Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Valorile normale ale pulsului


Femeile, cu putin rezultate anormale ale Smear nevoie de mai mult de reasigurare de

Femeile, cu putin rezultate anormale ale Smear nevoie de mai mult de reasigurare de
Mai mult de un sfert din femeile care primesc rezultatele frotiu usor anormale ale testului sunt inutil de care se confrunta cu niveluri ridicate de anxietate - sugereaza noi cercetari publicate, marti, la British Journal of Cancer.
Autorii rapoarte la concluzia ca mai multe informatii pentru a ajuta femeile sa inteleaga rezultatele testului lor, si de reasigurare sa abordeze temerile lor cu privire la dezvoltarea cancerului de col uterin, ar putea reduce nivelurile de anxietate.
Echipa de cercetare masoara nivelurile de anxietate in peste 3500 de femei, cu putin rezultate anormale ale testului Papanicolau care iau parte la proces Tombola (Procesul de gestionare a Borderline si alte low-clasa a frotiurilor anormal). De femei au fost verificate de anxietate clinic semnificative folosind Spitalul Anxietate si depresie Scala (HADS).
In cazul in care scorurile au fost analizate, 23 la suta din femei au fost clasificate drept cazuri probabile de anxietate clinice, iar alte 20 de procente in cazuri posibile. Aceste constatari sunt comparabile cu cele de la un studiu la femeile care au primit mai mare grad rezultate anormale frotiu.
Autor de plumb, Nicola gri al Departamentului de practici generale si ingrijire medicala primara de la Universitatea din Aberdeen, a declarat: Rezultatele noastre indica faptul ca niveluri similare de anxietate sunt in curs de experienta in randul femeilor, cu putin anormala - sau low-grad - frotiuri ca printre cei cu grad inalt frotiurilor.
Acest lucru sugereaza faptul ca femeile nu pot intelege rezultatele testului lor sau sensul termenului de pre-canceroase, precum si in mod eronat ajung la concluzia ca orice anomalii detectate trebuie sa indice cu cancer.
De asemenea, rezultatele au aratat ca femeile cel mai mare risc de anxietate tendinta de a fi mai tineri, au copii, sa fie fumatori sau au cel mai inalt nivel de activitate fizica.
Un rezultat usor anormale ale testului rar inseamna ca o femeie are cancer de col uterin. Aceasta inseamna ca o parte din celule de pe frotiul au fost usor anormale si ar putea deveni canceroase candva in viitor.
In marea majoritate a cazurilor, aceste celule anormale usor reveni la normal prin ele insele si medicul va cere femeia sa vina inapoi in sase luni pentru un frotiu repetate pentru a se asigura. Alternativ, medicul va efectua un alt examen numit o colposcopie pentru a examina colul uterin mai indeaproape si sa ia masuri pentru a trata celulele daca este necesar.
In cazul in care o femeie este tratat pentru un frotiu anormal ea este foarte putin probabil sa mearga pentru a dezvolta cancer de col uterin.
Nicola Gray a adaugat: Strategii pentru a imbunatati intelegerea femei si de a aborda temerile lor despre cancer, tratament si a fertilitatii sunt necesare pentru a reduce aceasta anxietate.
Martin Ledwick, cancer de asistent manager de la Cancer Research UK, care detine British Journal of Cancer, a declarat:
Femeile sale de o importanta vitala intelegem ca testele de frotiu sunt toate despre prevenirea cancerului. Testul detecteaza celule anormale care ar putea deveni cancerosi si de urmarire de tratament previne cancerul de col uterin de la curs de dezvoltare.
Programul national de screening este estimata pentru a salva mii de vieti in Regatul Unit, in fiecare an. Dar, in cazul in care femeile sunt ingrijorat in mod inutil de rezultatele frotiului lor preocupare este obiceiul ei sa continue sa mearga pentr...

