Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Unguent pentru furuncul


In primul rand New Topical antibiotice, lansata in Marea Britanie Pentru aproape un deceniu

In primul rand New Topical antibiotice, lansata in Marea Britanie Pentru aproape un deceniu
ALTARGO (R) (unguent cu retapamulin, 1%), antibiotice prim nou de actualitate, in aproape 10 ani, este lansat in Marea Britanie. Tratamentul este eficient impotriva impetigo localizate, 1 o infectie contagioasa a pielii frecvente la copii si persoanele care practica un sport de contact sau traiesc in apropierea aproape de others.2, 3
ALTARGO actioneaza foarte repede; un curs de cinci zile de tratament este la fel de eficace in tratarea impetigo localizate, ca un curs de sapte zile de Fucidin ® (acid fucidic), 4, in prezent antibiotic cel mai des folosite de actualitate, in practica, in general. Unguent este, de asemenea, convenabil; numai pacientii trebuie sa aplice crema de doua ori pe zi (BD), mai degraba decat de trei ori (TDS), 4, prin urmare, eliminarea lor de pranz incomod dose4 - util pentru adultii cu un stil de viata ocupat sau parintii care ar avea nevoie pentru a administra un pranz Doza pentru copiii lor.
Dr. Jonathan Geldard, un GP de la Essex, cu un interes in dermatologie, a comentat,
Vad in jurul a cinci pacienti de o luna cu impetigo. Intr-o zona in care optiunile de tratament actuale sunt limitate, marile sale de a avea in sfarsit o alta optiune pentru pacientii mei, mai ales ca o thats eficace, cu un regim mai scurte de dozare. Impetigo este o inestetice, de multe ori starea jenante si mai devreme infectia este eliminata cu atat mai bine.
Altargo este prima dintr-o noua clasa de antibacteriene numit pleuromutinin, care au un mod distinct de actiune. Prin atacarea bacterii in patru moduri diferite, potentialul de rezistenta incrucisata cu alte clase de antibacteriene folosite in prezent in practica general este reduced.5, 6 Rezistenta la acid fucidic este o problema in crestere in Marea Britanie, cu niveluri deosebit de ridicate la pacientii cu dermatologie (pana la 50%) .7-12 Prin urmare, disponibilitatea de ALTARGO ofera medicilor o optiune alternativa de tratament, care sa permita acid fucidic care urmeaza sa fie conservate de uz sistemic, in mai multe afectiuni grave, cum ar fi infectii osoase stafilococice. In aceste cazuri, dezvoltarea si impactul tulpini bacteriene rezistente poate fi mult mai semnificativa.
Dr Robin Graham-Brown, consultant si Onorific lector in dermatologie la Leicester Royal Infirmary, a comentat, rezistenta la antibiotice este o problema in crestere in Marea Britanie. Aproximativ unul din trei pacienti devenit rezistente la antibiotice topice asa ca trebuie sa caute in permanenta pentru tratamente alternative. Disponibilitatea de un antibiotic nou topica se intampla, prin urmare, sa fie foarte binevenite in comunitatea medicala.
Impetigo este al treilea cel mai frecvent infectii cutanate la copii, dupa eczeme si warts.2 Ea poate afecta, de asemenea, persoanele care practica un sport de contact, locuiesc in imediata vecinatate a altora sau care s-au redus de aparare imunitara, si infectii recurente sunt likely.13 daca este lasata netratata, impetigo se poate raspandi la alte zone ale corpului si cauza furuncule, abcese si chiar toxice shock.13
Impetigo de inteles ca provoaca o mare de anxietate si jena. Pacientii, in special parintii ingrijorati, in mod activ cauta informatii despre starea de aceea important sa de GPS pentru a fi la curent cu cele mai recente tratamente si sunt capabili sa ofere pacientilor lor un mod eficient si convenabil regim de tratament care se potriveste cu stilul lor de viata.
Personalul medical poate solicita probe de ALTARGO vizitand http://www.livemedtalk.co.uk.
Despre ALTARGO ®
- Altargo este licentiat pentru tratamentul infectiilor cutanate superficiale, cum ar fi impetigo localizate si infectate mici laceratii, escoriatii sau suturate wounds12
- Un program amplu studiu clinic pentru ALTARGO a implicat peste 3.000 de patients.1, 4 La pacientii cu impetigo localizate, Altargo a fost mai eficace decat placebo si cel putin la fel de eficace ca acidul fucidic, 1,4 in prezent, tratamentul cel mai frecvent utilizate in practica generala
- ALTARGO nu demonstreaza tinta specifice rezistenta incrucisata cu alte clase de medicamente antibacteriene si nici o dezvoltare a rezistentei a fost observata in timpul tratamentului cu Altargo in cadrul studiului clinic programme1, 14
- Costul de baza pentru NHS 1x 5g tub de ALTARGO este de £ 7.8915
- Rezumatul caracteristicilor produsului (RCP) este disponibil la http://www.medicines.org.uk
Despre pleuromutinin
- Pleuromutinin sunt o clasa de antibacteriene, care sunt potent si selectiv inhibitori a masinilor de sinteza proteinelor bacteriene si, din cauza modul lor unic de actiu...

