Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Varsat de vant poze


GSK'S Adjuvant inovatoare in candidate HPV vaccin (Cervarixtm) induce mai puternica & sustinut Raspunsul imun Comparativ cu Adjuvant conventionala

GSK'S Adjuvant inovatoare in candidate HPV vaccin (Cervarixtm) induce mai puternica & sustinut Raspunsul imun Comparativ cu Adjuvant conventionala
Raspunsul imun impotriva virusului care cauzeaza cancerul de col uterin este mai puternic si sustinut dupa vaccinarea cu GlaxoSmithKlines (GSK) candidat de HPV vaccin formulate cu adjuvant AS04 inovatoare, in comparatie cu utilizarea vaccinului acelasi formulate cu un adjuvant conventionale de aluminiu de sare. 1
Datele din primele studii de a compara direct doua formule diferite de GSKs vaccin HPV a aratat ca raspunsul anticorpilor induse de vaccin formulate cu adjuvant AS04 inovatoare a fost mai mare, in comparatie cu acelasi vaccin formulate cu un adjuvant conventionale de aluminiu de sare. Acest profil imbunatatita imun observat cu formularea AS04 a fost dovedit a persista timp de cel putin 3,5 ani dupa vaccinare. 1
Mai mult, aceste date, publicat in vaccin, a aratat ca AS04 vaccin adjuvant, de asemenea, a indus un raspuns imunitar mai robusta de memorie - in mod special, formularea AS04 obtina un numar mai mare (2.5 - 5.2 ori) de HPV 16/18 B-celule specifice de memorie -- , comparativ cu cea observata dupa vaccinarea cu vaccinul acelasi formulate cu un adjuvant conventionale de aluminiu de sare.
In studiile publicate anterior, GSKs HPV vaccin, formulat cu adjuvant AS04 inovatoare, si-a demonstrat eficacitatea sustinut de pana la 4.5 ani impotriva infectiilor cu HPV 16/18, asociate citologie anormala si a leziunilor precanceroase (CIN). 2,3
Testele clinice sunt in prezent in curs de desfasurare pentru a determina durata de protectie care rezulta din vaccinarea HPV. Ele au in vedere pentru a stabili daca mai ridicate niveluri de anticorpi observate dupa vaccinarea cu vaccinul adjuvant AS04 de HPV va avea un impact pozitiv asupra protectia pe termen lung.
Dr. Philippe Monteyne, Head of Global Vaccin Dezvoltarea Biologicals GSK, a declarat: pentru un vaccin HPV sa fie eficient, acesta trebuie sa induca un raspuns imunitar mai puternic si ofera o protectie care dureaza. Aceste date noi sa demonstreze un beneficiu real imunologice, cu adjuvant AS04 contribuind la un raspuns puternic si sustinut induse de vaccin imunitar de inalta calitate.
Ce este un adjuvant?
Adjuvant Cuvantul provine de la cuvantul latin adjuvare, care inseamna pentru a ajuta.
Adjuvanti sunt substante, care atunci cand este utilizat in asociere cu antigene in vaccinuri, creste raspunsul imun. Utilizarea adjuvantilor in vaccinuri este foarte frecvente. Vaccinurile au fost formulate conventional cu sare de aluminiu ca adjuvant.
Despre GSKs adjuvant AS04
Candidat GSKs vaccin HPV este formulata cu AS04 inovatoare adjuvant. AS04 este compus din sare de aluminiu si monofosforil lipid A (MPL). MPL este o immunostimulant, capabila de a activa in mod direct mecanisme imune cheie. Combinatie de sare de aluminiu si MPL sa demonstrat, in aceste studii, pentru a consolida si mai mult raspunsul imun la antigenele incluse in vaccin comparativ cu sare de aluminiu singur.
Despre studii
In aceste studii, GSKs HPV vaccin, formulat cu adjuvant AS04 inovatoare, precum si vaccin acelasi formulate cu un adjuvant conventional de sare de aluminiu au fost comparate pentru a evalua calitatea raspunsului imun generat dupa vaccinare.
In studiile umane, subiecti au primit un curs de trei doze (la 0, 1 si 6 luni) de GSKs vaccin HPV formulate fie cu adjuvant AS04 inovatoare sau un adjuvant aluminiu conventionale de sare. Dupa vaccinare, nivelurile de anticorpi si B, celulele imune de memorie-au fost masurate.
Rezultatele la subiectii umani au aratat ca nivelurile de anticorpi consolidata induse de vaccin adjuvant AS04 de HPV au fost 1,5 si 2,1 ori mai mare pentru HPV 16 si, respectiv HPV 18, la 3,5 ani dupa vaccinare, comparativ cu cele induse de vaccinare urma cu vaccinul acelasi formulate cu un adjuvant de aluminiu conventionale de sare.
Asemenea, studiile au demonstrat capacitatea de a AS04 vaccin adjuvant, pentru a creste numarul de B-celule de memorie imun. La o luna dupa finalizarea unui curs de trei doze de vaccin HPV GSKs formulate cu adjuvant AS04 inovatoare, observate numere de memorie celulele B au fost de 2 si 3,6 ori mai mare pentru HPV 18 si 16 de HPV, respectiv, decat cele observate dupa vaccinarea cu vaccinul acelasi formulat cu un adjuvant conventionale de aluminiu de sare. Observatiile recente au indicat faptul ca B-celule de memorie imun joaca un rol-cheie in persistenta unor niveluri de anticorpi dupa vaccinare.
Rezultatele complete ale studii pot fi vizualizate online la:
http://www.sciencedirect.com sau Vol.. 24 de vaccin, la data publicarii 14 august 2006.
Despre candidatul GSKs vaccin HPV
GSKs HPV din vaccin a fost dezvoltat pentru a preveni infectia si a leziunilor precanceroase cauzate de doua dintre cele mai frecvente tipuri de HPV asociate cu cancer de col uterin, HPV 16 si 18. In plus, candidatul GSKs vaccin HPV a aratat de protectie impotriva infectiei incidentul cu a treia si a patra cele mai frecvente tipuri de HPV asociate cu cancer de col uterin, HPV 45 si 31. 2,3 tipuri de HPV 16, 18, 45 si 31 sunt responsabili in mod colectiv de aproximativ 80 la suta din cazurile de cancer cervical la nivel global. 2,3
GSK a depus o cerere de introducere pe piata pentru vaccin sa HPV la Agentia Europeana pentru Evaluarea Medicamentelor (EMEA) in martie 2006.
O studii de faza III, in curs de desfasurare clinice program implica mai mult de 30.000 de femei din intreaga lume continua.
Despre HPV si cancerul de col uterin
Cancerul de col uterin si leziunilor precanceroase impreuna reprezinta o povara semnificativa si de sanatate psihologica pentru femeile din Marea Britanie. 4.9
In Marea Britanie in fiecare an, aproape 3.000 de cazuri noi de cancer de col ...

