Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Varsaturi la copii


Nou Programul de lucru pentru Nisa Anuntat, Marea Britanie

Nou Programul de lucru pentru Nisa Anuntat, Marea Britanie
Institutul National de clinica Excellence (NICE) se cere sa dezvolte tehnologii aprecierile despre noi tratamente pentru cancer de san, poliartrita reumatoida, obezitatea, si boli crohns ca parte a programului sau de lucru al 13-lea.
Tehnologia de evaluare de la Nisa si clinice, programe de orientare de lucru sunt stabilite de catre Departamentul de Sanatate. Subiecte pentru sesizare includ atat noi si emergente, tehnologii de sanatate, precum si cele de droguri, dispozitive si procedurile utilizate in prezent in NHS in cazul in care exista variatii in practica. Subiecte sunt selectate in functie de criterii publicate.
Andy Burnham, ministrul Sanatatii a declarat:
NICEs treisprezecea program de lucru va oferi sfaturi valoroase cu privire la aspectele importante pentru NHS. Aceasta ultima sesizare contine cererea noastra ca Institutul elaboreze orientari cu privire la noi tratamente pentru cancer de san, cancerul pulmonar, precum si orientari cu privire la noi tratamente pentru boala Crohns.
Suntem solicita, de asemenea Nisa pentru a produce indrumari cu privire la stocarea de rinichi donat. Organele donate sunt o resursa deosebit de pretioasa si este important sa se asigure ca NHS a celor mai bune informatii posibile disponibile cu privire la modalitatile cele mai eficiente pentru a stoca si le pastreze.
In plus, am cerut Nisa pentru a produce indicatii cu privire la un nou medicament pentru tratarea obezitatii si a pacientilor supraponderali. Aceasta va adauga la consiliere in crestere la NHS si a altor agentii privind obezitatea, in urma publicarii NICEs orientarea clinice, in aceasta luna.
NHS se cere acum sa faca droguri disponibile pe intreg Anglia si Tara Galilor in cazul in care Nisa recomanda ca acestea sa fie punct de vedere clinic si rentabile.
Bazandu-se pe experti in fiecare domeniu si consultanta pe scara larga cu grupurile de pacienti, Nisa a produs orientari cu privire la 205 farmaceutice, 63 proceduri, 17 de diagnosticare, cinci Promovarea Sanatatii si 113 dispozitive. Majoritatea aprecieri Nisa au sugerat utilizarea integrala sau partiala de tehnologii.
Nisa, de asemenea, dezvolta ghidurilor clinice. Acest lucru este mai larga orientari privind cele mai bune de ingrijire pentru toate aspectele legate de tratamentul de conditii specifice. Ca parte a muncii val de Ministri al 13-lea program-au cerut de asemenea frumos sa elaboreze orientari clinice privind artrita reumatoida la adulti, diaree si varsaturi la copii si o clinica rapida Orientarea pe acut pacientii incurabili in spital. Pana in prezent Nisa a emis 41 orientari in domenii clinice astfel de schizofrenie, scleroza multipla, cancer pulmonar, depresie si fertilitatea.
----------------------------
Articolul adaptate de de la comunicat de presa originale.
----------------------------
Note:
Evaluari Tehnologie
Nisa a fost solicitat pentru a produce orientare pentru NHS pe urmatoarele teme:
(a) Single Evaluari Tehnologie
Adalimumab pentru moderata pana la severa boala activa crohns
Pentru a evalua clinice si de raportul cost-eficacitate al adalimumab pentru moderata pana la severa boala activa Crohns.
Bevacizumab pentru non-cancer pulmonar fara celule mici
Pentru a evalua clinice si de raportul cost-eficacitate al bevacizumab (Avastin) pentru non-cancer pulmonar fara celule mici.
Certolizumab pegol pentru poliartrita reumatoida
Pentru a evalua clinice si de raportul cost-eficacitate al pegol certolizumab pentru poliartrita reumatoida.
Infliximab pentru colita ulceroasa
Pentru a evalua clinice si eficienta costurilor pentru infliximab pentru colita ulcerativa.
Lapatinib pentru cancerul de san avansat sau metastatic
Pentru a evalua clinice si eficienta costurilor lapatinib, plus capecitabinei in termen de indicatiile sale de licente pentru cancerul de san avansat, metastatic...