CDC Comitetul consultativ pentru imunizare Practici de voturi pentru Permisiv utilizare si pentru Vaccinuri Pentru copii Finantare pentru GARDASIL (R), pentru baieti si Young Men

CDC Comitetul consultativ pentru imunizare Practici de voturi pentru Permisiv utilizare si pentru Vaccinuri Pentru copii Finantare pentru GARDASIL (R), pentru baieti si Young Men Merck & Co, Inc a anuntat ca SUA pentru Centrele de control al bolilor si Preventions (CDCs) Comitetul consultativ privind intelegerile Imunizare (ACIP) sprijina utilizarea permisive a GARDASIL ® [tetravalent papilomavirus uman (tipurile 6, 11, 16 si 18) Vaccin , recombinant] pentru baieti si tineri barbati varsta cuprinsa intre 9 - 26, ceea ce inseamna ca GARDASIL poate fi luata in varstele masculi 9 - 26 pentru a reduce probabilitatea de a obtine veruci genitale la latitudinea furnizorului de pacienti ingrijire a sanatatii. ACIP a votat, de asemenea, sa recomande ca finantare sa fie prevazuta pentru utilizarea vaccinului Gardasil la barbati prin vaccinuri pentru copii (VFC) program.
Pe 16 octombrie, Food and Drug Administration (FDA) a aprobat GARDASIL pentru utilizarea in baieti si barbati, 9 si 26 ani pentru prevenirea verucilor genitale determinate de HPV tipurile 6 si 11, facand GARDASIL vaccin numai HPV aprobate pentru utilizarea in masculi. Gardasil este, de asemenea, singurul vaccin HPV, care protejeaza impotriva HPV tipurile 6 si 11, care produce aproximativ 90 la suta din toate cazurile de veruci genitale.
Suntem multumiti ca ACIP a prevazut VFC de finantare pentru utilizarea vaccinului Gardasil la barbati, care ar trebui sa permita accesul la acest avans de important pentru sanatatea publica, a declarat Mark Feinberg MD, Ph.D., vicepresedinte al politicii, sanatate publica si afaceri medicale, Merck Vaccinuri si Boli Infectioase. Ne pastram angajamentul de a ajuta la prevenirea bolilor legate de HPV in ambele barbati si femei.
Pentru femei, ACIP, de asemenea, a votat pentru a recomanda vaccinarea, fie cu bivalent sau vaccin tetravalent HPV pentru prevenirea HPV 16 si -18 legate de cancerul de col uterin, precancers si leziuni displazic, si a recomandat vaccinarea cu vaccin tetravalent HPV, Gardasil, pentru de prevenire din cancerele cervicale, vulvare si vaginale, precancers si leziuni displazic, datorita tipuri de HPV 16 sau 18, precum si de prevenire a verucilor genitale, datorita HPV tipurile 6 sau 11.
Gardasil este aprobat in SUA pentru utilizarea in fete si femei tinere 9 si 26 ani pentru prevenirea cancerului de col uterin, vulvare si vaginale provocate de HPV tipurile 16 si 18; verucilor genitale determinate de HPV tipurile 6 si 11, precum si precanceroase sau displazic leziunilor provocate de HPV tipurile 6, 11, 16 si 18. Se estimeaza ca tipuri de HPV 16 si 18 reprezinta 70 la suta din cazurile de cancer de col uterin si vaginale si pana la 50 la suta din cazurile de cancer de vulvare. Tipurile 6 si 11 determina aproximativ 90 la suta din toate cazurile de veruci genitale.
Aproximativ 75 - 80 la suta de oameni obtina una sau mai multe tipuri de HPV la un moment dat in viata lor. Aproape 17.000 de cazuri noi de infectie cu HPV, de orice tip, apar in fiecare zi in Statele Unite, in ambele barbati si femei. Pentru majoritatea oamenilor, virusul va disparea de la sine. Dar, pentru unele persoane care dont anumite tipuri clare de virus, boli HPV poate dezvolta, si nu exista nici o modalitate de a prezice cine va fi sau obiceiul de a goli virusul. Se estimeaza ca un milion de oameni din SUA se vor dezvolta verucilor genitale. Unele se rezolva fara tratament, dar, pentru cei care necesita tratament, negii reapar in cel putin 25 la suta din cazuri.
CDC adauga GARDASIL la vaccinurile pentru copii (VFC) program de
In cadrul intrevederii de azi, ACIP, de asemenea, a votat pentru a adauga GARDASIL la programul CDCs VFC. Incepand cu anul 1994, programul VFC a oferit vaccinuri impotriva copiilor prin varsta de 18 ani care sunt Medicaid-eligibile, neasigurat, underinsured1 si nativ american. Dupa ce ACIP a facut o recomandare pentru utilizarea unui vaccin dat, voturile Comisiei pentru daca vaccinul ar trebui sa fie incluse in program VFC. Copii eligibile pot primi vaccinuri recomandate prin intermediul VFC o data contractele CDC pentru achizitionarea de vaccin au fost finalizate.
Merck continua sa sprijine un acces larg la GARDASIL
Pe fonduri federale a VFC program, daca este disponibil, poate furniza vaccinuri gratuite pentru copii eligibili, prin intermediul varsta de 18 ani. Pentru a aborda orice probleme de finantare la care pot impiedica accesul la GARDASIL pentru persoanele care nu sunt in varsta VFC eligibile-range, incepand de 1 noiembrie Merck Vaccine pacientului Programul de Asistenta (MVPAP) va fi extins pentru a acoperi 19-26 ani barbati neasigurate vechi. MVPAP, care a fost infiintat in 2008 pentru a adauga vaccinuri Mercks pacientilor adulti la Programul de Asistenta (PAP), in prezent nu prevede GARDASIL gratuit la femei 19-26 de ani care indepl...

