Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Vitamine pentru adolescenti


Adolescentii care iau Multivitamine Have Modul de viata sanatos

Adolescentii care iau Multivitamine Have Modul de viata sanatos
Adolescentii care iau un supliment de zi cu zi cu multivitamine au o dieta si stilul de viata mai sanatoasa decat cei care au dont iau vitamine, rapoarte de un studiu in Jurnalul decembrie a Asociatiei Americane de Dietetica.
Ca parte a Copilului si Adolescentului Trial pentru cardiovasculare Sanatate (CAPTUR-), cercetatorii au analizat datele referitoare la inaltime, greutate, dieta, si comportamente de sanatate pentru mai mult de 2500 seniori scoala din SUA ridicate. Scopul lor a fost de a descoperi daca adolescentii care au luat vitamina diferit din punct de vedere al dietei, exercitii fizice, precum si obiceiurile de sanatate, altele. Autorul plumb a fost Lindsay Reaves de la Universitatea din Minnesota Scoala de Sanatate Publica.
Douazeci si cinci la suta dintre adolescenti a raportat a lua un supliment de zi cu zi cu multivitamine. Femeile au mai multe sanse de a lua vitamine decat barbatii, si alb mai multe sanse decat membrii minoritari.
Utilizarea Vitamina a fost referitoare la unele diferente importante in stilul de viata, cu utilizatorii de vitamina avand un stil de viata sanatos. Adolescentii care au luat vitamine au avut o rata mai redusa a fumatului, 29 fata de 33 la suta; si au fost mai putin probabil sa fie supraponderali, 31 fata de 37 la suta.
Adolescentii care au luat vitamine au fost, de asemenea, mai activi fizic, inclusiv ratele mai mari de participare la sporturi de echipa si a altor sporturi organizat. Vitamina utilizare a fost, de asemenea, legata de o rata mai scazuta de televiziune uitam - mai putin de 60 la suta din utilizatorii de vitamina urmarit o ora de televiziune pe zi, comparativ cu 70 la suta din nonusers. Diferentele semnificative a ramas dupa ajustarea statistice pentru alti factori.
Luand vitamine a fost, de asemenea, asociat cu o dieta mai sanatoasa, asa cum sunt reflectate de catre un scor general alimente index. Adolescentii care au luat vitamine consumate efectiv de mai multe calorii, dar a primit mai mult de calorii lor din carbohidrati si proteine si mai putin din grasimi. Utilizatorii Vitamina mancat mai multe fibre; portii de zi cu zi a avut mai multe din cereale integrale, fructe si sucuri, si legume, precum si a mancat peste mai mult. Cu toate ca adolescentii care au luat vitamine, a avut mai multe deserturi, au mancat alimente prajite mai putine si au baut bauturi racoritoare mai putine.
Asociatia Dietetica Americana recomanda o dieta, inclusiv o mare varietate de alimente ca fiind cea mai buna strategie pentru sanatate optima si de risc mai mic de boli cronice. Ca adulti, adolescenti multi iau vitamina regulate si suplimente minerale. Nou studiu este unul dintre primii sa se uite la relatia dintre utilizarea supliment de vitamina printre adolescenti si dieta si stilul de viata factori, cum ar fi activitatea fizica si a excesului de greutate.
Adolescentii care folosesc suplimente cu vitamina multiple au mai sanatoasa dieta si stilul de viata decat non-utilizatorii, cercetatorii scrie. Ei reamintesc dieteticienilor de a cere adolescentii despre folosirea vitamina - ce tipuri de suplimente pe care le iau, cat de des, si de ce. Adolescenti cu o dieta sanatoasa au mai multe sanse de a lua vitamine, si, astfel, sunt, probabil, la risc mai mic de a avea statut nutritionala proasta.
Cu toate acestea, Suplimentele nu sunt substitute pentru obiceiuri alimentare sanatoase, concluzioneaza cercetatorii. [A] dolescents ar trebui sa fie incurajate sa adopte modele sanatoase, cum ar, mai degraba decat sa se bazeze pe suplimentarea dietetice pentru un aport adecvat de nutrienti.
----------------------------
Articolul adaptate de de la comunicat de presa origin...