Lumina varsat pe Shrinking de cromozomi

Lumina varsat pe Shrinking de cromozomi O celula umana contine o enorma 1.8 metri a ADN-ului impartita in 46 de cromozomi. Acestea trebuie sa fie copiat si distribuit in mod egal in celulele fiice doi la fiecare divizie. Condensul, scurtarea de cromozomi, permite celulelor sa se ocupe de astfel de sume uriase de material genetic in timpul diviziunii celulare si ajuta la prevenirea defecte fatale in separare cromozomiale. Acum, cercetatorii de la Laboratorul de Biologie Moleculara Europene (EMBL) pentru prima data, urmarite de condensare cromozomiale in celulele de mamifere pe parcursul intregii a diviziunii celulare. In aceasta saptamana avansat de publicare online a Nature Cell Biology au raport de perspective noi o importanta cruciala in calendarul, functia si baza moleculara a condensului cromozomiale.
Ce se intampla cand cromozomi nu sunt separate in mod corect si distribuite in timpul diviziunii celulare noi stim foarte bine; celule doua fiice, fie cu cromozomi rupte sau numere diferite de cromozomi rezultat si de boli severe, inclusiv de cancer pot aparea. Dar, pana acum stim doar putin despre condensare, un proces de o importanta cruciala pentru separarea cu succes a cromozomi. Folosind microscoape puternice, cercetatori condus de Jan Ellenberg la EMBL uitat la celulele vii de mamifere pentru a afla cum si cand cromozomi scurta timpul diviziunii celulare.
Condensul incepe devreme, in cazul in care celula incepe pregatirea pentru divizare, si de cromozomi devin mai scurte pana cand sunt pe cale separata si migreaza spre polii celulei.
Acesta este in acest stadiu, care spun manualele de cromozomi sunt mai scurte. Apoi, dupa separarea le-ar extinde din nou, spune Ellenberg. Dar am gasit ceva foarte diferite. La scurt timp dupa ce sa terminat de separare, ...