Orala Quick-Se dizolva Pivote Pentru Vaccin rotavirus putut Masa proprie Boala care ucide copii

Orala Quick-Se dizolva Pivote Pentru Vaccin rotavirus putut Masa proprie Boala care ucide copii O fasie subtire care se dizolva in gura ca un odorizant de respiratie popular-ar putea oferi intr-o zi de salvare vaccin rotavirus la sugari in zonele sarace. De droguri inovatoare sistem de livrare a fost dezvoltat de Johns Hopkins studenti inginerie biomedicala.
In timpul unei doua semestru desigur, de sapte echipa de student fabricate un film subtire pe care ar trebui sa se topesc rapid intr-o gura babys, fapt care ia determinat copilul sa inghita vaccin. Medicatie dizolvat este acoperit cu un material de a proteja o in stomac Childs. Acest strat este, de asemenea, conceput pentru a elibera vaccinul in intestinul subtire, in cazul in care acesta ar trebui sa declanseze un raspuns imunitar pentru a preveni o infectie cu rotavirus.
De droguri roman-sistem de livrare este necesara deoarece rotavirus este o cauza frecventa de diaree severa si varsaturi la copii, care conduc la circa 600.000 decese anual. Cele mai multe dintre acestea apar in curs de dezvoltare, in cazul in care serviciile medicale pentru a trata primejdie intestinale nu sunt disponibile pe scara larga. Vaccin rotavirus pentru a preveni aceasta boala este in prezent produsa intr-un lichid sau liofilizat forma pe care trebuie sa fie refrigerate pentru transport si depozitare, facandu-l foarte scump pentru utilizarea in zonele sarace. In plus, nou-nascutii, uneori, scuipat afara de lichid, o problema care este mai putin probabil sa apara cu o banda pe care se lipeste de si se dizolva pe limba in mai putin de un minut.
Pentru a aborda neajunsurile de vaccin lichid, elevii Johns Hopkins a dezvoltat un sistem de pelicula subtire de livrare, care ar fi usor de depozitat si de transport si nu ar necesita refrigerare. Desi rafinament in continuare este necesar pentru a mentine viabilitatea vaccinul, sistemul de livrare in sine apare de sunet, precum si Johns Hopkins Tehnologie de personal de transfer a solicitat un brevet provizoriu. Sistemul de pelicula subtire de vaccin a fost printre proiectele de licenta a adus la cunostinta publicului in aceasta luna, la universitys anual Biomedical Engineering Design Ziua caseta de prezentare.
Ideea este ca tu ar pune una din aceste benzi de dizolvare pe sugari limbii, a declarat Hai-Quan Mao, echipele Johns Hopkins consilier facultate. Deoarece benzi sunt intr-o forma solida, ei ar costa mult mai putin pentru a stoca si de transport decat vaccinul lichid. Am vrut ca aceasta sa fie la fel de simplu ca si ieftin posibil.
Ideea provine de anul trecut la Aridis farmaceutice, o firma din San Jose, California, care dispune de tehnologii de vaccin de stabilizare si un vaccin rotavirus care este pus la stabil la temperaturi camerei. Seeking un produs care seamana cu improspatarea respiratiei-benzi pentru a oferi vaccin, Vu truong, co-fondator si director stiintific la Aridis, contactat Mao. Truong a obtinut un doctorat in farmacologie si stiinta moleculare de la Johns Hopkins Scoala de Medicina si stia de expertiza in mainile biomateriale. Mao, un profesor asistent de Stiinta si Ingineria Materialelor, in universitys Merlan Scoala de Inginerie, a descris provocare vaccinului la unul dintre asistentii lui de laborator de licenta, Senior Christopher Yu, care a devenit co-lider al echipei care a abordat proiectul.
Initial, studentii se confrunta de mai multe obstacole. Ei nu au putut pentru a copia procesul de fabricatie utilizat pentru a face benzi de respiratie, deoarece temperaturile aspru cu solvent si de inalta utilizate ar distruge vaccinul. De asemenea, ei au trebuit s...

