Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Unguent pt spondiloza cervicala


Ce este spondiloza cervicala? Care este cauza spondiloza cervicala?

Ce este spondiloza cervicala? Care este cauza spondiloza cervicala?
Spondiloza cervicala este un termen general pentru legate de varsta, si uzura care afecteaza nivelul articulatiilor in gat. De asemenea, este cunoscut ca osteoartrita de col uterin si a osteoartritei degenerative. Aceasta conditie apare de obicei la barbati si femei, cu varsta peste 40 si progreseaza cu varsta. Barbatii, de obicei se dezvolta de la o varsta mai devreme decat femeile. Aceasta poate duce la episoade de rigiditate si de dureri de gat.
Cu varsta, oasele si cartilajului care formeaza coloana vertebrala si a gatului, treptat se deterioreze. Uneori exista formarea outgrowths osoase neregulate numite osteofite. Aceste modificari sunt caracteristice spondiloza cervicala. Chiar si asa, multi oameni, cu semne de spondiloza cervicala pe raze X reusesc sa scape de simptome asociate, care includ durere, rigiditate si spasme musculare.
In mai multe cazuri grave de spondiloza cervicala, schimbari in structura oaselor sau articulatiilor in gat poate provoca nervi pentru a obtine maruntita sau comprimat. Ele pot produce, de asemenea, sa apasati impotriva vaselor de sange din apropiere. Acest lucru poate bloca temporar fluxul de sange si sa conduca la mai multe simptome grave, cum ar fi lipsa de senzatie de la nivelul mainilor si picioarelor, o pierdere de coordonare si, mai rar, pierderea controlului vezicii urinare.
Spondiloza cervicala este in primul rand o conditie legata de varsta. In cele mai multe cazuri, simptomele pot fi controlate folosind o combinatie de over-the-counter (OTC) medicamente, cum ar fi ibuprofenul, si exercitii fizice. In cazuri mai grave, in cazul in care exista dovezi de afectare a nervilor, interventii chirurgicale pot fi necesare.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, spondiloza cervicala este spondiloza afecteaza vertebrelor cervicale, discurile intervertebrale, si a tesuturilor moi inconjuratoare. Care sunt semnele si simptomele de spondiloza cervicala? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva altor oameni , cum ar fi medicul detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Majoritatea persoanelor cu spondiloza cervicala va experienta doar episoade de rigiditate si de dureri de gat.
Alte simptome pot aparea: In cazul in care exista un disc alunecat sau modificari ale structurii osoase, se ciupeste sau irita un nerv apropiere (radiculopathy de col uterin).
in cazul in care oasele in gat incepe sa apasati impotriva vaselor de sange.
in cazul in care coloana vertebrala devine mai inguste, comprimarea nervilor interior (mielopatie cervicala). Simptomele radiculopathy de col uterin: Daca un nerv devine maruntita sau iritat, intreaga lungime a nervului poate fi afectata. In functie de nervul afectat, nu poate fi durerea care radiaza de la gat in brat, umar, pe cap sau pe piept. De asemenea, pot exista unele senzatie de amorteala in acea parte a corpului care se deplaseaza la nervul.
Simptomele vaselor de sange comprimat: In cazul in care oasele in gat incepe sa apasati impotriva vaselor de sange, se poate reduce fluxul de sange la creier. Reducerea de sange este prea mica pentru a provoca probleme serioase. Cu toate acestea, aceasta poate provoca penele de curent de scurta durata si episoade de ameteala, mai ales atunci cand cauta intr-o directie ascendenta. In unele cazuri, oasele se poate de presa, de asemenea, impotriva esofag. Aceasta poate duce la dificultati la inghitire (disfagie).
Simptomele de mielopatie de col uterin: mielopatie de col uterin poate determina simptome grave, mai larg si mai mult. De compresie a nervilor in interiorul coloanei vertebrale pot interfera cu semnale ca de calatorie intre creier si restul corpului. Simptomele includ: lipsa de slabiciune musculara, in coordonare a bratelor sau picioarelor dificultate de mers pe jos de incontinenta pisoar - pierderea controlului vezicii urinare incontinenta fecale - pierderea controlului intestinului reflexe anormale Care sunt cauzele spondiloza cervicala? Legate de varsta, uzura este, probabil, cauza de baza de col uterin spondiloza. Modificari specifice care apar odata cu varsta, includ: Uscarea si pierderea de elasticitate in discurile coloanei vertebrale si de col uterin. Protruzia si, uneori, hernia de discuri. Ca rezultat, iese in afara disc de material de la intre doua vertebre. Rigidizarea ligamentelor care leaga oasele gatului si a muschilor. Structura coloanei vertebrale