In primul rand vitamina baza de prescriptie medicala / supliment minerale pentru oameni pe pilula

In primul rand vitamina baza de prescriptie medicala / supliment minerale pentru oameni pe pilula Pharmelle companiei farmaceutice a anuntat disponibilitatea FEMTABS, primul-vreodata baza de prescriptie medicala minerale supliment de vitamina concepute exclusiv de la pacientii cu pastila. FEMTABS sunt formulate pentru a raspunde nevoilor nutritionale ale unice contraceptiv oral (OC) utilizatori.
Anticonceptionalele sunt forma cea mai eficienta de contraceptie. In timp ce femeile par sa tolereze contraceptivele orale de bine, nu este neobisnuit pentru femei de a intampina dificultati de adaptare la terapia hormonala.
Utilizatorii pe termen lung a contraceptivelor orale frecvent reactii adverse in concordanta cu activitatile de cercetare care sa arate ca anticonceptionalele pot afecta o serie de procese metabolice si de nutritie.
De-a lungul anilor, studiile au raportat de consumul de droguri interactiunile nutritive dintre contraceptivele orale si anumite vitamine si minerale.
Contraceptivele orale s-au dovedit a reduce nivelurile cheie de vitamine si minerale, si, posibil, cresterea cerintelor de substante nutritive importante.
Utilizarea de pastile de control al nasterii este mai frecvent la femei pe adolescenti si tineri, care adauga o alta dimensiune de incertitudine in ceea ce priveste efectele nutritive ale acestor medicamente.
O dieta sanatoasa, ridicat in substante nutritive, este cea mai buna protectie impotriva oricarei probleme legate de nutritie potential de la utilizarea de contraceptiv oral. Din pacate, multe femei, si in special adolescentilor si femeilor tinere, au un risc ridicat pentru dieta necorespunzatoare.
Diete Fad, fast-food, a redus de produse lactate utilizarea combinata cu aport crescut de soda carbogazoase este comun cu aceste grupuri. Multi experti nutritionale recomanda ca femeile pe OCS, in special a femeilor tinere, sa ia suplimente nutritive de sustinere.
Avand in vedere ca un sfert din toate femeile care fumeaza tigari, de asemenea, sa ia pastile de control al nasterii, si peste jumatate din cei fum puternic, pacientii cu contraceptive orale au un risc suplimentar de deficiente din cauza nivelului redus de nutrienti serice de stresul oxidativ si formarea radicalilor liberi.
O sursa importanta pentru exogene de radicali liberi este de fumul de tigara. Fumul de tigara este un amestec complex de compusi chimici aproximativ 5.000, inclusiv in concentratii ridicate de radicali liberi si a altor specii reactive de oxigen.
Pentru a compus problema, deficit de antioxidanti la fumatori poate fi consolidata prin aportul lor, in general, mai mici de antioxidanti, atat suplimentar si dietetice. Mai multe rapoarte furnizeaza dovezi incontestabile pentru un rol benefic de antioxidanti specifice in prevenirea fumatului-daune legate de oxidare. Nota: Femeile care folosesc contraceptive orale ar trebui sa fie puternic sfatuiti sa nu fumeze.
Noua FEMTABS este un supliment de vitamina RX numai minerale, elaborat in colaborare cu ginecologi pentru utilizarea cu pacientii tratati cu contraceptivele orale. Dupa cum raportate in studiile, contraceptive orale combinate care contin estrogeni pot afecta metabolismul de substante nutritive si a mai multor deficiente sau duce la cresterea cerintelor de dietetice.
Suntem incantati sa oferim un supliment de medici pe care le poate prescrie pentru pacientii lor de contraceptiv oral ca de asigurare nutritionale pentru a ajuta la mentinerea sanatatii optime, a declarat Joe Ducharme, dr., presedinte al Pharmelle.
Pharmelle este prima companie farmaceutica sa sprijine, prin detalierea profesionala si educatie, un produs special formulat pentru a aborda cerintele nutritionale specifice ale tuturor tipurilor de control al nas...

