Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Vancomicina comprimate


Ce este MRSA? De ce este MRSA un motiv de ingrijorare? Cum este tratata MRSA?

Ce este MRSA? De ce este MRSA un motiv de ingrijorare? Cum este tratata MRSA?
SAMR vine de la aureus meticilino-rezistent la meticilina. Termenul este folosit pentru a descrie o serie de tulpini de bacterii, Staphylococcus aureus, care sunt rezistente la o serie de antibiotice, inclusiv la meticilina. Ce este Staphylococcus aureus? Staphylococcus aureus este un grup de bacterii care traiesc pe suprafata pielii si a popoarelor in interiorul nasului. In mod normal este inofensiv: cei mai multi oameni care sunt realizare a acestuia sunt complet stiu ca ei au o. De fapt, se considera ca pana la 30% din populatia generala din Regatul Unit poarta aceste bacterii in nas sau pe pielea lor.
Articole interesante
Ce sunt bacterii?
Ce sunt antibiotice? Cum functioneaza antibiotice?
Ce sunt genele?
Ce este pneumonia?
Ce este intoxicatie alimentara? Ce este gastroenterita?
Ce este febra tifoida? Acest grup de bacterii pot fi destul de raspandit cu usurinta de la o persoana la alta prin contact. SAMR ce este un motiv de ingrijorare? Problemele apar in cazul bacteriilor Staphylococcus Staphyloccocus au posibilitatea de a patrunde in corp prin taietura sau rana.
Cei mai multi oameni sanatosi au un sistem imunitar puternic si sunt capabili de a lupta impotriva unei infectii Staphylococcus aureus ei insisi si au doar simptome usoare. Cu toate acestea, persoanele cu un sistem imunitar slabit (de exemplu din cauza alte boli) sau care au fost supuse sugery (de exemplu, chirurgie cardiaca sau inlocuire a soldului) se poate dezvolta probleme mai grave. In mai multe persoane vulnerabile, bacterii Staphylococcus Staphyloccocus au fost cunoscute de a provoca furuncule, abcese, impetigo, rani septice, inima-probleme de supapa si sindromul de soc toxic. In cazuri extreme, aceasta poate duce la deces.
Persoanele cu sistemele imunitar slabit, care au fost infectati cu Staphylococcus aureus necesita tratament cu antibiotice pentru a ajuta clar infectia. Preocupare cu tulpini MRSA de bacterii este ca acestea sunt rezistente la o serie de antibiotice, care sunt folosite in mod normal pentru tratarea infectiilor Staphylococcus aureus. Cum este tratata MRSA? Pentru ca SAMR este rezistent la un numar de antibiotice diferite, este mai greu de tratat decat non-bacterii rezistente. Cu toate acestea, MRSA nu este rezistent la fiecare antibiotic si cele mai multe tulpini de MRSA mai pot fi tratate cu vancomicina, teicoplanin si mupirocin.
Pentru persoanele cu un sistem imunitar slabit, care au devenit infectati cu MRSA, cele mai bune tratamente sunt cu antibiotice vancomicina sau teicoplanin. Aceste doua antibiotice sunt date ca preparate injectabile sau printr-o perfuzie intravenoasa si astfel sa se acorde numai oameni in spital.
Anumite grupuri de persoane sunt la un risc mai mare de infectare cu SAMR. Din acest motiv, unii oameni sanatosi sunt examinate pentru MRSA prin care au un tampon a pielii lor sau in interiorul nasului lor luate. Daca aceste persoane sanatoase se dovedesc a fi efectuarea SAMR pe pielea lor, sau in nasul lor, ele sunt in mod normal, tratate cu o crema antibiotic - mupirocin. Acest lucru se aplica pe zonele afectate ale corpului. Aceasta se face pentru a reduce posibilitatea de bacterii care intra in organism prin intermediul o rana deschisa si sansa de a altor oameni de capturare SAMR. In cazul in care nu provin de la SAMR? SAMR a aparut pentru trei motive: utilizarea pe scara larga de antibiotice, de selectie genetica si antipatie noastre de comprimate.
Vizitati nostru specializat sectiuni de stiri
SAMR Noutati
Biologie / Biochimie News
Boli Infectioase / Bacteriile / Virusi News
Tropical Boli News
Bioterrorism News
Bacteriile sunt evolueaza constant, pentru ca genele sunt in continua schimbare. Rezultatul acestui fapt este ca unele dintre bacterii va avea mai mult de rezistenta la un antibiotic anumit decat altele. Deci, in cazul in care bacteriile mai slabe ca se confrunta cu antibiotice, acestea sunt ucisi. Dar cele mai rezistente va dura mai mult sa moara. In cazul in care aceste bacterii rezistente la mai multe nu sunt ucise in afara, ei vor supravietui si se multiplica. Descendenti ai acestora vor avea aceasta rezistenta la antibiotice si alte schimbari in genele lor va insemna ca unele vor fi chiar mai rezistente la antibiotice.
In timp, aceasta combinatie de schimbare bacteriene genetice si placea noastre de a lua comprimate a condus la tulpini de Staphylococcus aureus, care sunt rezistente la multe antibiotice astazi. In mod normal, aceste tulpini sunt rezistente la doar una sau doua antibiotice, dar, ca si in cazul de MRSA, ele pot fi rezistente la mai mult.
Acesta este motivul pentru medicii sa ne incurajeze sa termine cursul intregii de antibiotice cand suntem le-a prescris. Antibiotic va ucide rapid de pe bacterii mai slaba si vom incepe sa se simta mai bine.
Multi medici cred ca daca ne incetati sa luati antibioticul la acest punct, bacteriile mai puternice vor supravietui si ar putea produce mai mult de droguri-descendenti rezistente. In cazul in urmatoarea persoana care este infectat, de asemenea, nu reuseste sa termine cursul intregii antibiotic, apoi chiar si mai multe bacterii rezistente va avea drept rezultat. Din acest motiv, se crede ca acest lucru poate fi evitata daca luam tot cursul de antibiotice, in primul rand: prin luarea tuturor comprimate, toate bacteriile (inclusiv cele mai rezistente), ar trebui sa fie ucis off si nu pot descendenti fi produs. SAMR ce este deosebit de important in spi...