A coloanei vertebrale este formata din vertebre, discuri, si nervii. Vertebre sunt sectiunile de masa osoasa ce alcatuiesc structura a coloanei vertebrale, si de a proteja nervii. Vertebre sunt sustinute si amortizata de discuri de cartilaj. Cartilaj este un tip de tesut, care este tare si flexibil. Cu varsta cartilajului in interiorul discurilor devine tot mai greu si mai fragil. Ca rezultat, ele ofera sprijin mai putin la odihna vertebre de pe disc. Acest lucru duce la nivelul coloanei vertebrale pentru a deveni mai putin stabile.
Organismul va compensa acest lucru prin producerea bucati mici de os suplimentar pentru a sprijini o mai buna gat si anchiloza coloanei vertebrale. Aceste bucati de oase suplimentare sunt cunoscute sub numele osteofite sau osteophytes care cauzeaza adesea mai multe probleme. Ele pot provoca coloanei vertebrale sa devina prea rigide care duce la simptomele de rigiditate si de dureri de gat. In plus, schimbari in structura osoasa poate comprima nervii in apropiere si vasele de sange si simptome cauza durere mai larg raspandita.
Hernie de disc
O hernie de disc sau a alunecat poate duce la dureri de gat, de asemenea, in cazuri de spondiloza cervicala. In ceea ce discul de cartilaj devine tot mai greu si mai fragil, tulpina repetate pe gat poate provoca discul la Split, sau sa se sparga. Daca exista o ruptura, o parte din nucleul de tesut moale din interiorul discului posibilitatea sa apasati impotriva unui nerv duce la durere.
Mielopatie de col uterin
In cazurile cele mai grave de spondiloza cervicala, schimbari in structura osoasa va determina coloana vertebrala a contracta (stenoza spinarii). Coloana vertebrala contine un pachet de nervi gros care se executa de la creier la restul corpului. In cazul in care contractele de coloana vertebrala prea departe, aceste nervi se pot deteriora, iar acest lucru va duce la o intrerupere de semnalele trimise de la creier la restul corpului. Acest lucru poate duce la simptome de amorteala, pierderea coordonarii, lipsa de control al vezicii urinare si intestinale si slabiciune musculara.
Lasata netratata, unele cazuri de mielopatie de col uterin poate duce la leziuni permanente ale nervilor, ducand la handicap. Spondiloza cervicala Cum este diagnosticat? Spondiloza cervicala pot fi, de obicei recunoscute de simptome. In plus, istoria, impreuna cu un examen poate sugera spondiloza cervicala. Cu toate acestea, pentru a exclude alte posibilitati si de a confirma diagnosticul, diferitelor teste pot fi realizate: examenul fizic: Este necesar sa se evalueze gama de miscare in gat (inclinand capul spre fiecare din umeri si rotirea gat dintr-o parte laterale).
Neurologice examen: Pentru a afla daca exista o presiune pe nervi vertebrale sau maduvei spinarii. Testarea reflexele la nivelul mainilor si picioarelor si de control nu exista senzatie de deplina la toate membrele. Probleme cu reflexe sau o lipsa de senzatie ar putea indica prezenta unor leziuni ale nervilor.
X-Ray: Pentru a identifica daca exista nici o deteriorare a structurii a coloanei vertebrale si pentru a detecta prezenta osteophytes.
Calculatoare, topografie (CT) si scaneaza RMN: o topografie de calculator (CT) si scanari RMN sunt de obicei utilizate numai daca exista posibilitatea de leziuni ale nervilor. CT scaneaza produce o imagine de trei dimensiuni, care este mult mai detaliate decat un X-ray; oasele implicate poate fi vazut mai clar. O scanarea IRM, poate detecta, de asemenea, orice daune sau probleme cu nervii.
Myeologram: Un colorant colorate este injectat in interiorul coloanei vertebrale, in scopul de a face coloana vertebrala mai vizibile in timpul unei raze X sau CT scanare. Care sunt factorii de risc pentru dezvoltarea de spondiloza cervicala? Un factor de risc este ceva care se ridica probabilitatea de a dezvolta o boala sau conditie. De exemplu, obezitatea creste riscul de a dezvolta diabet zaharat de tip 2; de aceea, obezitatea este un factor de risc pentru diabet zaharat.
Imbatranire si uzura cu privire la nivelul coloanei vertebrale sunt factorii de risc major pentru spondiloza cervicala. Unele persoane pot fi mai multe sanse de a dezvolta spondiloze cervicale in cazul in care acestea au avut un prejudiciu gat.
Ceara sfatul medical in cazul in care: dureri de gat nu raspunde la over-the-counter durere dureri de medicamente agraveaza amorteala a bratelor sau picioarelor dezvolta Care este tratamentul pentru spondiloza cervicala? Semne si simptome de spondiloza cervicala poate scadea stabiliza sau fara tratament, s...

