Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Vene infundate la inima


Pacientilor care au avut nevoie de inima si Transplant renal Borrowed Time cu inima Device Assist

Pacientilor care au avut nevoie de inima si Transplant renal Borrowed Time cu inima Device Assist
Sapte ani de la Joaquin lucios rinichi shut jos, el a avut un atac de cord si a fost dus la un spital din Los Angeles zona in care medicii au efectuat o angioplastie pentru a goli arterelor coronare sale. El a fost, de asemenea, sufera de insuficienta cardiaca congestiva idiopatica - o afectiune in care inima devine slab si extinsa - si un stimulator cardiac special a fost implantat de a oferi sprijin.
Dar inima lui a continuat sa esueze, si rezident Culver City a fost repede transferat la Cedars-Sinai Medical Center.
El a avut in stadiu terminal insuficientei cardiace si a fost la un pas de moarte atunci cand a sosit. De iesire de la inima lui nu a putut fi mentinute chiar daca el a fost primit medicamente intravenoase maxima in UTI, a declarat chirurgul cardiothoracic Sinan Simsir, MD, care a asumat un rol de conducere in urma cu un an transplant de inima si ventriculare Assist Programul aparatului la Cedars-Sinai Institutul Inimii.
Lucio, 41, nevoie de o inima noua si rinichi, dar cu primitori potentiali depasirea numerica donatii, organele nu ar fi disponibile in timp. Pentru a-l tina in viata, Simsir implantat un XVE HeartMate ventriculara stanga asista aparat (LVAD), pe 1 decembrie 2007. O LVAD preia functia ventriculului stang, inimile de pompare principal de camera.
Am avut de implantare a aparatului intr-o operatiune de urgenta. Apoi a fost in masura sa merg acasa pentru a astepta o inima donator si rinichi pentru a deveni disponibile, Simsir spus.
XVE HeartMate pot functiona ca un pod pentru transplant, astfel cum a fost cazul cu Lucio, sau poate fi folosit ca terapie de destinatie, sprijinirea inima la nesfarsit.
Lucio a fost unul dintre putinii norocosi, pentru care organe au devenit disponibile mai devreme, mai degraba decat mai tarziu. Pe sambata noaptea, 5 ianuarie a primit un telefon de la un coordonator de transplant de inima la Cedars-Sinai, care a spus o inima donator si rinichi au fost evaluate. Cateva ore mai tarziu, un al doilea apel a venit: organe au fost in stare buna, si chirurgie a fost programata pentru duminica la pranz.
Am fost speriat si fericit si surprins, in acelasi timp, Lucio a spus. El si sotia sa, Yolanda, a ajuns la spital primele ore ale diminetii. El a fost pregatit de operatie si au asteptat cu nerabdare pentru vreme rea pentru a clare si un elicopter pentru a ajunge cu organele.
Cele doua etape luat-operatiune in curs de desfasurare la aproximativ 3:30, cu echipa de transplant de inima, condus de Simsir, iar echipa de rinichi condusa de J. Louis Cohen, MD, Director chirurgicale de transplant renal. Ambele organe a functionat bine si, Lucio a fost in picioare pentru scurta plimbare in ziua urmatoare.
Tatal a 7-an-vechi si o fata de 4 ani-baiat, Lucio a lucrat 17 ani in magazine de golf, repararea si cluburi mentinerea si alte echipamente. El a continuat lucratoare de la data rinichii lui nu a reusit, chiar in timp ce dializati noapte. Dupa atac de cord si a lui debutul insuficientei cardiace, el nu a mai fost capabili sa lucreze si a inceput primirea platilor de invaliditate.
El e...