New Light varsat pe fibrilatie atriala Dupa Bypass

New Light varsat pe fibrilatie atriala Dupa Bypass O analiza a 4657 de pacienti supusi unei interventii chirurgicale pass coronarian a demonstrat ca intreruperea tratamentului cu anumite medicamente cardiace, cum ar fi beta-blocante si inhibitori ai ECA poate duce la acceleratii anormale in inima bate puternic cunoscut sub numele de fibrilatie atriala, iar cei care si alti agenti pot oferi protectie.
Deoarece o cel estimat la pacientii cu by-pa...

Lumina varsat pe Modern pandemic Prin Ancient Retrovirus

Lumina varsat pe Modern pandemic Prin Ancient Retrovirus Omului rezistenta la un retrovirus care cimpanzeii infectate si a altor primatele non-umane 4 milioane ani in urma in mod ironic poate fi cel putin partial responsabil pentru sensibilitatea oamenilor de infectia cu HIV astazi.
Aceste constatari, raportate de catre o echipa de cercetatori de la Fred Hutchinson Cancer Research Center din stiinta, oferi o mai buna intelegere a acestei infectii pan...

Lumina varsat pe memoria prin Stergerea It

Lumina varsat pe memoria prin Stergerea It De ani de zile, oamenii de stiinta au studiat in baza moleculara de stocare de memorie, incercand sa gaseasca molecule care se pastra la temperaturi de memorie, la fel ca magazinele de ADN-ului de memorie genetice. Intr-un important studiu publicat in Journal of Neuroscience, Universitatea Brandeis cercetatorii raport pentru prima data ca de stocare de memorie poate fi indusa si apoi biochimic ste...

In primul rand de lumina varsat pe Gene reparare cu scara nanometrica Microscop

In primul rand de lumina varsat pe Gene reparare cu scara nanometrica Microscop Proteine numite actioneze H2AX ca primul ajutor pentru a ADN-ului, printre alte roluri. Pentru prima data, oamenii de stiinta folosind lumi cel mai puternic microscop de lumina (singurul de acest gen din America) au vazut cat de H2AX este distribuit in nucleul de celule: in clustere, directionand de prim ajutor / repararea ADN-ului, dupa leziuni la regiunea acolo unde este cu adevarat necesar.
...

"Cum functioneaza creierul uman de lucru?" - Leicester Cercetator Exploreaza noi metodologii care lumina varsat pe aceasta varsta-Mystery vechi

"Cum functioneaza creierul uman de lucru?" - Leicester Cercetator Exploreaza noi metodologii care lumina varsat pe aceasta varsta-Mystery vechi Revistele Nature sunt sinonime cu cele mai bune in domeniul cercetarii. La inceputul acestui an, un articol de Universitatea din Leicester bioengineer profesor Rodrigo Quian Quiroga nu numai a aparut in Nature Reviews Neuroscience, dar, de asemenea, prezentate pe revista capacul. In articol, prof. Quian Quiroga si co-autor dr. Stefano Panzeri discuta despre noi metodologii, care sunt oameni de sti...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.