Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Uter marit cauze


Primul-fiecare Forumul Mondial privind sanatatea lucratorilor de criza se deschide in Kampala, Uganda

Primul-fiecare Forumul Mondial privind sanatatea lucratorilor de criza se deschide in Kampala, Uganda
De ani de zile, penuria de lucratori in domeniul sanatatii a fost un real, dar subiect neglijate. Criza a fost recunoscuta ca o constrangere fundamentala pentru atingerea obiectivelor internationale de sanatate, inclusiv cele privind SIDA, tuberculozei si malariei, precum si consolidarea sistemelor de sanatate. Pornirea valul acestei probleme complexe vor necesita la nivel de top-angajament global politic si de actiune - care este obiectivul principal al primul-vreodata Forumul Mondial privind resursele umane in domeniul sanatatii, care a deschis in Kampala astazi sub sloganul timpul pentru actiune este acum .
Delegatii din cele 57 de tari identificate de catre OMS ca fiind in curs de o criza acuta sunt prezenti la Forum, care este gazduit de Guvernul Uganda si organizate de sanatate la nivel mondial fortei de munca Alliance (GHWA). Reprezentantii si experti de la Organizatia Natiunilor Unite si agentiile internationale, de tari, asociatii de sanatate lucrator, societatea civila si mediul academic participa de asemenea, in acest caz - peste 1000 de participanti in total.
Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), peste 4 milioane de lucratori suplimentare de sanatate sunt estimate a fi necesare la nivel mondial - cu 1 milion necesare pentru Africa singur.
Pentru prea mult timp ne-am vizionat acest criza se desfasoara in fata ochilor nostri. Acest lucru este inacceptabil. Aceasta prima Global Forum este o ocazie istorica. Lumea se uita la noi si ne incurajeaza sa fie ambitioasa in scopurile noastre, deschise la inovatii, si hotarata sa puna in aplicare solutii care au fost gasite. Ceea ce vrem este de constientizare politica si va la cel mai inalt nivel de lumi factorii de decizie sa ia transmite promisiunile facute pe aceasta tema si traduce aceste in actiuni concrete, a declarat directorul executiv al GHWA, Dr. Francis Omaswa.
Ceremonia de deschidere caracteristici primitoare discursuri si observatii de la General Yoweri Kaguta Museveni, Presedintele Republicii Uganda, Anarfi-Asamoa Baah, Director general adjunct al OMS, Lincoln Chen, Catedra de GHWA, si Mantombazana Tshabalala-Msimang, Presedinte, Uniunea Africana Biroul de ministrii sanatatii si ministru al Sanatatii din Africa de Sud.
In timpul saptamanii de-a lungul Forumului, participantii vor discuta si impartasi experiente cu privire la chestiunile de conducere, de educatie si formare profesionala, migratia si de retentie, finantarea, gestionarea si parteneriat pentru forta de munca sanatatii la nivel mondial.
Uganda saluta Forumul GHWA la Kampala. Avem legaturi stranse cu Alianta Globala, cu directorul executiv lor fiind ugandeze el insusi, si am avut privilegiul de a participa la grupul de lucru pentru educatie si formare. Uganda a lansat recent propriile sale resurse umane in domeniul sanatatii Planul pentru ca noi recunoastem ca aceasta este o problema critica si ca fiecare tara are nevoie de un plan. Suntem luarea de masuri pentru a face Uganda-va ca este luarea de masuri, a declarat Stephen Onoare Malinga, Ministrul Sanatatii, Uganda.
Aspecte cheie ale Forumului Mondial
Importanta Leadership concrete si active vor fi centrale la Forum. Leadership-ul este luand in legatura cu faptele si transformandu-le in actiune. Este de identificare despre castigarea strategii si sustinerea le din plin, cu angajamente pe termen lung. Forumul va sublinia modul in care conducerea politica este nevoie de la tara, la nivel regional si global, in scopul de a oferi problemele de sanatate, in general, si criza de sanatate lucrator in special, prioritate de varf.
Pentru a elimina decalajul de sanatate lucratorului, este nevoie de un efort imens si imediata de catre tarile si cu partenerii internationali, la scara de educatie si formare profesionala. Dovezile din tari si guverne care si-au marit in sus si inovatoare in educatie si formare vor fi partajate. Accentul se va pune pe necesitatea de a aplica cunostintele, sa continue de invatare si de a folosi noile tehnologii, precum si de infratire in curs de dezvoltare si de institutii din tarile dezvoltate de formare. Task deplasare poate oferi, de asemenea, un impuls in livrare pe termen scurt. Optiunile de politica, inclusiv tipurile de lucrator de sanatate este necesar (de calificare-Mix), trebuie sa fie adecvate pentru prioritatile de sanatate tara.
Provocarile legate de migratie si de pastrare a subliniat ca va fi o problema de actiune, atat din Nord si de Sud, care lucreaza impreuna. Sanatate migratia lucratorul trebuie sa fie gestionate - ea nu poate fi oprita. Atunci cand un numar semnificativ de medici si asistente medicale concediu pentru tarile mai bogate, tarile care au finantat in educatia lor de a deveni donatori de facto, nu doresc sa aceste tari de destinatie. Pe de o medie in patru medici si o asistenta medicala in 20 instruiti in Africa este de lucru in tarile OCDE.
