Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Vaginul poze


Femeile doresc capat tabu-uri din jurul vaginului

Femeile doresc capat tabu-uri din jurul vaginului
Femeile doresc un dialog mai deschis si mai luminat publicului cu privire la vagin. Noua din zece femei simt ceea ce priveste societatea vagin ca rusinos, sapte din zece cred tabuuri contribuie la femei ignoranta si aproape jumatate cred vagin este acea parte a corpului care cunosc cel despre femei. Dar femeile aproape universal-ar dori mai multe informatii despre vagin.
Constatarile sunt revelate in vagin Dialogul international Sondaj - un studiu de peste 9400 de femei de instrumentare atitudini femei, perceptiile si cunostinte despre vaginul comandat de Organon, dezvoltator de NuvaRing - prima data-un-luna contraceptiv vaginal inel. [1]
Desi 95% din femeile intervievate cred ca este important de femei sunt bine informati cu privire la vagin si 87% cred ca o mai buna intelegere va ajuta la imbunatatirea satisfactiei sexuale, numai 26% dintre femei se considera foarte bine. Femeile, de asemenea, frecvent, lipsa de incredere in materie vaginale - 61% dintre femei au griji cu privire la aspectul organelor genitale lor, si aproape jumatate despre dimensiunea vaginale.
Societatea are de a schimba atitudinea sa de a vaginului si sincer cresc. Femeile sunt, fara indoiala, e foame de cunoastere, dar publice de bariere in calea discutarea vagin si tabuuri societaii de a contribui la lipsa lor de cunostinte si nelinisti, a declarat Belgia sexologist-psiholog, dna Goedele Liekens prezinta constatarile, pentru prima data la congresul a 8-a Societatii Europene de de contraceptie in Edinburgh astazi. [2] Este momentul pentru a incepe un dialog mai deschis si mai luminat vaginale.
De asemenea, sondajul a subliniat faptul ca putine femei au nici inhibitiile in ceea ce priveste vagin la un nivel personal. Aproape noua din zece sunt confortabile vorbesc despre vaginul cu partenerul lor sexuala; trei sferturi dintre femei au examinat vaginul lor, cu o oglinda de mana; si de cele mai multe sunt confortabile inserarea ceva (cum ar fi un deget sau tampon) in vagin. Majoritatea femeilor sunt de acord ca produse medicale care trebuie sa se introduce in vagin, sunt usor de folosit. Cu toate acestea, mai mult de jumatate din toate femeile au spus ca sunt incomode vorbit cu personal medical calificat despre vagin-chestiuni legate de sanatate.
Faptul ca cele mai multe femei nu se simt discuta vagin cu un medical profesionist dat fiind rolul sau central in lor de reproducere si de sanatate sexuala este lipsit de sens si, fara indoiala, contribuie la faptul ca exista multe mituri despre vagin. Cu cat sunt mai educati si mai bine femeile sunt informati cu privire la corpul lor, cu atat mai bine, a comentat Dr ginecolog Raquel Arias (University of Southern California Scoala de Medicina, SUA).
Ea a adaugat vaginale metode de contraceptie, cum ar fi NuvaRing, ofera multe avantaje ca si alte produse de contraceptie meci cant. Foarte important, noile descoperiri arata ca femeile au putine preocupari cu privire la produse medicale care sunt administrate vaginal, dar nu este necesara o mai buna cunoastere vaginale si a dialogului. Aceste corespunde cu propria mea experienta, care indica faptul ca femeile nu au probleme legate de aspectele practice ale administratiei de droguri vaginale si sanatatea vaginala, in general, dar odata ce se incearca NuvaRing, ei foarte mult aprecia comoditatea si usurinta de utilizare.
Dr Henk Jan out, Organon, Senior Director servicii medicale, metode contraceptive, a adaugat: Speram ca rezultatele vor contribui la combaterea unele tabuuri din jurul vaginului pe cap si abilitarea femeilor pentru a intelege mai bine pe trupurile lor.
Despre Inelul ...

Robot-asistata, laparoscopice o interventie chirurgicala pentru prolaps vaginal Vault declarate a fi eficace