Crucea Rosie Americana Actiuni Oferte pentru familii pentru a lua pentru a se pregati pentru un uragan

Crucea Rosie Americana Actiuni Oferte pentru familii pentru a lua pentru a se pregati pentru un uragan In ceea ce Crucea Rosie Americana monitorizeaza pista de uraganul Dean in Caraibe, cerem ca toata lumea sa ia masuri pentru a pregati familiile lor si case pentru un dezastru.
Pregatiti-va pentru vant puternic
Acordati-va timp suficient inainte de o furtuna de a desfasura o vanatoare de acasa de pericol si de cautare perimetru, in care va inspecteze casa ta pentru elemente care se pot deplas...

Maryland pentru a reduce Medicaid Beneficii pentru gravide imigrantilor legali, pentru copii; Legislatura propunerea de a se tine de acoperire pentru femeia insarcinata

Maryland pentru a reduce Medicaid Beneficii pentru gravide imigrantilor legali, pentru copii; Legislatura propunerea de a se tine de acoperire pentru femeia insarcinata Care incepe la 1 iulie, Maryland, SUA nu mai va aduce beneficii Medicaid pentru femeile gravide si copii care au fost clasificate ca rezidenti permanenti juridic pentru mai putin de cinci ani, ... Washington Post rapoarte. Intr-un efort de a aduce legislatia Maryland, in conformitate cu legea federala, Gov Robert Ehrlich (R), in luna ianuarie a propus reducerea 7 milioane dolari de stat Medicaid p...

Coalitia Nationala pentru osteoporoza si Related Bone de Boli informat Congresului, pe tema planului de actiune pentru o viziune National pentru Sanatate Bone

Coalitia Nationala pentru osteoporoza si Related Bone de Boli informat Congresului, pe tema planului de actiune pentru o viziune National pentru Sanatate Bone Fundatia Nationala Osteoporoza (NOF) coroborat cu Coalitiei Nationale pentru osteoporoza si conexe Bone Boli a avut loc un briefing de la Capitol Hill Congresului sa se angajeze intr-un plan de actiune pentru a face sanatatii osoase o prioritate nationala si sa incurajeze parlamentarilor sa semneze, pana in maduva oaselor de promovare a sanatatii si cercetare Act.
Legislatia propusa ar crea un ...

Celebs inapoi solicita pentru pacientii de ritm cardiac pentru a face auzite vocile pentru a tarului Regatului Unit "inima"

Celebs inapoi solicita pentru pacientii de ritm cardiac pentru a face auzite vocile pentru a tarului Regatului Unit "inima" Ce Sir Roger Moore, Michael Winner, fostul capitan de rugby Anglia, Bill Beaumont, Sir Elton John, si fotbalistii sotia Ela Star Garside au in comun?
Raspunsul este toate au fost afectate de tipuri de aritmie, sau de tulburari de ritm cardiac.
Ela, partener al Tottenham Hotspur mijlocas, Michael Brown, se alatura Sir Roger Moore si Bill Beaumont in sustinerea o cale de atac de caritate aritm...

Genzyme fisierele pentru expandat Eticheta pentru Campath (R), in calitate de prim-Line Tratamentul pentru LLC-B Pacientii

Genzyme fisierele pentru expandat Eticheta pentru Campath (R), in calitate de prim-Line Tratamentul pentru LLC-B Pacientii Genzyme Corp (Nasdaq: GENZ) si Bayer HealthCare a anuntat astazi ca o cerere de suplimentare Biologics de licenta (sBLA) pentru Campath (R) (alemtuzumab), a fost prezentata la US Food and Drug Administration (FDA) pentru a extinde eticheta produsului la curent includ tratamentul de prima linie de celule B leucemie limfocitara cronica (LLC-B). Campath este in prezent aprobat pentru tratamentul paci...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.