Cu toate acestea, exista dovezi ca indiferent cat de atractive sunt principalele tari de destinatie, migratia masiva nu ar avea loc fara a factorilor care stimuleaza puternic in tarile de origine. Forumul discutiile se vor concentra pe problemele legate de salarii si conditii de munca care contribuie la imbunatatirea motivatiei pentru lucratorii din domeniul sanatatii de a servi in tarile lor de origine sau de regiuni, sau sa fie de buna voie dislocate in zonele insuficient deservite. Adecvate de supraveghere, echipamente, instalatii si descrieri clare de locuri de munca sunt esentiale pentru crearea mediului de lucru corespunzatoare si va fi, de asemenea, discutate.
Forumul va aborda problema managementului resurselor umane (HRM), care ar trebui sa fie o abordare strategica si coerenta a managerial al unei organizatii cele mai apreciate active - personalul sau. Sisteme de sprijin si instrumente eficiente sunt esentiale pentru gestionarea coerenta si, deci, de furnizare a serviciilor de sanatate eficient. Participantii se va concentra pe importanta construirii structurilor resurselor umane si a capacitatii, precum si un bun HR Information Systems ca esentiale la operational si la nivel de politica. Importanta managerilor care lucreaza intr-un mediu care sa permita, ceea ce face in mod clar ceea ce se asteapta sa faca si care incurajeaza si recompenseaza le corespunzator va fi, de asemenea, subliniat.
Cresterea fortei de munca va fi nevoie de sanatate pe termen lung si a finantarii durabile. Participantii vor sublinia importanta de a sti cat de mult de finantare este necesara astfel incat tarile si partenerii de dezvoltare pot planul in consecinta. In 2006, costurile de formare profesionala si angajarea lucratorilor destul de sanatate pentru a indeplini ODM pana in 2015 a fost estimata la 447 milioane dolari SUA pe tara in medie pe an. Acum, expertii avertizeaza ca, chiar si mai multi bani ar putea fi necesare mai tarziu dupa ce toate costurile asociate pentru infrastructura, de formare si educatie sunt calculate. Forumul va discuta despre nevoia de macro-economice si de constrangerile nationale privind cheltuielile cu forta de munca a crescut de sanatate planuri care urmeaza sa fie relaxat. Important sa se asigure fondurile sunt utilizate in mod eficient, in mod eficient, in mod echitabil si va fi, de asemenea, subliniat.
Parteneriatul va fi subliniate ca fiind critice pentru succesul. GHWA subliniaza faptul ca singura cale de a transmite este de a lucra impreuna - Nord si de Sud, Est si Vest, bogati si saraci si ca demnitatea umana, dezvoltarea umana si calitatea vietii populatiei trebuie sa fie in centrul agendele politice nationale si sociale.
Toata lumea are un rol de jucat in rezolvarea acestei crize. Aceasta Forumul ofera o ocazie unica pentru noi sa vina impreuna, ca o comunitate mondiala reala, de a conduce vehicule reciproc inainte de a gasi solutii. Lucratori in domeniul sanatatii a salva vieti. Pregatirea pentru a face fata riscurilor de sanatate depinde de lucratori in domeniul sanatatii pe teren. Suntem datori fata de ei si pentru toti oamenii care sunt privati de accesul sa ia masuri imediate. Situatia actuala ne face toate vulnerabili si submineaza angajamentele noastre de dezvoltare la nivel mondial, a declarat GHWA Consiliul de membru si presedinte al Comitetului de Organizare Forumului, Dr Sigrun Møgedal.
Lucratori in domeniul sanatatii pentru toti, toti pentru lucratorii din domeniul sanatatii
Criza fortei de munca in crestere in domeniul sanatatii la nivel mondial este in prezent cel mai mare blocaj a imbunatati rezultatele din domeniul sanatatii, care, la randul sau, impiedica progresul in lupta impotriva saraciei. Indiferent de eforturile de modul in care poate fi de succes in furnizarea de medicamente, echipamente si alte materiale necesare pentru imbunatatirea starii de sanatate, fara o forta de munca de sanatate adecvate in locul acestor resurse vor fi utilizate abuziv sau pierdut. Pentru ca accesul la ingrijire decente de sanatate este un drept fundamental al omului, exista o obligatie clara la nivel mondial pentru a rezolva aceasta stare de lucruri inacceptabile. Oamenii sufera si mor in numar mare din cauze care pot fi prevenite direct legate de criza sanatatea fortei de munca. .
Desi a existat o crestere la nivel mondial, in gradul de constientizare a problemei, in ultimii ani, din beton actiuni de remediere au fost ramase in urma. Impuls politic trebuie sa fie generate, pentru a incepe punerea in aplicare a politicilor necesare peste tot. Daca o actiune puternica nu este luata pentru a reduce in mod semnificativ cresterea deficitului fortei de munca in domeniul sanatatii, disparitati la nivel mondial, in conditiile de trai si a calitatii vietii va continua sa creasca, cu toate consecintele insotitor politice, sociale si umanitare.
Declaratia de la Kampala si Agenda de actiune de sanatate la nivel mondial fortei de munca Alliance (GHWA) se bazeaza pe angajamentele deja facute in intreaga lume. Acesta este atat un apel la actiune si un set de masuri recomandate concepute pentru a Maresalului cunostinte lumi colective si resurse pentru a inversa aceasta criza. Agenda prevede, de asemenea mijloace pentru a evalua progresele realizate in i...

