Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Varsat de vant la copii poze


Ultimele Mentinerea copii Analiza arata mai vulnerabili copii Not Yet Beneficiind de Imbunatatiri la servicii si Rezultate

Ultimele Mentinerea copii Analiza arata mai vulnerabili copii Not Yet Beneficiind de Imbunatatiri la servicii si Rezultate
Multe s-au schimbat in peisajul a copiilor de servicii din anul precedent Salvgardarea copii raport in 2005. Ca urmare a imbunatatit aranjamente salvgardarea, majoritatea copiilor acum se simt in siguranta in casele lor si comunitati, precum si li se administreaza calitatea asistentei medicale si de sprijin de care au nevoie.
Dar unii copii si tineri, nu sunt inca destul de bine deservite de serviciile publice. Acesta este cazul in special pentru cei care sunt ingrijiti de catre autoritatile lor locale, care sunt in setarile sigure sau care sunt in cautare de azil de copii, in conformitate cu cea de a treia in comun sef Inspectorii de revizuire de aranjamente pentru a proteja copii. Raportul este comun publicat astazi de catre inspectorii sef de opt inspectorate.
De asemenea, raportul evidentiaza faptul ca unele dintre recomandarile facute in 2005 nu au fost puse in aplicare. Acestea includ recomandari referitoare la tehnicile de retinere in setarile sigure, efectele de detentie in centre de stergere a imigratiei asupra copiilor, a continuat si intarzieri in efectuarea evaluarilor de bunastare.
Vorbind in numele tuturor inspectoratelor, Majestys ei inspectorul-sef al Educatiei, Servicii pentru copii si aptitudini, Christine Gilbert, a declarat:
Este incurajator sa fie in masura sa punctul de la unele imbunatatiri concrete in ultimii trei ani, dar de pozitie nu este inca suficient de bun pentru a da copiilor nostri cele mai vulnerabile si tinerii care au nevoie de sprijin.
Sper ca recomandarile din acest raport - venind ca o fac cu vigoare a opt inspectoratelor in spatele lor - accelerarea ritmului schimbarilor, astfel incat acesti copii prospera si sunt mai in masura sa conduca productive si care indeplinesc vieti.
Raportul, garantand pentru copii este publicata o data la trei ani. Acesta evalueaza cat de bine sunt agentiile de lucru atat la nivel national si local, pentru a proteja copiii si tinerii. Mentinerea copiilor este mai mult decat de copii de aparare de abuz sau neglijare. Aceasta inseamna, de asemenea asigurarea sanatatii si dezvoltarii lor nu este afectata, si ca acestea sunt in crestere pana in conditii de siguranta si bine ingrijit pentru a avea sanse mai bune de viata si sa intre la maturitate in mod eficient.
Conform raportului, prioritatea acordata de apararea in intreaga agentiilor a crescut de la reexaminare Salvgardarea primul a fost finalizata in 2002. Nu exista o mai mare independenta in prezidarea si modalitatile de raportare Locale Mentinerea Copii camerelor (LSCBs). Parteneriate strategice sunt acum in locul in toate domeniile de a furniza servicii pentru a proteja si de a promova bunastarea copiilor. Si de lucru in comun si-a imbunatatit in special in anumite domenii, inclusiv modalitatile de copii intre servicii, politia si serviciul de sanatate care vizeaza prevenirea violentei domestice.
Dar, raportul constata ca nu toate agentiile sunt reuniunea functiilor lor statutare, precum si linii de responsabilitate si de responsabilitate pentru protectia copilului inca nu sunt intotdeauna clare. In special, inspectiile au scos in evidenta lipsa de prioritatea acordata Copii protejarea de catre unele trusturi NHS.
Anna Walker, Director Executiv al Comisiei Healthcare, a declarat:
Experienta noastra este ca organizatiile de asistenta medicala au realizat progrese reale in procesul de punere in procesele de loc pentru protejarea copiilor. Serviciile sunt ce mai bine la identificarea de probleme timpurie si luand masurile necesare pentru a aborda aceste probleme.
Cu toate acestea, exista inca o suma enorma de a face si acest lucru este valabil mai ales pentru cele mai vulnerabile. Nevoile copiilor cu probleme de sanatate mentala sau de invatare handicap, in special cei cu nevoi complexe mentale si fizice, si a tinerilor in lupta sistem de justitie penala pentru a ajunge la partea de sus a lista de prioritati. Vom continua sa faca presiuni pentru servicii sa lucreze impreuna, in special pentru cei tineri, in cea mai mare nevoie.
Exista, de asemenea, ramane o lipsa a unei comune, intelegere consecventa de a proteja intre serviciile de asistenta sociala, sistemul de justitie penala si in institutiile sigure, in cazul in care se pune accent in mod disproportionat pe probleme de securitate asupra impactului acestor copii pot avea asupra bunastarii.
Raportul constata ca majoritatea setari in cazul in care copiii sunt ingrijiti sau sunt educati sa respecte reglementarile pentru pastrarea in conditii de siguranta pentru copii. Dar, exista unele exceptii importante. Unul din zece case de copii, de exemplu, este insuficienta in standardele de intalnire pentru retinerea copiilor in conditii de siguranta. Alegerea de plasare in case de copii si familii adoptive ramane limitata, pentru cei mai multi copii in grija. Pentru abandonului de ingrijire si a tinerilor care parasesc custodie, nu exista, de asemenea, de cazare inadecvata in zonele cele mai multe autoritati locale.
Revizuire a constatat ca agentiile au o mai buna constientizare a importantei de cazier judiciar Bureau (CRB), pentru personalul de control ale caror locuri de munca le pun in contact cu copiii. Dar se subliniaza ca in timp ce personalul noi sunt verificate in mod normal, nu exista inconsecventa in masura in care cele mai bune practici este urmata pentru re-verificarea personalului deja in post.
Raportul face 22 de recomandari pentru departamente guvernamentale, agentii care ofera servicii pentru copii si tineri, locale apararea placi de copii si inspectoratele de relevante. Printre acestea, este un apel de la inspectorii pentru coordonata de informatii care urmeaza sa ...

