Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Urinari dese la copii


Ce este enurezisul? Ce este Enurezisul nocturn?

Ce este enurezisul? Ce este Enurezisul nocturn?
Enurezisul este o conditie comuna copilarie. Aceasta are loc atunci cand exista o pierderii accidentale de urina in timpul somnului. Enurezisul este de asemenea cunoscut sub numele de enurezis nocturn, incontinenta sau pe timp de noapte. Acesta este normal la copiii care au sub cinci ani. La aceasta varsta, de control pe timp de noapte vezica urinara nu pot fi stabilite.
Enurezisul este problema cea mai frecventa pediatrie-sanatate. Studiile arata ca parintii sa devina ingrijorat prea repede, deoarece se asteapta ca copiii sa stati usuce prea devreme. Cele mai multe fete poate ramane uscata de varsta de sase ani si, cel mai baietii sedere uscata de varsta sapte.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, enurezis este incontinenta urinara in timpul somnului.
Enurezisul este adesea cauzate de hiperactivitate a vezicii urinare, dar poate fi rezultatul unor probleme cu dezvoltarea a vezicii urinare. Acesta poate fi, de asemenea, din cauza unei boli neurologice (tulburari ale creierului si a sistemului nervos).
Exista doua tipuri de Enurezisul: primar enurezis nocturn: persistente, Enurezisul involuntar in timpul somnului, la un copil in varsta de cinci sau peste. Enurezis secundar nocturne: in unele cazuri, Enurezisul vine inapoi dupa o perioada de uscata de cel putin sase luni. Ea este adesea legat de un eveniment stresant, cum ar fi hartuirea la scoala, sau a unui divortul parintilor copilului.
Enurezisul poate fi o conditie perturbator si stresanta. Atunci cand un copil uda patul, este important ca parintii sa stie ca copilul nu are nici un control asupra acesteia. Ele nu ar trebui sa fie pedepsiti, deoarece acest lucru poate avea efecte psihologice nocive, cum ar fi scaderea increderii lor in sine.
Un copil de obicei, uda patul, deoarece cantitatea de urina pe care o produc este mai mult decat ale vezicii urinare lor poate retine. Ei nu trezesc, chiar daca vezicii urinare lor este plin.
Enurezisul de obicei, se opreste atunci cand copilul devine mai in varsta, deoarece: creste capacitatea lor de vezica urinara Ei invata sa te trezesti cand vezica lor este plin Acestea produc urina mai putin pe timp de noapte aproape toti copiii opri udarea pat, adesea fara tratament. Aproximativ 1% va continua sa ude patul la varsta adulta. Care sunt semnele si simptomele enurezis? Un simptom este ceva rapoartele de pacient si se simte, in timp ce un semn este ceva de alte persoane, inclusiv un medic poate detecta. De exemplu, o durere de cap poate fi un simptom, in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Bed-udare se caracterizeaza prin urinare involuntare pe timp de noapte.
Pana la varsta de patru, cele mai multe copii sunt pe deplin de toaleta instruiti. Cu toate acestea, nu exista nici o data precisa pentru dezvoltarea de control complet vezica urinara. Pana la varsta de cinci ani, pat udarea ramane o problema pentru doar aproximativ 15 la suta din copii. Intre 8 si 11 de ani, mai putin de 5 la suta din copii sunt inca pat umezirea.
In unele cazuri, pat-udarea poate sa indice o conditie de baza care are nevoie de ingrijiri medicale.
Ia sfatul medicului in cazul: Copii inca uda patul in mod regulat, dupa varsta de cinci sau sase ani. Copilul incepe sa ude pat dupa o perioada de a fi uscat pe timp de noapte. Bed-umezirea este insotit de urinare dureroasa, sete neobisnuita, urina de culoare roz sau sforaitului. Care sunt cauzele de enurezis? cauzele de pat umectare nu sunt clare, dar diferiti factori pot juca un rol:
Un dezechilibru hormonal. In timpul copilariei, unii copii nu produc destul de anti-hormoni diuretic (ADH) pentru a incetini productia timp de noapte urina.
Un vezicii urinare mici. Childs vezica urinara nu poate fi dezvoltat suficient pentru a purta urina produsa in timpul noptii.
Copilului nu este in masura de a recunoaste o vezica complet. In cazul in care nervii care controleaza vezica urinara sunt lente la maturitate, o vezica complet nu poate trezi copilul din somn, mai ales in cazul in care copilul este o adancime de dormit.
Constipatie cronica. O lipsa de tranzit intestinal regulat poate duce la capacitatii reduse ale vezicii urinare, care poate provoca pat umezirea pe timp de noapte.
Anomalii congenitale (prezente la nastere), cum ar fi un ureter extrauterina.
Diabetul zaharat. Pentru un copil care este, de obicei uscata timp de noapte, pat udarea poate fi primul semn de diabet zaharat. Alte semne si simptome pot include trecerea cantitati mari de urina, la o data, a crescut setea, oboseala si pierderea in greutate.
Ingestiei de lichide. Enurezisul poate fi pur si simplu, cauzate de baut prea mult lichid.
Tulburari neurologice, cum ar fi spina bifida (o boala care afecteaza dezvoltarea coloanei vertebrale si a sistemului nervos).
Vezica urinara hiperactiva. Acest lucru este atunci cand vezicii urinare strange in urina, inainte de a fi completa. Aceasta cauzeaza adesea de incontinenta imperioasa.
