Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Uncartroza cervicala


Tongue Drive sistem permite Quadriplegics Pentru a scaun cu rotile Operate Powered In studii clinice

Tongue Drive sistem permite Quadriplegics Pentru a scaun cu rotile Operate Powered In studii clinice
O tehnologie de asistenta, care permite persoanelor fizice de a manevra un scaun cu rotile alimentat de control sau de o cursorul mouse-ului cu ajutorul limbii miscari simple pot fi exploatate de catre persoane fizice, cu leziuni la nivel inalt maduva spinarii, in conformitate cu rezultatele unui studiu recent finalizat clinice.
Acest studiu clinic a validat ca sistemul Tongue Drive este intuitiv si destul de simplu pentru persoane fizice, cu leziuni la nivel inalt maduva spinarii de a utiliza, a declarat Maysam Ghovanloo, un profesor asistent la Facultatea de Inginerie electrica si Calculatoare, la Institutul de Tehnologie din Georgia. Trial participantii au putut sa-si aminteasca cu usurinta si in mod corect problema comenzi limba pentru a juca jocuri pe computer si de a conduce un scaun cu rotile alimentat in jurul un curs de obstacol, cu foarte putin de formare anterior.
La conferinta anuala a Inginerie de reabilitare si Assistive Technology Society of America de Nord (RESNA), pe 26 iunie, cercetatorii au raportat rezultatele primelor cinci la studiile clinice pentru a utiliza sistemul de Tongue Drive. Studiul a fost realizat la Centrul Shepherd, un Atlanta, pe baza de spital catastrofale de ingrijire, precum si finantat de National Science Foundation si Christopher si Dana Reeve Foundation.
Studiu clinic testat capacitatea de aceste persoane cu tetraplegia, ca urmare a leziunilor la nivel inalt maduva spinarii (vertebrelor cervicala C3-C5), sa indeplineasca sarcini legate de acces la computer si de navigatie scaun cu rotile - se utilizeaza doar miscarile lor de limba.
La inceputul fiecare studiu, Ghovanloo si absolvent de studenti Xueliang Huo si Chih-Cheng Wen atasat un magnet mic - de marimea unui bob de orez - pentru participantii limba cu adeziv de tesut. Miscarea a acestui trasor magnetice a fost detectat de catre o serie de senzori de camp magnetic, montate pe casti fara fir purtat de subiect. Senzorul Semnalele de iesire fara fir, au fost transmise la un calculator portabil, care a fost efectuat pe scaun cu rotile.
Semnalele au fost procesate pentru a determina miscarea relativa a magnetului, cu privire la gama de senzori in timp real. Aceasta informatie a fost apoi utilizate pentru a controla miscarile cursorului pe un ecran de calculator sau de a substitui pentru functia de joystick-ul intr-un scaun cu rotile alimentat. Detalii cu privire la utilizarea Tongue Drive pentru mobilitate pe roti au fost publicate in iunie 2009 problema IEEE Transactions jurnal pe Biomedical Engineering.
Ghovanloo a ales limba pentru a opera sistemul, deoarece, spre deosebire de maini si de picioare, care sunt controlate de creier prin maduva spinarii, limba este conectat direct la creier de o nervilor cranieni care, in general scapa daune grave leziuni in maduva spinarii sau boli neuromusculare.
Inainte de a utiliza sistemul de Tongue Drive, subiectii instruit pe computer pentru a intelege modul in care acestea ar dori sa se mute limba lor pentru a indica comenzi diferite. Un set unic de miscari specifice limbii a fost adaptat pentru fiecare individ pe baza abilitatilor utilizatorilor, anatomie orale si preferintele personale. Pentru incercarea primul computer, utilizatorul a emis comenzi pentru a muta mouse-ul computerului la stanga si la dreapta. Folosind aceste comenzi, fiecare subiect a jucat un joc de computer care cere mutarea unei zbaturi orizontal, pentru a preveni o minge de la apasarea partea de jos a ecranului.
Dupa adaugarea a doua comenzi mai mult pentru a repertoriul lor - in sus si in jos - subiectii au fost solicitat pentru a muta cursorul mouse-ului printr-un labirint de pe ecran cat mai repede si mai exact posibil.
Apoi, cercetatorii au adaugat doua comenzi mai multe - unica si mouse-ul, dublu - pentru a oferi functionalitate subiect cu mouse-ul complet. Atunci cand un simbol selectate aleatoriu, reprezentand unul din cele sase comenzi a aparut pe ecranul computerului, subiectul a fost instruit sa emita aceasta comanda intr-o perioada de timp specificata. Fiecare subiect finalizat 40 studii, pentru fiecare perioada de timp.
Dupa sesiunile de calculator, subiectii au fost gata pentru scaunul cu rotile de conducere exercitiu. Folosind inainte, inapoi, dreapta, stanga si a opri / comenzi limbii neutru, subiectii a manevrat un scaun cu rotile alimentat printr-un curs de obstacol.
Cursul obstacol continea 10 se intoarce si a fost mai mult decat o instanta de baschet profesionist. De-a lungul cursului, utilizatorii trebuiau sa indeplineasca sarcini de navigare, cum ar fi a face o U-turn, copierea de rezerva si de reglaj fin directia de scaune cu rotile intr-un spatiu limitat. Subiectii au fost rugati pentru a naviga prin cursul fel de rapid ca acestea ar putea, evitand in acelasi timp coliziuni.
Fiecare subiect operat pentru scaun cu rotile alimentat folosind doua strategii diferite de control: modul de discret, care a fost proiectat pentru utilizatori novice, si modul de continue pentru utilizatori mai experimentati. In...

