Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Zona murdara din spital


Children's Hospital din Pittsburgh Din UPMC recunoscut pentru Deepest Utilizarea de a inregistrarilor electronice de sanatate pentru un spital pediatric In Nation

Children's Hospital din Pittsburgh Din UPMC recunoscut pentru Deepest Utilizarea de a inregistrarilor electronice de sanatate pentru un spital pediatric In Nation
Spitalul de Copii din Pittsburgh UPMC a fost recunoscut de catre KLAS, o organizatie de asistenta medicala independenta de cercetare, ca lider in utilizarea tehnologiei de asistenta medicala de informatii intre spitale de pediatrie din Statele Unite.
KLAS intervievati liderii de la spital aproape in fiecare din Statele Unite, care a raportat medicii si asistentele medicale in mod activ cu ajutorul software-ul comercial disponibile pentru ordinea si diagrama in cadrul unui program organizat sponsorizat de catre spital, a spus KLAS Fondator Kent Gale, in timpul unei prezentari in aceasta saptamana, la Spitalul de Copii.
Pe parcursul cercetarii pe care noi am fost incantati sa descopere punct de reper remarcabil Spitalul de Copii din Pittsburgh a UPMC au atins in utilizarea sa a dosarelor medicale electronice, trecand de la exploatarea cea mai mare parte informatizat, a spus el. Asta face ca realizarea Spitalul pentru copii, unul dintre liderii Organizatiei Natiunilor la adoptarea tehnologiei de asistenta medicala. Acesta este doar a treia oara in 12 ani care KLAS a recunoscut o organizatie specifice de asistenta medicala pentru adancimea de adoptare a dosarelor medicale electronice.
Noul Spitalul pentru copii, care a deschis in luna mai, este unul dintre cele mai avansate spitalelor digitala in tara si printre primii, cu un record pe deplin integrate in domeniul sanatatii electronice. Spitalul de Copii a inceput punerea sa in aplicare a unei fise medicale electronice, in 2001 atunci cand a devenit unul din spitalele din prima natiune de a adopta un furnizor de intrare computerizat de comanda (CPOE) de sistem.
Aceasta recunoastere este un tribut adus in mod real la munca grea si ingeniozitate a medicilor si a angajatilor din Spitalul de Copii, UPMC echipele tehnologiei informatiei, si partenerii nostri de la Cerner Corporation. Automatizare de informatii clinice in intreaga de ingrijiri este o intreprindere extrem de complexe si provocatoare care poate fi realizata decat prin munca in echipa restante, a spus Christopher Gessner, presedinte, Childrens Hospital. Investitia noastra intr-o inregistrare cuprinzator medicale electronice si de automatizare completa conduce direct la imbunatatirea sigurantei pacientilor si calitatea. Cu capacitatile de acum avem la campusul nostru digitale, vom continua sa creeze beneficii chiar si mai mult pentru a pacientilor nostri prin amestecul de mai moderne tehnologii si de compasiune, de familie, centrat de ingrijire.
KLAS determinarea Copii pozitie de lider Spitalele sa bazat pe o serie de factori, inclusiv procentul medicilor de a face posibile CPOE, procentul de comenzi posibile prezentata prin intermediul CPOE (stationar si ambulatoriu), procentul de medici care intra note si documentarea folosind o inregistrare electronica de sanatate (bolnavului si ambulatorie), un record pe deplin partajate intre stationar si ambulator, procentul de paturi de spital in care tehnologia codurilor de bare este folosit pentru administrarea medicatiei si procentul de asistente medicale graficelor si documentare electronic (stationar si ambulatorie).
In timpul prezentarii, Gale a spus viitorul tehnologiei informatiilor de sanatate este de a folosi sisteme de date a mea pentru a imbunatati siguranta si calitatea, asa cum Spitalul de Copii a inceput sa faca. Sunteti unul dintre pionierii, a spus el.
KLAS Top Five US Spitale pentru copii in utilizarea...

