Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Viermi lambria la ficat


Fluorescenta viermi de laborator semnal de deschideri de viata mai lunga, rapoarte de CU-echipa de Boulder

Fluorescenta viermi de laborator semnal de deschideri de viata mai lunga, rapoarte de CU-echipa de Boulder
Universitatea din Colorado la Boulder oamenii de stiinta au folosit un marker fluorescent pentru a prezice durata de viata individuale de viermi identice, care au fost inginerie genetica pentru a ilumina nivelul de stres, ceea ce implica organisme vii au ascuns fiziologice afirma ca dicteaza capacitatea lor de a face fata rigorilor vietii.
Potrivit CU-Boulder de cercetare asociat Shane Rea, nematozi genetic identic a fost proiectat cu o proteina fluorescenta verde reporter cuplat la o proteina de stres, care este prezenta in cele mai multe organisme multicelulare ca monitor de sanatate celulare. Geana de dimensiuni, viermi ca fluoresced luminoase dupa ce au fost supuse unor temperaturi ridicate ca tinerii adulti au avut in mod semnificativ speranta de viata mai lunga decat cele care au fost mai putin stralucitoare, echipa de raportat.
Am demonstrat posibil sa de a prezice a duratei de viata intr-un organism in prima zi a vietii de adult bazeaza pe modul in care aceasta raspunde la stres, a declarat CU-Boulder profesorul Thomas Johnson. Aceasta este ceva care nu a fost facut inainte, si are implicatii pentru longevitate si sanatatii umane.
Un document pe aceasta tema, prin co-autori Rea, prima si a Deqing Wu, in plus fata de James Cypser si Johnson de CU-Boulders Institutul de Genetica si de comportament James Vaupel de Institutul Max Planck pentru Cercetari Demografice in Germania a fost publicat in 17 iulie avans emite online a Nature Genetics.
Avem ingineria unei singure gene pentru a monitoriza starea de sanatate a unui organism, care este o prima, a declarat Johnson. Finantat in parte de National Institutes of Health, efortul de a inceput aproximativ opt ani in urma, cand Cypser, apoi un CU-Boulder student absolvent, a inceput testarea o idee noua de Johnsons in laborator universitar.
Cei mai multi oameni de stiinta cred duratei de viata a oamenilor si alte creaturi vii este determinat de o combinatie de genetica, de mediu si de factorii de sansa. Studiile Twin la om au sugerat faptul ca genele sunt doar aproximativ 15 la suta, 30 la suta de persoane responsabile pentru o varsta, la moarte, Rea a spus.
CU-Boulder cercetatorii atribut interval de variatie de viata observate in viermi genetic identice in studiu pentru a sansa de procese metabolice care implica o serie de reactii biochimice si cinetica, a spus Rea.
Acest lucru incepe sa abordeze intrebarea de ce genetic organisme identice ridicate in medii identice inca varsta la rate diferite, a spus Rea. Aceasta sugereaza ca modificari sansa in modul in care stres-mecanismele de reactie sunt mentinute dicta modul in care organisme individuale raspunde la insulte specifice de mediu.
Efectueaza cu ajutorul aproximativ 100.000 de laborator populare nematozi cunoscut sub numele de elegans C., studiul a indicat nivelul de luminozitate declansate de proteine reporterul ar putea anticipa pana la de patru ori mai mare variatie in speranta de viata a unui vierme. Intr-un experiment tipic, cea mai puternica viermi a avut speranta de viata de aproximativ 16 zile, in comparatie cu aproximativ trei zile pentru cei cu cele mai mici niveluri exprimate de proteine fluorescente. Stralucitoare viermi, de asemenea, a avut cea mai mare toleranta de expunerea prelungita la caldura.
Capacitatea de a prezice diferente in longevitate de o asemenea magnitudine nu au fost niciodata inainte de a raportat, mai ales avand in vedere ca previziunile sunt facute in prima zi a vietii de adult, a declarat Johnson.
Obtinut din meduze si utilizate pe scara larga in experimente genetice, proteina fluorescenta verde a fost atasata la un soc termic de proteine in viermi numita HSP-16. HSP-16 in sine este, probabil, nu este responsabil pentru diferentelor observate la supravietuire, ci este probabil reflectorizant de catre un stat ascuns, eterogene, dar acum cuantificabile care dicteaza capacitatea unui organism pentru a face fata rigorilor de trai, echipa scria in Nature Genetics .
O Sortator automat viermele echipat cu un scanner laser pentru a detecta rapid nivelurile de f...