Ce este spondiloza cervicala? Care este cauza spondiloza cervicala?

Ce este spondiloza cervicala? Care este cauza spondiloza cervicala? Spondiloza cervicala este un termen general pentru legate de varsta, si uzura care afecteaza nivelul articulatiilor in gat. De asemenea, este cunoscut ca osteoartrita de col uterin si a osteoartritei degenerative. Aceasta conditie apare de obicei la barbati si femei, cu varsta peste 40 si progreseaza cu varsta. Barbatii, de obicei se dezvolta de la o varsta mai devreme decat femeile. Aceasta poate duce la episoade de rigiditate si de dureri de gat.
Cu varsta, oasele si cartilajului care formeaza coloana vertebrala si a gatului, treptat se deterioreze. Uneori exista formarea outgrowths osoase neregulate numite osteofite. Aceste modificari sunt caracteristice spondiloza cervicala. Chiar si asa, multi oameni, cu semne de spondiloza cervicala pe raze X reusesc sa scape de simptome asociate, care includ durere, rigiditate si spasme musculare.
In mai multe cazuri grave de spondiloza cervicala, schimbari in structura oaselor sau articulatiilor in gat poate provoca nervi pentru a obtine maruntita sau comprimat. Ele pot produce, de asemenea, sa apasati impotriva vaselor de sange din apropiere. Acest lucru poate bloca temporar fluxul de sange si sa conduca la mai multe simptome grave, cum ar fi lipsa de senzatie de la nivelul mainilor si picioarelor, o pierdere de coordonare si, mai rar, pierderea controlului vezicii urinare.
Spondiloza cervicala este in primul rand o conditie legata de varsta. In cele mai multe cazuri, simptomele pot fi controlate folosind o combinatie de over-the-counter (OTC) medicamente, cum ar fi ibuprofenul, si exercitii fizice. In cazuri mai grave, in cazul in care exista dovezi de afectare a nervilor, interventii chirurgicale pot fi necesare.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, spondiloza cervicala este spondiloza afecteaza vertebrelor cervicale, discurile intervertebrale, si a tesuturilor moi inconjuratoare. Care sunt semnele si simptomele de spondiloza cervicala? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva altor oameni , cum ar fi medicul detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Majoritatea persoanelor cu spondiloza cervicala va experienta doar episoade de rigiditate si de dureri de gat.
Alte simptome pot aparea: In cazul in care exista un disc alunecat sau modificari ale structurii osoase, se ciupeste sau irita un nerv apropiere (radiculopathy de col uterin).
in cazul in care oasele in gat incepe sa apasati impotriva vaselor de sange.
in cazul in care coloana vertebrala devine mai inguste, comprimarea nervilor interior (mielopatie cervicala). Simptomele radiculopathy de col uterin: Daca un nerv devine maruntita sau iritat, intreaga lungime a nervului poate fi afectata. In functie de nervul afectat, nu poate fi durerea care radiaza de la gat in brat, umar, pe cap sau pe piept. De asemenea, pot exista unele senzatie de amorteala in acea parte a corpului care se deplaseaza la nervul.
Simptomele vaselor de sange comprimat: In cazul in care oasele in gat incepe sa apasati impotriva vaselor de sange, se poate reduce fluxul de sange la creier. Reducerea de sange este prea mica pentru a provoca probleme serioase. Cu toate acestea, aceasta poate provoca penele de curent de scurta durata si episoade de ameteala, mai ales atunci cand cauta intr-o directie ascendenta. In unele cazuri, oasele se poate de presa, de asemenea, impotriva esofag. Aceasta poate duce la dificultati la inghitire (disfagie).
Simptomele de mielopatie de col uterin: mielopatie de col uterin poate determina simptome grave, mai larg si mai mult. De compresie a nervilor in interiorul coloanei vertebrale pot interfera cu semnale ca de calatorie intre creier si restul corpului. Simptomele includ: lipsa de slabiciune musculara, in coordonare a bratelor sau picioarelor dificultate de mers pe jos de incontinenta pisoar - pierderea controlului vezicii urinare incontinenta fecale - pierderea controlului intestinului reflexe anormale Care sunt cauzele spondiloza cervicala? Legate de varsta, uzura este, probabil, cauza de baza de col uterin spondiloza. Modificari specifice care apar odata cu varsta, includ: Uscarea si pierderea de elasticitate in discurile coloanei vertebrale si de col uterin. Protruzia si, uneori, hernia de discuri. Ca rezultat, iese in afara disc de material de la intre doua vertebre. Rigidizarea ligamentelor care leaga oasele gatului si a muschilor. Structura coloanei vertebrale
