Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Valori tensiune arteriala


Ce este scaderea tensiunii arteriale? Ce este Hipotensiune arteriala?

Ce este scaderea tensiunii arteriale? Ce este Hipotensiune arteriala?
Scaderea tensiunii arteriale este, de asemenea, cunoscut sub numele de hipotensiune arteriala. Pentru milioane de oameni care sufera de hipertensiune arteriala (tensiune arteriala ridicata), hipotensiune arteriala poate parea mare. Daca simptomele sunt hipotensiunea arteriala usoara, de obicei nu necesita tratament. Cu toate acestea, aceasta poate provoca tulburari cardiace grave, lesin si, de asemenea, duce la tulburari neurologice si endocrine. In cazul in care este de hipotensiune arteriala severa organe cheie poate deveni lipsit de oxigen si substante nutritive si organismul poate intra in soc, o pune in pericol viata conditie.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, hipotensiune arteriala este 1. Subnormal tensiunii arteriale de sange. 2. Reduse de presiune sau de tensiune de orice fel. Ce este tensiunii arteriale? Inima este un muschi, ca pompele de sange in jurul corpului continuu. De sange care este scazut in oxigen este pompat spre plamani, in cazul in care livrarile de oxigen sunt completate. Pompe de inima acest oxigen din sange bogat in jurul corpului de a furniza muschii nostri si celule. De pompare de sange genereaza presiune - tensiunii arteriale.
Interesant articol despre
Ce este tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arteriala)? Care sunt cauzele hipertensiunii arteriale?
Ce este de sare? Cat de sare de mult ar trebui sa mananc?
Ce este anemia? Care sunt cauzele anemiei?
Ce este insuficienta cardiaca? Care sunt cauzele insuficientei cardiace?
Ce este diabetul?
Ce este colesterolul? Care sunt cauzele valori crescute ale colesterolului?
Ce este un accident vascular cerebral? Care sunt cauzele un accident vascular cerebral?
Ce este oboseala (oboseala)?
Ce este Hipertiroidia? Cand ne-am masura a tensiunii arteriale, am gabaritul doua tipuri diferite de presiune: a tensiunii arteriale sistolice - tensiunea arteriala in cazul in care contractele de inima, in special in momentul de forta maxima de contractie, care apare atunci cand ventriculului stang a contractelor de inima.
Diastolica presiune - tensiunii arteriale dintre bataile inimii, atunci cand inima este de odihna si de deschidere, (dilatarea). Cand presiunea noastre de sange este luata Medicul sau asistenta medicala trebuie sa se masoare atat presiunile sistolice si diastolice. Cifrele apar de obicei, cu un numar mai mare prima (a tensiunii arteriale sistolice), si apoi un numar mai mic (presiunea diastolica). Cifra va fi urmata de abrevierea mm Hg, ceea ce inseamna milimetri de mercur.
Daca tensiunea dumneavoastra arteriala este de 120 de peste 80 (120/80 mmHg), aceasta inseamna o tensiunii arteriale sistolice de 120mmHg si o presiune diastolice de 80mmHg.
Noastra nivelurile tensiunii arteriale poate fluctua de fel de mult ca 30 sau 40 mm Hg in timpul zilei. Acesta va fi la punctul sau cel mai scazut atunci cand dormim sau de odihna. Cand suntem activi fizic, foarte accentuat sau anxietate creste nostru tensiunii arteriale. Este important ca a tensiunii arteriale este luat in imprejurari similare de fiecare data, astfel incat, atunci cand sunt comparate citiri acestea se refera la aceeasi stare de activitate fizica. Ce este scaderea tensiunii arteriale (hipotensiune arteriala)? Cineva cu o lectura in cazul in care 90/60 mm Hg sau mai mic este considerat ca avand hipotensiune arteriala (tensiune arteriala scazuta). Persoanele cu tensiune arteriala scazuta au unele protectie de la factorii care creste tensiunea arteriala la niveluri nedorite. Cu toate acestea, scaderea tensiunii arteriale poate fi un semn al unei probleme subiacente, si pot determina simptome neplacute. Care sunt simptomele de tensiune arteriala scazuta (hipotensiune arteriala)? Multe persoane a caror tensiune arteriala scazuta va experimenta nici un simptom. In cazul in care nu este hipotensiune arteriala severa si nu exista conditii care stau la baza de tratament nu este necesar.
Daca tensiunea arteriala este atat de mica ca furnizarea de sange la nivelul creierului si a altor organe vitale este insuficienta in care pacientul avea nevoie de ingrijiri medicale. Hipotensiune arteriala severa este cauzata de o boala de baza sau conditie.
Vizitati nostru specializat sectiuni de stiri
Hipertensiune arteriala (hipertensiunea) News
Cardiovasculare / Cardiologie News
Vascular Noutati
Heart Disease News
Accident vascular cerebral News
Diabetul News Mai jos sunt cele mai comune simptome de hipotensiune arteriala: vedere incetosata rece, umed si rece, piele palida Depresiunea Ameteli Lesin Oboseala general senzatie de slabiciune Greata Palpitatii Rapid, respiratie superficiala Setea hipotensiune arteriala ortostatica (hipotensiune arteriala ortostatica)
Acest lucru se refera la o scadere a tensiunii arteriale dupa schimbarea postura. Acest lucru se poate aparea atunci cand se ridice in picioare de la o sedinta sau de pozitie culcat, sau de a sta pana la o pozitie culcat. Tensiune arteriala scazuta va reveni la valori normale rapid. Hipotensiune arteriala posturala apare mai frecvent dupa cum ajungem mai in varsta.
Scaderea tensiunii arteriale dupa mese (postprandial hipotensiune arteriala)
Uneori, scaderea tensiunii arteriale pot dupa masa, cauzand stare de confuzie, ameteala, si wooziness (slabiciune). Acest lucru este cunoscut sub numele de hipotensiune arteriala postprandial. Ea apare mai frecvent in randul persoanelor in varsta, persoanele mai ales in varsta care sufera de hipertensiune arteriala (tensiune arteriala ridicata), diabet zaharat, boli sau Parkinsons.