Daily Vardenafil timp de 6 luni nu are efecte negative asupra caracteristicilor sau de reproducere a materialului seminal Hormoni la barbatii cu niveluri normale ale Baseline

Daily Vardenafil timp de 6 luni nu are efecte negative asupra caracteristicilor sau de reproducere a materialului seminal Hormoni la barbatii cu niveluri normale ale Baseline UroToday.com - acest lucru un studiu randomizat, dublu-orb, controlate placebo, cu grupuri paralele, multicentric care implica 200 de oameni, cu sau fara disfunctie erectila. Barbati (25-64 ani) nu au avut disfunctie ejaculare. Subiectii au fost randomizate pentru tratamentul zilnic cu vardenafil, sildenafil sau placebo timp de 6 luni. Concentratiile sperma de valorile initiale au fost comparate cu exemplare achizitionate dupa 6 luni de placebo sau tratament.
Autorii au concluzionat ca aceasta vardenafil nu a avut efecte adverse asupra concentratiei spermei, in comparatie cu sildenafil si placebo, atunci cand se administreaza zilnic la doza maxima recomandata de 6 luni. Vardenafil in continuare nu a afectat concentratiei spermei, a numarului total de spermatozoizi, morfologia sau motilitatea spermatozoizilor.
Comentarii Editorial: inhibitori ai fosfodiesterazei de tip 5 utilizate pe scara larga pentru disfunctia erectila. In ceea ce varstele societatea noastra, este posibil ca mai multi oameni care sunt interesati de fertilitate vor experienta ED. In plus, tinerii pot aparea atunci cand se incearca ED conceptie. Teama de esec poate deveni descurajatoare pentru tanarul care trebuie sa nastere la data cand partenerul sau este de ovulatie. Acest studiu bine conceput sugereaza ca parametrii de mat...

Persistent valori anormale ale testelor functiei hepatice: marker al oculte hepatita C?

Persistent valori anormale ale testelor functiei hepatice: marker al oculte hepatita C? A lua legatura cu: Diana Olson
[email protected]
703-299-0201
Infectious Diseases Society of America
Pacientii cu persistenta teste anormale ale functiei hepatice, dar nici o dovada serologic de boli de ficat pot avea toate acestea, virusul hepatitei C (VHC) infectie, conform unui studiu publicat in 1 ianuarie al revistei de Boli Infectioase, disponibile online acum.
Astfel de oc...

Unii pacienti sunt notificat nu Din rezultate anormale ale testelor

Unii pacienti sunt notificat nu Din rezultate anormale ale testelor Clinicieni de asistenta medicala primara si a personalului lor, par sa nu reuseasca sa informeze unii pacienti, sau pentru pacientii care nu reusesc sa document de informare, cu privire la rezultatele anormale la testele medicale in ambulatoriu, conform unui raport din 22 iunie problema Archives of Internal Medicine, una din JAMA / jurnalele Arhive.
Comenzi si urmarirea in ambulator si testele ...

Anormale alegerile morale urmarite pana la deteriorate Circuite emotionala

Anormale alegerile morale urmarite pana la deteriorate Circuite emotionala Neurologii de la Harvard, USC si Caltech constata ca judecata morala nu reuseste, fara sentimente
Luati in considerare urmatorul scenariu: cuiva ce stiti are SIDA si planurile de a infecta alte persoane, dintre care unii vor muri. Optiunile dumneavoastra sunt doar pentru a lasa sa se intample sau sa-l omoare pe persoana.
Ai apasa pe tragaci?
Cei mai multi oameni pregeta sau spun ca nu ar ...

Cercetatorii Descopera Link Intre Huntington si valori anormale ale Colesterol niveluri, in Brain

Cercetatorii Descopera Link Intre Huntington si valori anormale ale Colesterol niveluri, in Brain Clinica Mayo cercetatorii au descoperit o interactiune de proteine care pot explica modul in care boala de moarte Huntingtons afecteaza creierul. Constatari, publicat in si pe coperta a problemei actuale a Omului genetica moleculara, arata cat de proteine mutante Huntingtons interactioneaza cu alte proteine de a provoca acumularea dramatice de colesterol in creier.
Colesterolul este esentiala p...

NYC Spitalul nu a reusit sa Anunta-307 femeilor de peste 16 luni Despre rezultate anormale ale testelor Papanicolau

NYC Spitalul nu a reusit sa Anunta-307 femeilor de peste 16 luni Despre rezultate anormale ale testelor Papanicolau New York City Sanatate si Spitale Corporation, marti, a anuntat ca Jacobi Centrul Medical in ultimele 16 luni nu au reusit sa informeze 307 de femei ca rezultatele lor au fost test Papanicolau anormal, de la New York Daily News rapoarte (Bode / Connor, New York Daily News, 5 / 18). Purtatorul de cuvant al HHC Kate McGrath, a spus ca femeile - toate din care a avut rezultate anormale depistarea can...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.