Costurile de date ZYVOX spectacol pentru cSSTIs este mai eficient si reduce

Costurile de date ZYVOX spectacol pentru cSSTIs este mai eficient si reduce US rezultate pacient subgrup de la cel mai mare studiu de MRSA cSSTI demonstra mai bine vindecarea rate si costuri mai mici de asistenta medicala pentru pacientii tratati cu ZYVOX
Tratamentul cu ZYVOX (injectare linezolid, comprimate si pentru suspensie orala) pentru infectii complicate ale pielii si tesuturilor moi (cSSTIs) cauzate de la meticilina suspectate sau dovedite aureus rezistent la meticilina (MRSA) a condus la rate de vindecare mai mari costuri de asistenta medicala si a scazut in comparatie cu intravenoasa ( IV) vancomicina, in conformitate cu un sub-SUA analiza datelor prezentate astazi, la reuniunea anuala a Societatii de Boli Infectioase din America (IDSA). Aceste date, analizate de la cel mai mare studiu de MRSA cSSTI pana in prezent, au relevat rate semnificativ mai bun tratament si a reducerii costurilor de aproximativ 1.000 dolari pentru fiecare pacient, in comparatie cu vancomicina in populatia SAMR. ZYVOX este singura terapie orala, aprobat de US Food and Drug Administration pentru infectii complicate ale pielii si tesuturilor moi (cSSTIs), determinate de SAMR si este disponibil in IV, interschimbabile si farmaceutice orale.
MRSA este agentul patogen singura mare de bacterii in crestere si a crescut in spitale din intreaga tara. MRSA pot fi extrem de grave si sa conduca la spitalizare prelungita, cresterea morbiditatii, riscul de mortalitate si a costurilor (condus de durata sederii spital).
Odata cu cresterea MRSA si povara economica asociate cu tratarea acesteia, nu exista in mod clar este nevoie de costuri mai multe solutii eficiente, a declarat Dr. Mark Kunkel, Senior Director Medical, Pfizer, Inc Aceste date demonstreaza ca ZYVOX au avut rate de o mai buna clinica vindecarea si este asociata cu costuri reduse de asistenta medicala, in comparatie cu vancomicina pentru infectii complicate ale pielii cauzate de SAMR. Acest lucru este atribuit in vedere faptul ca pacientii au o optiune orala, cu ZYVOX care le poate ajuta sa tranzitie cu usurinta de la spital la domiciliu si de a lua pe ei afara din spital mai devreme.
O mai buna clinica Tarife Cure de Jos si la cheltuielile de judecata Rezultatele au aratat ca pacientii tratati cu ZYVOX SUA au avut rate semnificativ mai bune decat vindecarea vancomicina, atat in intentie de tratament (ITT) grupul (92 la suta comparativ cu 86 la suta, respectiv), precum si proba de studiu SAMR (92 la suta comparativ cu 82 la suta, respectiv). In cadrul studiului de ansamblu la nivel mondial, ratele de vindecare clinica in populatia ITT nu au fost semnificativ diferite intre ZYVOX si vancomicina (92 la suta si 89 la suta, respectiv). In acelasi grup, SAMR ratele de vindecare clinica au fost semnificativ mai bun pentru ZYVOX decat vancomicina (94 la suta fata de 83.6 la suta, respectiv).
Reducerea costurilor pentru toti pacientii din Statele Unite (populatia ITT) tratati cu ZYVOX au fost 652 dolari pentru fiecare pacient, cu un cost mediu total de 5.143 dolari pentru ZYVOX fata de 5.794 dolari pentru vancomicina. Pentru MRSA confirmat pacienti, economiile au fost mult mai mare in comparatie cu vancomicina (1.030 dolari pentru fiecare pacient; 5.097 dolari fata de 6128 dolari). Costuri mai mici pentru pacientii tratati cu ZYVOX au fost atribuite tranzitia de la IV la ZYVOX orale, precum si o descarcare de gestiune mai devreme de la spital.
Despre Analiza
Eficacitatea clinica si de raportul cost-eficacitate a ZYVOX comparativ cu vancomicina, au fost evaluate intr-un sub-analiza a 717 de pacienti (366 linezolid vancomicina 351) a inrolat in Statele Unite, cu cSSTIs din cauza suspectate sau dovedite SAMR (abstract 503). Pacientii au fost parte dintr-un studiu randomizat, deschis, controlate cu comparator activ, multi-centru de faza IV de studiu mai mare de 1100 de pacienti, cel mai mare studiu de cSSTIs cauzate de MRSA suspectate sau dovedite. Pacientii au fost randomizati pentru a primi fie linezolid (pe cale orala sau IV, 600 mg la fiecare 12 de ore) sau vancomicina (IV numai, 1 g la fiecare 12 de ore). Pacientii cu vancomicina meticilin-a confirmat sensibile Staphylococcus aureus (SAMS), infectii ar putea fi trecut la o cale orala sau anti IV-penicilina stafilococ...