Cel mai bun spital din SUA pentru copii, Spitalul pentru copii din Philadelphia

Cel mai bun spital din SUA pentru copii, Spitalul pentru copii din Philadelphia Aceasta desemnare recunoaste importante si cutting-margine de lucru care se intampla la Spitalul de Copii din Philadelphia in fiecare zi, spune Steven M. Altschuler, MD, presedinte si director executiv al Spitalului de Copii din Philadelphia. Ne simtim o responsabilitate enorma si a sentimentului de urgenta, care continua sa impinga limitele de medicina pediatrica In incercarea noastra de a pune capat boala copilariei.
Topul sunt raportate in 12 iulie Cel mai bun Spitalele problema USNews & World Report disponibile pe standuri de stiri inceputul 5 iulie 2004. In conformitate cu anii anteriori, cele mai multe institutii de specialitate, inclusiv pediatrie, sunt ordonate in functie de reputatie in randul la bord certificate medici selectate aleatoriu din baza de date American Medical Association.
Acest clasament este o afirmare a impactului extraordinar Spitalul de Copii din Philadelphia are asupra medicina pediatru si de cercetare, spune Richard M. Armstrong Jr., Presedinte, Consiliul de Administratie, Spitalul de Copii din Philadelphia. Oamenii din aceasta regiune sunt norocosi pentru a avea cu adevarat o lume de resurse de renume pediatrica, in propria curte.
Spitalul de Copii din Philadelphia a fost numit, de asemenea, numarul unu copiilor spital in cuprinzatoare, bazate pe datele de studii realizate de revista pentru copii. Spitalul de Copii a fost, de asemenea, recent acordat statutul de Magnet, cea mai mare profesiile din domeniul asistentei medicale de recunoastere nationala de Nursing american Credentialing Center.
Spitalul de Copii din Philadelphia este unul dintre conducere si a instalatiilor de cercetare clinica pentru copii din lume, care sa cuprinda expertiza in aproape fiecare subspecialitate pediatrie medicale. Highlights includ:
- Centrul de Diagnostic si Tratament fatului este unul din doar doua centre la nivel mondial global si se afla in fruntea cercetarii si practici clinice in fetology - tratamentul sugarilor inainte de nastere. Inca de la lansarea sa in 1995, Centrul a crescut pentru a primi mai mult de 4.000 de trimiterile din toate cele 50 de state si 46 de tari.
- Centrul cardiace de la Spitalul de Copii din Philadelphia este recunoscuta pe plan international pentru furnizarea de servicii medicale complet...

Cost-beneficiu din spital program bazat pe Pentru a pastra pentru Tineret din inchisoare cuantificat de Studiu

Cost-beneficiu din spital program bazat pe Pentru a pastra pentru Tineret din inchisoare cuantificat de Studiu Cu violenta care afecteaza interioare pentru tineri oras la rate epidemii, raportul unui nou studiu, in problema noiembrie Oficial al Colegiului American de Chirurgie ilustrat o cercetare pe baza de abordare a acestei probleme cu care se confrunta la nivel national. Studiul a demonstrat ca capturat in Crossfire, un spital pe baza de peer program de interventie, a redus implicarea in sistemul de ju...

Lucile Packard Children's Hospital si Stanford Hospital & Clinici implementarea noilor O vizita in politica sa se limiteze prezenta, raspandirea H1N1 Flu Pentru a Pacientii

Lucile Packard Children's Hospital si Stanford Hospital & Clinici implementarea noilor O vizita in politica sa se limiteze prezenta, raspandirea H1N1 Flu Pentru a Pacientii Avand in vedere gravitatea gripei H1N1 si a potentialului acesteia de a raspandi pentru pacienti, copii si femeile insarcinate, Lucile Packard Spitalul de Copii si Spitalul Stanford & Clinici a anuntat astazi ca eficiente luni, October 19, 2009, ambele spitale nu vor mai permite non-pacient vizitatori sau membrii de familie sub varsta de 16 ani in interiorul spitalelor.
Noi intelegem impact...

Nu sa nu manance Raw Stridiile recoltate de la Karako West Bay sectiunea din ce in ce zona 3 din Louisiana, FDA avertizeaza

Nu sa nu manance Raw Stridiile recoltate de la Karako West Bay sectiunea din ce in ce zona 3 din Louisiana, FDA avertizeaza US Food and Drug Administration (FDA) este de avertizare a consumatorilor de a nu manca stridii prime recoltate de la West Karako Bay, o sectiune din ce in ce zona 3 in Louisiana. Aceste stridii, recoltate de la 3 decembrie, prin 21 decembrie, pot fi contaminate cu norovirus.
Simptome de infectie norovirus includ greata, varsaturi, diaree si crampe stomac. Persoanelor afectate de multe ori o ex...

Asistentele Survey din 23 Spitalele din Arizona Arata deficiente in Readiness H1N1

Asistentele Survey din 23 Spitalele din Arizona Arata deficiente in Readiness H1N1 Un sanatatea si securitatea pacientilor sondaj din 23 spitale din Arizona elaborate de zeci de asistente medicale inregistrate sugereaza ca un numar ingrijorator de facilitati medicale state nu sunt pregatite pentru venirea pandemie de gripa H1N1/swine, potrivit rezultatelor publicat astazi de Asistente National Comitetul de organizare - Arizona (NNOC-AZ). Arizona este una dintre cele 21 de state,...

Children's Hospital din Boston de Cadouri La 2006 Pediatric Academic Societies Annual Meeting

Children's Hospital din Boston de Cadouri La 2006 Pediatric Academic Societies Annual Meeting Acest ani Pediatric Academic Societies Annual Meeting, din aprilie 29-se putea 2 in San Francisco, va cuprinde aproape 100 de prezentarile de la Spitalul de Copii cercetatori Boston. Mai jos sunt prezentari de interes special. Mass-media prezenti la reuniune pot inregistra in sala de presa situat pe Vedere de la Vest Moscone Convention Center; ore sunt 8 AM-6 PM. Rezumatele sunt disponibile la htt...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.