Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Vaccin antitetanos prospect


VaxInnate Licente recombinant H1N1 pandemic Porcine Gripa vaccin la biologica E.; de vaccin ar putea deveni disponibile pentru utilizare in Romania Acest An

VaxInnate Licente recombinant H1N1 pandemic Porcine Gripa vaccin la biologica E.; de vaccin ar putea deveni disponibile pentru utilizare in Romania Acest An
VaxInnate Corporation a anuntat ca a acordat companiei biofarmaceutice indian biologica E. Limited o licenta de a recombinant sale pandemie de gripa vaccin H1N1 porcine si colaboreaza pentru a facilita procesul de fabricare, de dezvoltare clinica si comercializarea de vaccin din India.
In conformitate cu termenii acordului, vaccinul va intra de dezvoltare clinica in India la inceputul acestui an si ar putea deveni disponibile pentru utilizare de urgenta in India, dupa finalizarea studiilor clinice. Ca in cazul tuturor vaccinurilor noi, guvernul indian trebuie sa aprobe vaccin pe baza de evaluare clinica inainte de a putea fi folosit. Termenii financiari ai acordului includ taxele initiale, platile piatra de hotar si redevente asupra vanzarilor. Detalii suplimentare nu au fost dezvaluite.
E. biologica este un important furnizor de vaccinuri cu guvernul indian. Compania are o lunga istorie de colaborari de succes cu multe companii multinationale.
Capacitatea de a produce VaxInnates vaccin recombinant, intr-un sistem de expresie bacteriene va permite biologica, E. pentru fabricarea vaccinului la companiei facilitatile existente, biotehnologie, cu o capacitate de productie microbiene. E. biologica ar trebui sa fie capabil sa suficient de fabricatie vaccin H1N1, in cateva luni pentru a raspunde nevoilor de Indias 1.2 miliarde populatiei intr-un caz de urgenta de sanatate publica.
De asemenea, acordul permite biologica, E. sa-si vanda vaccin exces catre alte tari din Asia de Sud, inclusiv in Bangladesh, Bhutan, Maldive, Nepal, Pakistan si Sri Lanka. Asia de Sud este acasa, la o cincime din lumi populatiei.
Biologice E. asteapta cu nerabdare sa colaboreze indeaproape cu VaxInnate sa se dezvolte rapid si fabricarea acestui vaccin inovatoare in India, a spus dr. Vijay Kumar Datla, Presedinte si Director General al BE. Ca un furnizor de vaccin de conducere, speram sa joace un rol cheie in protejarea indieni si alte asiatici de Sud de la pandemia de gripa H1N1.
Intre timp, VaxInnate planurile de a urmari o dezvoltare clinice si licensure de vaccinuri pandemia de gripa sezoniera si in Statele Unite. In 2009, VaxInnate efectuat studii clinice de succes de evaluare potenta, eficacitatea si siguranta vaccinului folosind Insulele Solomon tulpina gripei sezoniere de gripa H1N1. VaxInnates vaccin H1N1 pandemie de gripa se asteapta sa intre de dezvoltare clinica din Statele Unite in ac...

Actualizari pe pandemie de gripa Procesele de vaccin prezentat la 44th Annual Meeting IDSA