Antibiotice vancomicina pot declansa periculos de scazuta numar de trombocite

Antibiotice vancomicina pot declansa periculos de scazuta numar de trombocite Cercetatorii de la Colegiul Medical din Wisconsin din Milwaukee si BloodCenter de Wisconsins Blood Institutul de Cercetare au legat vancomicina la o scadere anormala a numarului de trombocite din sange, o boala numita trombocitopenie. Daca sunt insotite de sangerari incontrolabile, trombocitopenie poate fi fatala. Studiul condus de Annette von Drygalski, MD, al treilea an de rezident medicina inte...

Oritavancin Demonstreaza Superior In Vitro de activitate care vancomicina si metronidazol Impotriva C. Difficile Bacterii

Oritavancin Demonstreaza Superior In Vitro de activitate care vancomicina si metronidazol Impotriva C. Difficile Bacterii Targanta Therapeutics Corporation a lansat datele din doua studii au comparat activitatea in vitro a candidat de plumb de droguri antibiotic, oritavancin, cu cea a altor antibiotice impotriva bacteriilor Clostridium difficile. Rezultatele sunt prezentate la 47-a editie anuala Interscience Conference on agentii antimicrobieni si chimioterapie (ICAAC), care au loc in Chicago, IL.
C. difficile sun...

Eli Lilly Japonia Gets aprobare suplimentara pentru vancomicina clorhidrat pentru preparate injectabile

Eli Lilly Japonia Gets aprobare suplimentara pentru vancomicina clorhidrat pentru preparate injectabile Tokyo (JCNN) - Eli Lilly Japonia a anuntat ca a primit o aprobare suplimentara pentru vancomicina clorhidrat de injectie 0.5g, antibiotice injectabile sale glicopeptidelor, pentru infectii Gram-pozitive.
Vancomicina clorhidrat de infectare pot fi acum folosite pentru tratarea pneumoniae penicilino-rezistent Streptococcus (SRS), infectii.
Fabricat in laboratoarele Seishin de Eli Lilly Japonia...

Marea laboratoare de cercetare / reciproca companiei farmaceutice Announce ANDA de depunere pentru Guaifenesin Extended-comprimate cu eliberare, 600 mg si 1200 mg

Marea laboratoare de cercetare / reciproca companiei farmaceutice Announce ANDA de depunere pentru Guaifenesin Extended-comprimate cu eliberare, 600 mg si 1200 mg Marea laboratoare de cercetare si reciproca companiei farmaceutice de azi anuntam ca reciproca a depus o prescurtate New Drug Application (ANDA) cu Food and Drug Administration (FDA), care solicita aprobarea de a pietei guaifenesin mutuale comprimate cu eliberare prelungita, 600 mg si 1200 mg. Guaifenesin-comprimate cu eliberare prelungita sunt comercializate in prezent, over-the-counter de terapi...

EMD Serono depunerii cererii pentru comprimate Cladribine ca un potential orala scurt-Curs pentru scleroza in placi Terapie In Statele Unite ale Americii

EMD Serono depunerii cererii pentru comprimate Cladribine ca un potential orala scurt-Curs pentru scleroza in placi Terapie In Statele Unite ale Americii EMD Serono, Inc un afiliat al Merck KGaA, Darmstadt, Germania, a anuntat prezentarea unui nou medicament Application (CND) pentru a US Food and Drug Administration (FDA) pentru Cladribine Tabele, EMD Seronos formularea de proprietate cercetat, pe cale orala de cladribine, astfel cum a o terapie pentru reducerea recidive la persoanele cu SM recurent forme de scleroza multipla (SM). Cladribine Compr...

Keppra XR (TM) Extended-comprimate cu eliberare depusa la FDA

Keppra XR (TM) Extended-comprimate cu eliberare depusa la FDA UCB a anuntat ca de la New Drug Application (CND) pentru utilizarea Keppra XR (TM) (levetiracetam) comprimate cu eliberare prelungita in tratamentul adjuvant al crize convulsive partiale la adulti cu epilepsie a fost acceptat pentru depunerea de catre US Food and Drug Administration (FDA).
Acest depozit este un alt pas important in dezvoltarea de franciza epilepsie UCBs si demonstreaza angajame...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.