New Light varsat pe creier si inhibarea comportament prin Neobisnuit de date

New Light varsat pe creier si inhibarea comportament prin Neobisnuit de date Atunci cand un copil are o problema concentrandu-se sau acte prea repede cu un comportament inadecvat suficient sale, de a conduce vehicule nuci adulti. Va multumim pentru o privire mai atenta la date neasteptate, Universitatea din Oregon cercetatori pot avea lovit intr-o explicatie developmentally pe baza de ce pentru copii a raspunde asa cum se intampla.
Un studiu a miscarilor ochiului de 41 de persoane, varsta cuprinsa intre 4 - 29 si impartit in patru grupe de varsta, a dus la descoperirea faptului ca oamenii mai tineri, pur si simplu dont au capacitatea de a ignora obiective secundare, chiar si atunci cand a spus in prealabil, a declarat Paul van Donkelaar intr-o prezentare azi la Brain Mind Research & Simpozion al Asociatiei Universitatilor din Pacific Rim in Sydney, Australia.
Van Donkelaar, profesor de fiziologie umana si cercetator la Universitatea din Oregons Institute of Neuroscience, a declarat ca echipa sa, probabil, a fost vazut o lipsa de comunicare intre cortexul frontal si trunchiul cerebral. Credem ca incapacitatea de a inhiba comportament are de a face cu dezvoltarea cortexului frontal si a capacitatii sale de a spune restul creierului sa faca sau sa nu faca ceva, a spus el.
Cortexul frontal este cunoscut de a juca un rol in lucruri, cum ar fi controlul impulsurilor, functia motorie, de solutionare a problemelor si de comportament socializat. Trunchiul cerebral controleaza activitatea de baza, cum ar fi pastrarea batai de inima si plamani respiratie.
De cercetare, inca nepublicate, este parte a unui proiect mai mare finantata printr-un grant de la National Institutes of Health de a van Donkelaar si coleg Marjorie Woollacott. Ele sunt studierea interactiunii de control posturale si competenta in abilitatile de viata de zi cu zi, in special in randul tinerilor cu paralizie cerebrala. In acest caz, cercetatorii au inceput uita la copii cum sanatosi orienta spre un obiect de interes, prin miscarea ochilor singur.
Studiul a luat o intorsatura neasteptata atunci cand doctorand Sandy Saavedra a raportat un nivel ridicat de saccades multiple, care apar rapid privirile spre un obiect secundar, van Donkelaar spus. Reactia mea initiala a fost de a arunca doar le, a spus el. In studiile de adulti sunt atat de putine saccades multiple, ca acestea sunt nesemnificative s...