Decese in mai au fost cauzate de consumul de stupefiante Avortul lui off-label Utilizare

Decese in mai au fost cauzate de consumul de stupefiante Avortul lui off-label Utilizare Utilizarea de studii preliminare UM indica faptul ca utilizarea pe cale orala de RU-486s tovaras de droguri misoprostolul este sigur, dar vaginale poate submina raspunsurile imune bodys
Off-folosi eticheta unui medicament administrat cu RU-486 a rezilia un sarcinii poate fi responsabil pentru un pumn de rara, infectii letale observate la femeile care au luat medicamente din 2000, unui studiu efectuat de Universitatea din Michigan oameni de stiinta sugereaza.
Misoprostol de droguri este aprobat de FDA, care urmeaza sa fie luate pe cale orala, impreuna cu RU-486 pentru a termina o sarcina. Dar, multe femei au primit de droguri vaginal, ca parte a doua combinatie de droguri, o metoda de livrare nu sunt evaluate de FDA.
In animalelor, precum si studii de culturi celulare, cercetatorii au descoperit ca UM misoprostol, atunci cand este administrata direct in tractul de reproducere, suprima raspunsurile imune cheie si poate permite o in mod normal, nu pune in pericol bacterie, Clostridium sordellii, de a avea parte superioara si provoca infectii mortale. Atunci cand absorbite prin stomac, cu toate acestea, de droguri nu a compromis aparari imunitar sau provoaca boala.
Studiul, care apare online, ahead of print in Jurnalul de Imunologie, de asemenea, are implicatii pentru intelegerea infectii periculoase, care apar in timpul sarcinii.
Infectii dupa avorturi de medicatie sunt rare, si infectii Clostridium dupa avort sunt extrem de rare, spune David Aronoff, MD, un specialist boli infectioase care a condus studiul UM.
Rezultatele furnizeze dovezi de ce doctorii trebuie sa evite crearea misoprostolul vaginal si subliniem intelepciunea, atribuindu-i cu gura in schimb, spune Aronoff, profesor asistent in cadrul Departamentului de Medicina Interna de la UM Medical School. Concluzii ar trebui sa ajute a face o procedura in conditii de siguranta chiar si mai sigure.
Context: Mai mult de o jumatate de milion de femei din Statele Unite au fost supuse unor avorturi medicamente in conditii de siguranta utilizand cele doua medicamente, deoarece metoda de FDA a aprobat in anul 2000.
Nou studiu sugereaza ca a Planificarii Familiale a decis cu intelepciune atunci cand aceasta a emis un avertisment, in 2006, care recomanda medicii impotriva off-label utilizarea vaginale de misoprostol, in avorturi de medicatie. Dar, de multe clinicienii si pacientii au optat pentru utilizarea misoprostolului vaginal in schimb, in parte pentru a evita efectele secundare femeile au adesea atunci cand primesc de droguri pe cale orala.
Din sutele de mii de femei care au luat doua combinatie de droguri in conditii de siguranta, au existat opt decese raportate dupa infectii de bacterii Clostridium. De droguri a fost dat vaginal in toate, dar unul din aceste cazuri. Sase din cele opt femei au fost infectate cu Clostridium sordellii, un tip care rareori cauzeaza boala in oameni. Ceilalti doi a contractat o bacterie legate de Clostridium.
Clostridium sordellii este in curs de a urmarit indeaproape de Centrele federale pentru Controlul si Prevenirea Bolilor si altele, din cauza deceselor legate de avort si biologic, deoarece este foarte similar cu o alta forma de bacterii Clostridium, Clostridium difficile. C. difficile este de o mare preocupare in special in spitale si alte setari clinice, in cazul in care aceasta este cauza ratele tot mai mare de infectii.
Constatarile Studiul
UM oamenii de stiinta au demonstrat ca sobolanii misoprostolului dat injectat in uter si apoi expuse la sordellii Clostridium au avut rate de mortalitate mare: 80 la suta a murit in termen de patru zile. Prin contrast, sobolanii carora li misoprostol prin stomac si expuse la bacterii nu au aratat nici mortalitatii a crescut pe parcursul animale infectate care nu au primit de droguri.
Studii de culturi celulare, de asemenea, a relevat misoprostol, a slabit defensiva-cheie de mai multe imun la nivelul trac...

