Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Vitamina k fiole prospect


Ce este vitamina D? Care sunt beneficiile vitamina D?

Ce este vitamina D? Care sunt beneficiile vitamina D?
Vitamina D este o vitamina steroizi, un grup de grasime-prohormones solubil, care incurajeaza absorbtia si metabolismul de calciu si fosfor. Oamenii care sunt expuse la cantitati normale de lumina soarelui nu au nevoie de suplimente de vitamina D, deoarece lumina soarelui favorizeaza sinteza de vitamina D suficiente in piele.
Cinci forme de vitamina D au fost descoperite, vitamina D1, D2, D3, D4, D5. Cele doua forme care par sa conteze pentru om, cele mai multe sunt vitaminele D2 (ergocalciferol) si D3 (colecalciferol).
Cercetatorii de la Universitatea din Minnesota a constatat ca nivelurile de vitamina D in organism, la inceputul o dieta hipocalorica anticipa succesul pierdere in greutate, sugerand un posibil rol de vitamina D, in scadere in greutate.
Datele colectate de la National de Sanatate si Nutritie Examination Survey (NHANES), SUA a constatat ca 9% (7,6 milioane) de copii din intreaga SUA, a fost cu deficit de vitamina D (definite ca fiind mai putin de 15 ng / ml de sange), in timp ce un alt 61 la suta , sau de 50.8 milioane, a fost insuficienta vitamina D (15 - 29 ng / ml) Am asteptat prevalenta deficit de vitamina D ar fi ridicat, dar amploarea problemei la nivel national a fost socant, spune autorul principal Juhi Kumar, MD, MPH, un colegi in pediatrie, la Spitalul de Copii, la Montefiore Medical Center, Spitalul universitar si Academic Medical Center pentru Albert Einstein Colegiul de Medicina.
Vitamina D pentru om este obtinut din expunerea la soare, produse alimentare si suplimente. Acesta este biologic inert si trebuie sa fie supus doua reactii de hidroxilare sa devina activ in organism. Forma activa a vitaminei D in organism se numeste calcitriol (1,25-dihidroxicolecalciferolului).
Calcitriolul promoveaza absorbtia de calciu si fosfor din alimente in intestin si reabsorbtia de calciu in rinichi - aceasta creste fluxul de calciu in sange. Acest lucru este esential pentru mineralizare normala a oaselor si de prevenire a tetanie hypocalcemic. Hypocalcemic tetanie este o conditie scazute ale calciului in care pacientul are reflexele neurologice hiperactive, spasme ale mainilor si picioarelor, crampe si spasme a casetei de voce (laringe). Calcitriolul, de asemenea, joaca un rol-cheie in intretinerea sistemelor de organe de multe. Diferite forme de vitamina D Stim ca in jur de 5 forme de vitamina D, din care vitamine D2 si D3 sunt formele majore in masura in care oamenii sunt in cauza. Acestea sunt cunoscute in mod colectiv ca Calciferol. Vitamina D1, compus moleculara a ergocalciferol cu lumisterol.
Vitamina D2, ergocalciferol (fabricat din ergosterol).
Este produs de nevertebrate (animale fara coloana vertebrala, coloana vertebrala), ciupercilor si a plantelor, ca raspuns la lumina soarelui (UV iradierii). Oameni si a altor vertebrate nu produc vitamina D2. Noi dont know much despre vitamina D2 ceea ce face in nevertebrate. Stim ca ergosterol este un bun absorbant de radiatii ultraviolete care pot deteriora ADN-ului, ARN si proteine; in consecinta, multi oameni de stiinta cred ca poate servi ca un produs de protectie solara care protejeaza organismele de la daune lumina soarelui.
Vitamina D3, colecalciferol (fabricat din 7-dehidrocolesterolului).
Vitamina D3 este facuta in pielea in cazul in 7-dehidrocolesterolului reactioneaza cu lumina ultravioleta la lungimi de unda 270-300 nm - de varf de productie de vitamina D3 intervine intre 295-297 nm. Acesta este doar atunci cand indicele de UV este mai mare de 3 ca aceste lungimi de unda UVB sunt prezente.
Un indice UV de mai mult de 3 are loc in fiecare zi la tropice, in fiecare zi in timpul unele din primavara, tot de vara, si parti din toamna in zonele temperate, si rareori la toate, in cercurile arctica. Regiunile temperate sunt toate regiunile din afara la tropice si cercurile arctica. Numarul de zile de ani, atunci cand indicele de UV este mai mare de 3 deveni mai putine in continuare te indepartezi de la tropice.
Un om cere zece-cincisprezece minute de expunere la soare, cel putin de doua ori pe saptamana in a fetei, bratelor, mainilor sau inapoi fara protectie solara cu o mai mare de 3 UV Index pentru cantitati adecvate de vitamina D3. Rezultatele mai lungi de expunere in aprovizionarea cu vitamina suplimentare fiind degradate, la fel de rapid cum este generat.
Vitamina D4, 22-dihydroergocalciferol.