A coloanei vertebrale este formata din vertebre, discuri, si nervii. Vertebre sunt sectiunile de masa osoasa ce alcatuiesc structura a coloanei vertebrale, si de a proteja nervii. Vertebre sunt sustinute si amortizata de discuri de cartilaj. Cartilaj este un tip de tesut, care este tare si flexibil. Cu varsta cartilajului in interiorul discurilor devine tot mai greu si mai fragil. Ca rezultat, ele ofera sprijin mai putin la odihna vertebre de pe disc. Acest lucru duce la nivelul coloanei vertebrale pentru a deveni mai putin stabile.
Organismul va compensa acest lucru prin producerea bucati mici de os suplimentar pentru a sprijini o mai buna gat si anchiloza coloanei vertebrale. Aceste bucati de oase suplimentare sunt cunoscute sub numele osteofite sau osteophytes care cauzeaza adesea mai multe probleme. Ele pot provoca coloanei vertebrale sa devina prea rigide care duce la simptomele de rigiditate si de dureri de gat. In plus, schimbari in structura osoasa poate comprima nervii in apropiere si vasele de sange si simptome cauza durere mai larg raspandita.
Hernie de disc
O hernie de disc sau a alunecat poate duce la dureri de gat, de asemenea, in cazuri de spondiloza cervicala. In ceea ce discul de cartilaj devine tot mai greu si mai fragil, tulpina repetate pe gat poate provoca discul la Split, sau sa se sparga. Daca exista o ruptura, o parte din nucleul de tesut moale din interiorul discului posibilitatea sa apasati impotriva unui nerv duce la durere.
Mielopatie de col uterin
In cazurile cele mai grave de spondiloza cervicala, schimbari in structura osoasa va determina coloana vertebrala a contracta (stenoza spinarii). Coloana vertebrala contine un pachet de nervi gros care se executa de la creier la restul corpului. In cazul in care contractele de coloana vertebrala prea departe, aceste nervi se pot deteriora, iar acest lucru va duce la o intrerupere de semnalele trimise de la creier la restul corpului. Acest lucru poate duce la simptome de amorteala, pierderea coordonarii, lipsa de control al vezicii urinare si intestinale si slabiciune musculara.
Lasata netratata, unele cazuri de mielopatie de col uterin poate duce la leziuni permanente ale nervilor, ducand la handicap. Spondiloza cervicala Cum este diagnosticat? Spondiloza cervicala pot fi, de obicei recunoscute de simptome. In plus, istoria, impreuna cu un examen poate sugera spondiloza cervicala. Cu toate acestea, pentru a exclude alte posibilitati si de a confirma diagnosticul, diferitelor teste pot fi realizate: examenul fizic: Este necesar sa se evalueze gama de miscare in gat (inclinand capul spre fiecare din umeri si rotirea gat dintr-o parte laterale).
Neurologice examen: Pentru a afla daca exista o presiune pe nervi vertebrale sau maduvei spinarii. Testarea reflexele la nivelul mainilor si picioarelor si de control nu exista senzatie de deplina la toate membrele. Probleme cu reflexe sau o lipsa de senzatie ar putea indica prezenta unor leziuni ale nervilor.
X-Ray: Pentru a identifica daca exista nici o deteriorare a structurii a coloanei vertebrale si pentru a detecta prezenta osteophytes.
Calculatoare, topografie (CT) si scaneaza RMN: o topografie de calculator (CT) si scanari RMN sunt de obicei utilizate numai daca exista posibilitatea de leziuni ale nervilor. CT scaneaza produce o imagine de trei dimensiuni, care este mult mai detaliate decat un X-ray; oasele implicate poate fi vazut mai clar. O scanarea IRM, poate detecta, de asemenea, orice daune sau probleme cu nervii.
Myeologram: Un colorant colorate este injectat in interiorul coloanei vertebrale, in scopul de a face coloana vertebrala mai vizibile in timpul unei raze X sau CT scanare. Care sunt factorii de risc pentru dezvoltarea de spondiloza cervic...