Dupa ce am manca intestinele noastre necesita o crestere semnificativa a ofertei de sange pentru digestie. Inima bate mai repede raspunde prin vasele de sange in timp ce in alte parti ale corpului ingust (contracta) pentru a ajuta la mentinerea tensiunii arteriale. Cand vom ajunge la limita de varsta bate inima nu poate creste suficient pentru a mentine tensiunii arteriale. De asemenea, vasele de sange care ar fi trebuit sa au redus nu se contracta suficient pentru a mentine tensiunii arteriale. Prin urmare, scade tensiunea arteriala. Daca sunteti predispus la aparitiei hipotensiunii arteriale postprandiale ati putea descoperi ca ajutorul urmatoarele simpli pasi: Lie in jos dupa masa. Inferioara continutului de glucide de mese dumneavoastra. Mananca mai mici si mai multe mese frecvente - probabil de patru sau cinci mese mici pe zi in loc de 3 cele mari. Care sunt cauzele tensiune arteriala scazuta (hipotensiune arteriala)? Unele medicamente blocante alfa beta-blocante antidepresive triciclice Diuretice medicamente pentru boli Parkinsons, sildenafilul (Viagra), cu atat mai mult in cazul in care, in combinatie cu Anestezie nitroglicerina
Tensiunea arteriala este, de obicei in mod deliberat, redusa pentru operatie. Hipotensiv anestezie - in mod deliberat, scaderea tensiunii arteriale pentru chirurgie - intraoperator reduce pierderea de sange, precum si de timp chirurgicale.
Senzatie de lesin in toaleta - urinat (sincopa mictiune), defecating (sincopa defecare),
Daca tulpina la urinat sau care au o miscare intestinului nervului vag este stimulat, provocand o crestere a nivelului acetilcolinei in organism. Acetilcolina dilata vasele de sange. Vasele de sange Dilated aduce tensiunii arteriale, in jos care reduce aportului de sange la creier. O scadere brusca a aportului de sange la creier poate provoca ameteli si lesin (sincopa). Sincopa mictiune inseamna senzatie de lesin / lesin la urinat, si sincopa defecare inseamna senzatie de lesin / lesin in timp ce o miscare intestinului. In aproape toate cazurile, problema se rezolva rapid si nici un tratament este necesar. Inghititi sincopa si sincopa tuse, senzatie de lesin / lesin de la inghitire sau tuse, de asemenea, sunt cauzate de stimulare a nervului vag.
Raniri grave si / sau hemoragie interna
Daca ai pierdut o multime de sange de la un prejudiciu grav sau sangerari interne, volumul sanguin va scadea, ceea ce duce la hipotensiune arteriala severa si potential periculoase. Arsuri grave pot duce la soc si o reducere a tensiunii arteriale.
Septicemia infectii, intoxicatii de sange, severa
Bacterii virulent de la o infectie undeva in organism poate invada sange (septicemie). Pacientul poate intra in soc septic, o pune in pericol viata scaderea tensiunii arteriale.
Deshidratarea
Cand corpul tau pierde apa mai mult decat este nevoie de tine in cele din urma sa devina deshidratat. Niveluri de hidratare (niveluri de apa in organism) nu trebuie sa scada mult inainte de a incepe senzatie de ameteala si slabe - deshidratare-induse de pierdere in greutate de doar 1% poate duce la reducerea tensiunii arteriale suficient pentru a determina simptome. Deshidratarea poate fi cauzata de diaree severa, varsaturi, caldura, overusing diuretice, si supra-exercitarea. In cazul in apa sau nivelurile sanguine scad dramatic pacientul poate intra in soc hypovolemic - apa severa / picatura de sange in volum se intelege inima nu poate pompa sangele in mod corespunzator, rezultand in pune in pericol viata hipotensiune arteriala.
Probleme endocrine (nu inclusiv diabet zaharat)
Sistemului endocrin este un sistem de glande implicate in eliberarea de hormoni - exemple includ glandei tiroide, precum si glanda suprarenala. Face glandei tiroide, iar hormonii de magazine care ajuta la controlul frecventa cardiaca, tensiunea arteriala, temperatura corpului, precum si rata la care alimentar este defalcat si transformate in energie (parte a metabolismului). Scaderea tensiunii arteriale poate fi cauzata de hipotiroidism (tiroida underactive) sau hipertiroidismul (tiroida hiperactiva). In cazul in care glandele suprarenale nu functioneaza corect (insuficienta suprarenala), exista, de asemenea, un risc de hipotensiune arteriala - glandele suprarenale sunt situate chiar deasupra fiecare rinichi si sunt in principal responsabile pentru reglementarea raspuns de stres.
Diabetul zaharat
Daune pentru a nervilor in organism, inclusiv a celor din sistemul nervos autonom, este o complicatie a diabetului zaharat. Disfunctie autonoma ii face pe oameni mai sensibile la hipotensiune arteriala ortostatica (hipotensiune arteriala ortostatica) - senzatie de lesin, atunci cand brusc stai pana la o pozitie culcat, sau in picioare, pana la o pozitie de sedinte / minciuna.
Boli de inima
Badycardia (foarte scazuta rata de inima), probleme cu inima valve, atac de cord si a insuficientei cardiace pot cauza tensiunii arteriale foarte scazut, in principal pentru ca inima nu este in masura de a pompa suficient sange pentru a mentine presiunea in sus.
Sarcina
Tensiunea arteriala scade, de obicei in timpul sarcinii, deoarece sistemul circulator se extinde in timpul gestatiei. Tensiunii arteriale sistolice, de obicei scade aproximativ 5 - 10 puncte, in timp ce presiunea diastolica se poate incadra cu 10 pana la 15 puncte. Aceasta este o parte normala a unei sarcini sanatoase si este rareori un motiv de ingrijorare. La scurt timp dupa nasterea copilului tensiunii arteriale se va relua la niveluri normale.
Anafilaxie (reactie alergica severa)
Unele persoane pot avea o react...