Vitamina D5, sitocalciferol (fabricat din 7-dehydrositosterol). Ceea ce este mai important pentru oameni, vitamine D2 sau D3? Atat vitaminele D2 si D3 sunt utilizate in umane suplimente nutritionale. Formele farmaceutice includ calcitriol (de 1alpha, 25-dihidroxicolecalciferolului), doxercalciferol si calcipotriene. Majoritatea oamenilor de stiinta de stat care D2 si D3 sunt la fel de eficiente in fluxul sanguin noastre. Cu toate acestea, unii spun ca D3 este mai eficienta. Experimente pe animale, in special pe sobolani, indica faptul ca D2 este mai eficient decat D3. De ce avem nevoie de vitamina D pentru? Este esential pentru absorbtia si metabolismul calciului si fosforului, care au diverse functii, in special mentinerea oaselor sanatoase.
Aceasta este o autoritate de reglementare a sistemului imunitar.
Aceasta poate fi o modalitate importanta de bratul sistemului imunitar impotriva tulburarilor ca raceala, spun oamenii de stiinta de la Universitatea din Colorado Denver Scoala de Medicina, Massachusetts General Hospital si Spitalul de Copii din Boston.
Aceasta poate reduce riscul de aparitie a sclerozei multiple. Scleroza multipla este mult mai putin frecvente mai aproape te la tropice, acolo unde exista mult mai mult lumina soarelui, in functie de Dennis Bourdette, presedinte al Departamentului de Neurologie si director al cu scleroza multipla si Neuroimmunology Oregon, la Centrul de Sanatate si Stiinta University, SUA.
Vitamina D poate avea un rol-cheie in sprijinirea creierului de a pastra functioneaza bine mai tarziu in viata, potrivit unui studiu de 3000 barbatii europeni cu varste cuprinse intre 40 si 79.
Vitamina D este, probabil, legata de mentinerea unui organism sanatos greutate, conform studiilor efectuate la Colegiul Medical din Georgia, SUA.
Aceasta poate reduce frecventa si severitatea simptomelor de astm bronsic, precum si, de asemenea, probabilitatea de spitalizari din cauza astm, cercetatori de la Harvard Medical School gasit dupa monitorizare a 616 de copii in Costa Rica.
Acesta sa dovedit a reduce riscul de aparitie a poliartritei reumatoide la femei.
O forma de vitamina D ar putea fi una dintre paravane noastre bodys principal impotriva daunelor de la un nivel scazut de radiatii, spun expertii radiologice de la New York Departamentul de Sanatate Mintala si de igiena.
Diferite studii au aratat ca persoanele cu niveluri adecvate de vitamina D au un risc semnificativ mai mic de a dezvolta cancer, comparativ cu persoanele cu niveluri mai scazute. Lipsa vitaminei D a fost dovedit a fi predominant la pacientii cu cancer, indiferent de statutul nutritional, intr-un studiu efectuat de Cancer centre de tratament ale Americii. Lumina soarelui si cerintele de vitamina D. Daca locuiti la tropice si poate expune pielea neprotejat de a doua sesiuni de 15 de minute de lumina soarelui in fiecare saptamana organismul dumneavoastra va produce in mod natural cantitati adecvate de vitamina D. factori urmatoarele poate reduce bodys dvs. de sinteza de vitamina D: Daca locuiti departe de ecuator, expunerea dumneavoastra lumina soarelui va fi mai putin in timpul multe luni ale anului. Cloud cover Smog protectie solara In cazul in care organismul dumneavoastra nu poate produce suficient de vitamina D din cauza expunerea la lumina solara insuficiente, va trebui sa-l obtina de la produse alimentare si, probabil, suplimente. Expertii spun ca persoanele cu un risc ridicat de deficit de vitamina D ar trebui sa consume 25 micrograme (1000 UI) de vitamina D in fiecare zi, astfel ca exista un bun nivel de 25-hidroxivitaminei D in sange. Persoanele in varsta, precum si persoanele cu pielea inchisa trebuie sa consume suplimentar vitamina D pentru stare buna de sanatate. Cat de vitamina D de mult am nevoie? Informatiile de mai jos se refera la oameni care nu au o expunere la soare.
Potrivit alimentar nutritia Consiliul de la Institutul de Medicina din academiile nationale, care a creat dietetice CONSUMUL DE REFERINT- (DRIs), oamenii ar trebui sa fie baraje de urmatoarele sume de vitamina D in cazul in care nimic nu este in curs de sintetizat (fara lumina soarelui de expunere): Copiii de pana la 13 ani - 5 mcg (200 UI) 14-18 ani - 5 mcg (200 UI) 19-50 ani - 5mcg (200 UI) 51-70 ani - 10 mcg (400 UI) 71 + ani - 15 mcg (600 UI ), Academia Americana de Pediatrie recomanda ca, in mod exclusiv sau partial copiilor hraniti la san ar trebui sa primeasca suplimente de 400 UI pe zi, la scurt timp dupa nastere, si atunci cand acestea sunt intarcati acestea ar trebui sa consume un minim de 1000 ml / zi de vitamina D fortificate formula sau lapte integral. D Non-alaptati consumatoare de copiii mai mici de 1000 ml / zi de...