Actualizari pe pandemie de gripa Procesele de vaccin prezentat la 44th Annual Meeting IDSA Rezultatele preliminare din studiile clinice de testare doua abordari diferite de pandemie de gripa vaccin - unul o strategie de prim-boost folosind subtipuri diferite de vaccinuri H5N1, celelalte un vaccin H5N1, emis in piele (cutanat) mai degraba decat musculara - au fost prezentate la 44 Reuniunea Anuala a Societatii de Boli Infectioase ale Americii a avut loc la Toronto Oct. 12-15.
Finantarea pentru studiile vine de la Institutul National de alergie si de Boli Infectioase (NIAID), unul dintre National Institutes of Health. Reporterii pot face apel NIAID Stiri Office la 301-402-1663 pentru a vorbi cu directorul NIAID Anthony S. Fauci, MD, care este disponibil pentru a comenta si sa ofere perspectiva asupra acestor constatari preliminare.
Rezultatele preliminare sugereaza grunduiri stimuleaza imunitar Raspuns la Varianta H5N1 Vaccin
In cazul in care o tulpina a pandemiei de gripa a fost identificat, s-ar lua probabil mai multe luni pentru a face un vaccin impotriva sa, precum si stimularea imunitatii protectoare cu vaccinul ar necesita probabil mai mult de o doza. A le oferi cetatenilor doua doze de vaccin gripal H5N1, ca o pandemie este in evolutie ar fi dificil de vedere logistic, cu toate acestea, asa ca cercetatorii au fost de instrumentare de urgenta strategii alternative.
O alternativa este pentru oameni prim inainte de timp, cu un vaccin conexe, astfel incat doar o singura doza de vaccin este necesar atunci cand apare pandemie. O echipa de cercetatori condusa de Universitatea din Rochester Medical Center anchetatorilor Nega Ali Goji, MD, si John J. Treanor, MD, a testat recent aceasta ipoteza. Ei comparativ cu raspunsul imun la o singura doza de 90 micrograme de o varianta de vaccin gripa aviara in doua grupuri de adulti: cei care au primit o varianta diferita de vaccin H5N1 a virusului gripei aviare de vreo opt ani mai devreme si cei fara pre-expunere la orice virusului H5N1 sau vaccinuri.
In 1997-98 tarziu, la scurt timp dupa primul caz de pasari direct-to-transmiterea uman de un virus gripal H5N1, a avut loc la Hong Kong, NIAID finantat de productie a unui vaccin experimentale efectuate din virusul Hong Kong si testat-o intr-o clinica mica studiu efectuat la Universitatea din Rochester la adulti sanatosi (a se vedea de referinta). Treizeci si sapte de persoane care au primit doua doze de vaccin H5N1, Hong Kong, in acest proces a servit ca populatia amorsate, in studiul curent.
Doza de rapel in studiul curent - o experimentale vaccin inactivat, virusul H5N1, produse pentru NIAID de Sanofi Pasteur, vaccinuri de afaceri de Sanofi-Aventis Grupul de la Paris - se bazeaza pe un virus gripal H5N1, din Vietnam. Virusul Hong Kong este in legatura cu virusul Vietnam, ci face parte dintr-clade 3, care se refera la filialele sale pe un copac de evolutie a virusilor H5N1 din Asia, in timp ce virusul Vietnam apartine clade 1.
In studiul lor, echipa Rochester a constatat ca mai mult de doua ori mai multe dintre persoanele care au primit doza de vaccin amorsarea clade H5N1, a raspuns cu 3 niveluri de anticorpi substantiale pentru o doza unica de clade 1 vaccin H5N1, decat cei care nu au expunere inainte de H5N1 . Dr. Treanor spune ca aceste date timpuriu, dar promitatoare indica faptul ca amorsarea cu un vaccin antigenica varianta inainte de a se produce o pandemie poate fi o strategie folosita pentru a ajuta la controlul unei pandemii.
Aceste constatari preliminare trebuie sa fie confirmate in studii mai mari, dar le ofera posibilitatea de interesante pe care pre-existente, amorsarea pandemii cu vaccinuri H5N1, pot stimula raspunsul imun la un croitor diferite de vaccin H5N1-a facut de ani mai tarziu pentru a contracara o pandemie de gripa umana in curs de dezvoltare, spune Dr. Fauci.
In al treilea rand dozei de Intramdermal de vaccin H5N1, bine tolerat, dar nu imbunatati nu raspunsului imunitar
Studiile anterioare au sugerat faptul ca doze mai mici de vaccin de gripa sezoniera administrat intradermic pot lucra, precum si doze mai mari de vaccin acelasi administrat intramuscular, care sa permit...