Cercetarea in simtul tactil in viermi victorii Eppendorf Stiinta Premiului

Cercetarea in simtul tactil in viermi victorii Eppendorf Stiinta Premiului Dr Miriam B Goodman a fost distins cu Premiul 2004 internationale in Neurobiologie de catre revista "Science" si Eppendorf. Ea este recunoscuta pentru cercetare ei folosind viermi pentru a afla cum simtul tactil de lucrari pe un nivel molecular.
Eppendorf si Stiinta Premiul in Neurobiologie recunoaste cercetare restante neurobiologice de catre un om de stiinta tineri, astfel cum este descris intr-un eseu de cuvant 1000 pe baza cercetarilor efectuate in ultimii trei ani. Castigatorul marelui premiu primeste de 25.000 dolari de la Eppendorf, precum si castigatorii eseu vor fi publicate in 15 octombrie 2004 emisiunea de Stiinta.
Doua eseuri finaliste vor fi publicate la Stiinta Online (http://www.scienceonline.org). Awardee si finalistii vor fi recunoscute la reuniunea anuala a Societatii pentru Neuroscience, in octombrie.
Oamenii se bazeaza foarte mult pe simtul tactil, precum si senzatia redus atingere este frecventa la persoanele cu diabet zaharat si este un factor important in extremitatea inferioara amputare. Cu toate acestea, oamenii de stiinta cunosc foarte putin despre baza moleculare a atinge, in principal din cauza studiind nervii senzoriale care detecteaza atinge sunt adanc infipte sub piele, ceea ce face mai dificil sa le studieze. Eseu GOODMANS explica de cercetare-o pe sensul nematoda viermi de atingere. Cunoscut sub numele de elegans Caenorhabditis, anatomie intreaga celulare ale sistemului sau nervos este cunoscuta. Oamenii de stiinta spera sa aplice cunostintele lor despre nematozi simtul tactil la animalele mai mari si mai complexe.
Goodman a crescut in Lexington, Massachusetts, si Bethesda, Maryland, scris software-ul stiintific in laboratoare de cercetare la NIH ca un elev de liceu. A obtinut o diploma in burlacii Biochimie de la Universitatea Brown in 1986. Dupa ce a fost distins D. Ph-o in 1995, de la Universitatea din Chicago, ea a urmarit locul de munca postdoctorale in C. elegans neurofiziologie si genetica de la Universitatea din Oregon si de la Universitatea Columbia. In prezent, Dr. Goodman este un asistent profesor de fiziologie moleculara si celulara la Universitatea Stanford. Lucrari in laborator, ei se concentreaza pe delimitarea evenimentelor moleculare care dau nastere la simtul tactil.
Finalisti sunt:
Kang Shen, pentru Matchmakers sau eseu Synaptic: mecanisme moleculare ale Synaptic Specificitatea. Dr. Shen studiat medicina clinica la Tongji Universitatea de Medicina din China. Dupa ce a absolvit in 1994, el sa alaturat programul de absolvent de la Universitatea Duke....

Guvernul nigerian copii de la Scolile Suffer de mare sarcina viermi intestinali

Guvernul nigerian copii de la Scolile Suffer de mare sarcina viermi intestinali Viermi intestinali sunt mai frecvente la copii nigerieni care participa proprietatea guvernului scoli decat cele care frecventeaza scoala private, precum si de alimentare cu apa si canalizare sunt mai rau in scolile de stat, potrivit unui nou studiu publicat 30 ianuarie in revista deschis de acces-PLoS neglijat bolile tropicale .
Dr Uwem vineri Ekpo (Departamentul de Stiinte Biologice, Universi...

Doze regulate de viermi de oameni rids ale bolii inflamatorii intestinale

Doze regulate de viermi de oameni rids ale bolii inflamatorii intestinale Doze regulate de viermi intr-adevar a face oamenii rid de boli inflamatorii intestinale. Primele teste de tratament au fost un succes, si un amestec intergral care contin mii de oua whipworm de porc ar putea fi in curand lansat in Europa.
De la revista New Scientist
http://www.newscientist.com/news/news.jsp?id=ns99994852
Produsul se va numi OST, prescurtarea de la ovule Trichuris suis, si...

Vietnam Studiul Sonde Rolul de viermi Gut In Alergiile

Vietnam Studiul Sonde Rolul de viermi Gut In Alergiile Parazitii Gut ar putea detine cheia de la din ce in ce conditii comune, cum ar fi eczeme, astm si febra fanului, in functie de oameni de stiinta de la Universitatea din Nottingham.
Paraziti Gut, cum ar fi hookworm, au evoluat impreuna cu gazdele lor umane de milioane de ani. In timp, acesti paraziti s-au dezvoltat metode de supravietuitori in intestin uman prin rotirea in jos raspunsul imun ind...

Societatea Fonduri noi studii clinice de viermi inofensiv, bazat pe "Igiena Ipoteza '

Societatea Fonduri noi studii clinice de viermi inofensiv, bazat pe "Igiena Ipoteza ' Anchetatorii de la Universitatea din Wisconsin, Madison, sunt de planificare un mic, studiu roman folosind oua dintr-un vierme inofensiv parazitar - numit un vierme intestinal - pentru a trata oamenii cu SM. Conceptul se bazeaza pe ipoteza ca igiena inca nedovedit, care prevede ca SM este mai putin frecvent in regiunile subdezvoltate deoarece expunerea anticipata la comun agenti infectiosi, pot st...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.