Pan-European de Cercetare dezvaluie Majoritate de osteoporoza Pacientii care nu a primit tratament combinat recomandata de calciu si vitamina D in cazul tratamentului cu

Pan-European de Cercetare dezvaluie Majoritate de osteoporoza Pacientii care nu a primit tratament combinat recomandata de calciu si vitamina D in cazul tratamentului cu Noul studiu publicat la intalnirea anuala a Societatii Americane de minerale osoase si Cercetarii (ASBMR), Montreal, Canada, arata ca mai putin de jumatate (43%) dintre pacientii din Europa, cu osteoporoza sunt pretind sa ia atat de calciu si suplimente de vitamina D, cu tratamentul osteoporozei. (i) maxima a beneficia in gestionarea osteoporozei poate fi realizat cu terapia combinata a unui tratament osteoporozei (cum ar fi un bifosfonat), cu suplimente de calciu si vitamina D, (ii) inca majoritatea pacientilor in aceasta cercetare sustin ca nu fac urmeze aceasta abordare.
Pacientii cu un aport scazut de calciu si vitamina D nu pot fi primirea unui avantaj deplin al tratamentului osteoporozei lor, daca acestea nu iau suplimentarea destul, a spus profesorul Steven Boonen MD, PhD, Universitatea din Leuven din Belgia si autor al abstracte de raportare rezultatelor cercetarii. Este important ca pacientii care nu numai sa ia atat lor de calciu si vitamina D, dar, de asemenea, pentru a se asigura ca acestea le iau in mod regulat.
De cercetare Pacientul a fost realizat printre 383 de femei in varsta de 50 de ani si peste, care au fost diagnosticate si tratate pentru osteoporoza post-menopauza, in Franta (n = 97), Germania (n = 98), Spania (n = 94) si in Regatul Unit (n = 94). Scopul studiului a fost de a evalua cunostintele de tratament si comportamentul la femeile care primesc tratament pentru osteoporoza lor cu privire la suplimentarea lor de calciu si vitamina D.
Pacientii care au nevoie de ajutor pentru a lua suplimente de regulat
Chiar si atunci cand pacientii nu ia o anumita forma de suplimentarea, pana la 30% sustin ca in mod regulat uitati o doza. O analiza a acestor pacienti care au fost declarate disparute in mod regulat o doza supliment aratat acest lucru sa datorat fie faptului ca nu au fost convinsi de importanta suplimentarea, sau ca nu au primit o explicatie detaliata de la medicul curant. (I) raspunsuri pacientului, de asemenea, a aratat ca este nevoie de un fel de ajutor, de exemplu, un instrument sau ambalaj care ar ajuta sa ia medicamente lor de osteoporoza si suplimentarea. (i) Aceasta nevoie de ajutor este sustinuta de date preferinta pacient, ceea ce arata ca peste 70% din pacientii care credem ca a furniza un bifosfonat cu calciu si vitamina D intr-o singura cutie ii poate ajuta sa luati suplimente lor in mod regulat si in mod corect. (iii)
Unele tari europene sunt mai eficiente decat altele
De cercetare evidentiaza diferente interesante, in atitudinile fata de suplimentarea cu peste cele patru tari europene. Aceste rezultate studiu a aratat ca Spania, in general, sa dovedit a fi un lider in ceea ce priveste comportamentul pacientului si de cunostinte despre suplimentarea. De exemplu, atunci cand cauta la o utilizare supliment, 90% dintre pacientii din Spania a sustinut ca ei au luat o anumita forma de suplimentarea (numai calciu, vitamina D singur sau de calciu si vitamina D), cu tratamentul osteoporozei lor, in comparatie cu cat mai putine ca 61% in Marea Britanie si 69% in Franta. (i) In mod similar, pacientii din Spania a sustinut, pentru a discuta suplimentarea cu medicul lor mai regulat decat in alte tari - 51% in comparatie cu 36% in Germania, 24% in Franta si 9% in Marea Britanie. (iv)
Tendintele pacientului in Regatul Unit a subliniat domeniile de perfectionare. La fel ca fiind cea mai mica utilizatorii de suplimente si unul dintre cel mai putin probabil sa recunoasca importanta de suplimentarea cu calciu si vitamina D, aproape o treime din pacienti din Regatul Unit au afirmat ca au discutat niciodata suplimentarea cu medicul lor. (Iv)
Cand a venit la aderarea la suplimente, femeile in Franta a parut sa fie mai disciplinati din cele patru tari, cu doar 13% care pretinde ca in mod regulat dor de o doza de orice supliment. Acest lucru a fost in contrast cu Marea Britanie, unde aproape unul din trei pacienti au raportat in mod regulat lipseste o doza de supliment. (i)
Disparitatilor intre tari in atitudinile fata de suplimentarea poate fi din cauza diferentelor in culturile, politicile nationale de sanatate sau de initiative locale de boala gradului de constientizare a spus dr. Patrice Fardellone, de CHU Amiens Spitalul in Franta. In timp ce aceasta cercetare a inregistrat unele rezultate pozitive, este inca loc de imbunatatiri. Este vital ca clinicienilor sa continue sa educe pacientii lor cu privire la importanta de suplimente si sa le incurajeze sa vezi suplimentarea, ca parte a tratamentului osteoporozei complet.
Despre cercetare
Scopul cercetarii pacient a fost de a dobandi o intelegere, pe o baza paneuropeana, de obiceiurile si atitudinile pacientilor osteoporoza cu privire la suplimentarea cu calciu sau vitamina D sau calciu plus vitamina D, cu tratamentul osteoporozei lor (bifosfonati). Studiul a fost realizat de IPSOS Suisse SA. (I) Un total de 383 de femei in patru tari (Franta, Germania, Spania si Regatul Unit), in prezent, ...

