Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Urina sumar


Noua CLINITEK (R) Stare Urina Analizatore Oferta inovatoare de calitate Verificari si conectivitate

Noua CLINITEK (R) Stare Urina Analizatore Oferta inovatoare de calitate Verificari si conectivitate
Siemens extinde punctul sau de ingrijire portofoliului de sumar de urina cu doua sisteme de noi-CLINITEK Status ® + Analyzer, prezentand mai multe controale automatizate noi de calitate (Auto-Controale), atunci cand este utilizat cu benzi de sumar de urina Siemens, si CLINITEK de stare ® Connect System, featuring inovatoare caracteristici de conectivitate pentru a spori capacitatile de supraveghere si de testare a rationaliza de gestionare a datelor pentru spitale si de birou medic pe baza de testare urina. Ambele sisteme sunt acum disponibile in Europa si Japonia, precum si compania intentioneaza sa le faca disponibil la nivel global in anul viitor.
Status CLINITEK + Analyzer ofera acum controale de calitate avansate pentru a imbunatati acuratetea informatiilor clinice, inclusiv controale automate pentru interferentele esantion comune si un cec de umiditate de peste-expunere, in functie de care sumar de urina Siemens test este utilizat. Analizor, de asemenea, economiseste timp valoros clinicieni in mod automat de identificare a tipului de banda urina este de evaluare, eliminand introducerea manuala a acestor informatii. Status CLINITEK + Analyzer pot fi actualizate pentru a sprijini conectivitatea la pacientii inregistra medicale electronice sau de alte optiuni de gestionare a datelor si ofera un meniu complet urina de testare, inclusiv testarea hCG sarcinii.
Noul CLINITEK Status Connect Sistemul combina Stare CLINITEK + Analyzer, cu o platforma conector pentru a integra date in mod direct la sistemele de laborator de informatii sau prin punctul de-a sistemelor de ingrijire de gestionare a datelor. Pana in mod automat de transmisie sumar de urina pacientului si calitatea rezultatelor controlului de testare, CLINITEK Stare Connect Sistemul ajuta la eficientizarea documentatia, eliminarea transcrierile manuale, imbunatatirea productivitatii si reducerea erorilor. Sistemul de testare a crescut, de asemenea, ofera capabilitati de supraveghere de a stoca pana la 700 ID-urile de operatorul care pot fi programate cu diferite nivele de acces la sistem, a preveni utilizarea neautorizata a sistemului. Operator si de identificare a pacientilor, precum si a lotului si data expirarii, sunt transmise, cu rezultate de testare pentru a imbunatati managementul riscurilor de raportare sumar de urina de testare. In plus, CLINITEK Stare Connect sistem imbunatateste de control al calitatii (QC), capabilitati de gestionare a pe...

In al patrulea rand International de consultare privind Incontinenta (ICI) - de evaluare initiala inclusiv calitatea Din Repere Life Comitetului