Mai usor mod de a identifica High A Child's Blood presiunea creata de pediatru

Mai usor mod de a identifica High A Child's Blood presiunea creata de pediatru Pediatri au acum o modalitate noua si simpla de a diagnostica o problema serioasa cu care se confrunta copiii nostri natiuni - datorita lui David Kaelber, MD, Ph.D., MPH, medic pediatru MetroHealth System, internist, si seful ofiter de Informatica Medicala si Case Western Reserve University School of Medicina cercetator si membru al facultatii. Aproape 75% din cazurile de hipertensiune arteriala si 90% din cazurile de prehypertension la copii si adolescenti merg nediagnosticate. Aceste statistici deranjant au fost documentate in cercetare publicate anterior de Dr. Kaelber. Din aceasta cercetare, Dr. Kaelber si cercetatori colegii simtit ca unul dintre principalele motive pentru sub-diagnostic se pot datora graficul de complexe utilizate in prezent pentru a ajuta la medici si personal medical identifica tensiune arteriala ridicata la copii. Deci, Dr. echipa Kaelbers simplificata Chart -, axata exclusiv pe Childs o varsta si sex - eliminand necesitatea pentru o inaltime percentilei si la reducerea numarului de valori in tabelul de mai tensiunii arteriale de la 476 la doar 64. Diagrama a fost revizuit si descrierea de insotire sunt publicate in numarul din iunie al revistei Pediatrics.
Academia Americana de Pediatrie si American Heart Association recomandam sa controale ale tensiunii arteriale se face la toate vizitele pediatrie pentru ingrijirea sanatatii (inclusiv stomatologica si optometric termene) pentru varstele copii 3 - 18. Diagrama curent standard utilizate de catre furnizorii de asistenta medicala pentru a evalua tensiunii arteriale se pediatrie din Inima National, Lung, precum si Institutul de sange si include sute de normal si anormal valorile tensiuni...