Invita UNICEF pentru primirea ajutorului pentru copii irakieni - 42 de milioane de dolari necesare pentru a satisface nevoile imediate de copii in Irak, Iordania si Siria

Invita UNICEF pentru primirea ajutorului pentru copii irakieni - 42 de milioane de dolari necesare pentru a satisface nevoile imediate de copii in Irak, Iordania si Siria Conditii pentru copii irakieni afectate de violenta si de deplasare au ajuns la un punct critic, UNICEF, a declarat astazi. Copii organizatie cere 42 milioane dolari pentru a oferi ajutor in urmatoarele sase luni pentru copii in Irak, precum si cei care au fugit impreuna cu familiile lor catre tarile vecine Iordania si Siria.
Vezi Raportul complet: nevoile imediate de copii irakieni in Irak si ...

SUV-uri de copii au riscurilor de vatamare similare pentru copii intr-Automobile

SUV-uri de copii au riscurilor de vatamare similare pentru copii intr-Automobile PartNew de cercetare de la Spitalul de Copii din Philadelphia arata ca copiii de echitatie la SUV-uri au riscurilor de vatamare similare cu copii care merge la autoturisme. Studiul, publicat astazi in Jurnalul Pediatrie, a constatat ca un SUV-uri risc crescut de a reprizei pe timpul unui accident de compensa beneficiile de securitate asociate cu vehicule greutate mai mari, mai grele.
Studiul, p...

Secondhand de fum de expunere mai rau pentru copii mici, pentru copii obezi

Secondhand de fum de expunere mai rau pentru copii mici, pentru copii obezi Copii mici si copii obezi sufera mai mult decat alti tineri atunci cand sunt expuse la fumul de pasiv, in functie de cercetare prezentate la American Heart Asociatii stiintifice Sessions 2009.
Secondhand de fum la copii nu este doar rau pentru problemele respiratorii, asa cum a fost descris anterior de catre alti cercetatori, a declarat John Anthony Bauer, Ph.D., co-autor studys senior si cerce...

Asociatii de Caritate pentru copii Adresati-va de ce Guvernul nu va preciza New Finantare pentru copii Ingrijire Paliativa, Marea Britanie

Asociatii de Caritate pentru copii Adresati-va de ce Guvernul nu va preciza New Finantare pentru copii Ingrijire Paliativa, Marea Britanie Dupa anuntarea guvernelor, astazi, a £ 286m pentru sfarsitul lunii adulti-de-ingrijire de viata in Anglia, care reprezinta organizatii de caritate pentru copii de servicii de ingrijiri paliative, de viata limitata de copii si familiile lor sunt cer guvernului de ce este refuza in continuare sa formuleze clar de finantare pentru copii Strategia de ingrijiri paliative pentru Anglia lansat in februa...

Colonoscopii Dupa-amiaza au rate mai mari eroare decat colonoscopii Morning

Colonoscopii Dupa-amiaza au rate mai mari eroare decat colonoscopii Morning Potrivit unui studiu in Jurnalul American de Gastroenterologie, ora din zi ca o colonoscopie este efectuata pot afecta, de asemenea, rezultatul acesteia. Studiul a analizat 1084 de pacienti care au primit colonoscopii 8:00 - 11:59, si 999 colonoscopii efectuate dupa 12
Un numar semnificativ mai mare de pacienti au avut pregatire inadecvata intestinului, in dupa-amiaza, comparativ cu dimineata s...

Statele Unite ale Americii Recall de paracetamol pentru copii (R) Meltaways 80 mg, paracetamol pentru copii (R) SoftChews 80 mg & Jr., paracetamol (R) Meltaways 160 mg

Statele Unite ale Americii Recall de paracetamol pentru copii (R) Meltaways 80 mg, paracetamol pentru copii (R) SoftChews 80 mg & Jr., paracetamol (R) Meltaways 160 mg McNeil Consumer & Specialitatea Pharmaceuticals, divizie a McNeil-PPC, Inc, se retrage in mod voluntar, toate loturile si toate arome de Copii paracetamol (R) (acetaminofen) Meltaways 80 mg ambalate in sticle si blistere, copii paracetamol (R) SoftChews 80 mg ambalate in blistere, Jr. si paracetamol (R), Meltaways 160 mg, ambalate in blistere. Blister pentru proiectare, precum si informatii cu...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.