Apnee in somn. In unele cazuri, pat-udarea este un semn de apnee de somn obstructiva, o afectiune in care Childs respiratia este intrerupt in timpul somnului. Alte semne si simptome pot include sforait, urechea frecvente si infectiile sinusurilor, dureri in gat, si somnolenta in timpul zilei.
Stres. Evenimente stresante (cum ar fi sosirea nou copil in familie, pornind de o scoala noua, departe de somn .. acasa) pot declansa pat umezirea. Acesta este un semn ca copilul este suparat sau ingrijorat.
Infectii ale tractului urinar. Un infectii ale tractului urinar poate face dificil pentru un copil de a controla urinare. Semnele si simptomele pot include pat udarea, accidentele in timpul zilei, urinare frecventa si dureri in timpul urinarii. Care sunt factorii de risc de enurezis? Un factor de risc este ceva care se ridica probabilitatea de a dezvolta o boala sau conditie. De exemplu, obezitatea creste riscul de a dezvolta diabet zaharat de tip 2; de aceea, obezitatea este un factor de risc pentru diabet zaharat.
Mai multi factori au fost asociati cu un risc crescut de pat-udarea, inclusiv:
Attention-deficit/hyperactivity tulburare (ADHD). Bed-udare este mai frecventa la copiii care au ADHD.
Istorie de familie. In cazul in care ambii parinti a unui Childs umed pat ca si copii, copilul lor are o sansa de 80 la suta din udarea patului, de asemenea.
Gen. Ea poate afecta pe oricine, dar este mai frecventa la baieti. Enurezis Cum este diagnosticat? Solicite consult medical daca: Copil este umezirea pat la noapte (enurezis nocturne) in mod regulat. Copilului se simte in dificultate cu privire la Enurezisul lor. Evaluarea enurezis nocturn
In timpul evaluarii medicale, aceste intrebari vor fi intrebat: Cat de des se Enurezisul apare? Cat de mult lichid se bea copilului inainte de a merge la culcare? Cat de bine sunt parintii si copilul face fata cu problema? Este ceva ce deranjeaza sau ingrijoratoare a copilului, (cum ar fi fiind tachinat sau hartuiti)? Are copilul a avut o infectie de tract urinar (ITU) sau orice alte conditii de sanatate? EXCLUD conditiile de baza
Pentru a afla daca Enurezisul Childs este legata de o infectie curent sau starea de sanatate, medicul va efectua un examen fizic. In functie de circumstante, testele de urina se poate face pentru a verifica pentru semne de o infectie sau diabet zaharat. Uneori, un test de sange pot fi comandate. Daca medicul suspecteaza o anomalie anatomice sau alte probleme, copilul poate nevoie de raze X sau a imaginilor alte studii ale rinichilor sau vezicii urinare. Care este tratamentul pentru enurezis? Cei mai multi copii de pat iesi-udarea pe cont propriu. Daca exista un istoric familial de pat udarea, copilul se va opri, probabil, de pat-udarea in jurul varstei mama oprit pat umezirea.
In general, tratamentul depinde de reactia copilului la culcare-umezirea si impactul acesteia asupra familiei. In cazul in care deranjat sau jenat, el sau ea ar putea fi mai motivati pentru a incerca tratamente suplimentare. Decizia de a merge mai departe cu tratamentul trebuie sa fie facute in comun de catre parintii copilului si a copilului. Tipul de tratament va depinde de situatia copilului, cum ar fi varsta lor si istoria Enurezisul anterioare, precum si orice conditii de baza care pot fi cauza aceasta. Tratamentul pentru Enurezisul nu este recomandat copiilor sub cinci ani.
Alarme de umiditate sau enurezis alarme
Alarme enurezis sunt considerate a fi cea mai buna forma de tratament pe termen lung pentru Enurezisul. Acest lucru este preferat de obicei de utilizarea de un medicament.
Ei sunt mici, baterie-operate dispozitive si sunt disponibile fara prescriptie medicala, la aproape toate farmaciile. O umiditate-sensitive este conectat la pijama Childs sau lenjerie de pat. Atunci cand simturile umiditatea pad, alarma se stinge. In mod ideal, alarma de umiditate suna la fel cum copilul incepe sa urineze si in timp util pentru a ajuta copilul wake-up. In cazul in care copilul este o grea de dormit, o alta persoana poate fi necesar pentru a asculta de alarma.
Adesea dureaza cel putin doua saptamani pentru a vedea orice tip de raspuns si pana la douasprezece saptamani pentru a opri enurezis. Alarme umiditate sunt foarte eficiente, sa efectueze un risc scazut de recadere sau efecte secundare, si poate oferi o solutie mai buna pe termen lung decat medicatia nu. In timp, o alarma enurezis poate ajuta copilul sa recunoasca atunci cand vezica lor este completa si este timpul sa se trezeasca pentru a merge la toaleta.
Dupa paisprezece nopti consecutive uscat cu aport crescut de lichide, copilul poate opri folosind alarma enurezis. In cazul in care reoccurs Enurezisul dupa oprirea utilizarii de alarma, a incepe sa utilizati o din nou.
Medicatia
In unele cazuri, medicamentele pot fi prescrise pentru a opri pat umezirea. Exista diferite tipuri de medicamente:
Slow de productie pe timp de noapte urina. Acetat de droguri desmopressin (DDAVP) creste nivelurile de un hormon natural (hormon antidiuretic, sau ADH) ca fortele organismul pentru a face urina mai putin pe timp de noapte. Desi DDAVP are putine efecte secundare, cele mai grave este un atac de apoplexie. Acest lucru se poate intampla in cazul in care medicatia este insotita de fluide prea multe. Din acest motiv, se recomanda sa nu ut...

