Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Uter inflamat simptome


Ce este Chlamydia? Care este cauza Chlamydia?

Ce este Chlamydia? Care este cauza Chlamydia?
Chlamydia, sau infectie Chlamydia, este o infectie cu transmitere sexuala (ITS), cauzate de Chlamydia trachomatis (Chlamydia C.), o bacterie care infecteaza doar om. Cu toate ca, de obicei ne gandim la boli cu transmitere sexuala (BTS), infectia cu Chlamydia se refera la infectie provocata de orice specii din familia Chlamydiaceae bacteriene.
Chlamydia este o cauza comuna infectioase ale genitale si bolile de ochi la oameni. Este lider la nivel mondial bacteriene ITS.
SUA - aproximativ 2,3 milioane de persoane din SUA sunt in prezent infectate cu Chlamydia. Mai putin de jumatate din femeile din SUA, care sunt la risc pentru Chlamydia sunt testati pentru infectii cu transmitere sexuala, in conformitate cu CDC (Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor).
Infectii recurente Chlamydia sunt predominante in varstele tinere femei 14-19, in conformitate cu un Yale Departamentului de Epidemiologie si Sanatate Publica de studiu. Peste jumatate din studys 411 de participanti au fost initial diagnosticata cu chlamydia si apoi, la o rata mai mare decat anterior inregistrate, aproape 30 la suta a raportat repetate infectie in intreaga durata de patru ani.
A se vedea canalele noastre de specialitate de stiri
Sexual Health News
Cancerului de col uterin / HPV Vaccine News
Boli Infectioase / Bacteriile / Virusi News UK - In Regatul Unit, numarul de cazuri noi diagnosticate in fiecare an, a crescut constant inca de la mijlocul anilor 1990 - acum este cel mai frecvent diagnosticate ITS in tara. In 2004, 104,733 de diagnostice noi de Chlamydia s-au facut - in 2005 au fost 109958 de diagnostice noi. Potrivit NHS (National Health Service), Marea Britanie, femeile sub 25 de ani, care sunt activi sexual au o sansa de 10% de a deveni infectate cu Chlamydia C.. Gama de varf de varsta pentru riscul de infectie de sex masculin este de 20 la 30 de ani.
Chlamydia este o boala usor tratabile care, din pacate, de multe ori nu are nici un simptom precoce si nu este tratata, pana cand au aparut complicatii.
Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), 15% de orbire la nivel mondial cazuri au fost cauzate de Chlamydia conjunctivite (Trachoma) in 1995, scazand la 3,6% in 2002. Care este diferenta dintre o ITS si o BTS? O infectie cu transmitere sexuala (ITS ) este de infectie, intrarea de bacterie, virus sau parazit in corpul uman (gazda).
Atunci cand simptomele apar este numit o boala cu transmitere sexuala (BTS).
O persoana poate avea nici un simptom si au o ITS, in timp ce o persoana cu un cant STD (BTS au simptome). Pe scurt, toata lumea care are o BTS, de asemenea, are un ITS, dar nu toata lumea care are un ITS are o BTS - pentru ca nu toata lumea are simptome.
Interesant articol despre
Ce este gonoreea? Care sunt cauzele gonoreea?
Ce sunt bacterii?
Ce este un virus? Ce este o infectie virala?
Ce este o ciuperca?
Ce este cancerul de col uterin? Care sunt cauzele cancerului de col uterin?
Ce este un prezervativ? Cum sa utilizati prezervative? O STI este cauzata de o bacterie, virus sau parazit de la actul sexual sau o intalnire sexuala. Un astfel de dispozitiv este cauzata de o STI cu o bacterie, virus sau parazit de la actul sexual sau o intalnire sexuala. Care sunt infectiilor cu transmitere sexuala? Infectii cu transmitere sexuala (ITS) sunt infectii care raspandit in primul rand prin persoana la persoana de contact sexual. Cuvantul este folosit in primul rand pentru ca aici contact sexual este principala sursa sau originale de infectie si principalul mijloc de transport; cu toate acestea, in unele cazuri, persoanele infectate pot transmite infectia pe fara contact sexual, cum ar putea fi cazul atunci cand dand nastere ( Mama copil infecteaza), sau in cazul in care o persoana infectata doneaza sange, care este mai tarziu utilizat intr-o transfuzie de sange si infecteaza un pacient la spital.
Exista peste 30 de sexual transmisibile de diferite bacterii, virusuri si paraziti. Mai jos este o lista cu cele mai frecvente: Frecvente sexual transmisibile de infectii bacteriene
Neisseria gonorrhoeae - cauze gonoreea sau o infectie gonococice. Chlamydia trachomatis - provoaca infectii Chlamydia. Treponema pallidum - sifilis cauze. Ducreyi Haemophilus - cauze chancroid. Granulomatis Klebsiella - cunoscut anterior ca granulomatis Calymmatobacterium cauze inguinale granulom sau donovanosis.
Frecvente sexual transmisibile de infectii virale
Cu virusul imunodeficientei umane - provoaca SIDA. Herpes simplex virus de tip 2 - cauze herpes genital. Papilomavirus uman - cauze verucilor genitale. 15 subtipuri duce la cancer de col uterin. Virusul hepatitei B - provoaca hepatita si cazurile cronice pot duce la cancer de ficat. Citomegalovirus - inflamatia intr-un numar de organe, inclusiv creierul, ochii, si a intestinului.