In al patrulea rand International de consultare privind Incontinenta (ICI) - de evaluare initiala inclusiv calitatea Din Repere Life Comitetului Paris, Franta (UroToday.com) - Dr. Staskin a inceput sesiunea de dupa-amiaza concentrandu-se pe evaluarea initiala a UI la barbati si femei. La femei, masurile cele mai importante sunt primul identificarea incontinenta si determinarea gradului de deranja si dorinta de tratament. Spre deosebire de consultari prealabile, acest comitet nu au considerat ca este necesar sa se identifice subtipul de incontinenta, ca parte a evaluarii initiale, atat timp cat tratamente conservatoare sunt utilizate. Numai in cazul in farmacoterapie este de a fi pornit nevoie de subtipurile de incontinenta fi identificate. O alta schimbare de la consultari prealabile este ca, in cazuri de incontinenta mixte, tratamentul initial pot fi indreptate spre oricare dintre componente (stres sau de a incuraja), nu neaparat mai severe sau suparator unul. In ansamblu, comisia a dat istoria si componenta fizica examinarea si evaluarea initiala un grad recomandare D.
Importanta de fluid / anularea jurnale a fost subliniat si avand in vedere o recomandare Grade C. Dr. Staskin remarcat faptul ca EAU recomanda cel putin de 3-jurnal de zi, dar comisia simtit 1-jurnale zi au fost suficiente. Testele Pad nu au fost recomandate (Gradul D), dar de evaluare pentru prolaps si de sumar de urina au fost (Gradul D). Ca si in evaluarea LUTS de sex masculin, utilitatea post de rutina-nul reziduala (PVR) masurarea ramane controversata pentru femei. Acest comitet a recomandat stabilirea PVR la femeile cu simptome de disfunctie sau anularea UTIs recurente (Gradul B), si ca vezicii urinare scanare de testare este, in general, de preferat sa se cateterism (Gradul D). Dr. Staskin continuat apoi sa evidentieze diferentele de mai multe cu recomandarile EAU, in special sub semnul intrebarii utilitatea de a trata atrofiei vaginale tesut cu estrogeni.
Dr. Staskin apoi revizuita de la o publicatie recenta JAMA (Holroyd-Leduc J, Tannenbaum C, Thorpe H, Etal. JAMA, 2008 299 (12): 1446-1456), care a revizuit 40 de ani de studii in ceea ce priveste cea mai buna metoda de a determina tip de incontinenta in timpul evaluarii initiale. De revizuire a constatat ca o simpla intrebare a fost cea mai buna cale pentru a diagnostica incontinenta imperioasa, dar ca o evaluare sistematica a fost modest ajutor in diagnosticarea IUE. In plus, de hartie ajuns la concluzia ca un test pozitiv de stres vezicii urinare este de ajutor in diagnosticarea IUE, dar un test negativ nu este la fel de utila. El a sugerat domenii de cercetare viitoare, inclusiv necesitatea de determinare PVR si la rezultatul de predictie pe tipuri de tratament diferit, si satisfactia pacientului cu specialistul vs non-ingrijiri de specialitate.
Dr. Staskin, de asemenea, a petrecut cateva minute cu privire la evaluarea initiala a POP, care este foarte asemanatoare cu recomandarile de mai sus pentru UI, dar cu o atentie deosebita la examenul fizic al boltii vaginale. In general, tratamente conservatoare ar trebui sa fie oferite initial pentru a determina raspuns si satisfactia pacientului. Zonele propuse pentru viitor studiu de corelare a inclus de POP specifice de constatarile Q cu progresia bolii si a rezultatelor tratamentului conservator si chirurgical. Evaluarea initiala a UI de sex masculin a fost adresata de Dr. Staskin, precum si de evaluare a recomandat initiala a fost prezentat in flux-forma grafica. Din nou, evaluarea initiala, care a fost recomandata este foarte similar cu evaluarea initiala pentru femei. Comitetul a mentionat...

Siemens Healthcare Diagnostics sarbatoreste Succesul in urina

Siemens Healthcare Diagnostics sarbatoreste Succesul in urina 50000-lea Siemens Clinitek Status ® Urina Chimie Analyser recent iesit de pe linia de productie in Sudbury, Suffolk, Anglia. Dl Donal Quinn, Chief Executive Officer, Siemens Healthcare Diagnostics predat instrument, care a fost special marcate cu o placi comemorative, la unul dintre clientii companiei, Lynda Petley, Obiective Care Manager, parteneriat Servicii de Patologie, Surrey, la o ceremonie...

Insulina toxicitate orala de succes Rezultatul - Oradel ™, incarcate cu Generic Insulina

Insulina toxicitate orala de succes Rezultatul - Oradel ™, incarcate cu Generic Insulina Apollo Life Sciences (ASX: AOP) a anuntat astazi ca raportul final confirma succesul de insulina sale orale in studiile de faza 1 toxicologie. Apolo insulina orala consta din tehnologiei sale de livrare orale, Oradel ™, incarcate cu insulina generice. Tratamentul s-au dovedit in conditii de siguranta atat scazut cat si la doze mari.
Studiu toxicologic a fost conceput pentru a testa siguranta ...

Nephrocor ™ Introduces neinvaziva''Liquid Biopsia''de testare pentru a Lupta boala renala

Nephrocor ™ Introduces neinvaziva''Liquid Biopsia''de testare pentru a Lupta boala renala Nephrocor ™ anunta disponibilitatea imediata a RenalVysion ™, urmatoarea generatie non-invaziva urina-test pe baza pentru diagnosticarea precoce a bolii renale. RenalVysion ™ identifica si masurile de constatarile sedimente urinare nu a fost detectat in sumar de urina de rutina. Aceste rezultate foarte specifice permite localizarea anatomice de accidentare in rinichi si de severitatea bolii....

Primar infectii ale tractului urinar la sugari: Profilaxia Pentru necomplicate pielonefrita

Primar infectii ale tractului urinar la sugari: Profilaxia Pentru necomplicate pielonefrita UroToday.com-Wan, et al evaluat 95 de sugari care au prezentat cu o infectie de tract urinar. Ei revizuite clinice si de laborator, precum si de diagnostic si tratament. Acest studiu este important, deoarece, infectii ale tractului urinar este una dintre cele mai comune cauze de febra inexplicabila la sugarii cu o prevalenta de ansamblu a raportat de aproximativ 10%.
Toti pacientii din acest st...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.