Endius Introduce NexPosure (TM) - un revolutionar nou produs care Chirurgilor prevede, cu posterioare MIS cervicale de acces

Endius Introduce NexPosure (TM) - un revolutionar nou produs care Chirurgilor prevede, cu posterioare MIS cervicale de acces Endius Incorporated a anuntat astazi disponibilitatea de NexPosure (TM), un excitant, nou produs inovator, care ofera chirurgi cu acces minimal-invazive la nivelul coloanei cervicale posterioara. De asemenea, compania a anuntat lansarea Minit (TM), primul posterior de col uterin si toracice superioare sistem de fixare a proiectat pentru ambele deschise si chirurgie minim invaziva.
Credem ca Nex...

Nventa Announces pozitiv suplimentar imunologice datelor de la HspE7 Faza 1 cervicale Displazia Trial

Nventa Announces pozitiv suplimentar imunologice datelor de la HspE7 Faza 1 cervicale Displazia Trial Nventa Biofarmaceutice Corporation (TSX: NVN) a anuntat datele imunologice pozitive din cohorta a treia faza sale in curs de desfasurare 1 studiu clinic de tara candidata de produse de plumb, HspE7, la pacientii cu neoplazie cervicala intraepiteliala, sau CIN, un precursor al cancerului de col uterin. HPV 16 E7-T-raspunsuri specifice de celule au fost obtina in toate cele patru discipline din coho...

Datele publicate in spectacol Lancet GARDASIL ® a fost 100 la suta eficienta in prevenirea High-Grade vulvare si vaginale Leziuni cauzate de HPV

Datele publicate in spectacol Lancet GARDASIL ® a fost 100 la suta eficienta in prevenirea High-Grade vulvare si vaginale Leziuni cauzate de HPV Rezultate, publicata in aceasta saptamana, in Lancet arata ca Mercks vaccin cancer de col uterin, GARDASIL [tetravalent papilomavirus uman (tipurile 6, 11, 16, 18) de vaccin recombinant] a fost de 100 la suta eficace in prevenirea vulvare de grad inalt si dysplasias vaginale provocate de HPV 16 si 18, doua tipuri de puternic asociat cu aceste boli. Protectia 100 la suta a fost observata la femeile...

Nventa Announces pozitive interimar imunologice datelor de la HspE7 Faza 1 cervicale Displazia Trial

Nventa Announces pozitive interimar imunologice datelor de la HspE7 Faza 1 cervicale Displazia Trial Nventa Biofarmaceutice Corporation (TSX: NVN) a anuntat datele imunologice intermediare din primele doua cohortele de faza in curs de desfasurare 1 studiu clinic de tara candidata de produse de plumb, HspE7, la pacientii cu neoplazie cervicala intraepiteliala, sau CIN, un precursor al cancerului de col uterin. Evaluare preliminara a probelor biologice prelevate de la studys primul si al doilea coh...

Nventa de evaluare completa pentru primele trei cohorte In HspE7 Faza 1 cervicale Displazia Trial

Nventa de evaluare completa pentru primele trei cohorte In HspE7 Faza 1 cervicale Displazia Trial Nventa Biofarmaceutice Corporation (TSX: NVN) a anuntat finalizarea siguranta si tolerabilitatea evaluare a celei de a treia cohorta de pacienti intr-o faza 1 studiu clinic de HspE7 noi (HspE7 + Poli-ICLC) la pacienti cu neoplazie cervicala intraepiteliala (CIN). Datele de siguranta din cohorta au fost normale si sa intalnit limitele prevazute in protocolul de studiu, care sa permita avansarea pen...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.