Sexual transmisibile de organisme parazitare
Trichomonas vaginalis - cauze trihomoniaza vaginale, de asemenea, cunoscut sub numele de trich. Candida albicans - vulvovaginitis cauze la femei; inflamatia glandul penisului si preput la barbati (balano-posthitis). Care sunt simptomele de Chlamydia? Unii oameni se refera la Chlamydia ca o tacut boala pentru ca nu prea exista nici un simptom notabile initial. Expertii spun ca aproximativ 50% dintre barbati infectate si 70% din femeile infectate va avea nici un simptom, la toate. Altii vor avea simptome minore, cum ca infectia trece neobservat.
Women
Chlamydia genital simptome nu de obicei prezente la femei. Cu toate acestea, pot exista simptome nespecifice, inclusiv: cistita - inflamatie a vezicii urinare. O schimbare in secretii vaginale. Usor dureri abdominale inferioare. Femeile cu oricare dintre simptomele mentionate mai sus ar trebui sa viziteze GP lor sau la medicul de familie de planificare. In cazul in care un test Chlamydia nu este oferit, adresati-va pentru unul. Chlamydia Daca nu este tratata urmatoarele simptome pot aparea mai tarziu: dureri pelviene. Dureri in timpul actului sexual - poate fi de fiecare data, sau intermitent. Sangerare intre perioadele menstruale. Complicatiile Chlamydia se vedea mai jos, pentru mai multe simptome la femei.
Barbati - simptome la barbati sunt de obicei de la complicatii (a se vedea Complicatiile Chlamydia mai jos). Care sunt cauzele de Chlamydia? Chlamydia este o infectie cu transmitere sexuala (ITS). Chlamydia se poate transmite prin: relatii sexuale neprotejate avand vaginale cu o persoana infectata. Avand relatii sexuale neprotejate anal cu o persoana infectata. Avand relatii sexuale neprotejate oral cu o persoana infectata. Avand in contact genital cu o persoana infectata. Ca infectia Chlamydia de multe ori nu prezinta nici un simptom, o persoana infectata poate sa-l dati lui / ei partener sexual fara sa stie.
Indemnizatie de nastere - o mama infectata poate transmite infectia pe copilului ei in timpul nasterii. Uneori infectia poate duce la complicatii pentru copil, cum ar fi pneumonie.
Chlamydia nu poate fi transmis prin: A lua legatura cu un scaun de toaleta care a fost folosit de catre o persoana infectata. Partajarea o sauna cu persoanele infectate. Partajarea o piscina cu persoanele infectate. Atingerea o suprafata pe care o persoana infectata au atins anterior sau tusi / dispretuit pe . permanent aproape de o persoana infectata, inhalarea aerului dupa ce acestea au tusi sau de dispretuit. Partajarea un birou cu un coleg infectat. Chlamydophila pneumonie, care cauzeaza infectii respiratorii, inclusiv pneumonie, este diferit de C. trachomatis, infectii cu transmitere sexuala. Pneumonie Chlamydophila este o bacterie propagat in aer si nu este o infectie cu transmitere sexuala. Acest articol se concentreaza in intregime pe C. trachomatis.
Un soi C. trachomatis cauze LGV (venereum lymphogranuloma), alte boli cu transmitere sexuala, care este mai frecventa in Africa, Asia de Sud-Est, Europa Centrala / de America de Sud si Caraibe. Semne si simptome includ rani genitale, febra si nimfa umflarea ganglionilor in zona abdomenului. In Europa de cazuri LGV au crescut, in special in randul barbatii homosexuali si bisexuali. Autoritatile SUA au exprimat ingrijorarea ca LGV este in curs de dezvoltare lent in America de asemenea. Cum este diagnosticat cu Chlamydia? De screening
In ceea ce infectia Chlamydia frecvent, nu prezinta nici un simptom autoritatile de sanatate, in cele mai multe natiuni recomanda screening-ul pentru unii oameni. Centrele de SUA pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC) recomanda screening-ul pentru Chlamydia: autoritatile de femei cu varsta sub 25 ani - recomanda screening-ul anual. Femeile sub 25 de ani care sunt activi sexual sunt la cel mai inalt risc de a deveni infectate.
Femeile gravide - Chlamydia screening-ul trebuie sa se faca in timpul primul examen prenatal. Femeile care au avut mai multi parteneri sexuali ar trebui sa aiba un alt test, inainte de data de livrare de asteptat.
Masculii de risc ridicat si de sex feminin - screening-ul periodic este recomandat pentru barbati si femei care fie nu folosesc regulat un prezervativ, cei care au mai multi parteneri sexuali, precum si persoanele care au o alta boala cu transmitere sexuala. Cum este Chlamydia de screening facut? Femei - in mod traditional, medicul sau asistenta medicala ar lua o mostra de descarcare de gestiune din colul uterin (tampon). Acest lucru a fost trimis la laborator pentru cultura sau de testare Chlamydia antigen. In zilele noastre femeile mai frecvent...