Statele Unite ale Americii Recall de paracetamol pentru copii (R) Meltaways 80 mg, paracetamol pentru copii (R) SoftChews 80 mg & Jr., paracetamol (R) Meltaways 160 mg

Statele Unite ale Americii Recall de paracetamol pentru copii (R) Meltaways 80 mg, paracetamol pentru copii (R) SoftChews 80 mg & Jr., paracetamol (R) Meltaways 160 mg McNeil Consumer & Specialitatea Pharmaceuticals, divizie a McNeil-PPC, Inc, se retrage in mod voluntar, toate loturile si toate arome de Copii paracetamol (R) (acetaminofen) Meltaways 80 mg ambalate in sticle si blistere, copii paracetamol (R) SoftChews 80 mg ambalate in blistere, Jr. si paracetamol (R), Meltaways 160 mg, ambalate in blistere. Blister pentru proiectare, precum si informatii cu privire la pachetul de blister si pe blister si cutii sticla poate fi confuz si ar putea duce la administrare defectuoasa, inclusiv supra-dozare.
Unele Tylenol pentru copii (R), Meltaways 80 mg si copii paracetamol (R), SoftChews 80 mg sunt ambalate intr-un ambalaj tip blister concepute pentru a fi convenabil pentru parintii care au nevoie de dozare de flexibilitate, in functie de varsta sau de greutatea copilului. Design Pachetul include cavitatile blister care contin un comprimat in timp ce altele contin cavitati doua comprimate. Preocuparile au fost ridicate faptul ca etichetarea pe cutie si pe partea din spate a doua cavitati comprimat poate sugera in mod eronat pentru consumator ca doua tablete ofera un total de 80 mg de ingredient activ, acetaminofen, atunci cand doua comprimate ar oferi de fapt, 160 mg de acetaminofen. Consumatorii ar trebui sa stie ca fiecare comprimat de Copii paracetamol (R) Meltaways Copii si paracetamol (R), SoftChews contine 80 mg de acest ingredient activ. Fiecare comprimat este inscriptionat cu numarul 80 pentru a reflecta aceasta suma. Infirmierele trebuie sa fie orientate in functie de directiile de dozaj in faptele de droguri de etichetare pe cutie pentru numarul corect de comprimate individuale pentru a se face in functie de varsta copilului si de greutate.
In plus, unele Tylenol pentru copii (R), Meltaways 80 mg sunt ambalate intr-un flacon. Flaconul este ambalat intr-o cutie de carton. Preocuparile au fost ridicate ca informatiile de pe panoul frontal al cutie pentru copii paracetamol (R), Meltaways de 80 mg poate fi confuz pentru unii consumatori in stabilirea dozei adecvate. Cutie de carton de etichetare spune ca fiecare doza furnizeaza 80 mg de acetaminofen. Consumatorii ar tr...

