Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Valorile glicemiei


Diabetul si pizza: lenta si constanta de livrare insulina castiga cursa

Diabetul si pizza: lenta si constanta de livrare insulina castiga cursa
Cu sau pastos, glucide-crusta densa si continut ridicat de grasimi, pizza pot face ravagii la persoanele cu diabet zaharat. Un Penn State Centrul de Diabet de studiu sugereaza o insulina lenta si constanta-model de dozare poate combate cele mai bune de glucoza-ridicarea efectele acestei alimente comune preferate.
Mentinerea nivelului de glucoza din jumping prea mare sau prea mic inmuierea pot ajuta la reducerea riscului de boli cardiovasculare, care a fost conectat la nivelurile de glucoza neregulat la cei cu diabet zaharat, a declarat Robert Gabbay, MD, Ph.D., profesor de medicina, Penn State Colegiul de Medicina, Penn State Milton S. Hershey Medical Center, si co-director, Centrul de Diabet Penn State. Studiul nostru arata ca, dupa o mare carbohidrati, alimente bogate in grasimi, cum ar fi pizza utilizat in acest studiu, spatierea afara insulina dat de o pompa de insulina in doua doze, dintre care unul este pe o perioada de opt ore, pot sa pastreze valorile glucozei intr-o mai Gama favorabil decat o singura doza de insulina sau de o doza dubla luate intr-o perioada mai scurta.
Acest studiu intitulat, Optimal Insulina pompe de dozare si postprandiale glicemiei dupa o masa Pizza Utilizarea continua Glucoza Sistemul de monitorizare, a fost publicat in numarul din luna aprilie a Diabetului Tehnologie & Therapeutics.
Studiul a fost initiat datorita Susan M. Jones, MS, CRNP, CDE, un medic asistenta medicala, si Jill L. cariera, MS, RD, LDN, CDE, un dietetician, ambii observat probleme cu pacientilor cu diabet lor.
Am observat ca a fost foarte dificil pentru cei cu diabet zaharat, care au fost folosind pompe de insulina pentru a mentine valorile glicemiei buna atunci cand au mancat pizza, Jones a spus. Pentru ca pizza este un aliment favorit pentru atat de multi oameni si de buna calitate a vietii este manca ceea ce vrei fiecare acum si, din nou, am sugerat un studiu pentru a vedea cel mai bine cum sa ai ajuta pe cei cu diabet zaharat bucura de aceste alimente comune preferate in timp ce mentinerea nivelurilor de glucoza bun.
Douazeci si sase de voluntari cu diabet zaharat tip 1 au fost selectate din partea populatiei de pacienti la Penn State Hershey Medical Center si au fost echipat cu un nou sistem de monitorizare a glicemiei (CGMS, Medtronic Minimed, Northridge, Ca.) Ca mediile nivelurile de glucoza din sange, la fiecare cinci minute. Timp de trei zile, voluntari a mancat o masa de seara de pizza branza simplu cu apa. Marimea mesei sa bazat pe suma de obicei persoana ar fi mancat, de obicei, de doua sau trei felii, dar a fost cantarit si consecventa in fiecare noapte.
Insulina sume s-au bazat pe persoane cunoscute nevoilor individuale si suma a fost tinut in concordanta fiecare dintre cele trei zile. Calendarul de administrare a insulinei, cu toate acestea, a fost variat in fiecare zi. In prima zi, tot de la insulina a fost dat imediat inainte de a manca masa. In ziua a doua, jumatate de insulina a fost dat intr-o doza imediat inainte de masa, cu cealalta jumatate administrata lent, prin intermediul pompei de insulina continuu pe parcursul urmatoarelor patru ore. La trei zile, jumatate de insulina a fost dat intr-o doza imediat inainte de masa, iar cealalta jumatate a fost administrat lent, prin intermediul pompei in urmatoarele opt ore. Voluntarii ingerat nimic altceva decat apa in seara, dupa masa de pizza si mentinut dieta lor normale pe toata durata restul zilei.
Valoarea medie a glicemiei dupa ce mananca pizza au fos...

Are You Un pic mai jos? Imposibilitatea de a Energiei meci de admisie cu cerintele este o cauza posibila a scazut Asta Blood Sugar "Feeling