Care sunt menstrual Crampele? Care este cauza menstrual Crampele? Care sunt Dureri perioada?

Care sunt menstrual Crampele? Care este cauza menstrual Crampele? Care sunt Dureri perioada? Crampe menstruale, de asemenea, cunoscut sub numele de dismenoree sau perioada de dureri, sunt senzatii dureroase simtit la nivelul abdomenului inferior care poate aparea atat inainte, cat si in timpul unei Womans perioadei menstruale. Variaza de la durere plictisitoare si enervant la severa si extrem. Crampe menstruale tind sa inceapa dupa ce un ovul este eliberat din ovare si calatorii in jos trompele uterine (ovulatia).
Exista doua tipuri principal al acestor dismenoree dificile sau perioadele dureroase - dismenoree primara si secundara: primar este tipul cel mai frecvent si se caracterizeaza prin durere in abdomen ce mai mici dureri de spate 1-2 zile inainte de inceputul perioadei si de durata de la 2 la 4 zile. Nu este nici o problema de baza care provoaca durere
Dismenoree secundare este caracterizata prin crampe dureri care sunt datorate unei probleme medicale identificabile precum endometrioza, fibrom uterin, sau a bolii inflamatorii pelviene. Cine devine crampe menstruale? Aproximativ jumatate dintre femei experienta crampe menstruale, si aproximativ 15% descriu durerea ca severa. Sa demonstrat ca femeile care nu isi exercita experienta crampe menstruale mai dureroase.
Alte articole interesante
Ce este sarcina? Cum stiu daca sunt gravida?
Ce este ovulatia? Care este calendarul ovulatia?
Ce este menopauza? Care sunt simptomele menopauzei?
Ce este menstruatia? Ce sunt perioade?
Ce este un avort?
Ce sunt fibroame? Care sunt tratamentele pentru fibroame?
Ce este durerea? Care sunt cauzele durere?
Ce este endometrioza? Care sunt cauzele endometrioza? Factori psihologici Anumite cum ar fi stresul emotional poate creste, de asemenea, probabilitatea de a avea crampe menstruale inconfortabil. Factori de risc suplimentari pentru aceste crampe includ: Fiind varsta mai mica de 20 de ani Incepand pubertate, la varsta de 11 ani sau mai tineri Menoragia - sangerari abundente in timpul perioadelor Niciodata nu au emis un copil Care sunt cauzele crampe menstruale? In cursul fiecarei perioade menstruale, daca nu exista nici spermatozoizi pentru a fertiliza oua, contractele uterului de a expulza captuseala sale. Acest proces este condus de eliberarea de hormoni-cum ar fi substante numite prostaglandine, care sunt asociate cu dureri si inflamatii la niveluri mai ridicate. Aceste contractii uterine determina o mare parte a simtit dureri in timpul crampe menstruale, deoarece inhiba contractiile fluxului sanguin la nivelul mucoasei uterine (endometru).
In plus, substantele cunoscut sub numele de leucotriene sunt, de asemenea, crescute in timpul menstruatiei, si ele pot fi o cauza de crampe menstruale.
Femeile cu sindrom de intarziate faza de somn au mai multe sanse de a raporta cicluri menstruale neregulate si simptome premenstrual, precum si crampe menstruale, in functie de cercetatori de la Universitatea Northwestern din Chicago, SUA.
Mai multe conditii care stau la baza medicale sunt, de asemenea, capabile de a provoca crampe menstruale. Acestea includ: Endometrioza - tesut ca liniile de uterul se dezvolta in afara uterului. Fibromul uterin - tumori noncancerous si cresteri in peretele uterului. Adenomyosis - tesut ca liniile uterul tau creste in pereti musculara a uterului. Bolii inflamatorii pelviene (PID) - o infectie cu transmitere sexuala cauzata de o bacterie. stenoza de col uterin - de deschidere a colului uterin este mica si limitele de fluxul menstrual. Care sunt simptomele de crampe menstruale? menstruale Simptome...