Ce este mare Blood Pressure? Ce Cauzele High Blood Pressure?

Ce este mare Blood Pressure? Ce Cauzele High Blood Pressure? Tensiunea arteriala este, de asemenea, cunoscut sub numele de hipertensiune arteriala. Tensiunea arteriala este cantitatea de forta exercitata impotriva peretii arterelor ca fluxuri de sange prin intermediul lor - in cazul in care o persoana are tensiune arteriala ridicata inseamna ca peretii arterelor primesc prea mult in mod repetat, sub presiune - presiunea trebuie sa fie cronic crescute pentru...

NicOx Initiaza Nou Proces Pentru a stabili HCT 3012 Ca Osteoartrita tratamentul cu benefice Blood Pressure Profil

NicOx Initiaza Nou Proces Pentru a stabili HCT 3012 Ca Osteoartrita tratamentul cu benefice Blood Pressure Profil NicOx SA (Eurolist: NICOX) a anuntat deschiderea unui nou studiu clinic conceput pentru a compara 24 de ore a tensiunii arteriale profil HCT 3012 si naproxen, folosind ambulatorii a tensiunii arteriale (ABPM). Acest studiu este de asteptat sa inscrie subiecti aproximativ 120 de voluntari cu hipertensiune arteriala stabila esentiala (tensiune arteriala ridicata), la 15 centre clinice in Statele Uni...

Viagra poate trata preeclampsie

Viagra poate trata preeclampsie Primul studiu a lua in considerare efectul de Viagra (sildenafil) in timpul sarcinii, afectate de hipertensiune arteriala pe fapte semnificative, cum ar fi cresterea fatului si de bunastare si mamele circulatie uterin avut rezultate surprinzator de pozitive, care pot indica de utilitate este posibil, in preeclampsie, cauza principala a mortalitatii materne si morbiditatea in intreaga lume.
Desi...

Nou sondaj arata afro-americani sunt ingrijorati cu inima de sanatate, dar nu recunosc legaturii la Brain Sanatate

Nou sondaj arata afro-americani sunt ingrijorati cu inima de sanatate, dar nu recunosc legaturii la Brain Sanatate Un studiu recent comandat de Asociatia Alzheimer si American Heart Association a constatat ca, in randul afro-americani, doi din trei (61 la suta), a exprimat ingrijorarea cu privire la dezvoltarea de boli de inima, si doua din cinci (40 la suta), a exprimat ingrijorarea cu privire la dezvoltarea de Alzheimer . Cu toate acestea, doar unul din 20 (6 la suta) sunt constienti de faptul ca sanatatea i...

Cand se trateaza de mare a tensiunii arteriale, Simplitatea este cel mai bun

Cand se trateaza de mare a tensiunii arteriale, Simplitatea este cel mai bun Un simplificata, pas cu protocolul de ingrijire pentru tratarea hipertensiunii arteriale a fost mai eficace decat orientari pe baza de practica in a ajuta oamenii reduce valorile tensiunii arteriale, in functie de ultima ora rezultatele studiului clinic prezentat la American Heart Asociatii stiintifice Sessions 2007.
Tratamentul simplificat de interventie la Contract Hipertensiune arteriala (ST...

Studiul In 7000 barbati si femei cravate de obezitate, proteine inflamatorii la inima de risc Nerespectarea

Studiul In 7000 barbati si femei cravate de obezitate, proteine inflamatorii la inima de risc Nerespectarea Specialistii de cord la Johns Hopkins si in alta parte raport de ceea ce se crede a fi primul scara larga-dovezi care leaga excesului de greutate severa, cu inflamatia prelungita de tesut inimii si deteriorarea ulterioara care conduce la esecul de sange bodys-organe de pompare.
Cele mai recente rezultate din studiul multietnice aterosclerozei (MESA), care urmeaza sa fie publicate in 6 mai probl...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.