Recomandarile actuale Vitamina D doar o fractiune de siguranta si, probabil, Niveluri esentiale pentru copii

Recomandarile actuale Vitamina D doar o fractiune de siguranta si, probabil, Niveluri esentiale pentru copii Indemnizatia curent zilnica recomandata (DZR) de vitamina D pentru copii este de 200 Unitati Internationale (IUS), dar noi cercetari arata ca pentru copii poate fi necesar si poate lua in conditii de siguranta de zece ori valoarea. Potrivit unui raport recent acceptate in societaii endocrine Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism (JCEM), acest ordin-de-crestere magnitudine ar putea imb...

Nutrition Pentru a creste Athlete: The Good, the Bad and the Ugly

Nutrition Pentru a creste Athlete: The Good, the Bad and the Ugly Pentru milioane de copii americani si adolescenti joc de sport, alimentatie buna este critic pentru sanatatea maxima, performanta si normale de crestere. Totusi, cu toate informatiile disponibile, acolo, ei devenind mai greu decat oricand pentru un atlet tineri la adevar filtru de la mit, si detangle bune de rau si urat, spune Amanda Leonard, MPH, RD, un nutritionist pediatru sportive Johns Hopkin...

Slaba Dieta Afecteaza Lung de sanatate de adolescenti

Slaba Dieta Afecteaza Lung de sanatate de adolescenti Un nou studiu al SUA si adolescenti canadiana sugereaza faptul ca nu sunt suficient de elemente nutritive esentiale Notiuni de baza in dieta lor este legata de riscul de aparitie a conditiilor respiratorii, cum ar fi astmul bronsic si cele mai sarace functiei pulmonare.
Studiul este publicat in numarul din iulie al revistei Chest.
Autorul principal, Dr. Jane Burns de la Scoala Harvard pentru...

Noua Aptivus (R) (tipranavir) Solutie orala Aprobat pentru tratamente anterioare de Pediatrica si adolescenti pacientii infectati cu HIV

Noua Aptivus (R) (tipranavir) Solutie orala Aprobat pentru tratamente anterioare de Pediatrica si adolescenti pacientii infectati cu HIV Boehringer Ingelheim Pharmaceuticals, Inc a anuntat ca US Food and Drug Administration (FDA) a acordat aprobarea Aptivus (R) (tipranavir) capsule / solutie orala cu administrare de informatii pentru tratament cu experienta copii si adolescenti cu varste cuprinse intre 2-18 infectate cu HIV -1. Formularea solutie orala, care este o noua forma dozei de Aptivus, a fost, de asemenea, a aprobat pentru ...

Primul studiu pentru a analiza Vitamina D Insuficienta la copii si adolescenti cu un nivel scazut densitatii osoase

Primul studiu pentru a analiza Vitamina D Insuficienta la copii si adolescenti cu un nivel scazut densitatii osoase Insuficienta vitaminei D este frecventa la adulti si este in curs de dezvoltare in lumea de pediatrie. Un grad usoara de deficit de vitamina D, de asemenea, cunoscut sub numele de insuficienta a vitaminei D, cauzele rahitism la copii si pot fi tratate cu o cantitate mai mare de vitamina D nutritive, precum si a crescut expunerea la soare.
Un nou studiu realizat de catre medici si cercetatori de...

Tratarea Acnee cu vitamine si suplimente, New web site-ului

Tratarea Acnee cu vitamine si suplimente, New web site-ului Vitamina My Guide (MVG), o revizuire on-line de vitamine, suplimente, remedii din plante si medicina alternativa, a anuntat astazi ca a adaugat o sectiune imbunatatit acnee la site-ul sau.
Gasite online la http://www.MyVitaminGuide.com, MVG ofera consumatorilor informatii gratuite privind vitaminele si suplimentele, precum si de resurse, stiri, sfaturi, si continutul de la personal medical cali...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.