Schimbare in politica de vaccin polio elimina de cazuri de vaccin polio-asociate in SUA

Schimbare in politica de vaccin polio elimina de cazuri de vaccin polio-asociate in SUA O modificare a politicii nationale polio de vaccinare a condus la eliminarea de vaccin-asociate poliomielitic paralitic (VAPP), potrivit unui studiu, in 13 octombrie problema JAMA.
Conform informatiilor de fundal in articol, ultimul caz de poliomielita (polio), in Statele Unite, cauzata de un virus in mod natural a aparut in 1979, cu toate acestea, ca o consecinta a vaccin poliomielitic oral (V...

Candidat nou vaccin impotriva hepatitei C - Universitatea de vaccin Saskatchewan si Boli Infectioase Organizare

Candidat nou vaccin impotriva hepatitei C - Universitatea de vaccin Saskatchewan si Boli Infectioase Organizare Cercetatorii de la Universitatea din Saskatchewans vaccinului si Boli Infectioase Organization (VIDO) s-au dezvoltat un candidat vaccin pentru hepatita C, conducand la speranta in lupta impotriva unei boli pentru care nu sunt inca disponibile vaccinuri.
VIDO este primul in Canada, pentru a arata ca aceasta tehnica vaccinarea poate fi eficace impotriva VHC. Studiul a fost publicat in aceasta Jur...

Noua cornee prospect de donare isi propune sa stimuleze vedere de economisire de transplanturi, Marea Britanie

Noua cornee prospect de donare isi propune sa stimuleze vedere de economisire de transplanturi, Marea Britanie O noua brosura este in curs de lansare pentru a ajuta la cresterea numarului de vedere de economisire a operatiunilor de cornee de transplant efectuat in Marea Britanie.
Prospect, donatie Cornea. Cadou de vedere, a fost complet reproiectata pentru a informa oamenii mai bine cu privire la transplantul de cornee si al face mai usor pentru ei sa angajamentul de a dona cornee si alte organe de catr...

prospect FPA ofera un nou aviz privind nepreluate pilulele contraceptive, Marea Britanie

prospect FPA ofera un nou aviz privind nepreluate pilulele contraceptive, Marea Britanie Caritate sexuale de sanatate Family Planning Association (APP) a emis un prospect actualizat la data de pilule contraceptive orale combinate, care contine informatii noi despre ce femeile ar trebui sa fac atunci cand e dor de a lua pastile.
Studiile arata 47% dintre femei uita cel putin o pastila pe ciclu, iar 22% uita cel putin doua *. Un nou aviz clarifica femeile au nevoie de informatii pent...

Noua viata rinichi prospect donatie publicat de NHS din Regatul Unit Transplant

Noua viata rinichi prospect donatie publicat de NHS din Regatul Unit Transplant O noua brosura ofera o linie de la mii de oameni cu insuficienta renala in Marea Britanie.
Prospect, puteam fi un donator viu rinichi? a fost publicat de NHS din Regatul Unit de transplant si vor fi disponibile la transplant de rinichi si centrele de dializa si de la donator de organe, Line.
Aceasta explica procesul de donare si transplant si modul in care rudele si prietenii pot oferi lor i...

Mai putine Ohio Medicii prospect Ob-Gyns ciuda Legea care are ca scop sa reduca tarifele de practicilor neregulamentare ale societatilor

Mai putine Ohio Medicii prospect Ob-Gyns ciuda Legea care are ca scop sa reduca tarifele de practicilor neregulamentare ale societatilor Reprinted cu permisiune de la natura http://www.nationalpartnership.org. Puteti vizualiza intreaga Daily Womens Health Policy Report, cautare arhive, sau sa se inscrie pentru livrare de e-mail aici. The Daily Womens Health Policy Raportul este un serviciu gratuit de parteneriat national pentru Femei & Familii, publicat de Consiliul consultativ Company.
© 2007 Consiliul consultativ Company....
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.