prezinta o umflatura si o senzatie de apasare in spatele genunchiului. Durerea s...

Factori in intarzierea Sau Scaderea a genunchiului interventia chirurgicala de inlocuire

Factori in intarzierea Sau Scaderea a genunchiului interventia chirurgicala de inlocuire Un studiu condus de Dr. Ann F. Jacobson, profesor asociat in Kent statele Colegiul de Nursing, dezvaluie motivele pentru care oamenii pot alege initial de a amana, dar in cele din urma supus unei interventii chirurgicale de inlocuire a genunchiului si subliniaza necesitatea pentru o mai buna educatie pacientului, inainte si dupa procedura .
Pacientii nevoie de o formare si sprijin mai multe des...

Impactul din greutatea corpului pe de progresie a genunchiului osteoartrita

Impactul din greutatea corpului pe de progresie a genunchiului osteoartrita Beneficiile pierdere in greutate poate depinde de aliniere a piciorului afectat, studiu sugereaza - boala O dureroase si, uneori, crippling caracterizata de pierderea cartilajului progresiva, osteoartrita (OA) a genunchiului afecteaza aproximativ 6 la suta dintre adulti de peste 30 ani.
Prezent la, nu tratamente sunt disponibile pe care s-au dovedit sa impiedice cursul distructive ale acestei b...

In primul rand High-Flex de inlocuire a genunchiului Implant in forma de special pentru a se potrivi Woman's Anatomy

In primul rand High-Flex de inlocuire a genunchiului Implant in forma de special pentru a se potrivi Woman's Anatomy Inlocuire a genunchiului in forma pentru a se potrivi Womans o anatomie a primit clearance-ului de la US Food and Drug Administration, si va fi distribuit de catre chirurgii ortopedice pentru a utiliza saptamana viitoare. Dr. Aaron G. Rosenberg si Dr. Richard A. Berger, chirurgi ortopedice de la Rush University Medical Center, au fost doua dintre chirurgi 10 dezvoltator care a incercat sa abordeze...

Ca urmare a genunchiului inlocuire Pacientii Chirurgie Trebuie sa Relearn "Sitting Pentru a permanent" Miscarea

Ca urmare a genunchiului inlocuire Pacientii Chirurgie Trebuie sa Relearn "Sitting Pentru a permanent" Miscarea Noua cercetare din Universitatea din Delaware (UD) indica faptul ca pacientii care au suferit artroplastie totala a genunchiului (TKA) trebuie sa relearn tehnicile corecte de a trece de la o sedinta la pozitia in picioare. Studiul a fost publicat initial in Kinetoterapie (1 mai, 2008), jurnal stiintific al American Physical Therapy Association (APTA).
Deoarece majoritatea pacientilor cu inlocui...

Cum stiu daca am nevoie de inlocuire a genunchiului operatie?

Cum stiu daca am nevoie de inlocuire a genunchiului operatie? Majoritatea pacientilor sunt de inlocuire a genunchiului cu varste cuprinse intre 60 si 80 de ani. In unele cazuri, pacientii mai tineri la genunchi cu leziuni traumatice pot solicita, de asemenea, o inlocuire totala a genunchiului. Cu toate acestea, diagnosticul cel mai comun este osteoartrita. Daca sunt impiedicate de la desfasurarea activitatilor de zi cu zi din cauza durere sau disconfort in g...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.