Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Uscaciune vaginala crema


Identifica Bionovo si descrie ER-beta Compounds selective Pentru tratamentul uscaciune vaginala

Identifica Bionovo si descrie ER-beta Compounds selective Pentru tratamentul uscaciune vaginala
Bionovo, Inc (Nasdaq: BNVI) va prezenta informatii seminale pe un candidat nou medicament pentru tratamentul de uscaciune vaginala, la al 7-lea anual de Oxford Conferinta Internationala de Stiinta din Botanicals & Societatii Americane de farmacognozie interimar 4a de conferinta, April 12-16, 2008. Scott Baggett, Ph.D., un membru al echipei de chimie Bionovos, va prezenta elucidarea structurale ale receptorilor de estrogen activ compusi selectiv beta, din VG101, Bionovos candidat de droguri pentru atrofie vaginala. Acest elucidarea structurale este esentiala pentru dezvoltarea de candidati mecanismului de droguri de actiune si de protectie a proprietatii intelectuale.
Afisul va descrie izolarea si identificarea unei naturale, selectiv al receptorilor de estrogen (ER) compus beta, din VG101 si trei derivati sintetice. Prezentarea se va detaliu analiza completa a acestor compusi de Imagistica prin rezonanta magnetica (IRM) si cromatografie de lichide cu Spectrometrie de masa de detectare (LC / MS) analiza.
Dr. Rick Staub, director de Chimie la Bionovo a declarat, Acesta este un excelent exemplu de abordare multidisciplinara a dezvoltarii noastre de droguri. Noi integra farmacognosie, chimie de sinteza si de margine de taiere, fiziologic relevante, teste biologice pentru a izola si de a dezvolta produse farmaceutice in conditii de siguranta si eficace. Aici, ne-am izolat un isoflavonoid de la VG101 si a sintetizat trei analogi afisarea receptorilor de estrogen activitate selectiva beta, care este fundamentul acestui candidat de droguri.
Mai mult de 45% din femeile aflate la menopauza experienta uscaciune vaginala, care, netratata, poate dura pentru restul vietii lor, a declarat Isaac Cohen, Bionovos presedinte si CEO. Recent, a fost elucidata in studii independente care durere si disconfort fizic sunt principalul motiv de femei aflate la menopauza sa se abtina de la activitatea sexuala. VG101 poate oferi un tratament sigur si eficient de uscaciune vaginala pentru aceste femei, precum si a imbunatati in mod semnificativ calitatea vietii si sanatatea reproducerii. Planul nostru este de a avansa acest medicament in testele clinice in cursul acestui an.
Conferinta va avea loc la Centrul National pentru Produse naturale Cercetare (NCNPR) in cadrul Scolii de Farmacie de la Universitatea din Mississippi.
Despre Societatii Americane de farmacognozie
Societatea Americana de farmacognozie a fost fondata in 1959 ca un rod al Stiintei Plant seminar. Societatea reprezinta mai mult de 1.000 de cercetatori, oameni de stiinta din intreaga lume si altele, care sunt dedicate promovarea si dezvoltarea de farmacognozie si la toate aspectele legate de acele stiinte care implica produse naturale.
Despre VG101
VG101 este un medicament de actualitate intravaginala concepute pentru tratamentul atrofiei vaginale si uscaciunea la femeile...

7 din 10 femei Prea Embarassed Pentru a discuta despre uscaciunea vaginala si durere cu medicul lor