Noile linii directoare pentru postoperator greata si varsaturi

Noile linii directoare pentru postoperator greata si varsaturi Dupa cinci ani de revizuire a rezultatelor ultimelor cercetari, un grup de experti condus de catre un Universitatea Duke Medical anestezist Centrul a dezvoltat noi orientari pentru a ajuta la medicii de a reduce aparitia de greata si varsaturi, la pacientii dupa interventia chirurgicala.
In ciuda deceniilor de progrese in tehnici chirurgicale si imbunatatite agenti de anestezic, unul din trei p...

NAPNAP Parintii Alerte la complicatii de rotavirus Infectie

NAPNAP Parintii Alerte la complicatii de rotavirus Infectie Conturile boala imprevizibil pentru o valoare estimata de 500,000 de vizite la birourile ingrijire medicala primara in fiecare an --
Asociatia Nationala a Practicienilor Pediatrica Nurse (NAPNAP) vrea parintii sa stie ca rotavirus, cea mai frecventa cauza de diaree severa, afecteaza aproape toti copiii de varsta de cinci ani, si poate duce la consecinte grave de sanatate, inclusiv deshidratare....

RotaTeq Demonstreaza High Eficacitate clinica doi ani dupa vaccinare in Europa

RotaTeq Demonstreaza High Eficacitate clinica doi ani dupa vaccinare in Europa Intr-o noua analiza a datelor din subgrupul Europene din restul mare studiu clinic (rotavirus eficacitatea si siguranta Trial), cinci tip de vaccin rotavirus RotaTeq de 100% a demonstrat o eficacitate clinica impotriva bolii severe cu rotavirus pentru primul sezon cu rotavirus dupa vaccinationb. Eficacitatea a ramas ridicata, prin intermediul a doua sezoane cu rotavirus de urmarire, prevenirea c 9...

Ciclice Varsaturi Sindromul: recurente si inexplicabila Episoade Distrugere Teeth

Ciclice Varsaturi Sindromul: recurente si inexplicabila Episoade Distrugere Teeth Riscurile de sanatate sunt peste tot si de cat de multe ca oamenii sa stie despre, mai exista inca multe de care oamenii nu sunt constienti. Parintii se confrunta cu probleme, chiar mai mult atunci cand vine vorba de a proteja copiii. Unele boli si probleme sunt mai raspandite la copii - cum ar fi sindromul de varsaturi ciclic (CVS).
CVS afecteaza in special copiii, si este ceva de care parinti...

Care sunt electroliti?

Care sunt electroliti? Un electrolit este orice compus care, in solutie sau sub forma de topit, conduce de energie electrica si este descompus (electroliza), de catre aceasta. Aceasta este o substanta ionizable in solutie (Medilexicons dictionar medical). Un electrolit este orice substanta care contine ioni gratuit care se comporta ca un mediu de conducatoare de electricitate (conduce energie electrica). Toate formele d...

Brain Injury la sugari poate fi indicata prin anumite produse chimice In sange

Brain Injury la sugari poate fi indicata prin anumite produse chimice In sange Cercetatorii de la Spitalul de Copii din Pittsburgh au descoperit ca nivelurile crescute de anumite proteine din sange sau lichidul cefalorahidian pot semnal traumatisme cerebrale la sugarii cu varsaturi, stare de nervozitate si o serie de alte simptome comune.
Nou nascuti cu sindrom de copil agitat (SBS) - cea mai frecventa cauza de grave leziuni cerebrale traumatice, la copiii mici - sunt ade...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.