Infectia cu HIV asociata cu risc crescut de inalta calitate cervicala intraepiteliala Leziunile scuamoase (HSILs)

Infectia cu HIV asociata cu risc crescut de inalta calitate cervicala intraepiteliala Leziunile scuamoase (HSILs) Femeile infectate cu tipuri de HIV 1 si 2 pot avea un risc mai mare de HSIL femei decat HIV-negativ, potrivit unui nou studiu la femei senegalez.
Stephen E. Hawes, doctorat, de la Universitatea Washington din Seattle, si colegii sai a studiat un grup de 627 de femei cu si fara tipuri de HIV 1 si / sau 2 si / sau cu risc ridicat papilomavirus uman (HPV), infectie in Senegal , Africa de Vest. Au urmat de femei pentru o medie de 2,2 ani, cu evaluari la fiecare 4 luni...

Combinata cu laser si terapie unguent eficace in tratarea vitiligo

Combinata cu laser si terapie unguent eficace in tratarea vitiligo Pacientii cu vitiligo, o boala de piele caracterizata prin pete de culoare alba, sau de-ale pielii pigmentate, a avut repigmentation mai buna a acestor patch-uri atunci cand au fost tratati cu o combinatie de terapie laser si unguent cu tacrolimus, decat la pacientii tratati cu terapie laser in monoterapie, in conformitate cu un articol in numarul din septembrie a arhivelor de Dermatologie, unul d...

FDA aproba antibiotice Unguent pentru copii si adulti - Altabax (unguent Retapamulin)

FDA aproba antibiotice Unguent pentru copii si adulti - Altabax (unguent Retapamulin) Food and Drug Administration (FDA) a aprobat Altabax (unguent cu retapamulin), pentru tratamentul local al impetigo (nlm.nih.gov / MedlinePlus / impetigo.html), o infectie a pielii cauzate de bacterii. Altabax este indicat pentru utilizare la pacientii cu varsta de noua luni sau mai mult. Retapamulin este o entitate nou moleculara (NME) nu aprobate anterior in Statele Unite.
Altabax a fost apro...

GSK Announces FDA Aprobarea Altabax ™ (unguent Retapamulin), 1%

GSK Announces FDA Aprobarea Altabax ™ (unguent Retapamulin), 1% GlaxoSmithKline (NYSE: GSK) a anuntat astazi ca US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat Altabax sale antibacterian pentru tratamentul local al impetigo, datorita tulpini sensibile de Staphylococcus aureus sau Streptococcus pyogenes, Cele mai obisnuite tipuri de bacterii, in acest fel de infectie.
Altabax reprezinta prima clasa noua de baza de prescriptie medicala Antibioticele de actual...

Root Comfrey Extras Unguent Reduce Dureri de spate rapide

Root Comfrey Extras Unguent Reduce Dureri de spate rapide [Eficacitatea si siguranta unguent comfrey radacina extract in tratamentul acut superioara sau inferioara dureri de spate: rezultatele unui placebo, dublu-orb, randomizat, controlat multicentric online Prima Br J Sports Med 2009; doi: 10.1136/bjsm.2009.058677]
Un unguent contine un extract din radacina de comfrey rapid si eficient amelioreaza durerea de spate, se gaseste de cercetare industria ...

Nazala Unguent Reduce Rinita alergica Simptome

Nazala Unguent Reduce Rinita alergica Simptome Unul din cinci americani au rinita alergica, un numar care creste constant, dar motivele exacte pentru aceasta crestere nu sunt cunoscute. O lipidelor bazate pe noile unguent nazale este gasit eficienta in reducerea simptomelor rinitei alergice la pacientii germana.
Rinita alergica este caracterizat de un raspuns inflamator care are loc in principal in membranele mucoase ale persoanelor predisp...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.