Ce este Colita ulcerativa? Care este cauza Colita ulcerativa?

Ce este Colita ulcerativa? Care este cauza Colita ulcerativa? Colita ulcerativa este o boala cronica destul de comune (pe termen lung), boala care cauzeaza inflamatie a colonului (intestinul gros). Ea este o forma a bolii inflamatorii intestinale care are cateva asemanarii Crohns boala, o tulburare conexe. Colon - sau intestinului gros - elimina substante nutritive forma nedigerate alimentare si scapa de deseuri produse prin rect si anus cand vom trece fecal...

Inflamatorii intestinale boala poate Mimic boli ginecologice in prezentarea sa in clinica

Inflamatorii intestinale boala poate Mimic boli ginecologice in prezentarea sa in clinica Endometrioza este o conditie de etiologie necunoscuta, in care tesutul endometrial apare la extra-site-uri uterin, inclusiv a ovarelor, trompelor uterine, si tractului gastro-intestinal. De obicei apare intre 30 si 40 de ani. Patru pana la 17% din menstruatie femei dezvolta endometrioza. In cazul in care boala implica intestinului subtire, de obicei, are un curs benigne, dar, in cazuri rare, se po...

Gene Chip Tehnologie are potential de identificare a pune in pericol viata de sange de infectare

Gene Chip Tehnologie are potential de identificare a pune in pericol viata de sange de infectare Chiar acum acolo nici o modalitate rapida de a diagnostica sepsis, o infectie se misca foarte repede de sange care este o cauza principala de deces in spital unitati de terapie intensiva. Boala lanseaza un raspuns puternic inflamatorii, care pot coplesi rapid organismul, cauzand insuficienta de organ si deces, de multe ori in termen de zile.
Cu un indice de oportunitate pentru stoparea raspandi...

Ce este Vaginita? Care este cauza Vaginita?

Ce este Vaginita? Care este cauza Vaginita? Vaginita este o inflamatie a vaginului. Vaginul este canalul muscular care se intinde de la colului uterin la exteriorul corpului. Vaginita poate duce la descarcarea de gestiune, mancarime, o senzatie de arsura, si durere.
In general, cauza este o modificare a echilibrului normal al bacteriilor vaginale sau de o infectie. De asemenea, vaginita pot rezulta din nivelul de estrogen scade dupa meno...

Ce este o histerectomie? Recuperarea de Histerectomia

Ce este o histerectomie? Recuperarea de Histerectomia O histerectomie este o operatiune de a scoate uterul (uter), si, uneori, colului uterin si a altor organe de reproducere, de asemenea. In cazul in interventie chirurgicala nu implica eliminarea colul uterin, acesta poate fi mentionata drept o histerectomie subtotal. O histerectomie radicala implica indepartarea chirurgicala a uter, ovare, colului uterin, oviducte, ganglionilor limfatici si canale ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.