Robot-asistata, laparoscopice o interventie chirurgicala pentru prolaps vaginal Vault declarate a fi eficace Clinica Mayo cercetatorii au descoperit ca chirurgia laparoscopica asistata de catre un robot chirurgical pentru a remedia prolaps vaginal bolta, un colaps al vaginului care poate aparea dupa o histerectomie, este o optiune eficienta de a traditionale, repararea deschis chirurgicale atunci cand este masurata de cel putin un an dupa ce interventia chirurgicala. Rezultatele sunt publicate in numarul din august Journal of Urology.
In Statele Unite, una din noua femei va suferi o histerectomie, supus unei interventii chirurgicale pentru a elimina toate sau o parte a uterului. Zece la suta din aceste se vor dezvolta prolaps vaginal bolta.
Dupa histerectomie, acolo o lipsa de sprijin pentru vagin ca tu remove ligamentele, iar vaginul poate cadea in jos, spune Daniel Elliott, MD, Clinica Mayo urolog si investigatorul de plumb de studiu. Thats Pentru a imaginat acest lucru, ii ajuta sa se gandeasca la vaginului ca un tub de ciorap de jos in sus afara. Pentru unele femei, vaginul poate veni complet - cum ar fi trei-cinci centimetri.
Aceasta problema poate fi devastatoare, atat fizic cat si social, spune el. Uneori, pacientii pot merge greu.
Chirurgie laparoscopica noi are avantaje de peste repararea traditionale, sacrocolpopexy deschisa, in conformitate cu Dr. Elliott. Acestea includ:
* Mai putin timp globala de recuperare
* Un spital peste noapte stati numai, mai degraba mult de doua pana la patru zile
* Risc potential mai mici de post-chirurgie sangerare
* Durere semnificativ mai putin, in cazul in care 50 la suta dintre pacienti merg acasa luand numai over-the-counter antialgice
* Femeile care nu pot tolera procedurii deschise din cauza unor probleme de sanatate pot fi candidati pentru aceasta interventie chirurgicala
Prediction meu este, cu suficient timp si formarea profesionala, robotul-asistata, chirurgie laparoscopica va fi procedura principala facut in viitor pentru femeile cu prolaps majore bolta vaginala, spune Dr. Elliott.
Interventie chirurgicala nu este disponibile pe scara larga in prezent, din cauza numarului mic de chirurgi instruiti in cadrul procedurii, precum si valoarea de echipamente necesare pentru medicii pentr...

Imagini erotice dovedi utile pentru a coaxing out activitatea creierului Inconstient

Imagini erotice dovedi utile pentru a coaxing out activitatea creierului Inconstient Atunci cand ochii sunt prezentate cu imagini erotice intr-un mod care te tine de a deveni constienti de ele, creierul tau poate detecta in continuare si sa raspunda la imaginile in functie de sexul si orientarea sexuala, o echipa de psihologi Universitatea din Minnesota a gasit. Echipa, condusa de student absolvent Yi Jiang, si de consilierul sau, profesor de psihologie Sheng El, a constatat ca, c...

Prea mult cunoastere poate fi Bad Pentru unele tipuri de memorie, se gaseste Studiu

Prea mult cunoastere poate fi Bad Pentru unele tipuri de memorie, se gaseste Studiu Uneori cunoastere poate fi un lucru rau, mai ales cand este vorba de exact aminte de anumite lucruri.
Un nou studiu gasit adulti au o mai buna amintindu-imagini de animale imaginar decat a avut amintindu-imagini de pisici reale.
Adultii amintit aceste insecte artificiale-ca creaturi au vazut pentru prima data, mult mai bine decat au facut-pisicile care au fost foarte familiar pentru ei, a de...

Utilizarea Sinus Mobilized cu mobilizarea Total Uro-genitale

Utilizarea Sinus Mobilized cu mobilizarea Total Uro-genitale UroToday.com-armamentarium chirurgicale de tratament in ceea ce priveste anomalii ale sinusurilor urogenitale a suferit modificari semnificative in ultimii ani. Mobilizarea totala urogenitale inventat de Dr. Rink si colegii sai, care a mobilizat sinusurilor urogenitale, vaginul si uretra in bloc spre perineu, este doar unul dintre aceste schimbari recente. In acest studiu de Rink, et al, care le-a...

FDA noi mandate de avertizare pentru Nonoxynol 9 Produse OTC Contraceptive

FDA noi mandate de avertizare pentru Nonoxynol 9 Produse OTC Contraceptive US Food and Drug Administration (FDA) a emis o regula final care prevede ca producatorii de over-the-counter (OTC) de sine statatoare de produse contraceptive si spermicidal vaginale care contin nonoxynol chimice ingredientul 9 (N9) sa includa un avertisment ca N9 chimice nu ofera protectie impotriva infectiei cu HIV de la (virusul care provoaca SIDA) sau a altor boli cu transmitere sexuala (BTS)....

Vaginal microbiocide mai preveni infectiile Mai mult la barbati decat pentru femei

Vaginal microbiocide mai preveni infectiile Mai mult la barbati decat pentru femei Microbiocide vaginal in prezent in studiile clinice pot fi arma numai ca va va proteja femeile impotriva infectiei cu HIV de la. Cu toate acestea, in circumstante probabil, aceste microbicide pot fi benefice mai mult la barbati decat la femei, potrivit unui nou studiu de SIDA Institutul de la UCLA.
Studiul, care a folosit modele matematice noi pentru a simula studiile clinice si-a populatiei la...

19 milioane la Washington University Oamenii de stiinta de a decoda Microbe ADN-ului si de a explora Link-uri la boli

19 milioane la Washington University Oamenii de stiinta de a decoda Microbe ADN-ului si de a explora Link-uri la boli National Institutes of Health (NIH) a acordat oameni de stiinta de la Universitatea Washington Scoala de Medicina din St Louis patru burse in valoare totala de 19 milioane dolari pentru a explora trilioane de microbi care locuiesc in organismul uman si de a determina modul in care acestea contribuie la stare buna de sanatate si de boala.
Subventiile fac parte din Microbiome umane de proiect, un...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.