Rescue Horse Stele in Industrie's First complet digital radiografice de pozitionare Ghidul

Rescue Horse Stele in Industrie's First complet digital radiografice de pozitionare Ghidul Eklin Medical Systems, Inc, lider in radiografie digitala (DR), PACS (Picture arhivare si Comunicare System) si practica Information Management software (PIMS) pentru piata de ingrijire sanitar-veterinare, a anuntat introducerea unui ghid de pozitionare globala pentru captarea ecvina de diagnosticare radiografii digitale. Ghidul caracteristici Sheika, o iapa petite gri arab, care a fost salvat de ...

Pericolele de sforait in copiii

Pericolele de sforait in copiii Childs Un sforait poate suna dragut, sau chiar amuzant, dar obisnuita sforait la copii poate contribui la problemele care variaza de la pat udarea o performanta slaba scoala.
De fapt, unii copii cu tulburari de somn asociate cu sforait sunt eronat diagnosticati cu deficit de atentie-tulburari de hiperactivitate, sau ADHD, atunci cand ceea ce au cu adevarat nevoie este un somn bun nopti.
Dr. ...

Colesterol-transporta Proteine Affect de risc cardiovascular la pacientii dializati

Colesterol-transporta Proteine Affect de risc cardiovascular la pacientii dializati Infarct miocardic si accident vascular cerebral raman principalele cauze de deces in tarile dezvoltate, si reprezinta peste 60 la suta de deces la pacientii cu insuficienta renala tratati prin dializa. Un studiu in Jurnalul iunie a Societatii Americane de Nefrologie constata ca nivelul de colesterol-o transporta proteine numite lipoproteine (a) (Lp [a]), si in special de dimensiunea apolipoprotein...

Risc de glaucom In pacienti cu valori ridicate de presiune Ochiul poate fi Preticted de modelul

Risc de glaucom In pacienti cu valori ridicate de presiune Ochiul poate fi Preticted de modelul Anchetatorii de la Washington University School of Medicine din St Louis s-au dezvoltat un model de la identificarea pacientilor cu risc crescut de aparitie a glaucomului. Lor de cercetare a fost prezentat la reuniunea anuala a Academiei Americane de Oftalmologie din Las Vegas.
Model care prezice riscului de glaucom se bazeaza pe cinci factori de risc-cheie. Acesta a fost dezvoltat utilizand da...

Cuvant de inchidere Mondiale a Sanatatii Adunarea

Cuvant de inchidere Mondiale a Sanatatii Adunarea Domnule Presedinte, ministrii onorabili, Excelente, delegati distins, doamnelor si domnilor,
Eu cred ca putem fi de acord toate. Acest lucru a fost o sesiune exceptional de intensa a Adunarii de sanatate.
Aveti teren acoperit de mult, a facut unele decizii-cheie, si a adoptat rezolutii importante, intr-un an bugetar, si intr-un interval de timp taiat in jumatate.
Tu acoperite elemente pri...

Reducerea riscului de diabet zaharat

Reducerea riscului de diabet zaharat Care dintre cele mai bune lucrari in lupta impotriva factorilor de risc pentru diabet zaharat - exercitarea sau dieta?
Sau o cazatura de pe cal in sus, potrivit unui nou studiu de catre un cercetator la Universitatea Saint Louis, care este un membru al unei Universitatea din Washington echipa de oameni de stiinta care examineaza daca o caloriilor-dieta restrictiva poate prelungi durata de viata...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.