Are You Un pic mai jos? Imposibilitatea de a Energiei meci de admisie cu cerintele este o cauza posibila a scazut Asta Blood Sugar "Feeling Asa cum multi ca o treime dintre femei simptome experienta pe care ei cred ca sunt cauzate de glucozei in sange (zahar), potrivit unui studiu recent efectuat in Nottinghamshire (1). Simptome de glucoza din sange, cum ar scazuta (sau hipoglicemie, asa cum este denumita medical), includ: iritabilitate; lesin, tremor, foame si de anxietate. Cu toate acestea, nu se stie daca femeile astfel de experienta (biochimic definit) hipoglicemia sau daca simptomele lor sunt cauzate de un alt factor. Hipoglicemia, in special dupa o masa, este rara la femeile sanatoase in alt mod.
Raportarea in British Journal of Nutrition (2), oameni de stiinta de la Universitatea din Nottingham a efectuat un studiu pe 30 sanatosi, non-femeile obeze (in varsta de 19-49 ani), care au raportat simptome au crezut ca s-au datorat la hipoglicemie pe unul sau mai multe ocazii in fiecare pe saptamana, plus 18 simptom-controale liber. Femeile au luat-imbinate-intepatura probe de sange si a masurat de glucoza din sange la trei ore dupa micul dejun si masa de pranz si a inregistrat, de asemenea, dieta lor si a nivelurilor activitatii fizice pentru o saptamana. Femeile care au raportat, de asemenea, se confrunta cu hipoglicemie a avut de glucoza din sange masuratori ori de cate ori s-au simtit simptome.
Femeile care au raportat simptome de hipoglicemie dupa o masa de glucoza din sange au avut in mod semnificativ mai mici comparativ cu femeile din grupul de control (4,7 vs 5.1mmol / L). In plus, glucoza din sange a fost semnificativ mai mic decat controalele cand simptomele au fost experimentat (4,2 mmol / l). Biochimic, hipoglicemia este definit printr-o de glucoza din sange de 3.0mmol / L. sau mai putin; numai sapte din cele 30 de femei de raportare simptomele hipoglicemiei de fapt, a avut o de glucoza din sange indicativ de hipoglicemie, sugerand faptul ca alti factori pot fi cauza simptomelor. Cu toate acestea, observatia ca valorile glicemiei a fost semnificativ mai mici la ocazii cand simptomele s-au observat sugereaza unele modificari in echilibru glucozei in aceste femei.
De zahar a fost anecdotic citata ca o cauza de hipoglicemie reactiva (nivelul de glucoza in sa...

De cercetare Says Diabetici cel mai mare risc la neglijat Post Faina Zahar Peak

De cercetare Says Diabetici cel mai mare risc la neglijat Post Faina Zahar Peak Perioada Craciunului este plin de alimentare in cazul majoritatea dintre noi pur si simplu trebuie sa va faceti griji noastre completarea linii de talie, dar noi cercetari conduse de Universitatea din Warwicks Medical School, spune ca persoanele cu diabet zaharat trebuie sa se acorde atentie pericolele un varf neglijate masa post in sange glucoza. Intr-adevar cercetari arata ca acest post de varf ...

Automat "artificiala Pancreas" Controale de glucoza din sange niveluri, in pacientilor cu diabet For First Time

Automat "artificiala Pancreas" Controale de glucoza din sange niveluri, in pacientilor cu diabet For First Time UC Santa Barbara si Sansum Diabet Institutul de Cercetare oamenii de stiinta au demonstrat, pentru prima data ca un sistem automatizat artificiala pancreasului (SPA), se poate mentine in conditii de siguranta si in mod eficient dorit valorile glicemiei la pacientii cu diabet zaharat tip 1. Rezultatele clinice Studiul va fi prezentat astazi, intr-o ultima ora sesiunea de postere (1), la American Di...

Cites Akesis nou studiu Demonstrarea Efecte pozitive Clinic de crom / sulfoniluree in asociere in diabetului de tip 2

Cites Akesis nou studiu Demonstrarea Efecte pozitive Clinic de crom / sulfoniluree in asociere in diabetului de tip 2 Akesis Pharmaceuticals, Inc (OTC Bulletin Board: AKES) Astazi a comentat pe un studiu publicat in numarul din august al Diabetes Care, care sa demonstreze efectele pozitive clinice ale urmelor de crom elementul atunci cand sunt combinate cu un medicament prescris frecvent antidiabetice orale. Studiul, un randomizat, dublu-orb, placebo-controlat studiu realizat de cercetatorii de la Pennington Biom...

Noua Declaratie de reafirma rezistentei la insulina Sindromul Definitie

Noua Declaratie de reafirma rezistentei la insulina Sindromul Definitie Declaratii Recent, mai multe organizatii medicale au publicat care reflecta modificari in definitiile lor si evaluare a sindromul metabolic (SM). Din cauza de ingrijorare ca aceste declaratii s-ar crea o incertitudine si controverse in randul medicilor si a zapaci si mai publicului larg, Colegiul American de Endocrinologie (ECA) si de Asociatia Americana a endocrinologi clinice (AACE) cu putere de...

Ce este o coma (in coma)? Ce este un persistenti vegetal de stat?

Ce este o coma (in coma)? Ce este un persistenti vegetal de stat? Un coma, sau in coma profunda este o stare de inconstienta - mai pacientii pe termen comatos pot fi reclasificate ca fiind intr-o stare vegetativa permanenta. Pacientul nu poate fi trezit si nu raspunde la durere, lumina sau de sunet intr-un mod normal - persoana in coma nu poate reactiona cu mediul inconjurator. O persoana intr-o coma nu ia actiuni voluntare si nu are somn-cicluri trezesc.
Inc...

ECRI Investigates Islet Cell Transplant

ECRI Investigates Islet Cell Transplant Insulita transplantul de celule se poate dovedi in cele din urma sa fie o optiune eficace de tratament pentru anumite pacientilor cu diabet de tip 1, potrivit unui revizuirea recenta sistematica a studiilor publicate si alte date. Aceasta procedura presupune transplantarea insulita intreaga Langerhans din pancreas obtinute de la donatori decedati (de exemplu, donatorii cadavru). Teoria care sta la...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.