7 din 10 femei Prea Embarassed Pentru a discuta despre uscaciunea vaginala si durere cu medicul lor Majoritate de femei in post-menopauza sunt incomode vorbesc despre uscaciune vaginala si durere si sunt reticenti sa caute ajutor medical, in functie de rezultatele de la un nou sondaj international prezentat astazi, la Congresul European privind Menopauza de la Londra. Rezultatele din sondaj arata ca peste o treime (39 la suta) din femei in post-menopauza aceste simptome de atrofie vaginala si 40 la suta din femeile care au prezentat recent uscaciune vaginala si durere a declarat ca interfereaza cu viata sexuala a acestora, inca sapte din zece nu ar discuta problema cu medicul lor (doar 30 la suta dintre femei s-ar lua in considerare sa vorbesc cu un ginecolog, si doar 29 la suta ar lua in considerare sa vorbesc cu un GP).
Acest lucru reticenta pentru a discuta problema inseamna un sfert s-ar astepta de peste un an inainte de a contacta medicul lor. In plus, mai mult de o treime din cei intervievati nu stiu ca exista tratamente locale disponibile.
Rezultatele acestui studiu intr-adevar a evidentia experientele mele de a trata femeile aflate la menopauza si, in practica mea in Italia, acesta este chiar mai rau. Am vazut multe femei care au uscaciune vaginala si post dureri-menopauza, precum si aspectul cel mai alarmant este faptul ca acestea astepte atat de mult, cu doar 17 la suta dintre femeile intervievate un tratament pentru a contracara aceste simptome. a declarat Dr. Rossella Nappi, director al Endocrinologie ginecologic & Menopauza Unitatea de la Fundatia Maugeri, Universitatea din Pavia, Italia. In plus fata de durerea fizica care afecteaza femeile, nu exista un impact emotional asupra acestora si de partenerul lor, de asemenea, si este dificil pentru medici de a spa...

Nasterea vaginala dupa C-sectiunea relativ sigure, NIH Studiu

Nasterea vaginala dupa C-sectiunea relativ sigure, NIH Studiu Riscurile de la livrare vaginala dupa o operatie cezariana, inainte de livrare sunt mici, dar sunt usor mai ridicate decat pentru o repeta operatia de cezariana. Aceasta constatare este de la cel mai mare, cel mai cuprinzator studiu de acest gen realizat vreodata, derulat de Institutul National de Sanatate Copilului si Dezvoltare Umana a National Institutes of Health.
Studiul apare in 16 decemb...

Intinerirea intima si inovatoare Centrul de Chirurgie (IRIS) stabileste laser vaginala Intinerirea Institute (r) din Arizona, SUA

Intinerirea intima si inovatoare Centrul de Chirurgie (IRIS) stabileste laser vaginala Intinerirea Institute (r) din Arizona, SUA Intinerirea Intimate si inovatoare Centrul de Chirurgie (IRIS) a anuntat astazi ca a stabilit cu laser vaginala Intinerirea Institutul de Arizona in apropiere Chandler, AZ. Locale experti medicali Karen Starkey, MD si Todd Malan, MD sunt ginecologi prima de a oferi laser vaginala Intinerirea in Arizona, dupa finalizarea de formare si de acreditare de la vaginala cu laser Intinerirea Institutul ale...

Ce este Drojdie infectie sau candidozelor? Ce este vaginala Thrush?

Ce este Drojdie infectie sau candidozelor? Ce este vaginala Thrush? Candidoza vaginala (afte) este o infectie provocata de drojdie de un tip de ciuperca din specia Candida, de obicei Candida albicans. Ea poate afecta toate femeile, dar este mai frecvent in randul femeilor care sunt insarcinate, cei care au un sistem imunitar slabit, si femei in varsta de 30 - 50. Sturz este recurente in general - este vorba inapoi. Ciuperca, Candida albicans, exista in mod natural...

NPR Spitalele examineaza, care interzic vaginala Nasteri Dupa C-sectiunile

NPR Spitalele examineaza, care interzic vaginala Nasteri Dupa C-sectiunile NPRs Toate things a considera, luni, raportat la spitale, care sunt de restrictionare femeile care au avut cezariana sectiunile anterioare de a avea planificat Nasteri in vaginale. Citand in crestere C-rate de sectiune si studii care a gasit Nasteri vaginala dupa c-sectiuni au fost o optiune in conditii de siguranta pentru unele femei, Colegiul American de Obstetrica si Ginecologie si NIH la incep...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.