New Anti-medicatie Respingerea 6-Rezultate luni pentru pacientii cu transplant inima pentru a fi lansat la nivel international, de inima si Lung Transplant Meeting

New Anti-medicatie Respingerea 6-Rezultate luni pentru pacientii cu transplant inima pentru a fi lansat la nivel international, de inima si Lung Transplant Meeting Noi rezultate din studiile clinice pentru pacientii cu transplant cardiac, va fi lansat la viitoarea Societatea Internationala pentru inima si Transplant pulmonar (ISHLT) 27th Annual Meeting si stiintific Sesiuni de la Hilton din San Francisco, 25-28 aprilie, 2007. Rezultatele arata promisiune pentru eficacitatea si siguranta tratamentului cu imunosupresie si incidenta mai mica de respingere de organ de acuta in transplanturi de inima.
De cercetare care va fi prezentat include:
- Sase luni Datele privind Ciclosporina Reducerea si Impact asupra functiei renale, cu Everolimus de novo Heart pacientii cu transplant vor fi prezentate Wednesday, April 25 in timpul unui simpozion pranz la 12:30 PDT.
- Pe 6 luni de date de la un 12 luni de studiu ale Everolimus, cu reducerea Ciclosporina de expunere fata de FPM si Ciclosporina Conventionale in De Novo Heart pacientii cu transplant vor fi prezentate in cadrul simpozionului pranz aceeasi pe 25 aprilie.
Respingere principala cauza de deces in timpul primului an de la transplant de inima este acuta a organului transplantat. Pacientii cu atacuri sistemul imunitar inima ca si cum ar fi un obiect de strain, pana cand nu mai functioneaza corect. Un an, rata de supravietuire dupa transplant este de aproxim...

Transplanturile de copii cu inima Nu Regain inima Functia suficient pentru Exercitiu

Transplanturile de copii cu inima Nu Regain inima Functia suficient pentru Exercitiu Nu numai ca poate cei mai multi copii, cu un exercitiu de transplant de inima in conditii de siguranta, dar noi cercetari sugereaza ca raspunsul transplantat inimile sa-si exercite imbunatateste treptat.
Cercetatorii de la Spitalul de Copii din Boston a analizat 182 exercitarea maxima treadmill testelor efectuate de serie (de obicei anual) in 51 de copii care au primit un transplant de inima. T...

Moleculara modalitate care transforma o inima juvenile intr-o inima adult, Universitatea din California

Moleculara modalitate care transforma o inima juvenile intr-o inima adult, Universitatea din California Cercetatorii de la Universitatea din California, San Diego (UCSD), Scoala de Medicina au descoperit succesiunea moleculara de evenimente la soareci randul sau, ca o inima juvenile, intr-o inima adult sa poata raspunde la procesele de lucru a crescut.
Publicat ca Cover story in 14 ianuarie 2005 al revistei Cell, studiul identifica o proteina numita ASF/SF2 ca o reglementare a unei enzime de calc...

Alegerea tipului adecvat de Stent Pentru infundate dvs. Coronary Artery

Alegerea tipului adecvat de Stent Pentru infundate dvs. Coronary Artery Cand au fost introduse in anul 2003, de consumul de droguri Stenturi filmate au fost salutat, ca un pas revolutionar nou in angioplastie, o interventie chirurgicala pentru a deschide o arterei coronare blocat. Dar, rapoarte de atacuri de inima si decese intr-un numar mic de pacienti in curand fortat o examinare mai atenta a riscurilor de aceste dispozitive. Din iunie 2008 emisiunea de la Harvard H...

Noua versiune de Dotari Pentru a trata infundate gatului de artere de Aprobat de catre US Food and Drug Administration

Noua versiune de Dotari Pentru a trata infundate gatului de artere de Aprobat de catre US Food and Drug Administration Cordis endovasculare Divizia a CORDIS Corporation, a anuntat astazi US Food and Drug Administration (FDA) aprobarea de a pietei sale precise (R) RX Nitinol de auto-Extinderea stent si de ANGIOGUARD (R), RX emboli Capture Guidewire sistem pentru a trata arterele gat infundat. Aprobarea sistemului de Cordis carotidiana a fost anuntat astazi, la inima Arizona Institutelor-lea Congres International as...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.