Cat de vitamina D poate beneficia de sanatate pentru barbati

Cat de vitamina D poate beneficia de sanatate pentru barbati Cum putem obtine barbatii americani interesati de vitamina D? Cei mai multi oameni ar putea grija mai putin. Spune vitamina D a facut barbati gasi ceva cu adevarat important, ca si imbunatati performantele atletice sau induce cresterea parului? Sau, spune-o mai buna performanta sexuala sau de virilitate a crescut? Nimic nu s-ar obtine barbati tratarea lor deficit de vitamina D ca un studiu care a ...

Vitamina D2 este la fel de eficace ca si vitamina D3 in mentinerea de concentrare a 25-hidroxivitaminei D

Vitamina D2 este la fel de eficace ca si vitamina D3 in mentinerea de concentrare a 25-hidroxivitaminei D Cercetatorii de la Boston University School of Medicine (BUSM) au constatat ca vitamina D2 este la fel de fel de eficient ca vitamina D3 in mentinerea statutului 25-hidroxivitaminei D. Studiul apare on-line, in decembrie 2007 problema a Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism.
Cercetatorii au studiat la adulti sanatosi, in varsta de 18-84 care au primit placebo, 1.000 Unitati Interna...

Cheie Exista inca lacune in intelegere de efectele asupra sanatatii de vitamina D

Cheie Exista inca lacune in intelegere de efectele asupra sanatatii de vitamina D In ciuda progreselor considerabile in cercetare pentru a intelege efectele asupra sanatatii ale vitaminei D, experti convocat de NIH pentru a revizui datele disponibile constatat lacune majore in probe. Datele sunt cele mai puternice in domeniul sanatatii osoase in randul barbatilor in varsta si femei in post-menopauza, ceea ce sugereaza ca aport crescut de vitamina D poate imbunatati sanatatea oa...

Rolul de vitamina D in oase de sanatate in peste 50 de americani, Leading experti Osteoporoza ajunge la un consens

Rolul de vitamina D in oase de sanatate in peste 50 de americani, Leading experti Osteoporoza ajunge la un consens Femei American Medical Association (AMWA) emis astazi recomandari medic pentru a genera o mai buna intelegere a rolului de vitamina D in domeniul sanatatii oaselor la femei si barbati peste 50 de ani, cerand o crestere a recomandat in prezent aportul de vitamina D si incurajarea individualizate de tratament in cazul pacientilor. Potrivit unei analize publicate in 2004 si se bazeaza pe Nationala a ...

Academiei Americane de Dermatologie Probleme de actualizare a Pozitiei Declaratie privind vitamina D

Academiei Americane de Dermatologie Probleme de actualizare a Pozitiei Declaratie privind vitamina D Academiei Americane de Dermatologie (Academiei), a emis recent o declaratie actualizat pozitie cu privire la vitamina D, dupa o analiza actualizata a organismului tot mai mare a literaturii stiintifice pe aceasta vitamina si importanta acesteia pentru sanatate optima.
Academia continua sa recomande ca publicul sa obtina vitamina D din surse nutritive si suplimente alimentare, si nu din expuneri...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.