Invita UNICEF pentru primirea ajutorului pentru copii irakieni - 42 de milioane de dolari necesare pentru a satisface nevoile imediate de copii in Irak, Iordania si Siria

Invita UNICEF pentru primirea ajutorului pentru copii irakieni - 42 de milioane de dolari necesare pentru a satisface nevoile imediate de copii in Irak, Iordania si Siria Conditii pentru copii irakieni afectate de violenta si de deplasare au ajuns la un punct critic, UNICEF, a declarat astazi. Copii organizatie cere 42 milioane dolari pentru a oferi ajutor in urmatoarele sase luni pentru copii in Irak, precum si cei care au fugit impreuna cu familiile lor catre tarile vecine Iordania si Siria.
Vezi Raportul complet: nevoile imediate de copii irakieni in Irak si ...

'Pentru copii raport al unui somn "fiabil, Poate o masura valabila de somn pentru copii Obiceiuri

'Pentru copii raport al unui somn "fiabil, Poate o masura valabila de somn pentru copii Obiceiuri Raportul de copii de somn (CRSP), un auto-noua masura de raportul de copii modele de somn, igiena somnului, precum si tulburari de somn pentru scolara in varsta de copii, poate fi o auto de incredere si valide masura raportul de somn, igiena somnului, si tulburari de somn la copii cu opt pana la 12 ani, potrivit unui cercetare abstract, prezentate la SLEEP 2008, a 22-a Reuniune Anuala a Profession...

Secondhand de fum de expunere mai rau pentru copii mici, pentru copii obezi

Secondhand de fum de expunere mai rau pentru copii mici, pentru copii obezi Copii mici si copii obezi sufera mai mult decat alti tineri atunci cand sunt expuse la fumul de pasiv, in functie de cercetare prezentate la American Heart Asociatii stiintifice Sessions 2009.
Secondhand de fum la copii nu este doar rau pentru problemele respiratorii, asa cum a fost descris anterior de catre alti cercetatori, a declarat John Anthony Bauer, Ph.D., co-autor studys senior si cerce...

SUV-uri de copii au riscurilor de vatamare similare pentru copii intr-Automobile

SUV-uri de copii au riscurilor de vatamare similare pentru copii intr-Automobile PartNew de cercetare de la Spitalul de Copii din Philadelphia arata ca copiii de echitatie la SUV-uri au riscurilor de vatamare similare cu copii care merge la autoturisme. Studiul, publicat astazi in Jurnalul Pediatrie, a constatat ca un SUV-uri risc crescut de a reprizei pe timpul unui accident de compensa beneficiile de securitate asociate cu vehicule greutate mai mari, mai grele.
Studiul, p...

Asociatii de Caritate pentru copii Adresati-va de ce Guvernul nu va preciza New Finantare pentru copii Ingrijire Paliativa, Marea Britanie

Asociatii de Caritate pentru copii Adresati-va de ce Guvernul nu va preciza New Finantare pentru copii Ingrijire Paliativa, Marea Britanie Dupa anuntarea guvernelor, astazi, a £ 286m pentru sfarsitul lunii adulti-de-ingrijire de viata in Anglia, care reprezinta organizatii de caritate pentru copii de servicii de ingrijiri paliative, de viata limitata de copii si familiile lor sunt cer guvernului de ce este refuza in continuare sa formuleze clar de finantare pentru copii Strategia de ingrijiri paliative pentru Anglia lansat in februa...

Colonoscopii Dupa-amiaza au rate mai mari eroare decat colonoscopii Morning

Colonoscopii Dupa-amiaza au rate mai mari eroare decat colonoscopii Morning Potrivit unui studiu in Jurnalul American de Gastroenterologie, ora din zi ca o colonoscopie este efectuata pot afecta, de asemenea, rezultatul acesteia. Studiul a analizat 1084 de pacienti care au primit colonoscopii 8:00 - 11:59, si 999 colonoscopii efectuate dupa 12
Un numar semnificativ mai mare de pacienti au avut pregatire inadecvata intestinului, in dupa-amiaza, comparativ cu dimineata s...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.